Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2009) - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-03, 11:15   #2941
gucia6
Zakorzenienie

Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2

Cytat:
Napisane przez karenina19 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki

Domi Polusia sliczna i jak ladnie bawi sie balonikiem
Ja mojemu tez raz dalam balonik do zabawy to....tak go molestowal, szarpal, chcialm zjesc, owijal sobie szmurek wokol nozek itp. ze zabralam...

Aha, i co za cudnego aniolka masz w avie...

Zeberko oh, jak ten kroliczek przekofffany....

U nas ostatnio flaming na tapecie jest...

Załącznik 3075734Załącznik 3075735Załącznik 3075736
Załącznik 3075737

Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
Kareninko ale umazany

najbardziej dolujace jest plucie taka zupka.. Tomcio nie pluje ale Adus potrafil trzeba bylo sciany nawet myc po karmieniu

a ja z newsem dnia..
Tomek w koncu przewrocil sie z brzuszka na plecy
myslalam ze juz sie nie doczekam

Cytat:

Zaznaczam, ze to po Tatus karmil a jak sie smialam, ze maly taki umazany, to powiedzial "Ale jaki sliniaczek czysty!"

u nas Sandra co prawda nie pluje, ale jak je, to nie tylko cała buzia umazana, ale tez śliniaczek, pieluszka na kolanach, rączki, które pcha do pełnej buzi, a potem trze nosek i oczka, no i oczywiście chwyta mamusię za ręce, więc potem wszyscy są do mycia
Stary 2010-05-03, 11:25   #2942
karenina19
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to karenina19
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2

Mam pytanko - czaje sie na te dwie gasienice (jakkolwiek to brzmi...)

Załącznik 3076302 Załącznik 3076320

...czy ktos juz mial i jak sie maluszek interesowal??

Edytowane przez karenina19
Czas edycji: 2010-05-03 o 11:28
karenina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-03, 11:32   #2943
pinky_deer
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to pinky_deer

Cytat:

Aaaaa w uszach to jeszcze maly nie mial jedzenia....w oczkach raczej tez nie...w nosie to juz norma...

Moje dziecie wlasnie wsunelo caly sloiczek warzywek z ryzem i kurczaczkiem...

....i znow meczy ta ksiazeczke....boszzzzzz.. .jak jeszcze raz uslysze "Blinke blinke kleiner Stern....." to padne.....

mamy kilka zabawek z Fisher Pricea one też są brzęczące, grają krzyczą i świecą i męczą rodziców heheh.

fajnie,że już wprowadziłaś mięsko, ja jestem jakaś sceptyczna, najlepiej to tylko cysiek ale widzę że Mi jest pierwsza do jedzenia, to daję te słoje

a kurde rozmyślam o tym co Domi napisała... bo ja to sobie regularnie coś wkręcam....co przytulanki to wkręcanki

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

Cytat:
Mam pytanko - czaje sie na te dwie gasienice (jakkolwiek to brzmi...)

Załącznik 3076302 Załącznik 3076320

...czy ktos juz mial i jak sie maluszek interesowal??
moj mały kuzyn ma ta 1, on ogolnie bardzo lubi zabawki brzęczące, ale zainteresował się tym w wieku ponad roczek. wcześniej bezładnie się tym bawił.
ale wszystkie te interaktywne zabawki są trochę upierdliwe jak na okrągło grają
pinky_deer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-03, 11:33   #2944
kropka241
Zakorzenienie

GG do kropka241 Wyślij wiadomość przez MSN do kropka241

Kareninko gasienica gawedziarka jest bardzo fajna. tej drugiej nie widzialam wiec nie moge sie wypoiedziec.. choc ja wole garnuszek na klocuszek..

kropka241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-03, 11:35   #2945
karenina19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość

u nas Sandra co prawda nie pluje, ale jak je, to nie tylko cała buzia umazana, ale tez śliniaczek, pieluszka na kolanach, rączki, które pcha do pełnej buzi, a potem trze nosek i oczka, no i oczywiście chwyta mamusię za ręce, więc potem wszyscy są do mycia

Moj tez pakuje namietnie raczki do buzi...byl taki czas, ze juz nie robil, ale teraz znow....A najlepiej robi moj tz jak go karmi - wklada mu pod pieluszke tak, ze nie ma jak dasiegnac do buzi...

Cytat:
Napisane przez pinky_deer Pokaż wiadomość
fajnie,że już wprowadziłaś mięsko, ja jestem jakaś sceptyczna, najlepiej to tylko cysiek ale widzę że Mi jest pierwsza do jedzenia, to daję te słoje

Hehehe...moj jadl kurczaczka, wolowinke i indyczka....

Ooooo, wlasnie leci ta sama piosenka, ktora grali jak maly mi sie rodzil.... sie wzrusze zaraz....

Stary 2010-05-03, 11:46   #2946
Ravenne
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aniulka8204 Pokaż wiadomość
mamusie byłam ostatnio u lekarza i przepisala nam CEBION MULTI kazała dawać 3 kropelki dziennie ale jak i z czym to podawać to juz nie powiedziała.

a Wy też to podajecie? jak tak to na co to jest i jak podajecie to swoim maluszkom?
My podajemy 5 kropelek na łyżeczkę w trakcie obiadku.

Cytat:
Napisane przez martaN23 Pokaż wiadomość
o siedzicie sobie i plotkujecie
Oliwia cholera dostała uczulenia na krem który stosowałam od samego początku a taki dobry porządny kuzynka z Anglii przysyłała i dupa blada noooo teraz ją smarowałam nivea i było super a dziś teściówka posmarowała tamtym i masz znowu ma na policzkach i czole jeden ogień jestem na siebie taka wściekła że nie zabrałam swojego kremu noooo
A tak to wpadłam do Was prosić o radę szukam dobrego KUBKA NIEKAPKA proszę o radę
Ja mogę polecić zwykły canpola. Ala nauczyła się bardzo szybko z niego pić i od jakiś 2 tygodni pije już sama. Jest łatwy do czyszczenia, lekki i ma wygodne chwytaki.

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Moja ksiezniczka ze swoja nowa zabawka
Załącznik 3075265
Śliczna

Cytat:

Hehehe....fakt....ale jaka to radocha jak male az piszczy, bo chce wiecej no. jabluszka

... a potem wyglada tak. Załącznik 3075874
Widać, że smakowało

Cytat:
Kareninko ale umazany

najbardziej dolujace jest plucie taka zupka.. Tomcio nie pluje ale Adus potrafil trzeba bylo sciany nawet myc po karmieniu

a ja z newsem dnia..
Tomek w koncu przewrocil sie z brzuszka na plecy
myslalam ze juz sie nie doczekam
Gratulujemy przewrotu
Jednak każde dziecko ma swoje indywidualne tempo. Ala ma już pół roku w środę, a jeszcze nie podciąga nóżek pod brzuszek jak na nim leży i nie dźwiga pupy do góry, ale czekamy cierpliwie

Witam kochane mamusie po przerwie.

U nas dobrze, tylko Alicja ostatnio strasznie śpi, budzi się po sześć, siedem razy w nocy, ale nie na jedzenie tylko przebudza się, dostaje smoczek i momentalnie zasypia, jesteśmy w ostatnim tygodniu skoku, więc może to to. Bez jedzonka przesypia już od 19 do 7 rano. Najbardziej kręci się od 4 rano do tej 7, może to przez głód. Już sama nie wiem, czy to skok, czy uzależnienie od smoczka, sama nie wiem co zmienić. Je co 4 godziny i je sporo więc tu problemu nie ma. Macie jakieś pomysły kochane?

Wczoraj byliśmy w Rogalinie, była piękna pogoda i widać, że wiosna w pełni. Załączam zdjęcie
Aha i udało mi się zdobyć certyfikat z angielskiego
Ravenne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-03, 12:01   #2947
pinky_deer
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to pinky_deer

Cytat:

Hehehe...moj jadl kurczaczka, wolowinke i indyczka....

Ooooo, wlasnie leci ta sama piosenka, ktora grali jak maly mi sie rodzil.... sie wzrusze zaraz.... [/SIZE][/FONT]
łał, dorosłe jedzenie prawie

a wiesz co to za piosnka jest?

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Ravenne Pokaż wiadomość

Ja mogę polecić zwykły canpola. Ala nauczyła się bardzo szybko z niego pić i od jakiś 2 tygodni pije już sama. Jest łatwy do czyszczenia, lekki i ma wygodne chwytaki.

Gratulujemy przewrotu
Jednak każde dziecko ma swoje indywidualne tempo. Ala ma już pół roku w środę, a jeszcze nie podciąga nóżek pod brzuszek jak na nim leży i nie dźwiga pupy do góry, ale czekamy cierpliwie

U nas dobrze, tylko Alicja ostatnio strasznie śpi, budzi się po sześć, siedem razy w nocy, ale nie na jedzenie tylko przebudza się, dostaje smoczek i momentalnie zasypia, jesteśmy w ostatnim tygodniu skoku, więc może to to. Bez jedzonka przesypia już od 19 do 7 rano. Najbardziej kręci się od 4 rano do tej 7, może to przez głód. Już sama nie wiem, czy to skok, czy uzależnienie od smoczka, sama nie wiem co zmienić. Je co 4 godziny i je sporo więc tu problemu nie ma. Macie jakieś pomysły kochane?

Wczoraj byliśmy w Rogalinie, była piękna pogoda i widać, że wiosna w pełni. Załączam zdjęcie
bardzo ładne zdjęcie, musicie być do siebie podobne bo nawet na tym zdjęciu jest to widać.

nie macie lekko z tym spaniem i pobudkami, ale fenomelnalne jest to, że śpi tak długo, co ja bym dała za wstawanie o 7 a nie o 6 mmmm marzenie.

Mi ma za 2 tygodnie 6 miesięcy, a kurde nie chce się przewracac sama a o podnoszeniu kuperka to nawet nie wspomne. Jeju.. czy ja już powinnam panikowac?

aha za certyikat
pinky_deer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-03, 12:03   #2948
Maria2008
Zadomowienie

GG do Maria2008

Witam

Dziś u nas dalej brzydko mieliśmy jechaćw góry ale daliśmy sobie spokój i siedzimy w domku.
Zamówiłam sobie do domu nawilżacz bo nie czym dychać mam nadzieje że się sprawdzi

My już mamy za sobą marcheweczke, teraz daje jej dynie dziś będzie drugi dzień próbowania

Domi śliczny balonik

Dziewczyny tak myślałam o macie grającej dla małej z tym, że pisze że jest od 2 lat nie wiem czemu ale mnie się wydaje że byłąnby fajna teraz jakby sobie leżała na brzuszku i dotykała rączkami i fajnie by jej grało. Sama nie wiem

Asia czy dostałaś wiadomość odemnie na temat sukienki
Maria2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-03, 12:07   #2949
karenina19
Zakorzenienie

Cytat:

Witamy z powrotem

Co do spania - to moze maly przechodzi skok?
Jesli budzi sie o tych samych porach to pewnie budzenie sie nawykowe i mozna by ja albo delikatnie rozbudzic godzinke przed czasem...

Gratuluje certyfikatu i zdjecie sloooodkie

Cytat:
Napisane przez pinky_deer Pokaż wiadomość
a wiesz co to za piosnka jest?

Pewnie, ze wiem....jak maly sie rodzil to lecialo "Who is it?" M.Jacksona a jak mi go polozyli na brzuchu po bylo "You are not alone" tez Jacksona, takze poryczalam sie jak uslyszalam jeszcze ta piosenke w tle a malutki patrzyl na mnie tymi oczetami i sciskal mojego palca tymi malusimi raczkami.... teraz kocham obie te piosenki...mowilam, ze sie wzrusze no....

Stary 2010-05-03, 12:27   #2950
asioczka
Zadomowienie

uff nadrobilam.
Maria2008 zaraz wysle fotki
a ktoras pisala, ze podaje sloiczki, w ktorych od razu jest gluten. jakiej firmy one sa i jakie dokladnie?

http://www.suwaczki.com/tickers/1usaqps60jfvd5cq.png Natka 16.06.2012
asioczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-03, 12:50   #2951
domi7ks
Zakorzenienie

Ravenne podobnie spinam grzywke teraz

Laseczki nie zpomnijcie o klikaniu na nas

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-03, 12:58   #2952
Ravenne
Raczkowanie

Cytat:

Witamy z powrotem

Co do spania - to moze maly przechodzi skok?
Jesli budzi sie o tych samych porach to pewnie budzenie sie nawykowe i mozna by ja albo delikatnie rozbudzic godzinke przed czasem...

Gratuluje certyfikatu i zdjecie sloooodkie

Pewnie, ze wiem....jak maly sie rodzil to lecialo "Who is it?" M.Jacksona a jak mi go polozyli na brzuchu po bylo "You are not alone" tez Jacksona, takze poryczalam sie jak uslyszalam jeszcze ta piosenke w tle a malutki patrzyl na mnie tymi oczetami i sciskal mojego palca tymi malusimi raczkami.... teraz kocham obie te piosenki...mowilam, ze sie wzrusze no....
No właśnie to nie jest nawykowe budzenie bo nie są to pobudki o stałych porach, i te noce są dziwne, raz śpi ładnie (przebudzi się tylko 2 lub 3 razy co 4 lub 5 godzin) a raz budzi się co 2 lub co 1 godzinę. Chyba najbardziej prawdopodobny jest skok. Problemy ze spaniem zaczęły się jak zaczęła skok i jednocześnie zachorowała. Poczekam może przejdzie po skoku

Wspaniałe masz wspomnienia z tą piosenką.
Ravenne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-03, 14:01   #2953
karenina19
Zakorzenienie

Cytat:
Kareninko gasienica gawedziarka jest bardzo fajna. tej drugiej nie widzialam wiec nie moge sie wypoiedziec.. choc ja wole garnuszek na klocuszek..
Ale ten garnuszek to raczej chyba tak kolo roczku czy wczesniej??

Cytat:
No właśnie to nie jest nawykowe budzenie bo nie są to pobudki o stałych porach, i te noce są dziwne, raz śpi ładnie (przebudzi się tylko 2 lub 3 razy co 4 lub 5 godzin) a raz budzi się co 2 lub co 1 godzinę. Chyba najbardziej prawdopodobny jest skok. Problemy ze spaniem zaczęły się jak zaczęła skok i jednocześnie zachorowała. Poczekam może przejdzie po skoku

Wspaniałe masz wspomnienia z tą piosenką.

Moj tez szalal ze spaniem jak byl w ostatnim skoku...trzeba przezyc i bedzie lepiej

A no wspomnienia sa cudne....

Ja poodkurzalam i pomylam podlogi na gorze i na dole, pranko wstawilam i powiesialm, kuchnia ogarnieta, zwywarka wyladowana, lazienki czyste...co by tu jeszcze..?

Stary 2010-05-03, 14:59   #2954
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Ale ten garnuszek to raczej chyba tak kolo roczku czy wczesniej??

Moj tez szalal ze spaniem jak byl w ostatnim skoku...trzeba przezyc i bedzie lepiej

A no wspomnienia sa cudne....

Ja poodkurzalam i pomylam podlogi na gorze i na dole, pranko wstawilam i powiesialm, kuchnia ogarnieta, zwywarka wyladowana, lazienki czyste...co by tu jeszcze..?
Kareninko jak to co by tu jeszcze??zapraszam do siebie: brzydal:

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-03, 15:37   #2955
zebra666
Zakorzenienie

Kropka gratulacje za obroty

Karenina zależy... bo w jarzynowej z gerbera jest masło a ta akurat mu pasuje lepiej niz z hippa która jest mega mdła i nic mu nie jest po niej. więc jedynie metoda prób i błędów w wprowadzaniu dań ze słoiczków.

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-03, 15:37   #2956
kropka241
Zakorzenienie

Kareninko tak, garnuszek faktycznie kolo roczku lepiej..

u nas pogoda paskudna.. bylismy na spacerze ale zaraz po pol godzinie zaczelo padac jak wrocilismy do domu to zaraz przestalo i tak sie nie moze rozpogodzic.. raz pada, raz nie..

Maria a o jakiej macie piszesz?? mozesz wstawic linka??

Zeberko, Guciu, Kareninko, Ravenne, Ditu Tomek dziekuje za gratulacje
dziewczyny wiecie ze Tomasz jest juz blondynkiem

Edytowane przez kropka241
Czas edycji: 2010-05-03 o 15:48
Stary 2010-05-03, 16:12   #2957
zebra666
Zakorzenienie

Tak mały się bawi apropo tematu zabawy. Ale nadal niedobry przy usypianiu w dzień- mega płacze już potem ze zmęczenia ale zasnąć nie chce.

Stary 2010-05-03, 17:26   #2958
Maria2008
Zadomowienie

GG do Maria2008

Kropcia o to link

http://aukcja.onet.pl/item1008421402...mlodszych.html
http://aukcja.onet.pl/item1008466033..._zwierzat.html

a czy ktos ma taką?
http://aukcja.onet.pl/item1009788222...ajowka_25.html

Edytowane przez Maria2008
Czas edycji: 2010-05-03 o 17:55
Stary 2010-05-03, 17:48   #2959
kachula27
Zakorzenienie

Mario moj maly ma taka mate bardzo podobna do tej pierwszej i powiem szczerze ze to zabawka jeszcze nie na teraz,jest bardzo glosna i jak tylko lekko dotkniesz to strasznie głosno wydaje odgłosy moj Mateuszke jak pierwszy raz go na nia polozylam i przypadkiem nacisnał cos raczka to tak mu zawyło koło ucha ze az sie biedny rozxplakal takze mata poki co lezy schowana w szafie i czeka na troszke starszy wiek dziecka
Ale kazde dziecko jest inne i byc moze Twoj maluszek inaczej zareaguje

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2010-05-03, 18:05   #2960
Maria2008
Zadomowienie

GG do Maria2008

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
Mario moj maly ma taka mate bardzo podobna do tej pierwszej i powiem szczerze ze to zabawka jeszcze nie na teraz,jest bardzo glosna i jak tylko lekko dotkniesz to strasznie głosno wydaje odgłosy moj Mateuszke jak pierwszy raz go na nia polozylam i przypadkiem nacisnał cos raczka to tak mu zawyło koło ucha ze az sie biedny rozxplakal takze mata poki co lezy schowana w szafie i czeka na troszke starszy wiek dziecka
Ale kazde dziecko jest inne i byc moze Twoj maluszek inaczej zareaguje

No to faktycznie ona się nie nadaje na takie maluszki jak nasze
dzięki
Stary 2010-05-03, 18:15   #2961
asioczka
Zadomowienie

a ja znowu z cwiczonkami :
http://www.babyboom.pl/niemowleta/zd..._zycia.html#tb

chociaz metoda "na telewizor" nie bardzo mi sie podoba ;/

http://www.suwaczki.com/tickers/1usaqps60jfvd5cq.png Natka 16.06.2012
asioczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-03, 18:29   #2962
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maria2008 Pokaż wiadomość

No to faktycznie ona się nie nadaje na takie maluszki jak nasze
dzięki
Jeszcze troszke musimy poczekac

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2010-05-03, 19:01   #2963
brombusia
Zakorzenienie

Heloł majowy

Dzieciaczki śliczne

Domi Twój avatarek boski
Jak to zrobiłaś, w PS?

Andre przeuroczy, wydaje mi się że coraz bardziej podobny do Tatusia

Piter jak zwykle celuje w minach, coś czuję że on będzie aktorem albo kabareciarzem

Kropciu dla Tomcia za przewrót

To ja się pochwalę, że moje Młode od wczoraj przekręca się z plecków na brzuszek, nareszcie
Z brzuszka na plecki się przewracał od 10 lutego a w drugą stronę coś mu nie wychodziło

Ravenne śliczne zdjęcie z kwiatuszkiem
I gratuluję certyfikatu

Ostatnio zaczęłam podejrzewać, że mój pierworodny jak dorośnie zostanie lekarzem, tylko jeszcze nie wiem jakiej specjalizacji
Swojej ulubionej zebrze zagląda często pod ogon i rozkłada tylnie nóżki, więc może ginekologiem ?
Z kolei jego niemal chorobliwa fascynacja Rufusem wskazywałaby na to, że zostanie weterynarzem, ale ostatnio namiętnie wkłada mi rączki do buzi i obmacuje zęby więc może będzie stomatologiem

brombusia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-03, 19:17   #2964
martaN23
Zadomowienie

witajciedziękuję za podpowiedzi z kubeczkiem w tygodniu polecę się rozejrzeć i będziemy próbować
muszę wam powiedzieć że moja księżniczka dziś pierwszy raz jadła chrupki kukurydziane wcześniej się baaaarrrdzo krzywiła a dziś sama
Uczulenie dziś wygląda już dużo,dużo lepiej i to na pewno ten krem a szkoda
Co do mojej siostry to hmmmm może napisze w klubie bo aż wstyd się do takiej przyznać................. ..
martaN23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-03, 19:20   #2965
zebra666
Zakorzenienie

Brombi zagląda pod ogon o ja
Obstawiam weterynarza w końcu może przyjmować porody i leczyć zęby zwierzętą To zaglądanie zebrze jest jednoznaczne

Też myślę, że Piotruś może być aktorem albo kabareciarzem Może będzie pierwszym sławnym

Stary 2010-05-03, 19:37   #2966
kropka241
Zakorzenienie

Brombi zrobicie wrozbe na roczek to sie okaze kim maly bedzie

Maria podoba mi sie ta ostatnia mata..
ja wlasnie kupilam te puzzle http://www.allegro.pl/item1012812819...13cm_duze.html

Stary 2010-05-03, 19:45   #2967
DiTu77
Zakorzenienie

Cytat:
...

Gratulacje certyfikatu
Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
...

Laseczki nie zpomnijcie o klikaniu na nas
Właśnie
Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Tak mały się bawi apropo tematu zabawy. Ale nadal niedobry przy usypianiu w dzień- mega płacze już potem ze zmęczenia ale zasnąć nie chce.
Bezbłędne minki
Cytat:
Napisane przez brombusia Pokaż wiadomość
...
To ja się pochwalę, że moje Młode od wczoraj przekręca się z plecków na brzuszek, nareszcie
Z brzuszka na plecki się przewracał od 10 lutego a w drugą stronę coś mu nie wychodziło

...
Ostatnio zaczęłam podejrzewać, że mój pierworodny jak dorośnie zostanie lekarzem, tylko jeszcze nie wiem jakiej specjalizacji
Swojej ulubionej zebrze zagląda często pod ogon i rozkłada tylnie nóżki, więc może ginekologiem ?
Z kolei jego niemal chorobliwa fascynacja Rufusem wskazywałaby na to, że zostanie weterynarzem, ale ostatnio namiętnie wkłada mi rączki do buzi i obmacuje zęby więc może będzie stomatologiem

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
...

Też myślę, że Piotruś może być aktorem albo kabareciarzem Może będzie pierwszym sławnym
Na 100%
DiTu77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-03, 20:30   #2968
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brombusia Pokaż wiadomość
Domi Twój avatarek boski
Jak to zrobiłaś, w PS?

Fotke zrobila mi jedna Wizazanka na watku "Wyretuszowac Ci fotke, przerobic zdjecie"

a co do Filipcia moze bedzie tak wsechstronnie uzdolniony, ze zostanie kazdym z tych lekarzy?

Kropka jaka to wróżba?

Ravenne wlasnie gratulacje

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-03, 20:51   #2969
kropka241
Zakorzenienie

Domi hehe kladziesz rozne przedmioty przed dzieckiem (np. rozaniec, pieniazek, ksiazke, kieliszek) i co dziecko wybieze to taka je przyszlosc czeka..

Stary 2010-05-03, 21:00   #2970
DiTu77
Zakorzenienie

A zapomniałam Wam się pochwalić, że moja młodsza siostrzyczka jest w ciąży
W klubie to miałam napisać...

Edytowane przez DiTu77
Czas edycji: 2010-05-03 o 21:11
DiTu77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości