|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2971 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2972 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zasadził 40 nowych drzewek a kreciki - siu! po korzonkach. Wszystkiego próbował żeby drania wygonić..i nic na niego nie działało. W końcu stwierdził że pozostaje tylko zabić. 4 krety pułapka przepołowiła na pół. Niefajnie jest zostać mordercą kretów. Cytat:
![]() |
#2973 |
Zakorzenienie
|
podróz bardzo szybko zleciała. w koncu zamiast w sobotę to w poniedziałek wyjechalismu o 3 nad ranem. jechalismy 13 godz (jakos szybko, bo ostatnio było 15) pogoda sliczna. teraz trochę pada, ale na podróz była idelana.
mieszkamy w tym samym bloku co wtedy, tylko teraz nie na parterze, a na pierwszym piętrze. (w koncu sami ![]() ![]() TZ od wczoraj juz pracuje, ja mam pracowac z nim ale dopiero od następnego tyg. bo teraz dopiero sezon ruszył a , ze TZ pracował juz tam 3 razy (jest operatorem maszyny) to zaczął wczesniej niz inni. i co więcej?? chyba to wszystko aaaa i wiecie, kupujemy tą działkę o której wam pisała. upowaznilismy rodziców moich do zakupu w naszym imieniu i własnie trwa akcja kupna. My tylko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2974 |
Zakorzenienie
|
cześć!
Madziu cieszę sie że wszystko u Was dobrze ![]() ![]()
![]() |
#2975 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() normalnie aż chce mi się tu byc i chce pracowac jak wiem na co te pieniązki pójdą ![]() a teraz bylismy z TZ po nasze stare meble (zostawilismy je u kolegi w piwnicy) i sie meblujemy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2976 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dori, ja mam ten kupon, podaj maila, to Ci prześlę o ile to dalej aktualne. Chodzi o 20% zniżki na cała kolekcję damską ważny do jutra? Bo taki mam... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2977 | |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Cały tydzień miałam zaganiany, a jak już miałam chwilkę, to nawet nie miałam nastroju żeby komputer włączyć ![]() ![]() Miśku, Stokrotko spóźnione ale szczere życzenia ![]() Co do komplementów, to niestety mój Tż powie mi coś miłego mo~że raz w miesiącu ![]() ![]() Dori, Twoja wizja wymarzonego lokum jest idealna, dokładnie taka jak moja ![]() ![]() ![]() Życzę Ci żebyś szybko tą szóstkę w totka i wprowadziła się do swojego gniazdka ![]() Jodie, fajnie, że wszystko tak ładnie Ci się układa ![]() Cytat:
![]() Wiecie co... Wczoraj rano umarla moja kolezanka z gimnazjum ![]() 1 wrzesnia urodzila sliczna coreczke, kilka dni pozniej obchodzila pierwsza rocznice slubu... Tragedia po prostu. Jej maz poszedl do sklepu, ona wstala do placzacego dziecka. On wrocil, dziecko placze, a ona lezala obok... Juz nie zyla. Prawdopodobnie miala tetniaka lub zator... Miala 22 lata...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2978 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szok. Nawet sobie nie wyobrażam co jej mąż teraz przeżywa.
![]() |
#2980 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
straszne jest to co napisałaś, współczuję jej mężowi, bliskim , Tobie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2981 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2982 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Dorinko, będę Ci bardzo wdzięczna za te wyceny ![]() Jeśli chodzi o dom, to TŻ mieszka w nim od zawsze i nie wyobraża sobie innej opcji. Ja mieszkałam w bloku i dla mnie to jest ok. Wszystko ma swoje plusy i minusy. Taki apartament z tarasem i widokiem na Wawę - bajka ![]() ![]() Mąż zrobił dzisiaj zapowiadanego kuraka w curry. Siedział w kuchni chyba z 3 godziny, dodatkowo upichcił małe chlebki z sezamem i zrobił do tego dip na bazie jogurtu naturalnego, ogórka zielonego, świeżej mięty i czosnku. Ja zjadłam, T. przeciwnie ![]() ![]() ![]() Bylam dziś w Sephorze, mam tam koleżankę, która chętnie daje zniżki swoim znajomym ![]() Chcę sobie kupić czerwoną szminkę ![]() ![]() ![]() Mademoiselle, straszna historia. Nawet nie chcę myśleć, co przeżywa jej mąż. Zawsze się tego bałam - że opuszczą mnie bliscy. Wolałabym odejść przed nimi, choć to trochę egoistyczne. Nie wiem, czy poradziłabym sobie, gdyby zabrakło T. |
![]() ![]() |
![]() |
#2983 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kolendrę uwielbiam ..ale zmiażdzoną w moździeżu nie zairenka. A kmin rzymski to nasza ukochana małżeńska przyprawa ![]() Aczkolwiek trzeba się z tymi smakami zaznajomić.Jak jadłam pierwszy raz curry stawało mi w gardle ![]() Także nie poddawajcie się..może za drugim razem będzie lepiej ![]()
![]() |
#2984 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2985 | |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Cytat:
![]() Jutro znowu poniedziałek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2986 |
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() ![]() Teraz czekam az rodzice nam przeslą dokładne wymiary działki i TZ ma zacząc projektowac nam ogród. muismy pomyslec gdzie domek będzie stał itp. teraz pieniązki nam rodzice moi i moja babcia pozyczają a potem jak wrócimy to im oddamy )albo w ratach teraz jeszcze nie wiem). Za szybko wyjechalismy abysmy sami wszystko załatwili, dobrze, ze z notariuszem zdązylismy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2987 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Dzięki za odzew w sprawie kuponów zniżkowych, rano jak wstałam to miałam nowy z reserved, bo w nocy napisałam jeszcze do nich ![]() ![]() Kupiłam piękną tunikę do rurek, taką sweterkową więc na teraz- dzisiaj juz mam na sobie ![]() ![]() ![]() Asiuk przepraszam ale w ogóle nie przeszukałam dokumentacji związanej z projektami domu, jeśli się nie spieszy to daj mi trochę czasu, powinnam to znaleźć. W weekend wkurzyli mnie teściowie, bo popsuł im się samochód, więc co sie robi jak się psuje samochód- dzwoni się do syna, by im podstawił i przejechał 100 km w jedną stronę, przecież to łatwiejsze niż samochód zaprowadzić do mechanika ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2988 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Męzul w pracy wiec do 18 jestem sama ze sobą ![]() Dori a ty się budujesz?? Bo tydzien mnie nie było i chyba coś przeoczyłam. Tez bym sie wkurzyła za taki numer z teściami |
![]() ![]() |
![]() |
#2989 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2990 | |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Cytat:
Dorinko, nie spieszy mi się. Fajnie by było, gdybyś coś dla mnie znalazła - to nie tylko kwestia samych cen (wiadomo, że Wawie może być trochę drożej), ale sam fakt, co i jak się wycenia, jak wygląda umowa - takie informacje są dla mnie cenne ![]() Z teściami - standard ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2991 |
Zakorzenienie
|
asiuk ale przeboje
![]() My jestesmy w Holandii od tygodnia. wiec od tygodnia mieszkamy sami. Nikt nam sie do niczego nie miesza (choc nie powiem, ze u rodziców było źle) i wiecie między nami tez jest inaczej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2992 |
Zakorzenienie
|
Asiuk nie powinnam jechać w piątek do CH, bo nie wydałabym kasy w sobotę
![]() ![]() Asiuk czyli u Ciebie z teściami jak u mnie ![]() Madziu ja się nie buduję, tylko remontuję, mieszkanie stoi ale w stanie surowym i nie mamy funduszy by je wykończyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2993 |
Zakorzenienie
|
aaa już rozumiem. a mysleliście o jakimś kredycie??
|
![]() ![]() |
![]() |
#2994 |
Zakorzenienie
|
No właśnie tu jest pies pogrzebany, wzięliśmy kredyt na zakup mieszkania, nie mogliśmy dostać więcej, bo nie mieliśmy az takiej zdolności kredytowej i teraz jest duupa
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2995 |
Zakorzenienie
|
Wiecie, ja rozumiem, że rodzicom pomóc trzeba, T. zresztą jest bardzo dobrym człowiekiem, po prostu i chętnie pomaga. Ale czasem to jest przegięcie. Zastanawiam się, czy kiedyś - gdy się już wyprowadzimy - będą dzwonić do nas, że Tomka potrzebują.
I to nie jest w formie poproszenia, oni uważają to za oczywiste ![]() Nie płacimy im czynszu (na razie ![]() Kłócą się o ten bar i remont, już ostatnio teściowa stwierdziła, że nie decydują się na niego, bo nie umieją się dogadać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2996 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dori a ty dalej pracujesz w tych obu pracach?? asiuk wy mieszkacie z tesciami? kiedy sie wyprowadzacie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2997 |
Zakorzenienie
|
Tak, Madziu. Na razie nie zapowiada się, żebyśmy mieli się wyprowadzić. T. nie chce niczego wynajmować, bo szkoda kasy
![]() Nie jest tak tragicznie z teściami, ale czasem mam ich serdecznie dość i nie mam ochoty ich oglądać. |
![]() ![]() |
![]() |
#2998 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2999 |
Zakorzenienie
|
cześć....co za zmulony poniedziałek
![]() Wszystko bym dala za śnieg, mróz i słońce.
#3000 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiepsko, ale coś trzeba zrobić, myslimy nad jeszcze czymś innym, ostatecznym....ehhh może coś wymyślimy, nie chcę się dołowac tematem od poniedziałku ![]() Myślę jeszcze o tym, że uda mi się zmienić pracę na lepszą (lepiej płatną) i Tżowi również, wtedy dużo by to zmieniło ![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:02.