Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3 - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-13, 19:35   #2971
snowqueen
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3

isa ja myślę, że należy się Euphoria
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-13, 19:45   #2972
evitka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Wróciłam właśnie z uczelni, mam dwie 4 z ćwiczeń i jestem hepi Nie dotarłam do SP, ale może jutro; w końcu coś za te dobre ocenki się należy

MagJu wszystkiego najlepszego
Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
isa ja myślę, że należy się Euphoria
oj, należy ci się jak cholera

i ode mnie też MagJu wszystkiego najcudowniejszego

evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-13, 19:52   #2973
zizou
Zakorzenienie

snow co jest w zestawie da skory odwodnionej? i jaka cena tych zestawikow?
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-13, 20:03   #2974
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
snow co jest w zestawie da skory odwodnionej? i jaka cena tych zestawikow?
Kosztują 11,99 zł. W skład wchodzi: woda termalna 50 ml, Hydrance Optimale Legere SPF15 5 ml, Maseczka kojąco-nawilżająca 5 ml i łagodny żel do demakijażu 25 ml.
Stary 2008-06-13, 20:10   #2975
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Kosztują 11,99 zł. W skład wchodzi: woda termalna 50 ml, Hydrance Optimale Legere SPF15 5 ml, Maseczka kojąco-nawilżająca 5 ml i łagodny żel do demakijażu 25 ml.
srednio kuszace szczerze powiedziawszy... ja chyba jednak zrezygnuje wody termalnej mam pod dostatkiem, nie bede sie zapasowac
Stary 2008-06-13, 20:15   #2976
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
srednio kuszace szczerze powiedziawszy... ja chyba jednak zrezygnuje wody termalnej mam pod dostatkiem, nie bede sie zapasowac
Mnie zależało w sumie tylko na wodzie i maseczce - wody zużywam dużo i często, więc może się skończyć znienacka - jak coś kupiłabym przez internet, a teraz to ryzykowne, zresztą takie małe przydadzą mi się na całe lato do torebki, a maseczkę od dawna chciałam wypróbować.
Żel pewnie oddam siostrze, krem niewykluczone, że też

Ale śliczny jest ten słoiczek od Multi-Recharge - nie dość, że taki ma ładny kolor, to jeszcze taki malutki fajny
Stary 2008-06-13, 20:31   #2977
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
MagJa , wszystkiego naj naj

Czy ja mówiłam wczoraj coś o wstrzemięźliwości kosmetycznej ? Oto jak skończyła się moja dzisiejsza wizyta w SP (no nie moja wina, że akurat teraz zrobili takie fajne promocje, i nie moja wina , że akurat mi to potrzebne, no )
No nie Twoja wina jaka fajna wymowka Ładne te zestawy mi nie chodzi strona sp i nawet sobie poogladac nie moge internet mi chodzi jak na węgiel..

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
No, no, gratuluję wytrwania w odwyku słodyczowym Dla mnie to by chyba było trudniejsze od kosmetycznego W kosmetycznym wytrwałam niedawno 1,5mies. kupując tylko to, co naprawdę kończące się i niezbędne. A ze słodyczami tak by się nie dało...
Ja jakos specjalnie nie lubie slodyczy..wlasciwie najbardziej lubie warzywka surowe albo na parze i jakies ostre rzeczy...(wg.mojej mamy powinnam krzyzem lezec i dziekowac Bogu za otrzymane laski bo ona slodycze kocha)Ale ostatnio tak strasznie jakos mialam na nie ochote ..ze nawet to widzialam na mojej talii..wiec zarzadzilam odwyk.Tz obiecal mi prezencik...a ja widzialam dzisiaj takie piekne kolczyki z krysztalkami svarowskiego
Ja zakupilam dzisiaj maly zestaw vichy aqualia testowalam probki i wiem ze nie uczula mnie nic a nic ...(I niech tak zostanie...)
A jak kupowalam ostatnio termalke z vichy to dostalam druga gratis
Ale przez was mysle o avene...ktos ma porownanie?

**
MagJa wszystkiego co najlepsze
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-06-13, 20:35   #2978
zizou
Zakorzenienie

dostalam od ojca 5 [slownie: PIEC] zlotych. chyba je w calosci przepuszcze
Stary 2008-06-13, 20:40   #2979
Estella
Zakorzenienie

Aaa przypomniało mi się, że w Mango jest obniżka, większość rzeczy -50 procent. Ja kupiłam dzinsy, dwie koszulki i torebke. A potem w Triumphie dokupilam kostium kapielowy i majtki od kostiumu z zeszlego roku...stringi nie wiem czy odwaze sie w nich wyjsc, ale kosztowaly 10zl, wiec najwyzej w ogrodzie sie poopalam.

A kosmetycznych zakupów doszła mi nowa pianka Erisu i mleczko do ciała z Q10 Nivei, bo chciałam je wypróbować już od dłuższego czasu.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-13, 20:46   #2980
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Mój TŻ też miał takie podejście, na początku próbowałam przeprowadzić reformę kosmetyczną, ale średnio mi się to udało. Wrogiem publicznym nr 1 okazał się krem do twarzy.
Mój polubił pilingi drobinkowe kremu jeszcze w niego nie wmuszałam, ale zaczynam myśleć nad jakimś przeciwzmarszczkowym, bo latka lecą A skórę ma raczej wrażliwą więc muszę sie pozastanawiać porządnie, nie chcę mu bubla sprezentować

Cytat:
Napisane przez agnieska Pokaż wiadomość
Na ręce trochę słabo widać wolę zaczekać aż ozdrowieję i cynkę zdjęcie na twarzy lub przynajmniej opiszę. Swoją drogą nie wydaje się tak ciemny jak niektóre z wizażanek opisują. Zobaczymy jak będzie na twarzy
Tu maczek http://allegro.pl/item375898797_clin...imitowana.html
ladny ten maczek, taki mało różowy
z fotką mi się nie spieszy- nei ma do czego
Cytat:
czekam na dwie apry butow z all - doczekac sie juz nie moge, a tu jutro przeciez sobota i doreczyciele nie chodza
Zlazłam trochę runku za butami- widziałam prześliczne ciemnoszare butki na obcasie ale 39 było za duże nawet w skarpecie a dostawy już nie będzie Chciałam tez sobie kupić śliczne z Elefanta marki AGA Ryłko (zna ktoś?) ale 39 za duże a 38 rozmiarowo dobre ale szew się wpijał w podbicie w jednym miejscu i od samego mierzenia mnie bolało
Cytat:
a z All boję się zamawiać na razie
A ja nie mam czasu szukać
Naciągnęłam mamę na kilka drobiazgów kosmetycznych- kremik matujący DAXa, tonik Garniera dla wrażliwców, kulkę Dove, mini Rexonę a sprayu z rossmanna, Cleanic żel i taśmę do ćwiczeń z wyprzedażowego kosza za 6,99
No i kupiłam pierwszą w czerwcu kolorówkę- szmineczkę nabłyszczającą z Avonu JuicyGem

Za to cały dzień się nie uczyłam a do poniedziałkowej biochemii na pewno się w 2 dni nie wyrobię
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-13, 20:55   #2981
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
MagJa wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!
Cytat:
MagJa dołączam się do życzeń! Szczęścia, szybkiego znalezienia super pracy i spełnienia wszystkich marzeń
Cytat:
MagJa , wszystkiego naj naj

Czy ja mówiłam wczoraj coś o wstrzemięźliwości kosmetycznej ? Oto jak skończyła się moja dzisiejsza wizyta w SP (no nie moja wina, że akurat teraz zrobili takie fajne promocje, i nie moja wina , że akurat mi to potrzebne, no )
MagJa wszystkiego co najcudowniejsze

Madziarra, nieźle, bardzo nieźle byłam dziś w SP w Arkadii, ale nie było tych zestawów Avene, więc spytałam czy już nie ma na co pani powiedziała, że jeszcze nie dotarły o_O ciekawe kiedy dotrą w takim razie..
Ty brałaś w Złotych Tarasach?
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-13, 21:04   #2982
cmoksia
Zakorzenienie

GG do cmoksia Send a message via Skype™ to cmoksia

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
MagJa wszystkiego co najcudowniejsze

Madziarra, nieźle, bardzo nieźle byłam dziś w SP w Arkadii, ale nie było tych zestawów Avene, więc spytałam czy już nie ma na co pani powiedziała, że jeszcze nie dotarły o_O ciekawe kiedy dotrą w takim razie..
oo dobrze, ze napisalas, bo pierwszy SP, o ktorym pomyslalam to wlasnie ten w Arkadii a gdzie w ZT jest? piszcie koniecznie czy jest ten zestaw do przesuszonej skóry, bo ja pilnie czegoś takiego potrzebuję (jak wielu wielu innych rzeczy, do kupienia których nie mogę sie zmobilizować )
Stary 2008-06-13, 21:15   #2983
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cmoksia Pokaż wiadomość
oo dobrze, ze napisalas, bo pierwszy SP, o ktorym pomyslalam to wlasnie ten w Arkadii a gdzie w ZT jest? piszcie koniecznie czy jest ten zestaw do przesuszonej skóry, bo ja pilnie czegoś takiego potrzebuję (jak wielu wielu innych rzeczy, do kupienia których nie mogę sie zmobilizować )
Na dole, musisz minąć HM - idąc od głównego wejścia po prawo.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Stary 2008-06-13, 21:19   #2984
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Cytat:
Sprawy z poczta to ja już nawet nie komentuję, brak mi słów.

A tak przy okazji - co sądzicie o prasowanych meteorytach z letniej kolekcji? :>
W ogóle zizou oglądałaś w końcu tą kulkową baze? ;) Bo ja ostatnio jak zajrzałam do Douglasa to nawet testera nie było...
Cytat:
ogladalam, cala ichnia letnia kolekcje macalam w galerii centrum. baza z kulkami daje bardzo ladny efekt, ale nie jest to efekt wart 222 zlotych :nie: poza tym konsystencja tego, juz po wycisnieciu, strasznie glutowata i sliska, wyglada niespecjalnie, nie wiem, czy odwazylabym sie tego gluta nalozyc na twarz :cojest: puder prasowany w kulkach :lol: jest paskudny :p: wyglad ma tandetny, bardzo duzo w nim nieokreslonych drobinek, efekt brzydki, cena zabojcza. podobaja mi sie jedynie blyszczyki :D
Cytat:
zizou no właśnie mnie się też w ogóle nie podobają te prasowane kulki :D I tak byłam ciekawa, czy jestem odosobniona w swojej opinii...
Błyszczyków nie oglądałam. Ogólnie jakaś taka mało fajna ta kolekcja :-p No i te ceny :rolleyes:

Dumalam nad ta seria poniewaz podgladalam ja na necie i czytalam wypowiedzi Suri na BK po testach,na All tez byl jeden z kolorow tych prasowanych meteorytow i ladnie sie prezentowaly na zdjeciu;) ale po waszych opiniach widze,ze raczej nie ma czym sie podniecac;)

Cytat:
ice dzieki za opinie, skusze sie chyba na monoi de tahiti [madziarrko jaka cena tego cuda? :>]

isa daj znac, czy ta msaeczka tam jest :)
Polecam cala serie Monoi de Thaiti pod warunkiem,ze sie lubi takie aromaty :ehem:

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy ja moge sie przylaczyc? Bo nalogowa kosmetoholiczka jestem od zawsze,a teraz chcialabym chyba odwyku...( sama nie wierze w to co pisze..:-p)Przyjmiecie mnie do swojego grona? Jesli nie to prosze mnie pogonic:ehem::D Ale u was tak sympatycznie..:)
Witaj Gayenko:)
Odwyk w tym watku jest bardzo trudny i wymaga duzo samozaparcia aby wytrwac w nim bywajac tutaj regularnie:cool:

Cytat:

No to jest nas trzy. Też tak mam. Kiedyś może nie było tak po mnie tego widać, bo po prostu nie przejmowałam się tym, co będzie i beztrosko sobie żyłam, ale jak przyszło podjąć decyzję o studiach, to się zaczęło. Zupełnie nie miałam pomysłu na siebie, na swoje życie, przyszłość... I teraz też sama nie wiem czego tak naprawdę chcę, za to żałuje paru decyzji z przeszłości. Żałuję, że zabrakło mi wtedy odwagi, żeby coś zmienić, postawić na siebie, na swój rozwój. No ale cóż, czasu nie cofnę, trzeba iść dalej.
To jest Nas cztery :D
Czasami patrzac wstecz zaluje,ze zabraklo mi zdecydowania by isc za ciosem i pdejmowac wyzwania,ktore wcale mnie nie przerastaly ale wydawalo mi sie,ze moze lepiej nie kuisc losu.....
Teraz tez jestem w takim punkcie,ze czuje sie zawieszona pomiedzy a pomiedzy i....sama nie wiem co dalej.
Dziwny klimat zapanowal ale staram sie z tym walczyc.

Cytat:

Ja to ostatnio używam w kółko tych samych 10kosmetyków na krzyż i codziennie się zastanawiam po co mi ten pełen kuferek i 2 pudełko :confused: No ale jakoś tak żal mi się z tym wszystkim rozstać, a znów z tym, z czym nawet mogłabym się rozstać, nie mam kiedy. Bo przecież jakby wyciągnęła przed mamą wszystkie moje skarby, to by chyba zawału dostała :lol:
U mnie od jakiegosc czasu ten sam zestaw w uzytku-cienie np.wogole poszly w odstawke,nie mam zasu i ochoty na wiekszy makijaz a poza tym jak byl taki skwar to juz wogole.....i patrzac na swoje szafki oraz ich zawartosc zastanawiam sie co mogloby wyfrunac a co moze zostac:confused: Trudno podjac decyzje bo w dziwny sposob czuje sie przywiazana do niektorych kosmetykow a szczegolnie perfum.....

Moja mama JUZ stracila rachube i jak widzi zawartosc szafek to nie moze pojac,ze to wszystko jest uzywane-jednak czesto zaglada do mnie w poszukiwaniu czegos;) co w efekcie konczy sie tym,ze znajduje sie to pozniej w Jej posiadaniu:D

Cytat:
O, to lecę oglądać :) Chociaż nie wiem, czy dziś tam dotrę.

Ja wybieram się z mamą w przyszłym tygodniu na ten festiwal :)

edit: Mają tusz Hypnose w promocji na 59 zł :eek: Na pewno znajdzie się sporo chętnych!

Podoba mi się sporo promocji, fajne są te zestawy Joanny. Hm. Chyba jednak dziś tam dotrę :D

O, kupię też na pewno zestawy z mini wodą termalną. 11 zł nie majątek, a przydadza mi się takie małe wody do torebki na upalne dni :ehem:
Hypnose kusi :ehem: szkoda tylko,ze mam jeszcze zapasy czarnych maskar,ktore mimo wszystko sporadycznie uzywam :(

Zjadlo reszte cytatow:mad:

Ostatnio mam wrazenie,ze doba jest za krotka i podczytuje Was w ilosci hurtowej a stukacie dosc sporo :p: ale do rzeczy....

Musze sie przyznac,ze ostatnio poszalalam-szczegolnie ze tak dzielnie wytrwalam na odwyku perfumowym,ze teraz przybedzie kilka roznych flaszek:o do tego calkowicie odswiezylam garderobe na lato-lacznie z bielizna i butami:cool:
Zapanowalo male szalenstwo:D ale jestem zadowolona z zakupow....stan konta tylko mniej cieszy;)

Martwi mnie,ze UC tyle czasu trzyma moje paczki z Tru i niby ciagle czekaja na oclenie od 23 maja,do tej pory szybciej to szlo :(

MagJa :cmok:
My juz mialysmy okazje:D ale dobrego nigdy zbyt wiele-wszystkiego najlepszego w Dniu Urodzin

Edit:
Musialam usunac emotki ....

Stary 2008-06-13, 21:20   #2985
cmoksia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
będę pewnie szla od centralnego z peronu od razu ale myślę, że znajdę - dzięki

przejrzałam gazetkę SP i przepadłam już mam całą listę niezbędników do kupienia zarówno natentychmiast (bo mi się wszystko kończy, a ja nie uzupełniam zapasów) i na wyjazd w sierpniu (te miniaturki, saszetki.. raj dla mnie )

Rozbroił mnie test ciążowy z przylepionym znaczkiem 'zestaw na wakacje
Stary 2008-06-13, 21:25   #2986
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
bardzo lubię tamtejszy SP
Cytat:
będę pewnie szla od centralnego z peronu od razu ale myślę, że znajdę - dzięki

przejrzałam gazetkę SP i przepadłam już mam całą listę niezbędników do kupienia zarówno natentychmiast (bo mi się wszystko kończy, a ja nie uzupełniam zapasów) i na wyjazd w sierpniu (te miniaturki, saszetki.. raj dla mnie )

Rozbroił mnie test ciążowy z przylepionym znaczkiem 'zestaw na wakacje
ja tak samo, ale wolę kupić wszystko razem dlatego dziś nie wzięłam nic.. TŻ tylko maszynki do golenia
Double with me?
Stary 2008-06-13, 21:35   #2987
Estella
Zakorzenienie

Ja chyba najbardziej lubię SP w Arkadii, najlepiej się tam czuję. Też się czaję na kilka rzeczy, więc jutro pewnie tam zawitam. A teraz lecę do łóżka, żeby jutro pięknie wyglądać na Skarbach Urody

Siegfried Obermeier
Stary 2008-06-13, 23:00   #2988
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Tak , w ZT
A co chcesz kupić w SP?

Cytat:
Jest ten zestaw do przesuszonej, czyli zel do demakijazu, krem i termalka
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-13, 23:16   #2989
cmoksia
Zakorzenienie

Cytat:
Tak , w ZT

dzięki wielkie

tylko mi go do niedzieli nie wykupcie
Stary 2008-06-14, 07:12   #2990
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Dzien Dobry
Kiepsko dziś spałam - a to dlatego, że szkoła daje mi ostatnio nieźle popalić; zamiast nam pomóc to cały czas rzucają kłody pod nogi
A wczoraj dostałam kolejną 6 do indexu, ale na co mi ona, skoro jedna &^%^%$% podobno oblała 6 osób z grupy , w tym być może mnie ;( A wymagania ma takie, że student medycyny by się za głowe złapał - karze nam się uczyć funkcji i budowy mózgu
POza tym w poniedziałek mam examin z psychologii, do którego jeszcze nie siadłam.
Dziś idę z Estell na festiwal Rossmanna, mam nadzieję, że trochę się rozerwę i odstanę coś miłego .
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-14, 07:37   #2991
Estella
Zakorzenienie

Ja mam we wtorek egz i też praktycznie jeszcze się tego nie uczyłam, dzisiaj przysiądę do tego - mam nadzieję
Niestety budowa i funkcje poszczególnych części mózgu też mnie czekają na egzaminie.

Ja nie śpię od 6 - nie z podniecenia przed festiwalem, o nie - sroki urządziły sobie pogaduszki centralnie pod moim oknem, wrrrr - skrzeczą jak delfiny.

Siegfried Obermeier
Stary 2008-06-14, 07:44   #2992
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Tak , w ZT
A co chcesz kupić w SP?

Podobne rzeczy do Ciebie termalkę pokochałam, więc obowiązkowo
i może miniaturki Vichy.. też ciekawe te zestawy nie ma ich chyba w gazetce, ale w SP widziałam (od 15zł )

Cytat:
tylko mi go do niedzieli nie wykupcie
mi też dzisiaj nie mam kiedy się wyrwać jadę na chrzciny

Edit: właśnie przyszedł bananek jak to dobrze kupować od Wizażanki
mam ulotkę o JT
dostałam kosmetyczkę jako gratis za znajomość sprzedającej
no i problem z torbą plażową też się rozwiązał - już mam
Double with me?

Edytowane przez Organzza
Czas edycji: 2008-06-14 o 08:08
Stary 2008-06-14, 08:48   #2993
zizou
Zakorzenienie

wstalam niedawno z takim uczuciem, jakby przez moja sypialnie przebieglo stado dementorow dlatego teraz wpierdzielam czekolade na sniadanie

za chwile musze skoczyc do pracy na dwie godzinki, zrobic porzadek w papierach. a potem polaze po miescie troche, wroce do domu, posprzatam i juz bedzie wieczor.

chcialabym brazera bardzo
Stary 2008-06-14, 09:14   #2994
Organzza
Zakorzenienie

Włąśnie przeglądam gazetkę Leclerc
interesujące te nowe produkty Bielendy Eco Care m.in. bioorganiczna woda termalna, glinka biała, glinka zielona, miód do ciała na coś napewno się skuszę
cena: 19.49
Double with me?
Stary 2008-06-14, 12:13   #2995
rzyrafka
Zakorzenienie

witajcie w ten smutny dzień, który muszę cały spędzić w książkach
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-14, 13:42   #2996
zizou
Zakorzenienie

popralam, poprasowalam, posprzatalam a teraz chyba poczytam
Stary 2008-06-14, 14:25   #2997
cmoksia
Zakorzenienie

a ja dzisiaj mialam salon piękności zaprzyjaźniona kosmetyczka do nas przyszla - mam piękne stopy, dłonie, brwi i rzęsy i nie mam wąsika

a teraz czekam na TŻta
Stary 2008-06-14, 14:40   #2998
Hosenka*
Zakorzenienie

I ja witam - wkońcu

Wczoraj wieczorem całkiem spontaniczne umówiłam się z kolegą z przedszkola i podstawówki Było faaajnie

Zajęcia skończyłam już o 12.30

Tylko jeszcze nauka na jutro mnie czeka i sprzatanie ....

Z kosmetyków nic nie chce

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-14, 15:16   #2999
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Podobne rzeczy do Ciebie termalkę pokochałam, więc obowiązkowo
i może miniaturki Vichy.. też ciekawe te zestawy nie ma ich chyba w gazetce, ale w SP widziałam (od 15zł )
Były w promocji w poprzedniej gazetce; ja mam zestaw Aqualii
Cytat:
Włąśnie przeglądam gazetkę Leclerc
interesujące te nowe produkty Bielendy Eco Care m.in. bioorganiczna woda termalna, glinka biała, glinka zielona, miód do ciała na coś napewno się skuszę
cena: 19.49
Oglądałam je dziś na festiwalu Rossmanna - bardzo fajnie się ta seria zapowiada.
Cytat:
a ja dzisiaj mialam salon piękności zaprzyjaźniona kosmetyczka do nas przyszla - mam piękne stopy, dłonie, brwi i rzęsy i nie mam wąsika
Zazdroszczę

Dziewczyny, ale próbek, miniaturek i kosmetyków przyniosłam ; potem wrzucę fotki do wątku Rossmannowego.
Zrobiłam porządki w kosmetykach, przeraziłam się ilością pielęgnacji oraz ilością próbek, nie wiedziałam, że aż tyle tego mam...

Siegfried Obermeier
Stary 2008-06-14, 17:20   #3000
iceflower
Przyjaciółka KWC

I ja witam dzisiaj znad książek. W poniedziałek wazny egzamin a ja jak zwykle za późno zaczęłam się uczyć.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości