|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2971 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" - dla "starych" 25. i więcej latek
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:58 ---------- Kurczak, nie śpisz? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2972 | |
Nie depcze krokusów
|
buahahahahaha
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2973 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() pokój malujemy,kolor "jagodowe lato" ![]() są "przypadki",które śpią dłużej ![]() wszystko możliwe ![]() ![]() Malla a sprawdzone? nie pękają? bo też się kiedyś zastanawiałam nad all ale trochę się boję.
Funny, we're all one, but one also means that we are lonely... Edytowane przez Sephinrot Czas edycji: 2011-02-04 o 23:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2974 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cholera, nie pasuję na staruchę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2975 |
Wtajemniczenie
|
Witam Cię Mandragoro szczególnie ciepło
![]() ![]() ![]() Kobity Wasza pisanina poprawia mi humor zdecydowanie. Zauważyłyście że nasz wątek osiągną 100stron?? To co ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nalewka z żelków ?? ![]() (Siostra kiedyś zrobiła nalewkę z żelków na bimbrze, ale średnio nadawała się do picia, raczej do wybierania z butelki łyżeczką) Co do spania zbliżyłam się wczoraj do swojego rekordu bo wstałam o 6, z wycieczki po urzędach wróciłam po 9. Połaziłam do 13 i padłam do 17, wstałam zjadłam, dotrwałam do po 21 i znów poszłam spać, wstałam dziś o 8. Piździ u mnie taki wiatr i pada, że nie da się wyjść z domu, jest masakryczna pogoda. Jak to mówią o takim wietrze.. pogoda dla samobójców. Jak ja bym chętnie wróciła do krótkich włosów ;( I wrócę, pierdziu, w dupie mam, że wszyscy mówią, że kobieta powinna mieć długie włosy. Sephi współczuję malowania, co prawda nie mam pojęcia co to za kolor i zaraz spytam wujka google, ale współczuję. Mój ojciec ma często takie głupkowate pomysły przed zlotem większej ilości gości. Np mają przyjechać w pn a On by dziś zarządził malowanie. Moi młodzi pojechali dalej z zaproszeniami, biorę się za sprzątanie domu. A tak bym poszła spać.... ![]()
![]() |
#2976 |
Zakorzenienie
|
Witeczka babcinki
![]() Witam mandragonę ![]() Dzisiaj robię pizzę na obiad więc mogę Was poczęstować; do wyboru pizza z kurczakiem i ananasem, druga połowa z kurczakiem i 4 sery... Co do toksycznych miłości czy przyjaciół - ma to już za sobą, dlatego krąg moich bliskich znajomych jest bardzo mały, stworzyłam wokół siebie mur i na pierwszy rzut oka wyglądam na wredną sukę, tylko odważni, których to nie odstrasza i przebiją się przez ten mur - poznają prawdziwą mww.... Dzisiaj piesek wraca do swojego domku... przyzwyczaiłam sie do niego, w domu nie było pusto, rano budził mnie jego kochany pyszczek, wymiziałam go zanim wstałam, wieczorem przed snem szliśmy na spacer.... a teraz piesiunio słodko śpi.... zaraz strzelę mu fotkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2977 |
Marudziara
|
Powróciłam
![]() Już po egzaminie, mam nadzieję że poszło dobrze przekonamy się 12 lutego ![]() ![]() Wpadłam jeszcze na zakupy do lidla bo mają robi remont sklepu i cały asortyment za - 30% , własnie podjadam chipsy tortilla serowe ![]() ![]() Dziękuję za miłe przywitanie ![]()
#2978 | ||
Zadomowienie
|
witaj
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja tylko ciekawa jestem, czy trzymałaś to co przeczytałaś czy to co miało być... ![]() ![]() Cytat:
![]() a z tymi włosami - kurcze, gdzieś już słyszałam ten tekst (chyba od któregoś eks), i kompletnie go nie rozumiem. obecnie mam długie, ale już mi się marzy jakaś zmiana. Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2979 |
Wtajemniczenie
|
Mww ja mogę poprosić kura w 4 serach?? Za ananasem nie przepadam. Wpadłam tak tylko... między odkurzaniem a myciem podłóg :/
Czuję się jak służąca rodziny. Tylko że zazwyczaj służące zbierają za swoją pracę sporą kasę, a ja tylko o******* dlaczego w danej chwili coś robię, przecież w telewizji leci coś tam...
![]() |
#2980 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie też piździawka, do 11:00 (rekord ![]() ![]() ![]() aa, ja mam półdługie włosy, rosną mi mocno, gdy obrażę się na fryzjerów (mój rekord to 4lata liceum i 1rok pierwszych studiów ![]() Cytat:
![]() a pizzy dla mnie wystarczy? To 1 taki, 1 taki kawałek proszę ![]() Cytat:
![]() ![]() Czyli wczesnoszkolna (u nas mówiło się na to "kredki" ale nie złośliwie ![]() P.S. dasz się wróżbiarsko wykorzystać "po znajomości"? (nie mów, że się nie spodziewałaś takiego pytania ![]()
![]() Edytowane przez Kasza Manna Czas edycji: 2011-02-05 o 16:07 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2981 | |
Marudziara
|
Cytat:
Zobaczymy jak to będzie z tym egzaminem echh prof baaardzo wymagający, ale mam nadzieję ze będzie ok A może i dam się wykorzystać ![]()
![]() |
#2982 |
Zakorzenienie
|
Ajć.. wszystko zjedzone, nawet kuzynka z rodzinką się załapała (mam baardzo dużą blachę i ciasto robię z podwójnej porcji)
teraz zmykam znów do kuchni i będę piekła sernik (na to sie załapiecie), a jutro na kolację lasagne ze szpinakiem i kurczakiem... |
![]() ![]() |
![]() |
#2983 | |
Zakorzenienie
|
hahahah, szybko się wpasowałaś w klimat tego wątku, tym babiszonom też wszystko się z jednym kojarzy
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2984 |
Zakorzenienie
|
Pieska już nie mam, poszedł do swojego domku .... sernik siedzi w piekarniku
![]() psiak nie ma kokardki, końcówki łapek ma jasne, trzyma tak łapke, że wydaje się, że to jakaś ozdoba... |
![]() ![]() |
![]() |
#2985 |
Zakorzenienie
|
Dobrze, że to nie piesek siedział w piekarniku (jak u jakiejś baby Jagi
![]() ![]() Hahah, kokardka bez kokardki ![]() ![]()
![]() |
#2986 |
Raczkowanie
|
Sześć Siewczyny!
Chciałabym dołączyć do klubu Starszych Pań. Czy przewidujecie jakieś przyjęcia? O mnie- mam lat 26 i pół. Jestem złośliwą starą panną. Trzy dni temu dostałam kręczu szyi, co sprawiło, iż poważnie myślę nad starością, zdrowiem, przemijaniem, amolem i reumatyzmem. Nawet nie chcę myśleć o siwiźnie, gdyż włos nieustannie farbuję. Trudno znaleźć miejsce (oprócz poczekalni przychodni rejonowej), w którym mogłabym dać upust swoim hipochondrycznym, starczym narzekaniom. I innym. Przygarniecie mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
#2987 |
Zakorzenienie
|
Bloody, my nie jesteśmy starsze tylko hmmm dobrze wypieczone
![]() ![]()
![]() |
#2988 |
Marudziara
|
Kobietki drogie planujecie coś na walentynki ?
My z moim Tż mamy dwa święta ![]() ![]() ![]()
#2989 | |
Raczkowanie
|
Umiem upiec takie z japkiem. Raz na pół roku. Z użyciem mikstur w proszku. Ale ale! Wiem gdzie kupić, czasem korzystam...
![]() Dziś jak przystało na złośliwą staruchę, która po kryjomu żre łakocie zjadłam paczkę takich oldskulowych chrupek w czekoladzie. W ramach porządków w pokoju przybijałam przekrzywiony karnisz butem. Zmyłam z okna ptasią kupę, która kwitła tamże od mojej wprowadzki (półtora roku temu). Tak więc jestem niezwykle zmęczona, w krzyżu łupie... Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2990 | |
Zadomowienie
|
dzień dobry. dziś przynajmniej czuję, że żyję. nie to co wczoraj...
![]() aaa zapomniałam się przyznać do obejrzenia Czarnego łabędzia ![]() ![]() Cytat:
![]() ja walentynek nie cierpię i nigdy ich nie obchodzę ![]()
![]() |
#2991 | ||||
ForceIsStrongInThisOne...
|
Siemka zgrzybiałe staruchy
![]() Kurczak, młodzieżą OFICJALNIE jest się do 30 roku życia ![]() Mandra, witaj i jak się sesjowo ogarniesz, porunuj nam trochę ![]() Czekam i czekam a biała broda mi rośnie.... Sephi, ogarnij się ![]() Sephi, a czego malowanie? Jajka na Wielkanoc? Ojej "jagodowe lato"?! Jakoś mi się źle kojarzy, a co to za kolor? Brzmi jak "gówno w trawie" ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Bloody, już Cie lubię ![]() Oj tak Mandra, od wczoraj oficjalnie się wczuwam i puściłam sobie SAW I, tak do 14-go te 7 zobaczę ![]() Powaliło mnie "japko" ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Olla, znam Marysię, którą nazywają Rysią ![]() Badymka, to takie pitolenie o szopenie, bo skolekcjonowałaś wokół siebie pełno "wytłumaczeń" na każdą okazję, masz coś na co możesz zwalać i to robisz, szczerze Ci powiem, tylko proszę nie gniewaj się, bo nie mam nic złego na myśli, że na Twoim miejscu zrobiłabym gruntowne przemeblowanie własnego życia... nie, nie marzyłabym o tym, lecz wzieła sprawy w swoje ręce i bez rozczulania się nad sobą zabrała się za życie, bo ma się go tylko jedno, nawet jeśli jakiś okres ma się spartolony, to zawsze jest szansa na zmianę, trzeba zacząć od siebie. Cytat:
![]() Malla, ja tam wolę moje stawy, zwłaszcza od kiedy zaczęłam je czuć przy każdym poruszeniu ![]() Cytat:
Pies też potrafi ugryźć. ale tylko trochę bo reszta dla mnie ![]() S-Ł-O-Ń-C-E S-Ł-O-Ń-C-E
![]() ![]() |
![]() |
#2992 | ||||||
Zadomowienie
|
Noooo... teraz już nie śpię
![]() Cytat:
![]() ja mówiłam o przypadkach starobabciowych ![]() ![]() Cytat:
Ty to jesteś moim guru... bo już nawet nie pamiętasz, o której trzeba kłaść się i wstawać ![]() Cytat:
![]() A ja tam wiem, że niektórzy faceci wolą krótkie wlosy u swoich kobiet ![]() Ja - póki co - wolę dłuższe - ale jak se już będę musiała gumki ze 100-tu %-ową promocją z All zamawiać, zeby mi się fryzura trzymała... to pewnie obetnę ![]() Cytat:
![]() ![]() a co do kręgu znajomych - widzę, że zaliczyłyśmy podobny etap w życiu - z podobnym efektem ![]() Cytat:
![]() ale, ze co? Opieprz, że przeszkadzasz, bo się kręcisz przed telewizorem ze ścierą, czy, że sobie niepotrzebnie roboty szukasz zamiast odpocząć?? ![]() ![]() Cytat:
![]() O żesz... to ja juz jestem na wylocie ![]() To Twoje słońce trochę podziałało, bo dzisiaj jest w miarę znośnie ![]() mww - to białe na zdjęciu, to obicie kanapy?? Bo jakoś mam dramatyczną wizję tej bieli przy zwierzaku domowym ![]()
Miłość jest jak wędlina: jest salami i jest mortadela... ![]() Carlos Ruiz Zafón Edytowane przez kurczak Wolf Czas edycji: 2011-02-06 o 11:00 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2993 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak pies potrafi ugryźć tylko, że szybko tego żałuje. ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() Jak przeczytałam pierwszy raz nick Mandragony to faktycznie przeczytałam Mandragora a jak czytałam kolejny to wyszło mi "Mam - dragona".. i w myślach zaświtało mi "Mam dragona i nie zawaham się go użyć" ![]() ![]() No więc Mandragona jak to z tym Twoim nickiem ?? ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Za mną dziś chodzi Moulin Rouge ... One day I'll fly away One day I'll fly away Leave all this to yesterday Why live life from dream to dream? And dread the day when dreaming ends....
![]() ![]() |
![]() |
#2994 |
Marudziara
|
Witajcie
![]() Jak ja się dziś nie wyspałam wstałam o 6.30 i pojechałam na pchli targ ale opłacało się kupiłam świetne firanki za 15 zł szok ![]() I fajny walentynkowy prezent dla Tż ![]() Odnośnie nicku ![]() ![]()
Edytowane przez mandragona Czas edycji: 2011-02-06 o 11:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#2995 |
Zakorzenienie
|
Cześć, czołem!!
Kurczak - tak, to jest obicie kanapy (ale zwierzaka już nie mam)... jesteś takim magicznym zwierzątkiem, że im częściej Cie konsumujemy tym wiecej Ciebie jest ![]() Ja na Walentynki nic nikomu nie kupuję ( i niczego nie dostanę) bom sama ![]() serniczek wkleję później, bo zrobiłam właśnie polewę czekoladową i stygnie... Witam nową starowinkę (zauważyłyście, że zamiast nas ubywać - z racji wieku - nas jest coraz więcej???) hm... jednak ta formalinka, amole i inne specyfiki potrafią zdziałać cuudaaa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2996 |
Wtajemniczenie
|
Mww może to dla tego, że pojęcie "starowinki" bardzo zwiększyło pojemność...
![]() Serniczek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2997 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja bym im zostawiła - tak jak leci - ścierę/odkurzacz/miotłę/ niepotrzebnie zalegające ciuchy - i poinformowała, że moga to sobie sprzątnąć w dogodnym dla siebie momencie... i miłego oglądania filmu ![]() A potem w razie pretensji przypomniała, że nie jestem zatrudniona na etacie i nie sprzątam w godzinach, w ktorych to odpowiada pracodawcom... Tak więc, jak już sobie obejrzę w tv, co chcę, posiedzę przed kompem, poleżę brzuchem do góry, zarosnę radośnie brudem - to się ruszę i posprzątam z lekka... bo co jak co... ale wkurza mnie niesamowicie, jak ktoś nie docenia pracy innych i jeszcze ma wymagania w kwestiach, z którymi sam ma problem... ...no ale ja zła kobieta jestem... i Tobie też serdecznie tę cechę polecam ![]() a co do Walentynek - to owszem - obchodzimy z mężem - symbolicznie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a co masz dla TŻ-ta?
Miłość jest jak wędlina: jest salami i jest mortadela... ![]() Carlos Ruiz Zafón Edytowane przez kurczak Wolf Czas edycji: 2011-02-06 o 13:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2998 |
Marudziara
|
Dla Tż kupiłam bokserki czerwone z tygrysem
![]() A firanki są białe z takimi żołtymi falbankami i żółtym paskiem troszkę niżej przepraszam za słabą widocznośc ale telefonem zdjęcie robione , na górze ma taką falbankę z żółtą tasiemką i tak samo na dole ( firanki kosztowały 15 zł nowe ![]() ![]()
#2999 |
Zakorzenienie
|
Smacznego życzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3000 |
Marudziara
|
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:23.