|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
Pokaż wyniki sondy: Boisz się,że jak osiągniesz wymarzoną wagę,to zajdziesz w ciąże i znów walka z kg? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
28 | 51,85% |
Nie |
5 | 9,26% |
nie myślałam o tym |
21 | 38,89% |
Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2971 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Kilogramowe wzloty i upadki czyli:Jak się pozbyć 37kg? CZ.I
Dziewczyny mamy 100 stron
---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- Cytat:
![]() Z resztą Camilko Ty też, jesteś super.
jest 80,6 ![]() będzie 65 ![]() Edytowane przez anusia10 Czas edycji: 2010-03-18 o 19:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2972 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kurcze, moze mnie reszta pobije za te slowa, ale co tam - jak chcesz pofolgowac, to pofolguj chwilke... czasem trzeba. ja sie najadlam slodkosci przedwczoraj i chyba tylko dzieki temu nabralam sil do zycia! ok, to bylo raz i wrocilam do boju (zeby niebylo!! ![]() A jesli nie chodzi o jedzenie - to przejdz sie do szmateksu, kup sobie spodnie, bluzke.... ja ostatnio kupilam wlasnie te 2 rzeczy za 12zl! Albo idz do sklepu, przymierz fajny ciuszek - nie musisz kupowac, tylko przymirz, spojrz w lustro i zobacz ile juz osiagnelas i jak super wygladasz w mniejszym rozmiarze!!
![]() ![]() |
![]() |
#2973 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Poza tym dziekuje za komplementy ![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Cytat:
![]() ![]()
♥ CIASTKO-minuta w ustach,godzina w żołądku,całe życie w biodrach ![]() http://www.youtube.com/watch?v=j6QogAYG2ck LILU - SŁODKICH SNÓW Edytowane przez miiilenka Czas edycji: 2010-03-18 o 19:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2974 |
Zadomowienie
|
No to nam się Towarzystwo Wzajemnej Adoracji zrobiło
![]() ![]() Dziewczyny, wiecie co... pomimo, ze tracę kilogramy to nadal widzę róznicę między sobą a szczupłymi dziewczynami które spotykam na ulicy. I zdaję sobie sprawę z tego jak dużą mam nadwagę... Muszę schudnąc do 60- 65 kg, bo nie chcę wyglądac jak wieloryb przy innych ![]()
"Ten moment gdy oczy w jego stronę zwrócone z podziwem patrzą one gdy on grzeje oponę, jeszcze chwila i stanie się to co zwykle puści sprzęgło, ruszy i na horyzoncie zniknie..." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2975 |
Rozeznanie
|
to ja wnosze APEL
![]()
Dziekuje za uwage ![]() ![]() ...obiecuje, ze tez postaram sie do tego stosowac! ![]() --------------- Milenka, to ja trzymam za Ciebie kciuki! mlodziuka jestes, zdrowa i napewno sie uda! ![]()
unless we have the courage to lose sight of the shore... Edytowane przez misialinana Czas edycji: 2010-03-18 o 19:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#2976 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
muszę wam powiedzieć,że miałam dziś miłą wiadomość 22-24 kwietnia jadę do ojca(szkocja WB) ale was nawet i z końca świata będę pilnować w końcu istnieją laptopy ![]() no i znów temat seksu nawet nie wiecie jak mi sie chce a nie mam z kim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ide z psem a jak wroce robie kolacyjke sobie i mamci (jajeczko na miekko,bo nie jadłam go ani na śniadanie ani na drugie) co dziś jadłam: serek z czosnkiem, grahamka, sok pomidorowy(150ml), zupa, makaron z sosem i groszkiem, sałatka ze słoika jakaś, jabłko,2 jajka na miekko i finito mam dość pierwszej fazy to już 11dzień bez owoców i zdrowych węgli powinnam ciągnąć 3 dni więcej ale nic się nie stanie jak przejdę do fazy II od dziś najwyżej po świętach zrobię sobie tydzień I fazy i będzie git ![]() ![]()
![]() |
#2977 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2978 |
Wtajemniczenie
|
milenka a tam 3 dni co tak mało tydzień najbidniej
![]()
#2979 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale pocieszę Cię przy tym zespole naprawdę można zajść w ciążę i donosić ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2980 |
Raczkowanie
|
Witam,dpoeiro przysiadłam do kompa,ide nadrabiac zaległości od wczoraj, widze , ze sie naprodukowałyście.TAk wiec do później.
#2981 |
Raczkowanie
|
Moja ćwiczeniowa spowiedź na dziś:
-bieg w miejscu, wymachy, skłony, itp - brzuszki 80 normal+20 skośne - 50 min tańca i wygłupów z dziećmi - rowerek 20 min, przejechałam 10km (więcej nie dałam rady ![]() coś strasznie dzisiaj łydki mnie bolały, to na tyle, zmęczona jestem, zaraz idę zrobić jeszcze peeling, a potem nyny, DOBRANOC
#2982 |
Raczkowanie
|
Witam ponownie
![]() Właśnie z pracy wróciłam ![]() @ nadal nie mam ![]() ![]() Na śniadanko kawa i pół rogalika obiadek zupka -krupnik kolacyjka jogurcik owocowy do picia jabłuszko Dziewczynki jak wrzucić na wątek fotkę????? |
![]() ![]() |
![]() |
#2983 |
Rozeznanie
|
ale tu dzis wieczorem pusto!
![]() ![]() Anusia, mnie tez lydki dzis bolaly... po wczorajszych cwiczeniach... i, dziewczyny, przesadzilam z ta iloscia brzuszkow dzisiaj ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- przy dodawaniu wiadomosci ponizej okienka w ktorym piszesz masz 'Dodatkowe opcje' i tam na pomaranczowo masz zaznaczone - 'Zarzadzanie zalacznikami'. klikasz i dodajesz na koniec klikasz zaladuj. ![]()
unless we have the courage to lose sight of the shore... Edytowane przez misialinana Czas edycji: 2010-03-18 o 21:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#2984 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2985 |
Raczkowanie
|
hej dziewuszki. ja właśnie wróciłam. szalony dzien ,praca,wizyta z córką u psychologa. a tak poza jak nigdy dotąd sie trzymam diety. to wszystko dzieki wam kobietki.
![]() |
#2986 |
Wtajemniczenie
|
mam pytanko ktoś już zobaczył swoją magiczną 7 z przodu
![]()
#2987 |
Raczkowanie
|
no to i ja się pokażę
misialinana dzięki za wyjaśnienie Pysia w ciąży nie jestem to już jest sprawdzone ![]() Wydaje mi się że nie jem za mało nie czuje głodu poprostu
"Nic nie jest piękne ani brzydkie. Piękno i brzydota jest w oczach patrzącego, nawet, gdy patrzący i ten, na którego się patrzy, to jedna i ta sama osoba." Edytowane przez marzena22 Czas edycji: 2010-03-18 o 21:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#2988 |
Raczkowanie
|
Marzenko ale z ciebie śliczna dziewczyna, a maluszek cudo. Dziewczynka? Jak ma na imię?
#2989 |
Raczkowanie
|
anusia10 dzięki, córeczka ma na imię Dominika te zdjęcia są z zeszłego roku z maja. W czerwcu skończy dwa latka, to właśnie w ciąży tak dużo przytyłam.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2990 |
Raczkowanie
|
Moja córcia teraz w środę kończy dwa.
#2991 |
Wtajemniczenie
|
jak ja wam zazdroszcze wszystkim dzidzi i tym które mają je z kim robić
![]()
#2992 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśłi chodzi o @ to sie nie martw, ja dostałam 4 tyg po terminie,i mialam jakies 9dni.Tez musze niedlugo dostać, ale juz nie licze na standardowe 28dni.
![]() |
#2993 |
Rozeznanie
|
marzena22 ładnie wyglądasz
![]() ![]() pysia mi do 7 to jeszcze dużo brakuje ![]() ![]()
#2994 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Poza tym musze powiedziec(napisac), ze Ty to prawdziwa SEX BOMBA jesteś!!!I tak sie dziwie, czy to nie jakiś fotomontaż z tym brzuszkiem ![]()
![]() |
#2995 |
Raczkowanie
|
kurde, stałyście się moim nałogiem, nie mogę się oderwać od kompa, ciągle sprawdzam czy jest coś nowego od Was, ale nic muszę już iść spać bo rano dzieciary mi pospać nie dają, papa dobrych snów
#2996 |
Raczkowanie
|
marzena no z Ciebie też niezła laska, a dzieciątko przecudne
![]() Camila śłiczna z Ciebie dziewczyna, teraz to nie mam problemu z wyobrażeniem sobie Ciebie w skórze i na motorku(spokojnie, bez obawy, ja preferuje tylko mojego meza ![]() Milenkar super fotki, wszystki w ogole jesteście lasencje, ze nie ma co!!!!!!
#2997 |
Rozeznanie
|
dziewczynki robiła może któraś z Was bigos dietetyczny?? ja wczoraj zrobiłam i dobry wyszedł, w sumie smakuje tak samo jak taki popularny, różni się w sumie tylko mięsem
![]()
![]() |
#2998 |
Raczkowanie
|
no a tak ogolnie, to wczesniej dzis nie miałam czasu an nic, dopiero wieczorem do kompa i nadrabiac zaległosci. To miał być dziś spokojny dzien, przeznaczony głownie na sprzatanie, niestety choc powinnam,ale nie przyzwyczaiłam sie jeszcze do faktu , ze moje plany zawsze biorą w łęb. Najeździąłm sei dzisiaj jako kierowca, nalatałam po miescie, popracowałam na podwórzu i zdycham ze zmeczenia, a chcałam Wam dziś fotki przesłac. Kurde, ale chyba dopiero w poniedziałek, bo czuje ze to bedzie pracowity weekend i zabiegany.
Tak więc co do poprzednich wpisów: Lufer piękne foteczki śłubne, na prawdę wspaniałe! Zgadzam sie z dziewczynami, ze nie wyglądasz na 100kg!Ja na moim śłubie tyle nie miałam(było ok 80) a na wiekszosci fotek jak wielory wygladam, głownie dlatego, ze miałam juz spasione rączki(a później jeszcze gorzej sie zrobiło...no ale nie samo) i byłam strasznie nadmuchana po szpitalu(bo wyszłam dopiero dzień przed ślubem). Dostałam taaki brzuchol , jakbym conajmniej w 7miesiacu ciazy była!A przed slubem bardzo sie pilnowałam, brzuszki i te sprawy i było gut.Niestety na zdjeciach wielkoryb! Sunshine gratuluje wstrzemięźliwości w pizzeri. Ja pizzy nie potrafiłam odmówić i to 2krotnie! Nigdziebyc czytając o Twoich problemach z przyszłymi tesciami, powiem Ci, abyś olała to i nie starała sie robić nic na sile(spotkania, rozmowy itp) najlepiej nie mysl o tym, bo to Cie wykonczy a i tak nic nie da. Uwierz mi, ja mam tez swoje problemy z tesciowa i nie wierze, ze sie zmieni, nauczyłam sie z tym życ, choc nie powiem, ze to nie boli. Ale cóż nie musze z nia mieszkać i z nią nie sypiam.To niestety czasami efekt uboczny małzenstwa. Nie rob nic na sile, nie narzucaj sie, nie ma sensu, tylko sobie tym krzywde robisz, bo za bardzo ti wszystko przezywasz i sie stresujesz. Czy oni na prawde Ci sa potrzebni do szczescia?Albo im sie kiedys oczy otworza, ze ich synowi jest z Toba dobrze, albo nie, przecież z Tego powodu sie nie rozstaniecie, tylko nauczycie sie radzic sobie z tym. marzena22 gratuluje spadku wagi!!!! pepea a powiem Ci, ze niezły pomysł z tą przeglądarka ![]()
#2999 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzisiaj doszłam do wniosku, że... nie umiem ostatnio 3mac się diety... stosuje ją przez kilka dni.. chudnę kg lub 1,5 po czym trafi mi się jakaś imprezka, wyjście i zaraz to stracone wraca... znów przez kolejny tydz strace i zaraz znów to wróci.. od miesiąca użeram się z powracającym 1,5 kg :/ I chwilami mnie to łamie ... wystarczy jeden wyskok i trace cos na co pracowałam ponad tydz- powiecie- bądź asertywna - nie jedz z towarzystwem , powstrzymaj się,,, ale ja jestem cholerny łasuch i moje Szczeście zaraz mówi.. oj zjedz sobie co Ci szkodzi i tak ładnie wyglądasz i kocham Cię taką jedzącą a nie odmawiająca sobie wszytskiego ... i już sama nie wiem jak sobie z tym poradzić ![]() Dziewczynki wszystkie bez wyjątku jesteście śliczne ![]() Camila masz fantastyczne włosy ![]() Edytowane przez margolka1986 Czas edycji: 2010-03-18 o 23:02 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3000 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:30.