|
|
#2971 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VIII
Potrzebuję jakiegoś opisu na temat miłosci... Ale nie, że jestem zakochana, tylko wlasnie ze jestem sama, ze brak mi kogos itp ;(
Macie jakies propozycje? Będę wdzieczna!!
|
#2972 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Booskie . Kradnę jeśli można oczywiście ... <3 Kilka takich różnych ... ____ 1. Nie znam twojego pieprzonego imienia I co, chodź.. // I don't know your fucking name So what, let's... 2.koniec? phi. miń go i idź dalej. 3.Bieg donikąd. 4.miałeś być. 5.bez Ciebie bez siebie. 6.Czy chcesz być przykładem na to jak można nisko upaść ? ___ Jak jakieś się powtórzyły to przepraszam. ![]()
|
|
#2973 |
|
Rozeznanie
|
I kiedy już spaliłam wszystko, Każde kolorowe pismo, Wszystkie zdjęcia modelek, Każdy miłosny list... ...Nic się nie wydarzyło. Dziękuję, że mnie odwiedzasz. Z Tobą nie czuję się taki samotny... Żądam żeby jak najprędzej zdelegalizować szczęście. I szczęśliwej miłości tropić każdy ślad. Miała klucz, ale go zgubiła. -Jestem zawsze szczęśliwy, gdy Cię widzę. Mogę nazywać Cię Na Na? -Jak? Na na..? -Moja Na Na... Twoja mała jest tancerką ciemności. I wtedy powiedziałeś, że jestem bez serca. Umieściłam nad Tobą tarczę. Bo nie chciałam Cię skrzywdzić. Zrozum kochanie, jestem zmęczona stawianiem czoła końcowi -Wiesz... Muszę Ci coś powiedzieć. -??? -Jeśli zechcesz mnie zabić pewnego dnia: zrób to. Nie będę zły... nigdy nie myślałam ze czas i odległość pomiędzy nami sprawia, że staniesz się o tyle chłodniejszy... Za tym pięknym uśmiechem zobacz tragedię... ponad tymi chmurami możesz schować wszystkie Twoje łzy Tu gdzie drogi kochanków się rozeszły,nasze się połączyły Nie polubię siebie, dopóki z Tobą nie skończę Żyjemy w mieście śmierci Co raz ciężej jest złapać oddech |
|
|
|
#2974 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
BOSKIE. ;] <3 <3 Błagam na kolanach o więcej takich. ! _______________________ I`m so into U. <3
|
|
#2975 |
|
Zadomowienie
|
* Świat skończył się już dawno ..
* Bo, gdy odejść zechce miłość W każdym murze znajdzie wyłom Żeby przejść. *Zapomnę Cię jeżeli chcesz Jeżeli chcesz zapomnij też. * Wiesz, że czekam .. * Miłość na wieki niepisana nam.
|
|
#2976 |
|
Raczkowanie
|
macie coś może , że znowu nie udało nam się spotkać ..i nigdy nie umiemy do tego dojść jakos.. ?
![]() ----- Połknęłam czekolady dwie. Wypiłam całą colę też. o ! . |
|
|
|
#2977 |
|
xoxo
|
pewnie,że można
![]() _________ dziękuje za zmarnowane popołudnie a gdy bede lepsza nawet na Ciebie nie spojrzę czuje się jak miś z urwaną łapką dlaczego nie dostałam znieczulenia gdy wyrywano mi serce?
|
#2978 |
|
Raczkowanie
|
Nowa praca? Oby. Nowy facet? Mozliwe. Nowa torebka? Koniecznie!
|
|
|
|
#2979 |
|
Raczkowanie
|
wypal myśli natrętne, niechciane.
twoja miłość jak ciepły deszcz. twoja miłość jak morze gwiazd za dnia. otul mnie swym milczeniem. wchłoń moją ciemność. cichy zapada zmrok. w cichym mroku i mgle.
szalone obrazy. cały świat, który widziałem jak mnie mija. nie czuję..już nie. tańczą na pustyni, niszczą słońca blask. płynąc poprzez pustkę. tracimy siebie. zasłoniłeś zasłony. Dawno nic nie dodałam więc tak skromnie ![]() eh.. miłych walentynek (:
|
|
#2980 |
|
Raczkowanie
|
o idę na to jutro hehe
![]() ---- I nigdy nie wiadomo mówiąc o miłości czy pierwsza jest ostatnią czy ostatnia pierwszą. . Jeśli to prawda, wzrasta prawdopodobieństwo że dzieli nas czas, nie odległość ... . Edytowane przez Vivi12399 Czas edycji: 2009-02-13 o 20:00 |
|
|
|
#2981 |
|
Zakorzenienie
|
już nie pytaj mnie jak smakuje grzech
możesz teraz sam przekonać o tym się . powiedz co czujesz gdy jestem blisko tak . lubię kiedy mówisz cicho to co bardzo słyszeć chce . ja obejmuje mocno cie widzę swój cudowny gest . 'nie mieć chłopaka w walentynki, to tak jak nie być martwym 1 listopada'
|
#2982 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Boski już jest u mnie na GG !!!
|
|
#2983 |
|
Zadomowienie
|
ty jesteś pytaniem, ja odpowiedzią.
skasowałam wszystkie twoje wiadomości, skasowałam wszystkie twoje esemesy, a świat dalej istniał, dalej oddychałam i dalej biło mi serce. zatańczyć z tobą w deszczu, szukać na niebie tęczy, na karuzeli z tobą w tą miłość się zakręcić. może nauczysz mnie, jak tańczy się.? weź dobre wino i chodź tańczyć w deszczu ze mną. pierwszy raz kiedy zobaczyłem twoją twarz miałaś posklejane rzęsy, z twoich włosów pływał deszcz, każda część twego ciała była przemoknięta i wtedy wiedziałem, że jesteś tą jedyną - mówiłeś... zabierz mnie tam gdzie asfalt trawą zarasta.
Ot tak." 56-55-54-53-52-51-50-49-48-47-46. Kod rabatowy 5% na e-torebka c4d742ac Edytowane przez Onax3 Czas edycji: 2009-02-15 o 21:12 |
|
|
|
#2984 |
|
Raczkowanie
|
zaraz zostane totalnie zjechana ale co mi tam;] mam nie typową prośbę... wiecie jutro Walentynki
no i wiecie romantyczna kolacja i te różne więc chce też jakaś romantik muzyczkę puścić ale z powodu mojego gustu muzycznego to za dużo takich nie znam;] może kochane znacie jakieś??a teraz jako rekompensata kilka opisików ;* ...tereny obcykane, skróty znam je na pamięć... Łzy to nie wstyd, lecz oznaka, że Ci na czymś bardzo zależy... Rozsądni nie śnią snów tak pięknych jak szaleńcy <3 Bo przyjaciel nie pozwala Ci cierpieć i mimo wszystko jest z Tobą. Może tej nocy też nie mogłeś zasnąć..?? Edytowane przez xDblondynaxD Czas edycji: 2009-02-13 o 20:15 |
|
|
|
#2985 |
|
Raczkowanie
|
kee, kissabble, nastychick, abunee, ouu, agattee, lilyblack, honey091, aaan, truskawkowa1993 - boskie jesteście;* ~~ w twoich spłakanych oczach jest coś, co pragniesz ukryć.. ~~ w tym dni jest tyle przyszłości.. że ręce toną po łokcie ~~ stąpamy we dwoje po niepewnym gruncie... ~~ nie pragnę słów wzrokiem do mnie mów.. ~~ she's dancing like she's never danced before ~~ ze mną twoje niebo ma już mój kształt..
-musisz lubić Dziś to Dziś Ciebie polubi. A o Wczoraj zapomnij to ono zapomni o Tobie... - a o jutrze też coś masz? - o Jutrze nie wolno. Ono nie jest nasze... o świcie do każdego przyjeżdża wóz i przywozi mu jego Jutro. Ale wcześniej nie wolno tego dotknąć, bo nie wiadomo czy będzie Twoje. |
|
|
|
#2986 |
|
Raczkowanie
|
Ten świat jest wielki,pełen zakrętów i zmian. Ludzie mrugają i wtedy przegapiają tę chwilę,chwilę, która mogła zmienić ich całe życie." 'Życie potrafi być skąpe: mijają dni, tygodnie, miesiące, lata i nic się nie wydarza. A potem uchylamy jakieś drzwi - ... - i nagle przez szczelinę wdziera sie istna lawina. W jednej chwili nie mamy nic a już w następnej aż tyle, że trudno sobie z tym poradzić.' 'Nie ma nic smutniejszego i bardziej zniechęcającego niż szczęście, co przyszło za późno.' Dzień dobry, maleńka, jak ci na imię? Spytał czy wierzę w miłość. A ja nie odpowiedziałam nic, tylko roześmiałam się prosto w Jego piękne, naiwne oczy. i kiedy wszyscy Ci tego życzą.- pragniesz tego jeszcze goręcej. ,Jeśli mógłbyś się cofnąć i zmienić jedną rzecz w swoim życiu... zrobiłbyś to? A jeśli tak... to czy zmiana, zmieniłaby Twoje życie na lepsze? Czy może złamałaby Ci serce? Albo złamałaby serca innych? Czy wybrałbyś całkowicie inną ścieżkę? Czy może zmieniłbyś jedną rzecz? Tylko jedną chwile? Jedną chwilę, którą zawsze chciałeś cofnąć' "Nie kochajmy "za" lecz pomimo kochajmy. Bo nie kocham Cię za blask Twoich oczu. Lecz pomimo tego, że ich nie widzę. Nie kocham Cię za to, że przy mnie jesteś. Lecz pomimo tego, że nie zawsze możesz być. Nie kochajmy się za swoje zalety. Lecz pomimo tego, że mamy wady. Bo kochać za coś, każdy potrafi.." Zwykłego, ludzkiego szczęścia 'Niebo do wynajęcia Niebo z widokiem na raj' Były i dobre dni, kiedy chodziła zatopiona w snach na jawie, z uśmiechem na ustach, przyłapywała się na chichotaniu gdy szła ulicą i kiedy nagle przypomniał jej się jakiś wspólny żart.. być czymś w Twoim życiu.. I ciągle czegoś nam brak do szczęścia Wciąż nam brak, tak zachłannie brak i wciąż tyle przeraźliwego milczenia które nie odpowiada na pytania. Zadzwoń do mnie i uratuj mi życie chcę przeżyć jeden prawdziwy dzień Zadzwoń do mnie i uratuj mi życie Przecież wiesz, gdzie jestem
|
|
#2987 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękuję i zabieram ![]() ----
. |
|
|
|
|
#2988 |
|
Zadomowienie
|
byłeś moją inspiracją. teraz jesteś co najwyżej powodem do żartów.
że tak powiem : pier.dole Cię kur.wa serdecznie w du.pe. pogadaliśmy sobie... dobrze, że nie umiemy czytać w cudzych myślach... świętuję walentynki. lampka wina i romantyczny film z przyjaciółmi ![]() nie chcę być nie miła, ale jego usta lepiej komponowały się z moimi. czego chcieć więcej ? ta. i może nie myślę tak jak wszyscy, nie słucham tego co wszyscy i nie ubieram się tak jak wszyscy. po prostu jestem inna. mam swój świat i swoje poglądy. akceptujesz to ? wychodzę za mąż. zaraz wracam.
|
#2989 |
|
Zadomowienie
|
*DREAMS*** - dziekuję i lustereczko w Twoją stronę <3 muaaah ![]() ____________________ nawet jeśli wszystko wygląda smutno i ponuro, świat jest taki piękny i pełen radości. dla nas świeci słońce nawet, gdy padają deszcze. Wybacz kotku bezczelność... Ja wiem że jestem tą wyjątkową. sto tysięcy zachodów słońca, w które chcę się gapić. będę się śmiała ze swych łez. Pokazałeś mi drogę do szczęścia, ale w połowie się zawróciłeś... A ja w połowie tej drogi się zatrzymałam.Jesteś dla mnie wszystkim, a ja nadal stoję w połowie tej drogi i nie potrafię, ani się wycofać, ani dojść do końca. Bądź mi drzwiami(..) które można otworzyć na oścież. Zamykam oczy i zasypiam wtulona w Twój zapach. coś się skończyło, nie bez powodu. Wiesz...Wydawało mi się z początku, że ta znajomość będzie trochę łatwiejsza.. Edytowane przez lilyblack Czas edycji: 2009-02-13 o 20:57 |
|
|
|
#2990 |
|
Przyczajenie
|
Macie może jakieś opisy o tym że mam już tego wszystkiego serdecznie dość? nie o śmierci, tylko że już wszystko olewam, bo nie mam siły i że tam powiem na to wszystko mam wy***.ane [ wybaczcie za wulgaryzm ale inaczej nie da się tego określić ]
albo coś w tym stylu : Jestem najbardziej chamską rzeczą jaką kiedykolwiek spotkałeś w życiu [ opis z wizażu oczywiście, tylko już nie pamiętam która to cudowna osóbka dodała ) ] coś skromnego ode mnie: `Nie mam wymagań specjalnie zbyt dużysz, nie musisz specjalnie wierszem do mnie mówić` `Musisz mnie kochać, a nie bycie w samym byciu` `Nie puszczać tanich słów bo to na mnie nie działa` `Chce czuć Cię blisko, ale chce też oddychać' `Ale wiem że ty czekasz na mnie a ja na Ciebie` `Zdajdę Cię niedługo chociaż nie znalazłem jeszcze` Może coś się komuś akurat sposoba ;D POzdrawiam wizażystki! )
|
|
|
|
#2991 | |
|
Zakorzenienie
|
miło mi, że się podoba ;**
Cytat:
![]() ___________ nic nie trwa wiecznie. chciałam tylko spojrzeć na Ciebie i już nic nie poczuć. dlaczego te dni bez Ciebie są takie trudne. nie potrafiłam zrozumieć dlaczego nam nie wyszło. przecież wszyscy mówili, ze taka ładna z nas para... pamiętaj nas. zapomne świat twych rąk ! biały śnieg zasypywał trawnik na jej podwórku, a ona czuła się jakby zasypywano cały jej świat. nie ma Ciebie . jak załatać pustkę tą ? . mówiłeś chcę spędzić z tobą tą sobotę i każdą następną po kolej, a juz za chwilę może powinniśmy od siebie odpocząć.. chciałabym mieć w kieszeni 4 asy..
|
|
#2992 |
|
Raczkowanie
|
i nie rozumiesz jak funkcjonuje miłość.
amor podejrzany o korupcję. to cholerna niepewność, kiedy znowu wreszcie staniesz w drzwiach. ta noc jest jak joint. kiedyś coś na pewno obiecałeś mi. łąkę pełną maków, zabierzesz mnie tam. ulice ślinią się, przed momentem spadł deszcz. chodź zabiorę cię na spacer. czerwony balonik w kształcie serca. wierzę, że tam jesteś. |
|
|
|
#2993 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Powaliło mnie. _____________________ Pamiętaj, żeby żyć dla miłości. Pływaliśmy we fontannach Pod północnymi gwiazdami Płakaliśmy ze śmiechu I umieraliśmy w swoich ramionach.. Bo wciąż krwawię od twojego ostatniego pocałunku... Zdaje się, że zabrałeś mi wszystko, co mogłeś Jutrzejszy dzień zabierze mnie od ciebie <3 Jak zazdrosny kochanek pocałuj mnie jeszcze jeden ostatni raz kłujesz jak cierń z umierającej róży. Twój najsmutniejszy zapach przylgnie do mnie Nienawidzę patrzeć jak płaczesz Wszystko o co proszę, to żebyś o mnie myślał Dziękuję za Twój uśmiech,
otwarte okno Twego istnienia. Dziękuję za Twoje spojrzenie, zwierciadło Twej uczciwości. Dziękuję za Twoje łzy, które są znakiem, że dzielisz radość lub smutek. Dziękuję za Twoją rękę zawsze wyciągniętą, aby dać lub otrzymać. Dziękuję za Twoje objęcie, które jest szczerą gościną Twojego serca. Dziękuję za Twoje słowo, wyraz tego, co kochasz i w czym pokładasz nadzieję. Dziękuję, że jesteś. |
|
|
|
|
#2994 |
|
Raczkowanie
|
Śpisz pięknie tak, po kątach cisza gra, szkoda słów reszte dopowie księżyc
Nie odmawiaj w taką noc gdy natura sprzyja mi :P Bez ambicji, wstydu, grzechu i lęku słowa nie dopowiedziane... Kiedyś znajde dla nas dom, z wielkim oknem na świat Prowadź mnie, milcząc rozpal sny Ale kiedy przy mnie śnisz, nie odbieram myśli złych... Nie szukajcie mnie, napisze na dobranoc.! A papier szeleści, gdy myśli moje zwierzam mu Całą noc z komórką w dłoni oczekiwała aż wyświetli się jego nr. To jest mój sen, ten sen zawstydza mnie.. Nie potrafisz obdarzyć miłością siebie ani mnie. Zraniłeś mnie, teraz ja będe ranić cie.! Zapamiętaj księżniczko, że łobuz kocha najbardziej <3. Twój dotyk zapisany między synapsami neuronów. -Opowiedz mi bajkę na dobranoc -kocham cie. Zamigotał świat tysiącem barw. Nie prawda! wieczorami robi się pusto, szaro i samotnie. wpatrzona w księżyc myślała o nim.
Beznadziejnie, Nieustannie Namiętnie Niezgrabnie szukam szczęścia Edytowane przez Uciecha Czas edycji: 2009-02-13 o 21:45 |
|
|
|
#2995 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
;*_________________________ _________________________ __________
_________________________ _________________________ ______ Niebezpiecznie jest uparcie wierzyć, że coś trwa wiecznie. Masz to spojrzenie. Cztery godziny obok lustra. I oszukuje siebie co dnia, że to co jest będzie żyć wiecznie. Na ustach rozpusta. Ta noc ma smak malin. I okłamuję siebie co dnia, że kochać to żyć niebezpiecznie. Jestem kompatybilna, stabilna jak kompakt. |
|
|
|
|
#2996 |
|
Rozeznanie
|
"Przecież nie tak miało być. Ja chyba zwariowałam, oszalałeś ze mną Ty.
Zbudziłeś mnie w środku dnia i teraz nigdy więcej nie chcę, nie chcę nigdy więcej już, nie chcę spać..." "Mam tak wiele, a uczucie do Ciebie pochłania wszystko. Mam tak wiele, a bez Ciebie wszystko staje się niczym." ![]() Co to jest miłość? Nie wiem. Ale to miłe Że chcę go mieć Dla siebie Na nie wiem ile. Gdzie mieszka miłość? Nie wiem. Może w uśmiechu Czasem ją słychać W śpiewie A czasem w echu. Co to jest miłość? Powiedz Albo nie mów Ja chcę Cię mieć Przy sobie I nie wiem czemu...
|
#2997 |
|
Raczkowanie
|
zburzę ścianę, co dzieli nasze światy.
Edytowane przez steri Czas edycji: 2009-02-13 o 22:16 |
|
|
|
#2998 |
|
Zadomowienie
|
Przepraszam. Nie wierzę.
Nie śmiem zaprzeczyć pierwotnej bestii uwięzionej wewnątrz mnie. Więc wykopuję sobie dół w ziemi - żeby pogrzebać ten ból nie do zniesienia. Z moich ust wydobywa się krzyk... Kłamię. Jestem. Aniołowie wbijają we mnie sztylety. Samotne życie. Nikt Cię nie rozumie. Oto moja własna katastrofa. Przetrząśniemy różne rzeczy, rozwalimy je. Tankujemy te auto naszym odrzuceniem. Za każdym razem gdy sięgam po miłość coś mnie jej pozbawia. Czy to właśnie tego pragnę? Zabierz mnie stąd... z tekstów piosenek Korna. możliwe, że lekko zmienione xD nie mam weny na własne :|
|
#2999 |
|
Raczkowanie
|
Kazali dalej mi biec a na drogach jeszcze śnieg Przynosze ból. Moje życie jak hazart stawiam na jedną karte. Czasem każdego przerażam. Jestem poważna aż nadto ;> Mówie wam...-wszystko w porządku. Następny przykład na to jak człowiek stał się szmatą. Chcesz ze mną zgrzeszyć? ;DD Każdemu dano jedną szanse, nie więcej. Na bok afery...
|
#3000 |
|
Rozeznanie
|
I wrócę tam, na aleję pełną róż
Nie ma nic co mogłoby sprawić, że znów popłyną łzy W czekolaaaadowym świecie ![]() Życie to bardzo trudna gra w teatrze świata Miłość jest jak obrączka bez początku i bez końca Diva, która tańcząc na stole urzeka wszystkich ImpreeezaNie przestawaj co dzień rozpieszczać mnie *Ciepła noc tuli mnie do snu..
Edytowane przez oleeencja Czas edycji: 2009-02-13 o 22:20 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:00.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

dziękuję