|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2972 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
Cytat:
![]() ksiazka to pewnie jakis naukowiec, rozaniec-ksiadz, kieliszek- alkoholik (choc tez moze byc ksiadz) ale pieniazek? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2973 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
Cytat:
![]() Dziękuję... Jest ode mnie 2 lata młodsza (rocznikowo ![]() Ma córeczką półtoraroczną - a termin na listopad ![]() ![]() Unas różnica: 2latka i 3m-ce. U siostry 2 lata i 1 m-c... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2974 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Domi, pieniążek to może zdolność do sprawnego wydawania pieniędzy ![]() Ravenne, gratuluję certyfikatu. I zdjęcie prześliczne A ja padam dziś na oczy od składania podań. I jeszcze kilka mi zostało, ale już nie mam natchnienia na przerabianie listów motywacyjnych. Ale mam nadzieję, że jutro już skończę z tymi ofertami, co znalazłam z zeszłym tygodniu ![]()
![]() |
#2975 |
Wtajemniczenie
|
A ja jakos spac nie moge i przyszlam kliknac na nasze konkursowiczki
![]() ![]() Uwielbiam minki Piotrusia Zeberki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2976 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też coś nie mogę ![]() ---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ---------- Dużo zdrówka z okazji ukończenia kolejnych miesiączków dla
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2977 |
Wtajemniczenie
|
dużo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fotki ![]() ![]() ![]() Kropciu cierpliwie i wszystko będzie i gratki dla małego ![]() a u nas Grześ ma drugiego zębolka i zaczął ładnie siedzieć sam ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2978 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2979 |
Zakorzenienie
|
Również dołączam do życzeń
![]() Dziękować Mamrotka ![]() Mały mi dał popis wnocy. Presiusiał ubranko pewnie siiaka miał na bok, chciałm go przebrać to darł się jakby go bili. Zjadł marne 60 i psozedł spać po bojach. I rano zjadł 70... o co mu chodzi? |
![]() ![]() |
![]() |
#2980 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() wczoraj było tak brzydko, że cały dzień oglądaliśmy filmy, a zaległości mieliśmy straszne. kiedyś to byłam kinomaniakiem wielkim a teraz to blada du.pa ![]() ale ale polecam: "a history of a violence" "law abiding citizen" całkiem dobre filmy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2981 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Too lateeee.......
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Widzialam oba i oba fajne ![]() Dzien doberek ![]() nasza nocka byla nastepujaca: podubka o 1.45 wariacje do 3, kolejna pobudka o 4.30 ...zasnal o 5, pobudka o 6.15...i o 7 musielismy wstawac do lekarza...jestem dzisiaj rzeska jak ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2982 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() ![]() Zdjęcia dzieciaczków superaśne ![]() Wszystkim solenizantom zdróweczka, stu latek i samych radości ![]() ![]() I wklejam aktualnego Wikiego jedno z tatą a drugie jak sobie nieporadnie próbuje usiąść ![]() Załącznik 3079448 Załącznik 3079449 |
![]() ![]() |
![]() |
#2983 | |
Raczkowanie
|
![]() ![]() stwierdziłam dziś rano bawiąc się z Mi, że ma odstające uszka taki dumbik mały DiTu ![]() ![]() ja nie mam nikogow w swoim otoczeniu kto ma, będzie miał lub chociaż chciałby mieć małego człowieczka ![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Cytat:
a potem idę do MI zarzucam ją miłością aż mnie odpycha ![]() macie też czasem napady love? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2984 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Pije pije juz druga wlasnie bede robila drugie Galao.... ![]() A ja smieje sie, ze zapoczatkowalam wysyp wsrod moich kolezanek, bo jedna rodzi za dwa tygodnia a druga w sierpniu... ![]() A tak szczerze mowiac patrzac na nie to widze jak dobrze przechodzilam ja swoja ciaze...bo im co chwile cos jest, cos pobolewa itp.... ![]()
![]() |
#2985 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj mam mam.... ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2986 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() To jeszcze raz Cię wzruszę ![]() W zeszła niedzielę urodziła się druga córeczka siostrze mojego męża - kiedy dowiedzieli się, że my będziemy mieć dzidziusia, szybko postarali się o drugie ![]() Też mam love napady ![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2987 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
W ogóle z tym jej spaniem to zauważyłam, że od 4 zaczynają się cyrki, podejrzewam, że głód. Chyba przestanę oszukiwać ją smoczkiem i zaczne o tej 4 karmić, żeby dalej spała, bo tak dalej to się zajedziemy. Wstawanie co pól godziny czy godzinę- masakra. Nigdy nie karmiłam jej na śpiocha wieczorem, ale może zacznę ![]() Będę wdzięczna za każdą poradę ![]()
Jestem żoną ![]() http://s6.suwaczek.com/20090509570713.png Nasz mały skarb- Alicja http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911054965.html Czekamy na Marysię ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/20130427724853.html |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2988 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziekujemy dziekujemy za zyczonka ..a juz wczoraj nam było smutno ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2989 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() ![]() troche dawno mnie tu nie bylo i mam zaleglosci.. stoje na 84 stronie wiec troche czasu mi zejdzie zanim wszytsko nadrobie.. nie bylo mnie poniewaz u nas w tygodniu taka piekna pogoda ze jak wchodze o 12 to wracam o 3 na zmiane pampersa i znaowyu wychodze i chodze do 18 a czasem do 20.. ![]() ![]() u nas nic nowego oprocz tego ze mlody troche smarka i kaszle i zarazil przy okazji i mnie wiec szpital u nas :/ lece nadrabiac ![]() a i mam pytanie. zaczelam podawac fifikowi mleko 2 i strasznie ciezko kupy mu ida po tym mleku :/ co robic??
![]() |
#2990 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2991 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mialam taki szczytny zamiar, zeby koncyc z karmieniem na spiocha, ale teraz mam na celu ustawienie najpierw spania nocnego a potem zobaczymy...o ile dozyje... ![]() Ale mi sie zdaje, ze twoja malutka nie jest glodna w nocy (bo malo je) wiec nie zaczynaj chyba teraz, skoro nie jest do tego przyzwyczajaona i nie potrzebuje... Cytat:
Blagam o wybaczenie....niech ilosc godzin mojego snu bedzie chociaz malutkim wytlumaczeniem.... ![]() ![]() Ja z tego wszystkiego zapomnialam, ze bylismy dzisiaj u pediatry na okresowej wizycie i maly wazy 8100 i ma 67 cm dlugosci... ![]()
![]() |
#2992 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jeśli dasz radę sie przemęczyc kilka razy to może sproboj dla świętego spokoju. może akurat będzie miała lepszy sen, lepiej wstać raz niż 8 ![]() może będzie chciała tak kilka razy, a potem samo jej przejdzie takie budzenie i znów nie będziesz musiała nocy zarywac |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2993 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aguś, opalenizna jest ładna sle słońce w nadmiarze szkodzi skórze - to dopiero początek wiosny - pomyśl co będzie pod koniec lata ![]() ![]() Może zmienić mleczko ![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2994 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tz tez ze mnie sie smieje ze opalona jestem w zeberke mam nadgarstki opalone buzie i dekold a reszta bladziocha ![]() ![]() Cytat:
Wybaczamy hehehe ![]() ![]() Ładnie wazy juz Andrus A ja jakas rozkojarzona dzis zawsze rano jak robie malemu mleko to stawiam kubek swoj na kawe i butelke i dzis tez tak zrobilam i do butelki wsypalam kawe tak wiec moj maly zaczyna przygode z kawa ![]() ![]() ![]()
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2995 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2996 |
Zadomowienie
|
Gratuluję wszystkim dzieciaczkom nowych osiągnięć
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jejku Kamila Andree to już taki duży chłopczyk ![]() ![]() ![]() ![]() Kamil właśnie doczytałam żę ANdre waży 8100 to nie tak dużo, myślałąm żę z dyszkę ![]() ![]() Domi my też mamy balona. Takiego wielkiego misia z serduchem i napisem I love you ![]() ![]() Pinky ja też mam często napady miłości. Wycałuje wtedy Wikiego od stópek do główki. |
![]() ![]() |
![]() |
#2997 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wlasnie nie zaczynac karmienia nocnego, zeby nie bylo tak jak czytam na roznych watkach mamus starszych maluchow - rocznych nawet, ze do teraz budza sie w nocy na jedzenie, bo nawyk jest tak gleboki....zwlaszcza jak male je 60 ml w nocy to nie jest zaden glod, tylko pociumkac sobie chce... ![]() Cytat:
Dzieki ![]() Ladnie ladnie... ![]() Hahaha....kawusia dla Matiego...przynajmniej duzo mleka mu wlej... ![]() ![]() Wystawilam syna na taras, niech spi na swiezym powietrzu...w ogole od kilku dni wszystkie drzemki w ciagu dnia ma na dworze... ![]() Mam nadzieje, ze malz wroci dzisiaj wczesniej z pracy, bo mam potrzebe isc na zakupy kosmetykowe...musze kupic: - tusz do rzes (nie wazne, ze 3 leza w szufladzie...) - podklad z pudrze mineralny (ok, te 4 inne, ktore mam nie sa mineralne) - kompakt mineralny (2 ktore mam tez nie sa mineralne) - peeling - balsam do ciala - lakiery do paznokci - ....i cos jeszcze na pewno znajde... ![]() ...a wlasnie do sadzicie o zielonych cieniach do niebieskich oczu? Pasuje..? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2998 |
Wtajemniczenie
|
z tekstów Izy:
jesteśmy wczoraj w kościele na mszy i dałam je pieniązka na tacę. Idzie ksiądz i ona położyła mu tego pieniążka a on "Bóg zapłać" mała się odwraca do mnie i poważnie, przy czym dość głośno - "zapłaciłam mamo?" a ja - "tak dziecko zapłaciłaś" wszyscy wkoło mieli ubaw włącznie z księdzem |
![]() ![]() |
![]() |
#2999 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() wiekszość moich koleżanek, "super dojrzałych psychiczno-artystyczno-emocjonalnie" na wieść o moim dziecku zakrzyknęła " o jeju!! dziecko? teraz? no co ty? naprawdę chciałaś? a kariera? miałaś taaaki potencjał a teraz co? będziesz w domu siedzieć? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez pinky_deer Czas edycji: 2010-05-04 o 10:19 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3000 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:27.