|
|
#2971 | |
|
Jestem groszek... ;)
|
Dot.: Wymiankowy mineralny
Cytat:
Przejrzyj prosze link w moim podpisie... plus zaraz spróbuję wynaleźć jeszcze ![]() Możesz mi też na PW napisać co z EDM byś chciała, może mam
|
|
#2972 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Lauress- nieużywane sample w oryginalnych słoiczkach - stella (city light) - abyss (city light) - eventide (gem liner) Lumiere- raz przetestowane sample - lemon chiffon - pennsylvania green - bellflower blue EDM - spelunk- ok. połowa sampla Dodatkowo EDM Natural Reflections Golden Tan- połowa BIGa lub odsypki EGM Bronzer Hawaiian Tan Gem II- nowy sampel w woreczku |
|
|
|
|
#2973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2974 |
|
Zadomowienie
|
Zapraszam do wątku w podpisie, tak będzie łatwiej, tam też jest wishlista ![]() Lucy to podkłady w formule Original, Lauress to "Ethereal Mineral Foundation" |
|
|
|
#2975 |
|
Zakorzenienie
|
- lemon chiffon
- pennsylvania green - bellflower blue -czarna baza coś u mnie WI? |
|
|
|
#2976 |
|
Zakorzenienie
|
Wymienię biga Fairly light albo Sunkissed Fair (obydwa raz użyte), formuła intensive za biga Sandy Fair. Pilne!
Mam też do wymiany: - peeling enzymatyczny z bromeliną z BU, w formie odsypki albo to wszystko co mam (jakieś ponad pół, 3/4 opakowania) - maseczka wulkaniczna z ogórkiem z BU (j.w.) - puder bambusowy z jedwabiem, wersja z owsem (odsypki) - olej czosnkowy w kapsułkach, do łykania albo wcierek, mam 80 kapsułek
|
#2977 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam na wymianke EDM (próbki - ok. 1ml- kupione na allegro):
korektory: - mint - intensive tan - intensive fair - multi tasking podkłady w formule intensive: - fair neutral - warm sandy medium - beige light tan - beige medium - buttered tan - golden - medium tan - fairly summer róże: - weekend getaway - dusty miller medium bronzer finishing dust puder ryżowy z kolorówki (odsypka ) Edytowane przez alioke Czas edycji: 2010-04-05 o 01:08 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2978 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam :
-odsypek cieni (aromaleigh,meow,egm,edm, lucy itp. ) wielkości od 1ml , większych ilości również -róży :nick nack, soft touch, come what may, tea time, morning cup, snooze bar, -rozświetlaczy:champagne,d usty miller,light pink,vik's radiant creation -bazy pod cienie -korektorów : dawn,morning,multi-intensive,żółtych i zielonych nie z edm(joppa np.) -podkładów:edm-fairly light neutral,light almond,linen,golden fair (matte,semi-matte i intensive) ,lucy-jasne żółtki/warmy/oliwki do wypróbowania, buff'd bisque,bisquit,cream,fair -eyelinerów w prochu -pędzli (do cieni , do linera przede wszystkim) -mazideł na wymiankę to co w wątkach |
|
|
|
#2980 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bazę z EGM dam Ci na spróbowanie plus z Joko beżową pod cienie też na testy.
|
|
|
|
|
#2981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, tej czarnej na testy poproszę . Taka wymianka mi odpowiada, 10 gram w strunie ryżowego za cienie i bazę.
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2982 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2983 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Jutro aktualizuję listę, czym jeszcze mogę się podzielić.
|
|
#2984 |
|
Raczkowanie
|
EGM (NOWE SAMPLE w słoiczkach):
Becky Cover Me Beige Neutral family Namina Cover Glow (w woreczku) Namina, Cover Me Beige Neutral family Paris Cover Me Beige Neutral family Roselyn Cover Me yellow family De Anna Cover Glow (w woreczku) De Anna, Cover Me yellow family w sumie mogłabym wziąć wszytskie ![]() Najbardziej zależy mi na tych z beige neutral ![]() Może znajdziesz u mnie coś wiecej? Albo postaram się odsypać Ci wiecej (bo zamówiłam po 2ml tych podkładów, ale troszeńke próbowałam (ze 2 razy ), wiec jest niecale 2 ml z każdego ![]() Co ty na to? |
|
|
|
#2985 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Interesuje mnie jeszcze bronzer i korektor. Ile możesz dorzucić Medium Bronzera i korektora MultiTasking? Masz może winged butter z EDM?
WYMIANA Edytowane przez moniar83 Czas edycji: 2010-04-05 o 13:21 |
|
|
|
|
#2986 |
|
Zakorzenienie
|
Podzielę się mydłem afrykańskim z CS.
|
#2988 |
|
Rozeznanie
|
w końcu porządki - nowego domu szukają
TWARZ - podkłady EDM pressed powder fair yellow (stara wersja) –“macany” z wymianki, ale nie do kńca mój odcień Blusche – Vinilla Latte – Original Matte Foundation – big zafoliowany (zaginiona paczka doszła 5 tygodni po reshipie) Silk Naturals – Pure Silk Powder – odsypki z biga EGM – Margo YG, sampel w słoiczku, maźnięty na próbę EGM – Angie CM, sampel w słoiczku, maźnięty na próbę Joppa - Light 1 – soft coverage – ok ½ słoiczka EDM – Fair intensive – sampel – nieotwarty EDM – Intensive Fair/ intensive – sampel – EDM – Sandy semi matte – nieotwarty EDM – Perfect semi matte – sampel, zawartość ok. ¾, EDM – Fair o glow – sampel ok. 3/4 EDM – Fairly light neutral – sampel ok. 3/4 EDM – Fairly light o glow – sampel ok. 3/4 RÓŻE/BRONZERY EDM: - sampel -Summer Stroll –nieotwierany MAD – modes pink – sampel w słoiczku – nieotwierany PIELĘGNACJA Olej z róży ECO (BU) – ok. 90% buteleczki, do 08/2010 Olej arganowy Eco (BU) ok. 80% z 15 ml, do 10/2010 INNE Pędzel face blender z Blusche (ten z ciemnym włosiem) Pencil Crease brusch – chyba z schopcraze Sampel Green Apple Soy Tart - Lure Beauty Ceramiczny nano utwardzacz do paznokci Joko – oryginalnie zapakowany Bed Head Small Talk – Tigi – ok 90% Zoom Zoom Mascara Bell – nieużywana, była bez folii mascara luminella yr czarna zafoliowana Konturówka do powiek w żelu – ingot – turkusowa, kolor nr 87, kilka maźnięć Za coś specjalnego: nowy LHK (EDM), skośniak do różu Blusche najchętniej za zbrojone ew puszcze je na all i pewnie jeszcze sporo z zapasów próbek oraz odsypki z bigów min linen semi matte edm multitasking edm puder bambusowy... * sample otwarte mocno się zostały wstrząśnięte podczas przeprowadzki, także wrażliwe na ten fakt wizażanki uprzedzam, że sporo zostało na sitkach, a jeśli to wyrzucę to sporo ubędzie (nie znałam patentu z płatkiem waty) wish lista: Zużyję niemal w każdej ilości: Hydrolat rumiankowy Kwas PHA Frakcja sojowa Bioferment z alg Poza tym chętnie przygarnę/wypróbuje Flat, Kabuki w zbroi Eye kabuki EDM i Junior Kabuki Korektory nawilżające Primer Pixie Wykończeniówka Pixie cover pixie zbliżony do linen bazy na ślepia pod cienie
IQ tłumu jest zawsze znacznie niższe niż IQ najgłupszego przedstawiciela Edytowane przez spot Czas edycji: 2010-04-15 o 21:47 |
|
|
|
#2989 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma nikt na zbyciu pixie
próbek podkładu sinnie1 sinnie0 marigold1 marigold2 shaylee1 kiss of sun żółtego korktora |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2990 |
|
Zadomowienie
|
Nowych domków szukają:
EDM: Winged Butter - formula Original Glo (sample, otwarty, raz użyty - do sprawdzenia koloru na ręce, kategoria: Golden) Golden Fawn - formula matte - (sample - zostało ok. 90% - przetestowałam na twarzy) Light Olive - formula Semi-matte (sample - zostało ok. 60-70% ) Olive Fair - formula intensive (sample - zostało ok. 60-70% ) Mogę zrobić odsypki wielkości sampla EDM: - Sunlight Kaolin Powder - Puder bambusowy BU
|
#2991 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2994 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze, nie wiem czego szukasz...
mam jeszcze tylko że już max 1ml (poza tym co wypisałam wcześniej): - korektor multi intensive - korektor intensive medium - moge odsypać trochę cienia curry - ale to też ok. 1ml (bo mam tylko 2ml) - tak samo moge odsypać z próbki kaolin powder soft bronze - blush: soft bronzer poza tym co napisałam nic wiecej z minerałów nie posiadam. Jeśli chciałabyś coś z pielęgnacji to mam maseczki z dermmiki ( np. fresh& go pod oczy - 1 szt, lift& go pod oczy - 1 szt, z serii dance: disco, american smooth (peeling enzymatyczny), salsa) Moge dorzucić jeszcze próbkowy zestaw 3 step z Clinique. Jeśli nic Ci nie odpowiada to możemy się dogadać że wybiore 5 próbek z 7, które mi się spodobały. Będę miała ciężki orzech, ale cóż.. ![]() EDIT: Przypomniało mi się,m ze mogę oddać jeszcze kilka kapsułek z firmy gal (po 5 z każdego- na spróbowanie ):-serum pod oczy http://www.suplementy-diety.com.pl/p...?id=15&id_menu= -dermogal A+E http://www.suplementy-diety.com.pl/p...?id=71&id_menu= - odzywka kreatynowa do paznokci, brwi i rzęs http://www.suplementy-diety.com.pl/p...?id=14&id_menu= Edytowane przez alioke Czas edycji: 2010-04-05 o 18:21 |
|
|
|
#2996 |
|
Raczkowanie
|
moniar83:
Ok, no to wszytskie z formuły cover me: Becky Cover Me Beige Neutral family Namina, Cover Me Beige Neutral family Paris Cover Me Beige Neutral family De Anna, Cover Me yellow family A co do reszty, to jak przyjdzie moje zamówienie z EDM, a ty jeszcze nie wymienisz tych podkładów, to może się jakoś dogadamy (chociaż troche sobie poczekam na te wszystkie rzeczy )To tak zostawiamy? |
|
|
|
#2997 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Piszę PW
|
|
#2998 |
|
Raczkowanie
|
Według ustaleń na PW, wymiana z Estellą:
Estella: - EDM cień Well Being (odsypka) - EDM cień Net Spring (odsypka) - EDM Corner Office (odsypka) - EDM Snooze Bar (odsypka) - cień She Space w kolorze Smoky Mirror (struna) - cień She Space w kolorze Rocked by Love (struna) - cień She Space w kolorze Mesh and Lace (struna) - cień She Space w kolorze Make Belive (struna) - Silk Naturals - cień Sprite (połowa) - Silk Naturals - Quartzite (połowa) - balsam do ust Aromaleigh - Nourishing Color Creme; odcień Shortcake (użyty kilka razy) ode mnie: -Joppa Finishing Silk Dewy Sheer - pełnowymiarowy - Snuggle (odsypka) - Waffle Cone (odsypka) - Nick Nack (odsypka) - Email Me - ok. 3/4 sampla |
|
|
|
#2999 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
-EDM LIGHT pressed powder base(prasowaniec użyty 3 razy ,gabeczka nie tknięta) najchętniej wymienię na Light Olive pressed NIEAKTUALNE (upłynnione w pracy) -Golden Light o-glo ok.połowa biga w oryginalnym op. -puder ryzowy kolorówka wielkośc ok.1,5 sampla EDM NIemineralne: -cienie sypkie Inglot AMC nr.82 i 85 ubytek ok 1% -kapsułki z olejkiem Oriflame Time Reversing (ubytek ok.5 kapsułek) Sporo fajnych rzeczy poza wątkiem Szukam: -Piexie-kiss off sun,primer,shaylee 3 -hydrolaty-bławatkowy,oczarowy,nerol i -toniki z kwasami BU -pielęgnacja Lure Beauty,SilkNaturals Zapraszam Edytowane przez EmilaDz78 Czas edycji: 2010-04-08 o 17:34 |
|
|
|
|
#3000 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ponadto: DOKŁADKA: - Fawn intenisve EDM (PEŁNY WYMIAR) - nieotwierany - Sunlight Luminizing Powder EDM (PEŁNY WYMIAR) - nieotwierany - Pale Olive Lucy Minerals (formuła original - sample 4 szt. nieotwierane) Cały mój post wymiankowy -> tutaj .
![]() |
Nowe wątki na forum Kosmetyki mineralne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:45.