![]() |
#2971 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Cytat:
no jaki mam kulinarny dzien! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() teraz jakas drzemka mala ![]() buzia ![]()
![]() |
#2972 |
Zadomowienie
|
Hello ;D
Ruch widzę,spory,że nie zdążyłam jeszcze nadrobic zaległości w czytaniu ;P Zwłaszcza,że padł mi system i dopiero co zrobiłam jego reinstalkę. (tyle zdjęc i mp trójek poszło się j,,, ![]() To może napiszę po krótce co u mnie ;] Zlądowałam w czwartek w stolycy, po wiadomych sprzeczkach, już o 4 rano zaczęły się rozmaite bluzgi i kwieciste sentencje.. Wkur...wiona do granic możliwości wzięłam głęboki oddech i olałam kierunkiem prostym jej zachowanie. Na poczekalni w katedrze uniwerku medycznego spędzilam gdzieś 90 min . jako,że był poślizg w przyjmowaniu pacjentów, no nic siedziałam jak na szpilkach,aż nadeszła moja kolej. Dr przymierzył wreszcie płyte protezy,niby dobra,ale z jednej strony spadała toteż postanowił,że część przeczepu trza będzie dla poprawienia zwarcia i estetyki sciąć, kierując mnie na konsultacje z mym chirurgiem w COI a i w przyszłym tygodniu z ich profesorem szczekówki. Po wizycie matka dostała kociokwiku,że nie pozwoli mi na operację teraz,bo studia,bo to i tamto,nie będzie jezdziła tu ciągle ale ,że w związku z mym wiekiem nie ma prawa mi czegokolwiek zabraniać ,względnie odpuściła .. ![]() w piątek tyle o ile wyspana po 10 wybyłam do co.. na kontrolę . Doktorka zastałamw swym gabinecie konsumującego jedno z kilku jabłek na stole (czyżby dieta ![]() ![]() i zaczął gadkę, o przytyła coś, je [?] matka,że no jem,ale z tarczycą mam problemy i stąd to. Ten-Opadła jej,jak mi opadła w dół czy ty czasem w ciąży nie jesteś ?' Na to z ironicznym uśmiechem wiedziona instynktem kilkakrotnie puknęłam się w czoło.. _^_ Ten się roześmiał,czy spytać się nie może. Nie,nie może ![]() nastepnie przystąpił do oględzin, iście podekscytowany słowem 'wycięcie', spytał się kiedy robili mi tomo-komputer i pognał do sekretariatu. Wrócił z jakże optymistyczną wieścią,że termin KT mam na 20 marca wtenczas gdy skontrolują czy wszystko ok,po upływie trzech tygodni od wyniku dokonają korekty ,a gdyby coś teges,zamiast 2 razy otworzą mnie raz a dobrze.. oczywiście w 3city nikt mi skierowania na CT nie wystawi,na prywatne i tak się czeka więc będę musiała się pomęczyć jeszcze kilka miesięcy 'bez' ![]() Po tej owocnej wizycie udałam się na 'spacer' po Złotych Tarasach, z rozpaczą stwierdzając,że by ciut uzupełnić nową garderobę musiałabym mieć na dzień dobry 1000zł , czyli przy podejściu członków mej rodziny do dzielenia się ze mną pieniądzem to tzw.Mission Imposible ![]() Wczoraj będąc już w domu, udałam się wieczorową porą do Gdańska na występ kabaretu Łowcy.B , niezły popis dali chłopacy, żarty mniej lub bardziej wybredne,acz napawające o spazmy radosnego śmiechu. ![]() Jutro wbywam do dziekanatu co by w sprawie duplikatu legitymacji się poinformować, zapewne bez ogłoszenia w gazecie i 3 tygodni oczekiwania się nie obejdzie,ale bywa . Plus oczekiwanie na wyniki egzaminu zaliczeniowego,tj czy dostało się 3 czy też poprawka welcome to ![]() Dobra kończę już swój wywód,co by tuningiem komputera się zająć. Na razie ;] |
![]() ![]() |
![]() |
#2973 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kika, a mieliście zdjęcia? Może film ocalał, ale wiesz... różnie to bywa. Nie wiem, czy chcę zobaczyć film z mojej studniówki, postanowiłam się w końcu wybawić i pląsałam jak nadpobudliwa nimfa bez butów ![]() ![]() BTW o której się skończyła studniówka? Nie możesz spać o 10.30 ![]() Schism, masz bezczelnego lekarza. Przynajmniej nie nazwał Cię "głupią dziewczyną" i nie kazał Ci się zamknąć, jak to robiła moja stara gastro prowadząca ![]() Agolek, skąd wzięłaś przepis na sernik? Miłego kucharzenia, ja też bym chciała być utalentowana kulinarnie^^. Co do filmów, potrzebuję jakiejś śmiesznej, głupiej, ale jednocześnie niezbyt żałosnej komedii! I dam wam radę - jeśli jesteście w nastroju depresyjnym raczej, nie oglądajcie "33 scen z życia" ![]() Pozdrawiam Was wszystkie i... cześć;-). Kasia jestem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2974 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja wlasnie po drzemce i pysznym schlodzonym deserku i 5 grillowanych pierogach z kapusta i grzybami.. pekne zaraz ![]() ide na film,do uslyszenia ![]()
![]() |
#2975 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki,
u mnie ogólnie nie najlepiej... jutro mam egz a niewiele umiem a to obszerna materia ![]() jestem zalamana, jeden zawaliłam mimo ze sie uczyłam a tego nie zdam za brak wiedzy ![]() do tego nie mam się kiedy nauczyć na poprawki, bo we wtorek rano wyjeżdzam z kumpelą w góry.... ![]() ja się jakby co żegnam, bo nie wiem czy znajde jutro czas aby zajrzeć, bo po egzaminie czekaja mnie zakupy, pakowanie i na noc już do koleżanki jadę, bo wcześnie rano planujemy wyjechać... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2976 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a jaki film? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Hello Ejli, miło poznac ![]() Dobra to ja tez spadam przed TV cos obejrzeć i zrelaksować się ![]() ![]()
![]() |
#2977 |
Rozeznanie
|
To ja też się przyłączę, nie wiem, czy mnie jeszcze pamiętacie.
![]() Kika Ech, ale głupia sytuacja z kamerą. :| Oby się udało odzyskać film, coby mieć pamiątkę. ;] Na mojej studniówce kamerzysta wypatrzył mnie w tłumie i powiedział mi że jestem medialna, więc może bym zrobiła mały komentarz do tego i owego, co się działo. XD Było wesoło i jakoś pocieszyło mnie to po małym failu z polonezem, którego nie miałam z kim zatańczyć. ![]() Wiosenko A Tobie jak udała się studniówka? ![]() Spaza Trzymam kciuki! Też mam jutro egzamin, akurat z takiego legendarnie łatwego u nas przedmiotu - prawa prasowego. Łatwość jego strasznie mnie rozleniwiła. ![]() Schism Zazdroszczę Łowców. ;] No i takoż trzymam kciuki! Pozdrowienia dziewczyny. ![]()
#2978 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2979 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ja Cie pamiętam ![]() ![]() ![]() ![]() Spaza trzymam kciuki zeby Ci się powiodło na egzaminie ![]() Ja ogladam film-"Rój", troszke trzyma w napięciu ![]()
![]() |
#2980 |
Raczkowanie
|
Ewusia, narazie nie mam żadnych egzaminów, kładą tam bardziej nacisk na faktyczną aktywność podczas zajęć
![]() ![]() Nie piszę zbyt wiele, bo choruję i nie mam nawet weny pomarudzić... ![]() ![]() ![]() zycze wszystkim dobrej nocki.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2981 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2982 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
no mam nadzieję ze to Twoje leczenie już powoli zbliża się do finiszu ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() witaj ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ale mnie oczy bolą od patrzenia w monitor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No w każdym razie niewiele stworzyłam a zmęczyłam się jakbym książkę napisała ![]() ![]() dobranoc ![]() Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2009-02-02 o 00:45 Powód: ;] |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2983 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry!
u mnie bialo!!! ![]() ![]() milego dnia laleczki! ![]() Ewcia,gratuluje wytrwania naukowego ![]() ![]()
#2984 |
Zadomowienie
|
Heloł słooonka
![]() U mnie słonko wlasnie, piekna pogoda ![]() troche mnie nie bylo znowu, nie moglam jakos sie zmobilizowac do pisania....nauka i praca, standard ;P witam wszystkie nowe plotkary - superowo, ze grono sie powieksza ![]() Ewus gratuluje, ze cokolwiek napisalas - zawsze to jakis poczatek ![]() Spaza, ale Ci zazdroszcze wyjazu w gory, echhhh..baw sie dobrze ![]() siedze w domu i usiluje sie uczyc na dzisiejszy egzam, ale cos slabo mi idzie... ostatni egzamin to zwykle ten, na ktory juz po prostu nic sie nie chce robic. Niby przeczytalam wszystko co powinnam, ale pewnie za malo dogłębnie i w ogóle... Także o 15 bardzo pieknie prosze o bardzo piekne kciukasy ![]() Wieczorem moze wpadnie jakies piwko na uczczenie konca sesji, ale to nic pewnego... Postaram sie odzywac czesciej, buziaki i milego dniaaaa ![]()
#2985 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no właśnie mam tego świadomość i dlatego trochę przykro ze szybciej mi to nie idzie ![]() ![]() u mnie wczoraj piękna pogoda była a dziś już pochmurno ![]() Cytat:
ano ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Biorę się za to sprzątanie ![]() ![]() miłego dzionka ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2986 |
♥
|
Dzien dobry
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2987 | ||
Rozeznanie
|
Uhm. ;] Widzę, że Ty też.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziś napisałam ten egzamin, mam nadzieję że do przodu, bo wstyd byłby niesamowity nie zdać akurat tego. ![]() Jeszcze w piątek mam jeden egzam, ale zacznę się martwić później, pora na spacer z psem, kawę, czekoladę i dra House'a. Przyjechałam do rodziców, bo dość już miałam siedzenia w mieszkaniu. ;p Miłego dnia. ![]()
![]() |
#2988 |
Zakorzenienie
|
czeeeść
![]() Monochrome, Ty byś nie zdała?! TY?! naczelna zdolniacha wizażu? ![]() ![]() ![]() Schism, jak czytam Twoje 'przygody' z lekarzami, to aż mi się wierzyć nie chce ![]() ![]() Mercy, atw jak tam studia? ![]() ![]() co do mojej Studniówki, było baaardzo fajniee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() reasumując ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a a a a a właśnie, pochwalę się, że po dłuuugiem nieobecności DOSTAŁAM OKRES ![]() ![]() ![]() pozdrawiam, Ślicznotki ![]()
![]() |
#2989 |
Wtajemniczenie
|
noooo! juz mam dosc! caly dzien sypie!
![]() ![]() Izus ciesze sie,ze sie wybawilas!!takei imprezy do konca zycia sie pamieta i to dobrze jak wspomienia sa mile ![]() ![]() ja za poltorej godziny koncze i wyruszam w podroz do domu przes zaspy,zawieje itp.mam nadzieje,ze bezpicznie dojade.. na wieczor planuje kapiel,nowy peeling solny i takie tam. ![]() milego popoludnia ![]()
![]() |
#2990 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Czekam na zdjęćia! ![]() Cytat:
![]() Muszę coś zjesc bo głodna jestem jak wilkołak ![]()
![]() |
#2991 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() (a co do faceta, to nawet tak nie mów, że nie masz szans, to oni muszą się starać żeby dorosnąć nam choćby do pięt, a nie odwrotnie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Domek błyszczy, zakupy zrobione, mama napisała że samolot leci planowo więc pozostało mi już tylko czekać na rodzinkę ![]() idę zaraz do gramatyki zajrzeć, żeby nie było ze nic się na egzam nie uczę ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2992 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() do Białki tatrzańskiej jedziemy ![]() dziękuję ![]() trzeci ![]() ja za pol godziny wychodzę więc uciekam jak znajdę chwilę to się odezwę jutro wieczorem już z drugiego końca polski ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2993 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja też się chciałam tam wybrać w przyszłym tygodniu ze znajomymi ale nie mogę nigdzie noclegu znaleźć ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2994 |
Zakorzenienie
|
nie zdalam zerowki z filozofii,jutro mam powazny egzamin,na ktory absolutnie nie czuje sie przygotowana. UCze sie i nic.
Chyba pozegnam sie ze studiami... A tak w ogole to witam po dluzszej nieobecnosci ![]()
#2995 | ||||||||
Zadomowienie
|
Bedzie jutro
![]() I pojutrze ![]() egzam zdany na 4 ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() CIesze sie, ze mialas udana studniówę - to impreza jedyna w swoim rodzaju i powinna być wyjątkowo zeby bylo co wspominac ![]() co do zakochania to nigdy nie mow nigdy - moze sie okazac, ze jednak jakies szanse masz ![]() ciesze sie, ze konmplementow sie nasluchalas, wszystke sluszne ![]() i bardzo, ale to bardzo gratuluje okresu ![]() ![]() Cytat:
![]() I zycze zeby wieczor byl tak relaksujący jak sie zapowiada ![]() smacznego wilołaczku ![]() a przepraszam, ze nie ogarnelam - co TY studiujesz, a co zamierzasz? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no i milego górowania, odezwij sie jak dojedziesz ![]() Cytat:
![]() kochana, niezdana zerowka to nie dramat, w koncu to tylko zerowka ![]() ![]() ![]() egzam zdany, jak juz wspomniala i tym samym zaczynam FEEEEEEERIEEEE ![]() ![]() Buzka kochane i milego wieczoru ![]()
Rivers know this: there is no hurry We shall get there some day... ![]() Edytowane przez madame_apple Czas edycji: 2009-02-02 o 18:26 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2996 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ja nie wiem co sie dzieje ale od lat takiej sniezycy nie widzialam! czekam na TZta bo od 1.5 h jedzie do domu juz i jak zje to pojdziemy sie porzucac sniezkami ![]() a do pracy chyba jutro nie pojade bo moje auto tanczy na drodze..a sypie ciagle na masakre ![]()
![]() |
#2997 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Żeby nie było, podczytuję, podczytuję, tylko nie bardzo mam kiedy cokolwiek napisać. Np dzisiaj pisałam dwa sprawdziany, a potem się dopiero po 18 dowlokłam do domu i jeszcze większość dnia na jednej bułce, bo takie nerwy rano miałam (zdrowotne, nie przez szkołę), że nic nie mogłam przełknąć. Ale muszę się pochwalić - z jednego z tych sprawdzianów dostałam 5, a z drugiego nie będzie raczej niżej niż +4 mimo, że na żaden się praktycznie nie uczyłam ![]() Tylko teraz męczę Quo vadis i strawić go nie mogę ;/. Ogólnie nie taki zły ten dzień był. Dobrej nocy i miłego jutra ![]() Edytowane przez asiek14 Czas edycji: 2009-02-02 o 23:07 |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2998 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I co, porzucaliście się śnieżkami ? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Tylko nie dostań niestrawności od Quo Vadis :P DObrze, że dzień mimo nerwów sprawdzianowych zaliczasz do udanych ![]() Poleniuchowałam, poćwiczyłam, a teraz pora do łózia - wszak jutro pobudka o 7 ![]() Śpijcie dobrze ![]()
![]() |
#2999 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie martw się na zapas egzaminami.. zerówki są po to aby obadać tere, często się ich nie zdaje ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() owocna była średnio ale grunt ze jakaś w ogóle była ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() cieszę się e bezpiecznie dojechałaś ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a Quo vadis tak naprawdę jest fajne, tylko musisz się wczuć ![]() Cytat:
![]() Rodzinka wróciła ![]() ![]() ![]() ![]() ja też niedługo spać idę, bo znowu się późna godzina robi ![]() dobranoc Kochane ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3000 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Nie mam weny do pisania, wybaczcie.
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:32.