|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2
jak sobie pomyślę, że mam jeszcze prawie 3 tygodnie ferii to mi słabo... umre
dzisiaj piekłam ciasto drożdżowe, sprzątałam... byłam nawet na zakupach spożywczych... umieram ![]() lol
Askin' nothin', leave me be, takin' everything in my stride Don't need reason, don't need rhyme Ain't nothing I'd rather do Goin' down, party time, My friends are gonna be there too [...]" Edytowane przez teofano86 Czas edycji: 2010-02-03 o 15:00 |
|
|
|
#2972 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tym, że zrobiło mi to "smaka" na czytanie czegoś poza podręcznikami ![]() Cytat:
Tak raczej było mi smutno i chciałam to z siebie wyrzucić. Sytuacja wygląda tak, że my się nawet nie kłócimy. Obojgu nam przeszkadza kilka rzeczy i o tym rozmawiamy ale wychodzi na to, że mamy trochę inne spojrzenie na kilka kwestii - do tej pory też tak było ale ostatnio to coraz bardziej przeszkadza... No nic nie zrobię - muszę poczekać i zobaczyć jak się wszystko samo ułoży. Tylko trochę mi przykro, że nasz związek idzie zupełnie w innym kierunku niż się spodziewałam i chciałam. Pożyjemy, zobaczymy na razie jest jak jest ![]() super Cytat:
Trzymam kciuki, żeby wszystko się ułożyło po Twojej myśli Cytat:
![]() A o imionach dzisiaj czytałam ![]() Miłego popołudnia
|
|
#2973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() też już czytałam dzisiaj ten artykuł, dobry
|
|
|
|
|
#2974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj się porządnie wyspałam... tylko 10 godzin Piękne sny miałam m.in. wiosna mi się śniła A za oknem widok niestety taki, czyli "zima na zadupiu"...
|
|
|
|
|
#2975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2976 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() W końcu udało mi się nadrobić i coś napisać ![]() ANTUNKO 'zima na zadupiu' jest piękna Ale ja mam juz dość.... W nocy dopadało tego choolerstwa, aż bramki rano nie mogłam otworzyć tak ją przysypało ![]() A u nas w ZG dalszy ciąg napadów. Wczoraj w miejscowości pod Zieloną, ten zboczeniec napadł na 17-letnią dziewczynę i ją pociął. Było to w biały dzień, ok. godz. 15. Żeby było ciekawiej ofiara jest siostrą mojego znajomego Strach z domu wychodzić... mówię Wam...Miłego popołudnia
|
#2977 | ||||||||
|
Rozeznanie
|
Witajcie ! Stesknilam sie za Wami
Cytat:
![]() Cytat:
Tak, jestem juz po wizycie. Badania hormonalne zrobila mi pani ginekolog, teraz czekam na wyniki Swoja droga, mam pytanie dziewczyny. Co sadzicie o szczepionce HPV? Bo ja mam wrazenie ze tutejsi ginekolodzy dostaja chyba niezla prowizje od kazdej szczepionki, bo jestem na kazdej wizycie karcona za to ze sie jeszcze nie zaszczepilam.... i mysle czy warto sie szczepic.... Cytat:
itp. ![]() Cytat:
Jestes bardzo odwazna i masz duze serce, ja bym chyba nie odwazyla sie podjesc do obcego psa. Cytat:
![]() Cytat:
I zazdroszcze wypadu na narty ![]() Cytat:
Cytat:
U mnie tez zima od rana, ale nie taka piekna jak u Was. W dodatku sasiedzi zaczeli odsniezac chodniki o 5 30 rano i sie zdeczka nie wyspalam |
||||||||
|
|
|
#2978 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Sweet, nawet nie wiem co napisac, bo to zebys uwazala na siebie, jest zbyt proste. Nie rozumiem tylko jak ktos taki do tej pory moze chodzic na wolnosci i co gorsze atakowac kolejne osoby... |
|
|
|
|
#2979 | |
|
Zakorzenienie
|
super widoki, jak u rodziców w mojej rodzinnej miejscowości
![]() swoją drogą tak ich dzisiaj w nocy zawiało, że nie dojechali do pracy ![]() Cytat:
![]() może to i lepiej
|
|
|
|
|
#2980 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biedna dziewczyna. Ale w głowie mi się nie mieści, że do tej pory on chodzi na wolności Cytat:
Obawy są normalne bo nikt nie chce zostać zranionym ale naprawdę myślę, że warto próbować i walczyć o siebie ![]() Cytat:
Cytat:
W sumie to może warto troszkę poszukać i poczytać na ten temat, żeby mieć pełny obraz.Zimno mi Zrobiło się troszkę cieplej i słabiej grzeją w wyniku czego mój kaloryfer w mieszkaniu jest prawie zimny
|
|
#2981 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślałam, że już go złapali. Kiedyś słyszałam, że już go policja goniła ale im uciekł Cytat:
Zima piękna jest z okna. Ten dziewiczy śnieg, bielusieńki (bo w mieście już jest szary) i mieniący się w słońcu
|
||
|
|
|
#2982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niby policja kręci sie po mieście, widzę ich częściej niż zwykle, ale co z tego? Kiedy dostają telefon od kogoś, kto twierdzi, że widział typa to przyjeżdżają na miejsce po 2h, kiedy on już 200 razy zdążył uciec. Czytałam, że kobieta zadzwoniła na policję, twierdząc, że widziała go w jednym z zielonogórskich marketów, a oni nie zareagowali wcale. Tłumaczą się tym, że mają dziesiątki takich informacji dziennie i wiele z nich to pewnie żarty Eh.... zbulwersowalam się ![]() Dobranoc kochane. Idę się kąpać i do łóżka, bo zmarnowana dzisiaj jestem ![]() EDIT: ANTUNKO wczorajszy napad był na wiosce (kojarzysz Świdnicę koło ZG?). Był środek dnia, a dziewczyna szła parkiem, więc lekkie zadupie. Z tego co wiem ktoś to zobaczył i go spłoszył. Zaczął go gonić, ale jełop uciekł. Co do napadów w mieście to nie wiem nic...
Edytowane przez Sweetheart86 Czas edycji: 2010-02-03 o 20:12 |
|
|
|
|
#2983 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ehh nagadałam się, że się z TŻ nie kłócę no i chyba wykrakałam - dzisiaj nie jestem smutna tylko zła i chyba musiało do tego dojść.
|
|
#2984 |
|
Raczkowanie
|
Kurde ale dzis mialam dzien.. Z TZ-tem sie poklocilam, zreszta ciagle sie ostatnio klocimy, zadnych wnioskow z tych klotni tez nie wyciagamy, bledne kolo
![]() Przyznac sie dziewczyny, ktora wypelniala ankiete Max Factora? Caly dzien wlasciwie nie robilam nic, a wczoraj bylam w nowym klubie fitness, ktory otworzyli blisko mnie, 200 zlotych karnet open, i 100 zl oplata czlonkowska, a ja nie mam pieniedzy jak zwykle a jak tam pieknie ![]() A na wieczor postanowilam sie napic piwa z TZ-tem, tylko, ze on juz spi a ja jeszcze pije...
|
|
|
|
#2985 | |
|
Konto usunięte
|
A ja niedawno skończyłam modzić magisterkę
Idzie jak po grudzie, ale ważne, że cokolwiek piszę i posuwam się do przodu, chociaż mi się nie chce![]() Jojla czasem oczyszczenie atmosfery jest dobre. Jutro pogadacie na spokojnie i wszystko się ułoży ![]() Ja ze swoim Tżem dawano się nie kłóciłam już.....ale ciiiii, bo jeszcze wykraczę tak jak Ty Jojla ![]() Cytat:
![]() Poczęstuj piffkiem Edytowane przez 201701251209 Czas edycji: 2010-02-03 o 22:24 |
|
|
|
|
#2986 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie wiesz o wypelnianiu? No chodzi o ta ankiete co dzisiaj byla jak sie wchodzilo na wizaz. WYpelnij ankiete to byc moze cie wylosuja i dostaniesz tusz max factor.. Piwkiem chetnie Cie poczestuje, to wpadnij do mnie Siedze jak slup soli Przyjaciolki tez sie gdzies kurde rozeszly to i nie ma z kim pic
Edytowane przez Violciak Czas edycji: 2010-02-03 o 22:32 |
|
|
|
|
#2987 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A i mi się nie chciało ale może się skuszę ![]() Piwko - też bym się chętnie napiła ![]() Cytat:
I też mi się nie chce ![]() Cytat:
Najgorsze, że TŻ w ogóle nie chce przyjąć do wiadomości, że mi coś może nie odpowiadać, nawet nie próbuje ostatnio zachować się w sposób taki jak ja bym potrzebowała... Cytat:
Edytowane przez jojla Czas edycji: 2010-02-03 o 22:43 |
||||
|
|
|
#2988 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I od czerwca końca stycznia tego roku palcem nie ruszyłam![]() Ale tak mnie ostatnio naszło, że chyba to ostatni dzwonek, żeby zacząć pisać, zwłaszcza, że I rozdział miałam oddać na koniec stycznia, a ja go nawet nie zaczęłam pisać ![]() Także mam plan taki, że w tym tygodniu kończę metodologię, tak aby móc oddać ten dział do sprawdzenia. W przyszłym tygodniu robię najazd na biblioteki w poszukiwaniu książek na I rozdział. Mam pospisywane tytuły, jeszcze muszę po dopisywać kilka innych książek. No i to tyle. Nie mam się czym chwalić, zwłaszcza, że u mnie kilka dziewczyn z grupy pooddawało już rozdziały teoretyczne do poprawek A ja w lesie![]() Pocieszam się tym, że moja koleżanka napisała mgr w 2 miesiące, więc myślę, że przy moim tempie zdążę ![]() Kiedy masz ostateczny termin złożenia pracy? Jojla mam nadzieję, że pogadacie poważnie na temat związku i zacznie się znowu dobrze układać ![]() A teraz cho na piffko Edytowane przez 201701251209 Czas edycji: 2010-02-03 o 22:45 |
|
|
|
|
#2989 |
|
Raczkowanie
|
Ostateczny termin mam do konca marca, rzekomo, bo moj promotor mowi, ze do konca maja mamy oddac, mam chody u profesora, wiec jak nawet nic nie robie to i tak wstawia mi piatke, ale rzeczywiscie dzwonek to juz ostatni, a ja wlasnie "w lesie" i nawet sie zebrac nie moge...a przeciez trzeba sie kiedys obronic i skonczyc wreszcie te studia
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Jasne, moj dom jest twoim domem ![]() a piwko czeka jak zwykle w lodowce
|
|
|
|
#2990 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wiecie co, mi to tak trochę przy Was jest wstyd Bo niektóre z Was dzielnie już piszą rozdziały, co chwila pada zdanie, że ooo dziś 5 stron naskrobane, albo, że przeczytane materiały do mgr, a ja w ciemniej dupie, nawet palcem tego dziadostwa nie ruszyłam Tak się jak leń i obibok czuję
|
|
|
|
|
#2991 |
|
Raczkowanie
|
Moze czas wreszcie przyznac ze sie jest obibokiem
![]() Ale prawda jest taka, ze ja zawsze wszystko robie na ostatnia chwile i to z czystego lenistwa, ale jeszcze sie nie zdazylo zebym cokolwiek zawalila, tak wiec bedzie dobrze, bez obaw ![]()
|
|
|
|
#2992 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() No ale jak już się wzięłam to może zacznę pisać regularnie ![]() Już nawet podpis na wizażu założyłam, co by mnie bił po oczach i przypominał gdzie moje miejsce Musimy się kochana wzajemnie motywować batem, to do końca marca zdążymy ![]() A przypomnij mi, co studiujesz? |
|
|
|
|
#2993 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a studiuje prawo, wiec makabra
|
|
|
|
|
#2994 |
|
Konto usunięte
|
Ale pewnie jak już się weźmiesz to nie ma zmiłuj i nie odpuszczasz.
Hehe wypełniłam ankietę Może będę miała farta i mnie wylosują
|
|
|
|
#2995 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ehh najgorsze, że coś tam jeszcze do części teoretycznej napiszę ale ja niestety nie zaczęłam jeszcze robić badań do pracy Cytat:
Już lecę dziewczyny ![]() Cytat:
ale mnie na pewno nie wylosują ![]() Zmykam pod prysznic i spać ![]() Dobranoc
|
|
#2996 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hehe
|
|
|
|
|
#2997 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2998 |
|
Raczkowanie
|
jojla, a skad ty jestes? Bo widze, ze zalezy gdzie jestes, ale gdzie jestes teraz?
|
|
|
|
#2999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale bywały i inne miejsca ![]() ![]() Dobra zmykam pod ten prysznic a może jeszcze Was odwiedzę przed pójściem spać
Edytowane przez jojla Czas edycji: 2010-02-03 o 23:21 |
|
|
|
|
#3000 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wpisałam Max FActor, bo takiego od 2 lat używam ![]() Cytat:
![]() A Ty to chociaż masz te 14 stron
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.

dzisiaj piekłam ciasto drożdżowe, sprzątałam... byłam nawet na zakupach spożywczych... umieram 

zawsze znajdowałam trochę czasu na coś "poza"
a w tym roku po prostu zero
super
Strach z domu wychodzić... mówię Wam...

Myślałam, że już go złapali. Kiedyś słyszałam, że już go policja goniła ale im uciekł