|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2971 |
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
właśnie
![]() byle by być jak najmniej zależnym od rodziców ![]() ahaaa ![]() zadałam pytanie, a dopiero potem przypomniało mi się, że w focusie nie ma McD., tylko KFC. jeju, ale fajnie. już z wszystkiego mam postawione oceny. teraz tylko M. ![]()
#2972 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
Ja też wysyłam maile.
![]() Martyna, z tego co mi podałaś, znikąd mi nie odpisali niestety. W ogóle teraz Gdańsk stoi pod znakiem zapytania, bo tż woli jechać do Warszawy, w końcu od października i tak mamy tam mieszkać. Zobaczymy, do jakiego konsensusu dojdziemy. ![]() Wiecie co, ściągnęłam sobie repetytorium Longmana rozszerzone, bardzo fajne. Mam z tego podr. na podstawie i mi odpowiada, wszystko jest świetnie rozplanowane. Normalnie ten podr. jest na cały rok szkolny, a ja w jeden wieczór/noc zrobiłam 2 działy, łącznie z nauką słownictwa ![]() I byłam na zebraniu u Juniora. Jej, jaką beztroskę mają te dzieci.. pisanie krótkich opowiadań, dyktanda, wycieczka do Warszawy do kina z 6 salami (Marta, wiesz coś o tym? ![]() ![]() ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-04-21 o 18:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#2973 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mogę być ja? Chyba spełniam Twoje kryteria ![]() ![]() ![]() Widzisz, a Marta się wczoraj nabijała z tych dni otwartych. Na taki WAT byś poszła, inżyniera poderwała ![]() ![]() Dzisiaj mówiłyśmy chłopakom w klasie o tym haśle, to konsternacja ![]() ![]() Cytat:
![]() Co to jest sanacja? ![]() Będziesz ręcznym dystrybutorem? ![]() Ehe ![]() Taa na maturę w chuście pójdziesz? [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18733439]pomódl się za mnie [/QUOTE] I za mnie, i za mnie! Ja się za Kamilę modliłam i widzicie, jakie ma dziecko dobry humorek ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() To miałoby być 30 kwiatów każdemu nauczycielowi czy coś źle zrozumiałam? ![]() ![]() U nas stanęło na karykaturze dla wychowawcy (w skórze ze swoim Volvo CX90 w tle ![]() ![]() Cytat:
![]() u nas 16, bo z wszystkich lat ![]() ![]() ![]() Podmieniłam bibliografię. Ufff ![]() Tak piszecie o tej pracy... Ja sama nie wiem. Z jednej strony bym chciała, wiadomo - kasa, zresztą te 3-4 miesiące też nie będę na dupie siedzieć ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2974 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja powysyłałam teraz chyba do 30 firm cv, dzwonili tylko z tego lukoila. Cytat:
![]() nie masz siusiaka ![]() nie wiem ![]() nie ![]() ![]() nie ! po jednym kwiatku z papieru dla każdego, a dla wychowawczyni bukiet z pięciu sztuk. ŻAL. zamówiłam dzisiaj długopis watermana z grawerem: Kochanej Basieńce - Sekciątka z III B LO 30.04.2010r. i album taki żeby powklejać jej do środka zdjęcia. zdjęć wybrałam 40. kogoś mi nie cytnęło ![]() ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Doroty ![]() dokładnie !
![]() |
#2975 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To już się nie nadaję bez niego? ![]() ![]() ![]() Ło gdzie tam Watermana (Martyna P, to dopiero głupia nazwa ![]() ![]() ![]() P. Jackowi.... IIIA 30.04.2010 r. Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-04-21 o 19:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2976 |
Konto usunięte
|
Justyna ma rację
![]() Martyna- jeszcze przed maturą robić papierowe kwiatki. chyba ją coś pogięło. i bardzo dobrze jej powiedziałaś ![]() a w ogóle to ile zapłaciłaś za ten długopis? |
![]() ![]() |
![]() |
#2977 |
Zakorzenienie
|
Ale fajne pomysły macie. A my guzik. Tzn. rodzice z trójki klasowej coś tam dumają.
![]() Justyna - lepszy Longman czy Waterman? ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2978 |
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18738188]
Martyna- jeszcze przed maturą robić papierowe kwiatki. chyba ją coś pogięło. i bardzo dobrze jej powiedziałaś ![]() a w ogóle to ile zapłaciłaś za ten długopis?[/QUOTE] 113+11zł przesyłka. i album 32zł+25zł przesyłka (bo kurier) + wywołać zdjęcia, to będzie jakieś 40zł. w sumie jakieś 220 zł
#2979 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2980 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I jeszcze ja dziś miałam poprawić sprawdzian z niemieckiego bo dostałam 1, leniwiec ze mnie ![]() ![]() Edytowane przez plesiunia Czas edycji: 2010-04-21 o 19:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2981 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() spędziłam pół dnia na UŁ ![]() najpierw Szanowny Pan doktorek habilitowany przyjmował pojedynczo (1 osoba - 45 minut maglowania, a osób było około 20 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ''ja już idę do domu! ile można Was pytać? ile można tu siedzieć? [spojrzał na kartki...] co to ma być? to są odpowiedzi? [zaczął czytać...], no tak, mhm, dobrze dobrze, tu też dobrze, mogła tu Pani jeszcze trochę dopisać, a Pani?! co to ma być? [zaczął czytać...] no chyba Pani się w ogóle nie nauczyła... ile razy Panie zaliczały u mnie? raz?!? jak to tylko raz?!? no to nie, nie ma takiej opcji nawet! to jest nie zaliczone! douczyć się! a co to mnie obchodzi??? jutro? jutro nie mam czasu, chyba że będą Panie koczować, może, powtarzam MOŻE znajdę czas. o której? no jak śmie Pani pytać? zajęcia mam od 9 rano. do której? do 20. no mówiłem już, że mają Panie koczować...do zobaczenia'' studia? ![]() ![]() zabiję go jutro :[ ![]() ![]() ![]()
#2982 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Przeraziłaś mnie ![]() Ja bym wyszła z siebie dosłownie ![]() Tak w ogóle to cześć Wam ![]() Nie dość, że wróciłam sobie po dłuugiej przerwie to jeszcze rzadko się odzywam... (słaba ze mnie forumowiczka ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2983 | |
Zakorzenienie
|
Już chyba Longman
![]() Pamiętam, jaka byłam dumna z siebie, jak się dowiedziałam, że Wasser to po niemiecku woda i wymyśliłam, że Wassermann to wodny człowiek ![]() ![]() ![]() W Polsce też mamy takie nazwiska, że Długi Człowiek czy w ogóle jakieś nazwy pospolite? bo wydaje mi się, że większość przerobione. Wiadomo, jest moje ![]() ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18738550]to spoczko suma. no ale u nas wymyślili że składamy się po 20 zł na prezent +10 zł na kwiaty. w klasie jest 30 osób. a też mamy kupić pióro[/QUOTE] Jestem bardzo ciekawa tego długopisu ![]() Cytat:
![]() ![]() ED: Kurcze, napisałam to w czasie przeszłym... Za dwa tygodnie koniec i tej klasy mi będzie naprawdę szkoda ![]() To kto chce tam iść, UnbelievableGirl? ![]() Beata, odpisać nawet nie możesz? Jestem bardzo ciekawa po co to pisałaś: "Rozejm jest. Prawda, Justyna?"... Dziwnie mi ![]() Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-04-21 o 22:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2984 |
Zakorzenienie
|
TOOOOO JEST JUŻ KONIEC, NIE MA JUŻ NIC!
![]() (słucham właśnie elektrycznych gitar) dziewczyny, nie wierzę, koniec LO zaraz (dla mnie już). Będę ryczeć w następny piątek. Normalnie będę ryczeć. jadę zaraz do szkoły zawieźć G. plan prezentacji i cytaty, bo jej drukowałam, bo dziecko jak zawsze na ostatnią chwilę wszystko ![]() no nie wiere. koniec roku. ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- wiosna ![]() ![]()
#2985 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pójdę w następny czwartek jeszcze, no i zakończenie w piątek. Boże, my już takie stare jesteśmy? Zaraz matura. Jeżu, dopiero teraz to do mnie dociera. ![]() Tak sobie myślę, że polski i angielski to zdecydowanie moja mocna strona. Boję się tylko tej biologii, tego klucza. ![]() Idę się zdrzemnąć i do biologii. Miłego ![]()
![]() |
#2986 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() u mnie też właśnie ![]() Idę poprawić konspekt, później angielski, kończę młodą polskę i zaczynam XX lecie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2987 |
Rozeznanie
|
ale pogoda.. ;/
dziewczyny czy znacie stronę z której mogłabym szybko i skutecznie powtórzyć sobie angielski? jakieś np wzory zaproszeń, ogłoszeń, słówka i zwroty itp? :P |
![]() ![]() |
![]() |
#2988 |
Wtajemniczenie
|
Hmm.. ja w sumie nie wiem, ale jak chcesz to wyślę Ci zwroty do listów formalnych i nieformalnych
![]() ![]()
![]() |
#2989 |
Konto usunięte
|
nie zasługuję na 5 z angielskiego i jest mi przykro z tego powodu
![]() a brakuje mi tylko 23 ocen do paaaaska ![]() Ale to, że nienawidzę mojej babki od angielskiego chyba już mówiłam, nie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2990 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi też brakuje jakiegoś miliona ocen do paska ![]() ![]() Baśka! => ![]() ![]()
![]() |
#2991 |
Zadomowienie
|
Jestem zua.
Mam dobre zachowanie. ![]() Tak mnie ocenia szkoła. Nie palę, nie piję, nie ćpam, całe 3 lata kapcioki nosiłam, identyfikator przypięty, jedno spóźnienie. W ogóle wprowadzano jakieś dodatkowe punkty za udział w konkursach. Brałyśmy z koleżanką z ławki udział w jednym. Koleżanka oczywiście dostała te punkty, no ale ja mam to "złe nazwisko", jak to się u nas mówi. Kocham cię, szkoło. Dlatego odwdzięczę się mojej wych., nie przychodząc do szkoły. W ogóle mam ochotę porządnie najechać na tych wszystkich : "pani profesor", "panie profesorze" (mgr ![]() Wrrr. Aaaa. dodam tylko, że liceum nauczyło mnie życia i prawa, jakie nim rządzą.
I'd like to talk But you know i hate All ordinary words Edytowane przez Weronika112 Czas edycji: 2010-04-22 o 14:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2992 | ||||
Zakorzenienie
|
Bry.
![]() Cytat:
![]() Ła, u mnie też pada ![]() Cytat:
![]() Chyba nie. Chociaż ja mam kolegę o nazwisku Pupek. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak zjem obiad, to coś Wam napiszę dłuższego, tj. konkretną historyjkę. xD
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2993 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No ale na szczęście to nieszczęsne zachowanie nigdzie się nie liczy. Sam fakt mnie mocno wkurzył. ![]() Czekam ![]()
![]() |
#2994 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2995 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja tam się cieszę, że wychodzę. Nie chodzi o klasę, bo trafiła mi się fajna, ale tak jakoś, zbrzydła mi ta cała szkoła. nie poszłam do szkoły, od rana czytałam szczegółowe (!) streszczenia lektur, już 3 przeczytane. I robię arkusz z matmy, jeszcze 2 zadania. Potem zajmę się polskim. z wosu w sumie przerobiłam wszystko, ale czy poziom mojej wiedzy jest wystarczający i czy wszystko pamiętam to nie sądzę. ogóle s.ram [sorry za słownictwo ![]()
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-04-22 o 14:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2996 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ej, co do tych nazwisk miałam napisać. miałam kolegę w podst. który nazywał się Długozima. albo Gruchot, a nawet Puszczało ![]() Justyna, mam koleżankę, która jest Efektem Deszczu, bez zdrobnienia ![]() poza tym znam kobietę (moja nauczycielka od historii w podst), która ma na nazwisko Krzak. Brechtaliśmy z niej, że jest Elizabeth Bush. ![]()
![]() |
#2997 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 1. Dzisiaj wystawiał nam sor oceny z wfu (tak, tak, ten nasz ziomal ![]() - Martynka, no i na jaką ocenę Ty się oceniasz z wfu? - No.. nie mogę powiedzieć, że na 5 ![]() - No właśnie, bo nie zaliczyłaś dwutaktu. - Tak, wiem, wiem ![]() No i wystawił mi 4. Jam zadowolona, nie upominałam się o więcej, bo raz, że to było nie fair wobec dziewczyn, które wszystko sumiennie zaliczyły (były 2 terminy i jakoś tak się złożyło, że w żaden nie mogłam)i dwa, że często na ostatni wf nie chodziłam. Także 4, spoko. Druga koleżanka też dostała 4, bo nie zaliczała dwutaktu (ale chodziła na lekcje wszystkie praktycznie). Rozpłakała się. ![]() A ja ![]() Moja M. zaraz też mnie poparła, mówi: Ja w przeciwieństwie do Ciebie umiałam chemię i powinnam mieć 4! a jakoś nie mam do Ciebie pretensji. (bo była taka sytuacja na koniec 2 klasy, jak nasza pani profesor chciała pójść nam mocno na rękę i wystawić wszystkim, którzy mają średnią powyżej 3,0 - czwórki, powyżej 4,0- piątki, itd., ale B. (ta dziewczyna) powiedziała: a ocena z półrocza?!, a facetka: a no rzeczywiście.., no i porzuciła tą ideę. ![]() ![]() A potem tak ryczała i prosiła, że w końcu sor wszystkim wystawił piątki. I ja też mam. Boże, nie potrafię pojąć mentalności niektórych ludzi. Nigdy nie zdarzyło się, by ocena z wfu decydowała o moim szczęściu lub jego braku.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-04-22 o 15:14 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2998 | |||
Zakorzenienie
|
Bry dzień, na wstępie powiem, że siedze kolejny raz wkur.wiona. a to sie zaraz okaze dlaczego.
najpierw zacytuję. Cytat:
![]() ![]() nie pisałam ![]() ale i tak te osoby, co na 5 poprawiały - nie poprawiły, jak zwykle dała z kosmosu zadania - ze starej matury, nic nie straciłam więc. nie pisałam, bo powiedziałam, że nie chce oceny z łaski. żeby nie było - nie wyskoczyłam z tym jak Filip z konopii, ona sama zaczęła mówić, że się zastanawia czy mam to pisać w ogóle, bo nie zrobiłam na wczoraj czegoś, co ona chciała, żeby zrobić, mimo, że zwyczajnie to marnowanie czasu, bo czy przydatne jest do matury spisanie odpowiedzi z klucza? z 9 arkuszy? bezmyślnie? a generalnie to ciągle poprawiam matmę ![]() ![]() bo w ogóle to mnie irytuje ona, bo tak: poprawialiśmy wczoraj w parę osób - mieliśmy zrobić 2 zadania, a ona patrzyła tylko czy odp jest ok. dziś oddawała. nalezy wspomniec jednak, ze 1 z nich, jest na R, trzeba w nim bylo wykorzystac twierdzenie sinusów/cosinusów (?), którego na P nie ma, więc odpowiedź nie mogła być dobra. okazało się, że osoby, które miały takie samo niepełne rozwiązanie co ja - mają już spokój. odniosłam wrażenie, że u mnie nie spojrzała nawet co ja napisałam, tylko, że źle. wszyscy w kółko mówią mi, że mają to samo co ja, że nie zrobili tego co ja. to jest nie fair. dziś mi dała 1 zadanie do zrobienia - jak oddawałam i okazało się, że odp jest zła, to powiedziała sama, że jest trudne ![]() już mnie irytuje to. bo dlaczego oni mają już spokój, a mi nawet porządnie nie sprawdziła tego? ![]() Cytat:
![]() a co do egzaminu, to ![]() Cytat:
![]() czemu nie pojdziesz jutro na rozmowę ![]() ![]() idź lepiej zrób sanacje, czymkolwiek jest. Edytowane przez blue_apple Czas edycji: 2010-04-22 o 15:30 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2999 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
nienawidzę ludzi, którzy liżą dupsko nauczycielowi i niesprawiedliwości. apropo wczorajszego problemu z panią od bio. tata uświadomił mi tylko, że całe zycie będę spotykałą takich ludzi, którzy będą mieli nie swoje zdanie. bo nawet nie chodzi, że nie beda miec swojego - bedą, ale zdanie szefa/nauczyciela bedzie dla nich świętością, i byle zyskac jego upodobanie, będą mu we wszystkich głupotach przytakiwali ![]() uświadomił mi, że nie jedyna pani od bio, traktuje wszystkich z wyższością, nie tylko ona nie lubi słuchać jakie ktoś ma o niej zdanie, nie tylko ona wykorzystuje swój status społeczny... nie ona jedna uważa, że zjadła wszystkie rozumy. takich ludzi jest więcej, a oni potrafią zepsuć dzień bardzo skutecznie. Cytat:
![]() no jest kino 5d, słyszałam same pozytywne opinie ![]() ![]() dla dzieci musi byc frajda, skoro doroslym sie tak podoba ![]() Cytat:
![]() ja pewnie też po maturze ![]() u mnie tez padał, a teraz slonce ![]() Cytat:
a najgorzej to jest miec swoje zdanie. spokojnie, wdech wydech wdech wydech ![]() do mnie nie dociera, że jeszcze 12 dni ![]() przepraszam, że wciąż dziś gadam o jakichś matmach i biologiach, ale zwyczajnie mnie to irytuje i zwyczajnie nie wiem, co mam jutro począć ![]() jakbym wczesniej sie zorientowala, że ktoś jeszcze ma tak jak ja i ma zaliczone, to bym z nia pogadala, ale juz wyszłam, nie bede sie wracala przeciez ![]() i też weźcie z tą szkoła, dziś nam powiedzieli ze na jutro zdjecia ![]() oczywiscie jak zwykle polowa nie przyniesie, w tym ja rzecz jasna, bo nie mam dzis sily latac i robić, zmęczona jestem, a powiedzmy ze wieczorem nie bede atrakcyjnie wygladac ![]() mialam plan dnia jutrzejszego, a tu mi zepsuła ta matma wszystko ![]() ech. ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Cytat:
![]() dokładnie! ja dziś przysłuchuję się rozmowie takiej dziewczyny ode mnie z klasy, typowy kujon - w sensie, że wykuta na blachę. i własnie w tym rzecz. mowi, że średnią będzie miała 4,5 - a z matury z bio miała ok 50%, a z chem 36% ![]() cóż. ja mam inne priorytety w życiu. ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- co do nazwisk ![]() wczoraj znalazłam portfel na ulicy i należy do kobiety o nazwisku Ładna ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3000 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dlatego tato każe mi się uczyć ![]() ![]() no,ale taka prawda. Wariatów nie brakuje. I tak jak mowisz, wykorzystują swoje stanowisko itd., albo właśnie udają głupio mądrych. no najgorzej mieć swoje zdanie, dlatego mam średnią 4,0.. a nie 5,5. bo dostaję całe życie oceny za nazwisko, a nie za wiedzę. ![]() u mnie to samo, właśnie A. - średnia 4,8.. a w głowie trociny ![]() Ostatnio sytuacja na angolu. pisaliśmy sprawdzian ze słówek, babka go oddała nam i były trzy różne grupy. Jedna dziewczyna, która ma ogromny problem z angolem, a zdaje z ruskiego maturę, chciała poprawić ten sprawdzian żeby mieć chociaż tą 3 na koniec (bo w sumie prace zawsze ktoś tam jej pisze, na pracach klasowych koleżanka z ławki pomaga, więc ma nawet takie oceny, że ta 3 by jej wychodziła, ale dostała dwie kosy z tych słówek). No i mówi do nas żebyśmy jej dały swoje spr to ona sobie spisze słówka jakie były i się obkuje, a były trzy grupy. No i ja i G. dałyśmy swoje spr. a A mówi :"nie dam, naucz się" ![]() ![]() a nie daj borze dostaniesz od niej lepszą ocenę właśnie, foszek i się nie odzywa do końca dnia. paranoja. a za oceny to by, za przeproszenie, gów.no spod siebie zjadła ![]() a matury też pisze na 50%. oddałas portfel? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:12.