|
|
#2971 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 3
Cytat:
![]() Cytat:
w programie były torebki Eleanor i ktoś już pisał że przychodzą
|
||
|
|
|
#2972 |
|
Raczkowanie
|
Przejezyczylam sie
Cos dzisiaj nieprzytomna jestem. Chcialam jeszcze zapytac o ten zestaw do manikuru i makijazu w ofercie dla konsultantek do k05. Mial ktos go moze? Warty tych 22zl Jutro skaldam ostatnie zamowienie z piatki, wiec bylabym wdzieczna za opinie |
|
|
|
#2973 |
|
Wtajemniczenie
|
właśnie zabieram się do składania zamówienia. Udało mi się załapać na zestaw kosmetyków nowości( program motywacyjny- 4 tusze w k05 i 3 luksusowe systemy naprawcze do oczu w k06)
|
|
|
|
#2974 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2975 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) Nie mogłam sie powstrzymać przed tym komentarzem, wybaczcie A w ogóle to skuszona Waszymi opiniami kupiłam sobie SuperShock i tak jak na początku byłam nim zachwycona yo po dwóch dniach przestałam i muszę go niestety zwrócić.. Podrażnia mi oczy, tak jakby sie osypywał ale nie widać osypywania, myślę że to przez te "pajęcze nóżki" + moje dośc wrażliwe oczy i noszone soczewki kontaktowe. W każdym razie SuperShock nie dla mnie, jak sie okazało.
|
|
#2976 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
próbki maja 2ml i zgadza się ze taniej kupisz w probkach niz w "całym" produkcie ale to powinna chyba raczej być tajemnica zawdodowa ![]() Cytat:
liczyłam, że kupię i spodoba mi się tak jak Island Vibe na lato ![]() Cytat:
"A bad woman is a sort of woman which man never gets tired of." /Oscar Wilde/ Na Dukanie od 5.01.2011 waga: 84,3kg Faza I: 5-14.01.2011 - -2,1kg ![]() Faza II: 15.01.2011- ... -1,7kg ![]() CEL: 69 kg http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...cbaea62140.png |
||||
|
|
|
#2977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sprawdzę jeszcze na stronie zapachowej, chociaż tam i tak zapachy są przekłamane wg mnie....sam kokos........,powiem Ci, że ostudziłaś mój entuzjazm co do tej mgiełki
|
|
#2978 |
|
Zakorzenienie
|
A powiedzcie mi opinie o lakierach do paznokci Avonu-tych za 10.90 w katalogu 6.
->http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=8175 Czy one wolno schna czy szybko? Bo czytajac recenzje to nie wiem jedne pisza ze dlugo jedne ze krotko. Prosze o opinie jesli ktos obecnie ich uzywa
|
|
#2979 |
|
Zadomowienie
|
nie wiem od czego to zalezy,ale np.moje klientki uwielbiaja lakiery avonu a ja nie...................
wg mnie bardzo dlugo schna i sa geste i odpryskuja po 2 dniach za to moje klientki uwazaja,ze nie am lepszychlakierow niz z avonu...wiec generalnie wiekszosc u mnie ejst za,ale ja nie |
|
|
|
#2980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo na przyklad kolezanka miala ten ciemny fiolet midnight i na praktykach malowala paznokcie i szybko wyschly. Moze to zalezy od odcieni? Recenzje sa bardzo zroznicowane.. Od 5 gwiazdek do 1
|
|
|
#2981 |
|
Zadomowienie
|
hmmm może coś w tym być,ponieważ ja nie zamawiałam ciemnych kolorow,a tylko jasne,pastelowe
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zamowilam dynamo-dosc ciemny fiolet. jak mi bedzie schnal godzine to wywale do kosza
|
|
|
#2983 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny... szukam konsultantki z Żor... mam kilka klientek do oddania ...wdzięczna będę za jakąś wiadomość lub namiary na kogoś chętnego do przejęcia nurglith@op.pl
Edytowane przez nurglith Czas edycji: 2008-04-15 o 21:08 Powód: dodanie maila |
|
|
|
#2984 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
najgorszy jest Star - dlugo schnie, "marze" się itd.. nie lubie go bardzo... Reszta jest super - szybko schną, są błyszczące i nie "bąbelkują" ani się nie "marzą także chyba zleży jednak od koloru
"A bad woman is a sort of woman which man never gets tired of." /Oscar Wilde/ Na Dukanie od 5.01.2011 waga: 84,3kg Faza I: 5-14.01.2011 - -2,1kg ![]() Faza II: 15.01.2011- ... -1,7kg ![]() CEL: 69 kg http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...cbaea62140.png |
|
|
|
|
#2985 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja jestem wielbicielką avonowych lakierów. mam kolory jasne ,pastelowe ale ostatnio nabyłam ten ciemny fiolet bodajże midnight plum. Wybadałam już od czego zależy trwałość lakierku na paznokciach.Otóż gdy kupowałam lakiery na wyprzedażach, z krótkimi terminami ważności to jakość ich była gorsza, tz.szybko odpryskiwały, nierównomiernie się nakładało i długo schły. Natomiast te "świeżutkie" są znacznie lepsze. Lakier utrzymuje się 4-5 dni bez odprysków , 1 warstwa schnie dość szybko 2 niestety trochę dłużej ale za to efekt jest zadowalający . Nie lubię odbitych krech i linii papilarnych na pomalowanych paznokietkach więc cierpliwie czekam, być może sprawę załatwił by utwardzacz . |
|
|
|
|
#2986 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ZObaczymy jak bedzie z dynamo-kolorek ladny..byle dlugo nie schnal. Cytat:
|
|
|
#2987 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Tylko kolorek nie jest aż tak bordowy jak w katalogu - raczej taka jak ja to nazwałam "wiśnia w czekoladzie"
|
|
|
|
#2988 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2989 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2990 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie do Was Dziewczyny
piszcie kolor,zapach i konsystencję(tak mniej wiecej) tego nowego preparatu na cellulit z serii ANEW. Kupiłam na allegro dość tanio i az się dziwię.
|
|
|
|
#2991 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wg mnie kolor, zapach, jak i konsystencja są podobne jak w przypadku kremu na rozstępy Solutions |
|
|
|
|
#2992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Mój korektor cellulitu ma kolor bardzo blady różowo-brzoskwiniowy,jest doś zawiesisty i na początku wsmarowywania troche się maże.ZXapach bardzo przyjemny,lekko owocowy(tak jakby). |
|
|
|
|
#2993 |
|
Zakorzenienie
|
Działa lepiej niż solutions, jest bardziej gęsty i pachnie .. ładnie delikatnie.
|
#2994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale moim zdaniem najładniejszy zapach to mango i passiflora;-)
|
|
#2996 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję, że dotarła dziś do mnie nagroda
|
#2997 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tylko kupując na allegro nie licz, że działanie może być takie same. ![]() W dodatku po okazyjnej cenie. Znam 'chemików", którzy potrafią podzielić pełnowartościowy produkt na pół i uzupełnić jakimś świństwem aby im się opłacało ![]() Jak dostaniesz uczulenia to będziesz widziała dlaczego. |
||||
|
|
|
#2998 |
|
Raczkowanie
|
..ja też dziś dostałam ..tylko mnie dziwi,że skoro wygrałam trzy zestawy, dziś dotarł do mnie tylko jeden. Pewnie reszta dotrze później, ale jakby Avon pomyślał, to by wszystko wysłał w jednej przesyłce. Ale cóż..najważniejsze, że pierwszy już jest
|
|
|
|
#2999 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3000 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Kosmetyczka ładna, nieźle wykonana ale za mała na wypady a za duża na co dzień, tusz - wolę nie ryzykować, błyszczyk sobie wezmę a puder nie wiadomo. Jak wspomniałam, zestaw ogólnie słaby. Błyszczyk z całości mnie tylko interesował, puder dziwny, nie wiem sama
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:46.

właśnie tej odpowiedzi szukałam, bo już wcześniej ją widziałam, ale pewna nie byłam
jeszcze raz dziekuję i pozdrawiam!!

Jutro skaldam ostatnie zamowienie z piatki, wiec bylabym wdzieczna za opinie 
próbki maja 2ml i zgadza się ze taniej kupisz w probkach niz w "całym" produkcie
liczyłam, że kupię i spodoba mi się tak jak Island Vibe na lato 

piszcie kolor,zapach i konsystencję(tak mniej wiecej) tego nowego preparatu na cellulit z serii ANEW. Kupiłam na allegro dość tanio i az się dziwię.