![]() |
#2971 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Koziorożce ! ! :-) - część IV
Alez sie pilnie uczycie nie to co taki len jak ja
![]() Zgrywam wszystkie czesci Indiany Jonesa,nowego Batmana, komedie Mamma Mia ,pare filmow z Merlin Monroe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2972 |
Zakorzenienie
|
Archi ja tylko chwilę posłuchałam angielskiego
![]() Ale mam zamiar jeszcze dzisiaj coś porobić pożytecznego. Wróciliśmy ze spacerku ...niestety słońca już nie było ![]() Za dwa tygodnie idziemy na roczek i szukam na allegro prezentu ![]() Nie mogę się zdecydować. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2973 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2974 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dalej nie bardzo rozumiem jak wyglądają te Twoje lekcje. To jest gramatyka i jej zasady i przez kogoś omawiana, czy normalne dialogi na dany temat czy co ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2975 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() i zamawiam dla siebie odrazu na jutro -muszę wreszcie zacząć czytać książkę do pracy mgr... ![]() Wykorzystaliśmy z TŻtem dzisiejszy słoneczny dzień do pojechania na działkę ![]() ![]() a wieczorem WYZNANIA GEJSZY ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2976 |
Zakorzenienie
|
puchatko ja mam akurat wgrane lekcje sity i nauka nastawiona jest na słownictwo, dialog, rozumienie ze słuchu no i mowę - jeśli się powtarza.
Lekcja wygląda tak że najpierw jest dialog a potem po kolei powoli tłumaczone są słowka z niego i powtórka. W zasadzie to gramatyki moge się sama pouczyć, ja mam problem z mówieniem i czasem rozumienem słowa mówionego. Z czytaniem mam mniejszy problem ![]() Nie wiem czy to da jakieś efekty, połączę to z nauką którą totalnie zaniedbałam ostatnio ![]() Zawsze to lepsze niż nie robienie nic w tym kierunku ![]() ok. podaje linki. Mała ma dopiero roczek ale w lecie będzie miała dwa latka wiec taka zabawka będzie jak znalazł ![]() Nie wiem co wybrać ![]() 1. http://www.allegro.pl/item479275409_...hit_od_ss.html 2.http://www.allegro.pl/item465319028_465319028.html 3.http://www.allegro.pl/item475663327_...kurier_ss.html 4.http://www.allegro.pl/item471724914_...a_bestway.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2977 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kilka kolczyków, robie kolejne ale światło już nie te więc nie mam fotek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2978 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolczyki sliczne ![]() A co do pracy z bratem to troche rozumiem ,moja mama przez wspolna prace z czescia rodziny nie rozmawia ![]() Moze mu powiedz ze nie zyczysz sobie wyzwisk i obelg. Twardo i zdecydowanie. Albo moze powiedz o tym rodzicom.Moze oni na niego wplyna. Kode mnie sie ostatnia zabawka najbardziej podoba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2979 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2980 |
Wtajemniczenie
|
Kode a mi sie podoba opcaja 3
Susanna bardzo ładne kolczyki dla mnie zwłaszcza 1 i 4. Co do pracy to rozumiem bo też pracowałam z rodziną, znowu do tego nie dopuszcze. Madziaczku oby Twoje życzenie mi sie spełniło Puchatkowo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2981 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() kode, z tych zabawek to wybrałabym nr 1 (oczywiście z opcją dokupienia piłeczek do tego basenu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A Twoje kolczyki są po prostu boskie ![]() ![]() Allicjo, dziękuję za mobilizację ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2982 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2983 |
Zakorzenienie
|
madziu
![]() ![]() Susanno piękne ![]() ![]() Dziewczyny dziękuję za sugestie co do zabawek ![]() widze zdania są podzielone ![]() ![]() Trampolina + piłky to już wyjdzie za drogo ![]() ![]() będziecie ogladać "Wyzania gejszy" ? ![]() co porabiacie? |
![]() ![]() |
![]() |
#2984 |
Zakorzenienie
|
Ja będę oglądać Wspólną i później Twarzą w twarz, bo ja maniaczka serialowa jestem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2985 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dzięki za baciki
![]() kode z zabawek mi się podoba najbardziej 1 i 4 ![]() Ja zaraz będę oglądać Wyznania gejszy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2986 |
AGA :)
|
ja chciałąm oglądać wyznania gejszy, ale nie mam u siebie polsatu :/ jedyny minus posiadania cyfry plus.. hehe
a ne chce mi się na dole oglądać, wole lezec u siebie :P wiec tak jak puchatka zobaczę na wspolnej ![]() susanko sliczne kolczyki !!! ![]()
![]() |
#2987 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję wszystkim za wsparcie
![]() Oczywiście rozmawiałam z bratem 100 razy na ten temat - jak widać bez zmian. Tylko czeka na moje kolejne potknięcie, błąd, pomyłkę aby mi to wypowiedzieć - przy wszystkich w biurze ![]() ![]() ![]() Chyba uprawiam swoisty rodzaj masochizmu wciąż pracując u niego ale co zrobić. Ale póki nie skończę studiów to chyba się nie zdecyduję na zmianę. Jak widzę nie tylko ja doszłam do wniosku, że z rodziną to tylko na zdjęciu ![]() Bardzo się cieszę, że podobają się Wam moje kolczyki ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2988 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest jeden plus tej sytuacji, po studiach zmienisz pracę a tam z całą pewnością nie będziesz mieć takiego szefa ![]() ![]() Trochę to mówię z własnego doświadczenia..bo miałam w obecnej pracy wrednego szefa włocha a teraz go nie ma i doceniam to ![]() Szkoda ze już teraz nie możesz się wyrwać z tego środowiska ![]() Cytat:
![]() edit. kupiłam trampolinę ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2989 |
|
u mnie to nawet na zdjęciu nie :/
ale na to osbny wątek.... hehehe kode trampolina to świetny wybór ![]() sama bym chciała :P
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2990 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2991 |
Zakorzenienie
|
za co SAS dostała bana tymczasowego?
![]() ![]() ![]() puchatko ja nie byłam na nic zdecydowana wiec przystałam na jego propozycję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2992 | |
Zakorzenienie
|
Dopiero zobaczyłam jak to napisałaś
![]() Ciekawe co się stało ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2993 | |
|
Cytat:
coś przeskroała chyba? tylko ciekawe co ??? Edit: moze usunęła fotki, ktore wcesniej wstawiła? zaraz sprawdze.
![]() ![]() |
![]() |
#2994 |
Zakorzenienie
|
Nie uczyła się to ją zbanowali
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2995 |
Zakorzenienie
|
puchatko podoba mi się Twoja przyczyna zbanowania
![]() kode każda z tych zabawek była super i myślę,że trampolina świetnie się sprawdzi ![]() wracam do gejszy i wafli ryżowych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2996 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hehe ![]() ale to nie jest śmieszne że jej teraz nie będzie ![]() ![]() ja też wracam do gejszy ![]() madzik ja uuuwielbiam wafle ryżowe ![]() mówię dobranoc bo TŻ już też leży więc znikam ![]() rano będe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2997 |
Zakorzenienie
|
![]() Ja też je uwielbiam, ale TŻ się zawsze śmieje, że jem styropian ![]() koduś a pamiętasz bobbba ![]() No ![]() W pracy of course ![]() Ja właśnie maluję paznokietki ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2998 |
|
dobranoc więc kode i daj znać jeśli Ci sas odp.
swoją drogą może założy drugie konto ![]() ![]() puchatko na jaki kolor? ![]() ja też dziś malowałam, standardowo - czerwień. nawet tz stwierdził, że mam zawsze czerwone paznokcie, aż się dziwę że w ogole zauwaza kolor paznokci ![]() btw, co dajecie przed lakierem? jakas odzywke? czy inny specyfik? bo ja zauwazylam że mi się płytka odbarwiła już od ciągłego malowania :/
![]() |
#2999 |
Zakorzenienie
|
Srednia ta gejsza
![]() ![]() Jutro sie zegnam z moimi przyjaciolkami ![]() Oj biedna Sas ![]() ![]() I powodzenia jutro w szkole. Edit: juz wiem chyba o co poszlo Susanno a co chcesz robic po studiach?Masz jakies plany zawodowe? ![]() Milych snow Koduś. Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-11-11 o 21:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#3000 | ||
Zakorzenienie
|
Aguś, pamiętasz te co wklejałam z SH? To ten pierwszy co był na fotkach w takim kanciastym pojemniczku
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziś ćwiczebnie nałożę jakiś stary z Wibo (jedyne co mam w domu z tego typu ![]() archi ![]() Oooo jeszcze dziś Kuba Wojewódzki, ale nie wiem kim jest ta kobitka co u niego będzie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:12.