|
|
#2971 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Dot.: Scent Bar VIII
a to zależy od stanu uzębienia ...
|
#2972 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2973 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2974 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie przejrzałam swoje forumowe statystyki - trzaskam średnio 12 postów dziennie. Czas się chyba przymknąć
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2975 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
![]() ![]() Pisz Madziuś - dobrze się Ciebie czyta
|
|
#2976 |
|
Zakorzenienie
|
mnie wypadło 3,77
|
|
|
|
#2977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko straszna gadułka ze mnie
|
|
|
|
#2978 |
|
Zakorzenienie
|
bo jak się rozmawia, to postów jest więcej ....
gadułki fajne są ...
|
#2979 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie, ja zawsze byłam gadulasta, a ostatnio jakiś mruk sie ze mnie zrobił
|
|
|
|
#2980 |
|
Konto usunięte
|
Ja jestem tak gadulasta że to aż niektórych ludzi denerwuje
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- A mi dopiero wyszło 0,27 posta na dzień
|
|
|
|
#2981 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko się chociaż nie baw w stachanowca
|
#2982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wlasnie mialam pszczole w pokoju - stalam 25 minut w drzwiach obserwujac kazdy jej ruch- balam sie podejsc zeby otworzyc okno/ Wykonczy mnie kiedys ten paniczny lek przed owadami. O, i ja pod namiot sie nie nadaje - wlasnie z tego powodu - umarlabym ze strachu przed pełzającym, latającym robactwem
|
|
|
|
|
#2983 |
|
Zakorzenienie
|
Zamowilam wczoraj dwa czarne krzesla.
Teraz wracam z lunchu a recepcji czeka na mnie JEDNO NIEBIESKIE. Dzwonie do dostawcy - oni nie wiedza co sie stalo i czy ja jestem pewna, ze chcialam czarne. Mowie - zobacz w mailu masz skan zamowienia. Oddzownia. A krzeszlo tam stoi. |
|
|
|
#2984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)ja kiedys mialam dostac gucci II, a dostalam Gucii II- tyle, ze zielona :O |
|
|
|
|
#2985 | |||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kurczak, nie wiem, jaka to operacja, ale . Musi być dobrze! Cytat:
Cytat:
Cytat:
A wakacje... Ech, pomarzę (tak konstruktywniej) jeszcze o tym. Cytat:
Cytat:
Za to mnie się zdarzyło w ferworze "sprzątania" imigrantów wziąć w rękę żuka - gnojarza. O bogowie! Rękę myłam do wieczora!
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2009-04-29 o 15:19 |
|||||||
|
|
|
#2986 |
|
BAN stały
|
Kiecka przyszła, ale nie pasuje, odsyłam i szyję u krawcowej sukienkę w kolorze różowym z tafty, krótką.
![]() Właśnie dzwoniłam do krawcowej. Tylko muszę pomyśleć nad fasonem. |
|
|
|
#2987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam to samo z owadami Jak tylko coś bzyczy koło mnie to ogarnia mnie paniczny strach![]() ![]() Ale ja jestem strasznym alergikiem ......Ojciec reaguje wstrząsem anafilaktycznym i jest odczulany,ale nie jest to proste i kilka razy zagrażało to jego życiu.Odczulanie trwać będzie jeszcze ok. 6lat
|
|
|
|
|
#2988 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Obawiam się, że to będzie koniec wszystkich moich wakacyjnych planów. A szkoda, bo mam świadomość, że już nigdy w życiu nie będę mieć 4 miesięcy wakacji. No i przede wszystkim bardzo chciałam iść w te wakacje do pracy. Pewnie nic z tego. Nie wytrzymam kolejnych wakacji w domu ![]() Dobrze, że zaraz po otrzymaniu wyników matury będzie przynajmniej open'er -tego nie odpuszczę W przyszłym tygodniu lecę po karnet. __ Kurczę, zaczyna mnie przerażać ten uciekający czas - na naukę do matury zostaje mi już właściwie tylko sobota. Kto by pomyślał, że jednak się zestresuję Racjonalnie myśląc, powinnam być spokojna, bo moja matura jest naprawdę stosunkowo lajtowa, a i próbna poszła mi dobrze. No więc.. musi być dobrze
|
|
|
|
|
#2989 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Hi dziewczynki
![]() Mnie średnio wyszło 6 postów dziennie czyli rozsądna ilość ![]() Jestem po 3 godz łażeniu po Gdańsku-pogoda iście letnia,nogi bolą,lody bym zjadła,ale nie kupiłam
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2990 |
|
Rozeznanie
|
Jestem po 3 godz łażeniu po Gdańsku-pogoda iście letnia,nogi bolą,lody bym zjadła,ale nie kupiłam
"Grycan"na Długiej............mniam ..malaga![]() Polecam Winter....![]()
|
#2991 |
|
Konto usunięte
|
melkmeisje pamiętam, jak ja się denerwowałam przed maturą... uczyłam się tylko długi weekend, chociaż miałam ambitne plany uczyć się cały kwiecień
W dniu, w którym miałam geografię, z nerwów podarłam 3 pary rajstop zakładając!! Usiadłam w końcu na łóżku i zaczęłam płakać że to zły znak... I wiesz co? Zdałam niesamowicie wysoko! Nie stresuj się A na studiach - 3 miesiące prawdziwych wakacji, jakiś 1 pełny miesiąc sesji i 8 miesięcy obijania się |
|
|
|
#2992 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam laurkę z UC. Za bardzo się nie martwię, bo to próbki minerałów za niecałe 10$. Powiedzcie tylko, co dla porządku mam im posłać:
maila - z potwierdzeniem płatności z Paypala maila - z zamówieniem ze strony Na arkuszu, który mi przysłali, mam wypełnić coś na drugiej stronie, podać, co to, wartość. I jeszcze na tym arkuszu pisze tekst o oświadczeniu, że zwracam się z prośbą o przechowanie przesyłki przez UC i do zapłacenia bla bla... Pod spodem jest miejsce na podpis. Pytanie - czy jak podpiszę, to będzie już niejako podpisanie tego oświadczenia o przechowaniu, czy to oświadczenie ( tekst) muszę przepisać na czystą kartkę i się podpisać i dołączyć jako osobną kartkę. Czy ksero dowodu osobistego też mam posłać? Ostatnie pytanie - jak najlepiej to posłać - faxem, czy pocztą? Co bardziej pewne ( fax?)
|
|
|
#2993 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A mnie głowa pęka
naprawdę rzadko mnie boli,idę po tabletki
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam raptem 1,57 posta dziennie, ale ja zawsze kiepsko wypadam w statystykach ![]() na weekend wybieram się z tż-tem do Torunia i może Bydgoszczy. Mam w planie pokazać mu parę fajnych miejsc Tyle,że zupełnie nie chce mi się pakować.
|
|
#2995 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i czy słowa pisane też do tej statystyki sie liczą? Jakby słowa myslane do tego doliczyć, to może i by tyle wyszło .... ![]() ee tam ... to liczba wzięta z kosmosu , jakaś taka zbyt okrągła
|
|
#2997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie przejmuj sie, u mnie jest bardzo podobnie tzn ja gadam on milczy i slucha ( albo udaje ze slucha ) i ogranicza sie do stwierdzen typu "no tak", "racja"
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2998 |
|
Zadomowienie
|
A we mnie zdecydowanie jest przewaga słuchacza niz gadusia. W tym wypadku z pewnością nie wpasowałabym się w tą wyliczoną sumkę słów.
Troche ponad 300 postów na 2,5 lata bytności na Wizażu mówi samo za siebie ![]() Jeżeli rozmowa to tylko dialog, nigdy zaś "monolog jednego aktora" , szczęściem luby także docenia wagę dobrego dialogu. Nieraz zdażyło mi się słuchać kogoś z zapartym tchem i takie chwilę cenię najbardziej
|
|
#2999 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
) sluchalismy radia. mowili o roznych statystykach itd. a miedzy roznymi przykladami podano wlasnie, ze kobieta az tyle mowi tak dokladnie to mnie nie podliczal, ale uznal, ze na pewno musi tak byc, bo ja mowie o wszystkim. Wczoraj, pojechalismy na samochodowy spacer bylismy miedzy lasem, a bylo tam strasznie fajnie wygladajace drzewo, o ktorym zaczelam gadac, z czym mi sie kojarzy i w ogole, a potem uznalam, ze ladnie wyszloby w taka noc na zdjeciu, ale ze nie mam tak dobrego aparatu aby naprawde dobrze wyszlo, ze w zasadzie to chcialabym zmienic swoj, ze dobrze byloby gdybym mial opcje robienia zdjec pod woda bo jak we wrzesniu wyjedziemy to moglibysmy focic kamyki pod woda ze ostatnio dowiedzialam sie, ze sa jednorazowki (dzieki wizazowi ) i tak mu sie rozgadalam, a on biedny przez ten caly czas czekal az wreszcie bedzie mogl mnie pocalowac wkoncu poprosil, zebym juz przestala mowic i wlasnie o tej statystyce mi przypomnial![]() Cytat:
On bardzo duzo ze mna rozmawia, choc niestety jest kilka tematow spolecznych na temat ktorych nasze poglady sa zupelnie inne i on woli ich nie poruszac, bo uznal ze oboje znamy swoje poglady i nie ma co sie wzajemnie przekonywac kto ma racje Cytat:
|
|||
|
|
|
#3000 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
I wszystkich gdzieś wymietło
![]() Idę więc grzecznie spać
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:24.

Nawet o tym nie mów!

. Musi być dobrze!