Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-31, 12:06   #2971
itakasia
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI

papeteria
zazdroszcze krokietow, z czym?

jutro DD wiec zarezerwowalam bilety do kina, zabieram moje dziewczyny, moja 2 letnia chrzesniaczke, i 3 letniego synka kuzynki, dobrze ze tz idzie z nami bo bedzie wesolo
Stary 2010-05-31, 12:09   #2972
Linka24
Wtajemniczenie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI

U mnie w biedronce te Kubusiowe pierdułki były już wczoraj i tez byłam taaka na nie napalona i powiem was ze to taki lekki szit Jedynie te butelki takie w miare kolorowe a reszta... no ale coż za taką cenę możńa się spodziewać.
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 12:10   #2973
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vette Pokaż wiadomość
oczywiscie, zapomnialam
Jeszcze napiszcie, ze w de maja platne 100% ...
A u nas nie? maciezynski i taciezynski tez 100%
Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
oczywiście

Zastanawiam się właśnie nad laktatorem... .
Mysle, ze chyba lepiej kupic drozszy, sprawdzony niz do d... nie dzialajacy no i masz racje, sprzedac latwiej taki firmowy. Raczej nic nie przeszkadza przelac po prostu mleko do innej butelki niz z laktatora nie widze problemu.

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 12:11   #2974
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
to tez pomysle o lewatywie
Czopka możesz zawsze przetestować... na mnie podziałał tyle, że se popierdziałam i wyleciało to co zostało z czopka (rozpuszczona gliceryna) a odczekałam dośc długo zanim usiadłam na tron choć chciało mi się od chwili kiedy czopek zetknął się z moją dupką

Lewatywy nie będę wczesniej testować.. chyba no powinna zadziałać xD

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 12:27   #2975
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
Czopka możesz zawsze przetestować... na mnie podziałał tyle, że se popierdziałam i wyleciało to co zostało z czopka (rozpuszczona gliceryna) a odczekałam dośc długo zanim usiadłam na tron choć chciało mi się od chwili kiedy czopek zetknął się z moją dupką

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
papeteria
zazdroszcze krokietow, z czym?
a dwa rodzaje z pieczarkami z żółtym serem i z miechem...zjadłam jeden i mam dość bo chwile wcześniej wypiłam dwie szklany wody i poprawiłam kalarepką

Co do laktatora ja mam (wymagaja aby zabrac do szpitala) avent ale uzywany kupilam za 45 zł.
Chcialam nówke ale stwierdzilam ze nie bede wydawac 3 razy tyle na to samo ...byl ponoc tylko kilka razy uzyty..wyparze go tylko porzadnie...
No wlasnie jak juz jestesmy przy temacie laktacji...laski jak mnie dzisiaj piersi bola nawet dotknac nie moge ,nawet jak reka ruszam....kurde czyzby nadal rosly ..juz pełne E mam

papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 12:28   #2976
vette
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
A u nas nie? maciezynski i taciezynski tez 100%
ale opieka 80% ;/

ola ja tez kupilabym lepszy

Jedno pytanie : gdzie jest idealnecialo?
vette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 12:33   #2977
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
ale opieka 80% ;/

przeprowadzili sie juz do siebie na gore i nie ma internetu narazie. ciekawe co u niej
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-31, 12:33   #2978
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
...kopniaka dostalam w piatek jak siedzialam u gina, to tak mnie tym zaskoczyla ze az pod nosem powiedzialam ała i zarylam glowa o sciane no ale ja porach aktywnosci mlodej naliczylam nawet wiecej niz 10 ruchow.
My postanowiliśmy jednego dnia policzyć i po 2 minutach mieliśmy już ze 20 wypchnięć :P.
Cytat:
Napisane przez pszczolka87 Pokaż wiadomość

w środę idę na moje długo oczekiwane i upragnione usg w 3d trzymajcie kciuki żeby moje dziecko w koncu zechciało pokazać co ma między nóżkami Bo chyba zostalam tu ostatnią która zyje w niewiedzy

Bajka i dzidzia
nie odzywalam się telefonicznie bo grubo przekroczyłam abonament i troche późno się zorientowałam..
Ja też jeszcze nie wiem co siedzi i chciałabym pójść na 3d/4d...

Cytat:
niezawsze
rozumiem cie doskonale, ja chce rodzic w bydgoszczy i jak tam nie zdąże to urodze w lesie w polowie drogi
Mam w Fordonie położną w rodzinie to Cię uratuję .

Cytat:
Napisane przez nyiloveu Pokaż wiadomość
Kochane, mam też malutkie pytanie. Z racji tego, że ja nie mogę, mój tż jedzie dziś po resztę brakujących Nam rzeczy i tu mam problem.
Czy termometr do kąpieli to rzecz niezbędna czy idzie sobie bez niego poradzić ?
Rozmawiałam ostatnio z psiapsiółą odnośnie termometru i powiedziała, że to bezsensowny wydatek, bo żeby miarodajnie zmierzyć temp., to po włożeniu za 1. razem, trzeba potem poczekać, aż spadnie temp i dopiero wkładać znów. Szkoda czasu.

Cytat:
marta ja wracam do nauki i pracy w pazdzierniku czyli 1,5 miesiaca po porodzie, zakladajac ten optymistyczny wariant, ze gin zrobi mi cesarke wczesniej niz moj om termin czyli 24 sierpnia
Ja co prawda pracy nie mam, ale do szkoły też wracam...

Cytat:
Napisane przez nyiloveu Pokaż wiadomość
Muszę tylko kupić wkładkę do wanienki , żeby maleństwo swobodnie położyć
Wkładki nie kupuję. Maleństwu i tak trzeba główkę podtrzymać, a potem to już będę kładła na dnie na pielusi.

Cytat:

Od wczoraj mi cieknie z nosa a dziś się obudziłam z bolącym gardłem :/
Która mnie zaraziła co? i nic nie mam z leków tylko wapienko xD
Ale dziś wizyta u gina to może dotrwam.
Przyznaję się laski- to ja Was pozarażałam . Jakiś wirus ostry panuje, bo do każdego do kogo się zbliżyłam, już leży chory .

Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny.
Chciałam tylko napisać, że mam wynik posiewu bakteriologicznego z szyjki macicy i jest on jałowy! Można działać.
Na 13tą idę do poradni cukrzycowej i po wizycie dzwonię do mojego ginekologa z wiadomościami. Ciekawa jestem kiedy będzie możliwe założenie krążka.
Trzymajcie się a ja powolutku się zbieram ( czytaj w tempie żółwia ).
Jeeeej, cieszę się ( i się nie cieszę), ale trzymam kciuki. Musi być dobrze!!!

Nie wszystko mi się udało zacytować. Wybaczcie.

Dziewczyny ja nadal chora, ale albo się pogłębiło, albo złapałam co innego. Tamto przeziębienie było już zaleczone, ale teraz chyba oskrzela i muszę iść jutro do lekarza. Czuję się wypruta na maksa.

Ponadto moje braki cukru chyba nie są z nieba. Prawdopodobnie mam cukrzycę, ale tą niedoborową. Mój cukier w porywach sięga dolnych granic normy. Też jutro dowiem się co z tym dalej.

Anuszka- ja też mam poprawkę raczej (chyba, że kobita próg obniży, bo walnęła takimi pytaniami, że nawet JA interesująca się medycyną dietetyczną nie miałam pojęcia o co jej chodzi ).

Poza tym mam już swoje autko. Po kilku zmianach w podwoziu okazało się, że ma większe możliwości, niż wtedy gdy je kupiliśmy . No i wyszło nas to groszowo .

I przyszły moje spodnie, bluzka i legginsy- tylko chciałam do Szczecina i na nie czekałam, a one czekały na mnie- w Bydgoszczy . Są super, tylko bluzki nie umiem zawiązać :P.

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 12:34   #2979
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
nie ma neta teraz bo miala sie przenosic na góre ..poza tym meza ma teraz na miesiac chyba w domu bo na l-4 jest
edit: ania mnie wyprzedziła
dzidzia kuruj się

Edytowane przez papeteria
Czas edycji: 2010-05-31 o 12:37
papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 12:42   #2980
itakasia
Zakorzenienie

dzidzia
wspolczuje i zdrowka zycze, a polozna gdzie pracuje? bo ja bede pedzic do miejskiego
ola
ja chyba kupie medele mini electric, koszmarnie droga ale uzywalam wczesniej i wiem ze mi dobrze sluzyla.

zamowilam lozeczko, materac, przewijak i nianie, teraz bede czekac niecierpliwie
Stary 2010-05-31, 12:43   #2981
Basia84
Rozeznanie

czesc mamuski. w weekend mezus zrobil mi sesje zdjeciowa bo na fotografa zal nam bylo wydac kilka stowek. zobaczcie na efekty
biore sie do nadrabiania, mam nadzieje ze nie rozpisalyscie sie za bardzo
Basia84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-31, 12:47   #2982
Linka24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Basia84 Pokaż wiadomość
czesc mamuski. w weekend mezus zrobil mi sesje zdjeciowa bo na fotografa zal nam bylo wydac kilka stowek. zobaczcie na efekty
Jaaa ale pięknie i tak....sexy...
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 12:47   #2983
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Basiu fotki sa sliczne. widzialam juz czesc na nk.

ps. odwazna jestes
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 12:48   #2984
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

basia piekne zdjęcia, widziałam niektóre na nk

Mam już wyniki egzaminu- poprawka Możecie mi gratulować głupoty i lenistwa
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 12:54   #2985
wiolek1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
nie mam pomyslu na obiad i chyba skonczy sie na kluskach z truskawkamichoc nie chce mi sie isc po truskawy...

sniadanko o tej porze?
no jakoś dzisiaj pospałam do 10.30 więc zanim się ogarnęłam i poszłam po bułki to już ta godzina była

vette nie wiem czy pisałaś gdzie pracujesz ale w takim razie tragedia no chociaz 3 miesiące żeby odpocząć i pobyć z maleństwem przeciez 6 tygodni to sam połóg trwa a ty już do pracy od razu po a to legalne jest wogóle ?

itakasia no dobrze, że mąż idzie bo upilnować wszystkich żeby nie uciekły zwłaszcza najmłodszego

Cytat:

hahahahah
a wiesz co powiem ci ze jak ja robiłam ( miałam podejrzenie żylaków więc badanie kamerką u chirurga ) i przez 2 dni miałam lewatywe robić pierwszego dnia wieczorem i 2 dnia rano oczywiście nie jedząc nic. i mi nic kompletnie nie poszło i dziwiłam się co mi jest ale okazało się, że byłam czysta całkowicie, bo przed ciążą miałam tak, że rano po wstaniu kibel i po pracy pierwsze co to też kibel i tak przez 2 albo 3 lata. ale na pewno na to wpływało to że paliłam
a teraz moge nawet 2 dni na kiblu nie być a wtedy regularnie minimum 2 razy dziennie albo częsciej ( zazwyczaj po każdym posiłku ) i śmiałam się, że przeze mnie to jedzenie przelatuje
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 12:57   #2986
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
dzidzia
wspolczuje i zdrowka zycze, a polozna gdzie pracuje? bo ja bede pedzic do miejskiego
No w 2 oczywiście . Tylko, że ona standardowo to jest na patologii... A nie myślałaś nad zmianą szpitala? Otworzyli porodówkę w Poliklinice MSWiA nie wiem czy wiesz?

Cytat:
Śliczne...Jak mi brzuś urośnie, to też Ł. namówię, żeby się postarał. Już kombinuję, żeby znajomego w plenerze wyciągnąć- niby amator, ale fotki piękne robi.

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
Mam już wyniki egzaminu- poprawka Możecie mi gratulować głupoty i lenistwa
A z czego? Co ty w ogóle studiujesz?

Umówiłam się na 3d/4d .

. Witaj Kochanie

Stary 2010-05-31, 13:02   #2987
wiolek1
Zadomowienie

Basia śliczne bardzo mi się podobają i te nagie też bo nie są jakieś takie wulgarne tylko takie fajne

anuszka u mnie dopiero się zaczęły egzaminy i do 4 lipca je będe mieć i na pewno nie ominie mnie poprawka z czegoś mam nadzieje, ze tylko 1

dzidzia to co ty w końcu studiujesz ? bo pisałaś kiedyś, że TiRówka jesteś ( ja też ) a tu z czyms o odżywianiu wylatujesz i kuruj się ja też jeszcze katar i nos zatkany jak nie wiem co ;/
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 13:04   #2988
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
A z czego? Co ty w ogóle studiujesz?
Ja studiuję bibliotekoznawstwo i jeszcze doradztwo zawodowe A egzamin był z analizy rynku pracy

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

wiolek to tez był mój pierwszy egzamin, super rozpoczęłam sesję A ostatni egzamin mam 3 lipca
Stary 2010-05-31, 13:05   #2989
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość
dzidzia to co ty w końcu studiujesz ? bo pisałaś kiedyś, że TiRówka jesteś ( ja też ) a tu z czyms o odżywianiu wylatujesz i kuruj się ja też jeszcze katar i nos zatkany jak nie wiem co ;/
Turystyka i Rekreacja- obecnie studia II stopnia ze specjalnością Zarządzanie w Hotelarstwie i Gastronomii
Licencjata mam z TIR Zarządzanie w Gastronomii i Dietetyka

. Witaj Kochanie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-31, 13:06   #2990
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

wiolek to ja Cię pocieszę, że jak BARDZO DOBRZE PÓJDZIE to kupę robię raz na tydzien Znowu zeszło na śmierdzące tematy hahahah
Stary 2010-05-31, 13:07   #2991
ola_k11
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Mysle, ze chyba lepiej kupic drozszy, sprawdzony niz do d... nie dzialajacy no i masz racje, sprzedac latwiej taki firmowy. Raczej nic nie przeszkadza przelac po prostu mleko do innej butelki niz z laktatora nie widze problemu.
Cytat:
Cytat:
ola
ja chyba kupie medele mini electric, koszmarnie droga ale uzywalam wczesniej i wiem ze mi dobrze sluzyla.
Dziewczyny dzięki za rady

Ja chcę ręczny, bo ma być tylko w zapasie i zakładam że z niego nie skorzystam a nawet jeśli skorzystam to tylko parę razy, więc szkoda mi troszkę na taki elektryczny

Licytuję nowy laktator aventa na razie (jest 5 sztuk i na razie cena min. 50zł jeszcze 3h). Do 80 zł będę licytowała a jak nie wygram żadnego z nich, to zakupię TT za 70zł nowy jest
A mleczko będę przelewala w razie czego

Cytat:
odważnie i ślicznie
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 13:09   #2992
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość

a wiesz co powiem ci ze jak ja robiłam ( miałam podejrzenie żylaków więc badanie kamerką u chirurga ) i przez 2 dni miałam lewatywe robić pierwszego dnia wieczorem i 2 dnia rano oczywiście nie jedząc nic. i mi nic kompletnie nie poszło i dziwiłam się co mi jest ale okazało się, że byłam czysta całkowicie, bo przed ciążą miałam tak, że rano po wstaniu kibel i po pracy pierwsze co to też kibel i tak przez 2 albo 3 lata. ale na pewno na to wpływało to że paliłam
a teraz moge nawet 2 dni na kiblu nie być a wtedy regularnie minimum 2 razy dziennie albo częsciej ( zazwyczaj po każdym posiłku ) i śmiałam się, że przeze mnie to jedzenie przelatuje
Oj to mnie jak pójdzie to będę co chwila tylko spłuczkę wciskać nie odrywając zadka od muszli xD
Bo ja to odwieczny zatwardzeniowiec jestem xD
I to mam pewne obawy że i lewatywa mnie nie ruszy xD

Stary 2010-05-31, 13:09   #2993
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

ola ja też zastanawiam się nad laktatorem, ale chcę ręczny, nie miałam z tym w ogóle do czynienia, ale moja siostra, kuzynka i 2 koleżanki miały elektroniczne za kupe kasy i nie uzywały, bo mówiły, że strasznie to bolało. W końcu i tak musiały kupic zwykły

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

Cytat:
I to mam pewne obawy że i lewatywa mnie nie ruszy xD
Ja tak samo
Stary 2010-05-31, 13:13   #2994
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:

Ja tak samo
Tośmy się dobrały xD
Niby lewatywa jakaś mała powinna wystarczyć ale ja to pewnie zużyję te pół litra aż mi uszami wycieknie

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ----------

Cytat:
ola ja też zastanawiam się nad laktatorem, ale chcę ręczny, nie miałam z tym w ogóle do czynienia, ale moja siostra, kuzynka i 2 koleżanki miały elektroniczne za kupe kasy i nie uzywały, bo mówiły, że strasznie to bolało. W końcu i tak musiały kupic zwykły

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

Ja tak samo
Laktator mam ręczny z chicco - kosztował mnie coś ok 35-40zł. Taki z pompką Wypróbowałam go na sobie i na tżcie xD Jak jego cycki zassał to już każde pociągnie, nawet z pleców odessie mleko
Dokładnie taki:
http://www.allegro.pl/item1061638721...ietrzania.html

Edytowane przez Siala_Bala
Czas edycji: 2010-05-31 o 13:15
Stary 2010-05-31, 13:14   #2995
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Tośmy się dobrały xD
Niby lewatywa jakaś mała powinna wystarczyć ale ja to pewnie zużyję te pół litra aż mi uszami wycieknie
Ty wariatko, weź mnie nie strasz Gorzej jak będę myślała, że juz po a w samochodzie w drodze do szpitala mnie chwyci

---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

Cytat:

Laktator mam ręczny z chicco - kosztował mnie coś ok 35-40zł. Taki z pompką Wypróbowałam go na sobie i na tżcie xD Jak jego cycki zassał to już każde pociągnie, nawet z pleców odessie mleko
To fajnie ja tez nie chcę droższego kupowac
Stary 2010-05-31, 13:17   #2996
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
Ty wariatko, weź mnie nie strasz Gorzej jak będę myślała, że juz po a w samochodzie w drodze do szpitala mnie chwyci

---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

To fajnie ja tez nie chcę droższego kupowac
Jak zdążymy wysiąść to z dupą do lasu xD a jak nie to przez szybę sądzę, że po "tyłach" nas nikt nie pozna xD

Stary 2010-05-31, 13:19   #2997
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Wiecie co?
Umówiłam się na to USG (drogo, ale cóż).
Mój mężczyzna nie chciał na to iść. Nie podoba mu się obraz i uważa, że zwykłe 2d więcej oddaje.

Ja jednak wielu rzeczy w ciąży nie kupowałam, mimo, że miałam ochotę czy potrzebę, kulałam się w nieco przyciasnych spodniach, z nowych rezygnowałam, bo uważałam, że to nie jest superkonieczność, chodziłam w dresach mimo, że są ładne eleganckie spodnie itd.

I teraz mu napisałam, że kosztuje 260zł, zamurowało go, ale napisał:
"Rozumiem, no troche zamurowalo, ale skoro Ci tak zalezy to czym sa te pieniadze, gdy mowimy o Twoim szczesciu ;*"

Zaznaczam, że mój mężczyzna rzadko potrafi tworzyć takie wyznania. Ależ ja Go Kocham. Aż się popłakałam

. Witaj Kochanie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-31, 13:20   #2998
kociamborek
Raczkowanie

Dzien dobry!

U mnie dzisiaj bardzo deszczowo, az sie nic nie chce. Na jutro umowilam sie do dentysty na kontrole, mam nadzieje ze nie bedzie za duzo do leczenia a najlepiej nic. A tak to nic nowego, siedze w domku caly czas wiekszosc czasu staram sie lezec i jak leze jest w porzadku ale jak troche pochodze to od razu brzuch twardy jak skala, mimo brania lekow. Wyczekuje juz strasznie mojej wizyty a tu jeszcze tydzien.

itakasia
a w ogole wiesz jak teraz super wyglada porodowka w Miejskim Szpitalu? Ja ostatnio lezalam na Patologii ciazy tydzien, wszystko jest swiezo po remoncie na prawde super, na patologii bylo juz extra a polozne mowily ze na porodowce to juz w ogole super. No i za znieczulenie i porod rodzinny sie nic nie placi. Sale porodowe sa jednoosobowe z wlasna lazienka. Sale poporodowe sa 1,2 lub 3 osobowe. Jest specjalny pokoj dla tatusiow z fotelami, kanapami gdzie moga sobie odpoczac wszystko nowe, bylam na prawde mile zaskoczona.
dzidzia to pewnie widzialam twoja ciocie jak lezalam na patologii ciazy
lazurowa super ze wynik jalowy
anoxa odpoczywaj i nic sie nie martw, wszystko bedzie ok
basia fajna sesyjke sobie zrobiliscie

a co do lewatywki to tez sobie zapodam w domu a co

Edytowane przez kociamborek
Czas edycji: 2010-05-31 o 13:24
kociamborek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 13:21   #2999
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Jak zdążymy wysiąść to z dupą do lasu xD a jak nie to przez szybę sądzę, że po "tyłach" nas nikt nie pozna xD
No raczej nieA może jakis rów po drodze sie akurat trafi
Stary 2010-05-31, 13:22   #3000
agravka
Wtajemniczenie

dziewczyny, wlasnie przezylam cos strasznego...zaczal bolec mnie brzuch,ale mysle przejdzie zaraz i poszlam do sklepu, bo glod mnie zlapal, jak wrocilam to zaczelo mnie wszystko bolec... glowa, brzuch, zaczelo mi sie chcec do lazienki, zadyszke mialam. No poprostu masakra...zaczelam myslec ze to juz, ale na szczescie przeszlo. polezalam chwile, wzielam no-spe, zalatwilam sie i ok narazie. oby nie wrocilo...a i brzuch mialam twardy (chyba). Nie umiem rozpoznac, czy on twardnieje, czy sie stawia jak wy to nazywacie... wiem ze byl caly twardy oprocz samej gory ( a moze to dzidzi jakos sie wypiela?)
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości