|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2971 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI
papeteria
zazdroszcze krokietow, z czym? ![]() jutro DD wiec zarezerwowalam bilety do kina, zabieram moje dziewczyny, moja 2 letnia chrzesniaczke, i 3 letniego synka kuzynki, dobrze ze tz idzie z nami bo bedzie wesolo ![]()
#2972 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI
U mnie w biedronce te Kubusiowe pierdułki były już wczoraj i tez byłam taaka na nie napalona i powiem was ze to taki lekki szit
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2973 |
Zakorzenienie
|
A u nas nie? maciezynski i taciezynski tez 100%
Mysle, ze chyba lepiej kupic drozszy, sprawdzony niz do d... nie dzialajacy no i masz racje, sprzedac latwiej taki firmowy. Raczej nic nie przeszkadza przelac po prostu mleko do innej butelki niz z laktatora nie widze problemu. |
![]() ![]() |
![]() |
#2974 |
Zakorzenienie
|
Czopka możesz zawsze przetestować... na mnie podziałał tyle, że se popierdziałam i wyleciało to co zostało z czopka (rozpuszczona gliceryna) a odczekałam dośc długo zanim usiadłam na tron choć chciało mi się od chwili kiedy czopek zetknął się z moją dupką
![]() Lewatywy nie będę wczesniej testować.. chyba ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
![]() ![]() |
![]() |
#2975 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a dwa rodzaje z pieczarkami z żółtym serem i z miechem...zjadłam jeden i mam dość bo chwile wcześniej wypiłam dwie szklany wody i poprawiłam kalarepką ![]() Co do laktatora ja mam (wymagaja aby zabrac do szpitala) avent ale uzywany kupilam za 45 zł. Chcialam nówke ale stwierdzilam ze nie bede wydawac 3 razy tyle na to samo ...byl ponoc tylko kilka razy uzyty..wyparze go tylko porzadnie... No wlasnie jak juz jestesmy przy temacie laktacji...laski jak mnie dzisiaj piersi bola nawet dotknac nie moge ,nawet jak reka ruszam....kurde czyzby nadal rosly ..juz pełne E mam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2976 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2977 |
Zakorzenienie
|
przeprowadzili sie juz do siebie na gore i nie ma internetu narazie. ciekawe co u niej
|
![]() ![]() |
![]() |
#2978 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Nie wszystko mi się udało zacytować. Wybaczcie. Dziewczyny ja nadal chora, ale albo się pogłębiło, albo złapałam co innego. Tamto przeziębienie było już zaleczone, ale teraz chyba oskrzela i muszę iść jutro do lekarza. Czuję się wypruta na maksa. Ponadto moje braki cukru chyba nie są z nieba. Prawdopodobnie mam cukrzycę, ale tą niedoborową. Mój cukier w porywach sięga dolnych granic normy. Też jutro dowiem się co z tym dalej. Anuszka- ja też mam poprawkę raczej (chyba, że kobita próg obniży, bo walnęła takimi pytaniami, że nawet JA interesująca się medycyną dietetyczną nie miałam pojęcia o co jej chodzi ![]() Poza tym mam już swoje autko. Po kilku zmianach w podwoziu okazało się, że ma większe możliwości, niż wtedy gdy je kupiliśmy ![]() ![]() I przyszły moje spodnie, bluzka i legginsy- tylko chciałam do Szczecina i na nie czekałam, a one czekały na mnie- w Bydgoszczy ![]()
![]() |
#2979 |
Zakorzenienie
|
nie ma neta teraz bo miala sie przenosic na góre ..poza tym meza ma teraz na miesiac chyba w domu bo na l-4 jest
edit: ania mnie wyprzedziła ![]() dzidzia kuruj się ![]() Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-05-31 o 12:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#2980 |
Zakorzenienie
|
dzidzia
wspolczuje i zdrowka zycze, a polozna gdzie pracuje? bo ja bede pedzic do miejskiego ![]() ola ja chyba kupie medele mini electric, koszmarnie droga ale uzywalam wczesniej i wiem ze mi dobrze sluzyla. zamowilam lozeczko, materac, przewijak i nianie ![]() ![]()
#2981 |
Rozeznanie
|
czesc mamuski. w weekend mezus zrobil mi sesje zdjeciowa bo na fotografa zal nam bylo wydac kilka stowek. zobaczcie na efekty
![]() biore sie do nadrabiania, mam nadzieje ze nie rozpisalyscie sie za bardzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2982 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2983 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ps. odwazna jestes ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2984 |
Zakorzenienie
|
basia piekne zdjęcia, widziałam niektóre na nk
![]() Mam już wyniki egzaminu- poprawka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2985 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() vette nie wiem czy pisałaś gdzie pracujesz ale w takim razie tragedia no chociaz 3 miesiące żeby odpocząć i pobyć z maleństwem przeciez 6 tygodni to sam połóg trwa a ty już do pracy od razu po ![]() itakasia no dobrze, że mąż idzie bo upilnować wszystkich żeby nie uciekły zwłaszcza najmłodszego ![]() ![]() Cytat:
![]() a wiesz co powiem ci ze jak ja robiłam ( miałam podejrzenie żylaków więc badanie kamerką u chirurga ) i przez 2 dni miałam lewatywe robić pierwszego dnia wieczorem i 2 dnia rano oczywiście nie jedząc nic. i mi nic kompletnie nie poszło ![]() a teraz moge nawet 2 dni na kiblu nie być a wtedy regularnie minimum 2 razy dziennie albo częsciej ( zazwyczaj po każdym posiłku ) i śmiałam się, że przeze mnie to jedzenie przelatuje |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2986 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Umówiłam się na 3d/4d ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2987 |
Zadomowienie
|
Basia śliczne bardzo mi się podobają i te nagie też
![]() ![]() ![]() anuszka u mnie dopiero się zaczęły egzaminy i do 4 lipca je będe mieć i na pewno nie ominie mnie poprawka z czegoś ![]() ![]() dzidzia to co ty w końcu studiujesz ? bo pisałaś kiedyś, że TiRówka jesteś ( ja też ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2988 |
Zakorzenienie
|
Ja studiuję bibliotekoznawstwo i jeszcze doradztwo zawodowe
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- wiolek to tez był mój pierwszy egzamin, super rozpoczęłam sesję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2989 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Licencjata mam z TIR Zarządzanie w Gastronomii i Dietetyka
![]() |
#2990 |
Zakorzenienie
|
wiolek to ja Cię pocieszę, że jak BARDZO DOBRZE PÓJDZIE to kupę robię raz na tydzien
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2991 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja chcę ręczny, bo ma być tylko w zapasie i zakładam że z niego nie skorzystam a nawet jeśli skorzystam to tylko parę razy, więc szkoda mi troszkę na taki elektryczny ![]() Licytuję nowy laktator aventa na razie (jest 5 sztuk i na razie cena min. 50zł jeszcze 3h). Do 80 zł będę licytowała a jak nie wygram żadnego z nich, to zakupię TT za 70zł nowy jest ![]() A mleczko będę przelewala w razie czego ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2992 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ja to odwieczny zatwardzeniowiec jestem xD I to mam pewne obawy że i lewatywa mnie nie ruszy xD ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2993 |
Zakorzenienie
|
ola ja też zastanawiam się nad laktatorem, ale chcę ręczny, nie miałam z tym w ogóle do czynienia, ale moja siostra, kuzynka i 2 koleżanki miały elektroniczne za kupe kasy i nie uzywały, bo mówiły, że strasznie to bolało. W końcu i tak musiały kupic zwykły
![]() ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Ja tak samo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2994 | |
Zakorzenienie
|
Tośmy się dobrały xD
Niby lewatywa jakaś mała powinna wystarczyć ale ja to pewnie zużyję te pół litra aż mi uszami wycieknie ![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() Dokładnie taki: http://www.allegro.pl/item1061638721...ietrzania.html
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg Edytowane przez Siala_Bala Czas edycji: 2010-05-31 o 13:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2995 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2996 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2997 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co?
Umówiłam się na to USG (drogo, ale cóż). Mój mężczyzna nie chciał na to iść. Nie podoba mu się obraz i uważa, że zwykłe 2d więcej oddaje. Ja jednak wielu rzeczy w ciąży nie kupowałam, mimo, że miałam ochotę czy potrzebę, kulałam się w nieco przyciasnych spodniach, z nowych rezygnowałam, bo uważałam, że to nie jest superkonieczność, chodziłam w dresach mimo, że są ładne eleganckie spodnie itd. I teraz mu napisałam, że kosztuje 260zł, zamurowało go, ale napisał: "Rozumiem, no troche zamurowalo, ale skoro Ci tak zalezy to czym sa te pieniadze, gdy mowimy o Twoim szczesciu ;*" Zaznaczam, że mój mężczyzna rzadko potrafi tworzyć takie wyznania. Ależ ja Go Kocham. Aż się popłakałam ![]()
![]() |
#2998 |
Raczkowanie
|
Dzien dobry!
![]() U mnie dzisiaj bardzo deszczowo, az sie nic nie chce. Na jutro umowilam sie do dentysty na kontrole, mam nadzieje ze nie bedzie za duzo do leczenia a najlepiej nic. ![]() itakasia a w ogole wiesz jak teraz super wyglada porodowka w Miejskim Szpitalu? Ja ostatnio lezalam na Patologii ciazy tydzien, wszystko jest swiezo po remoncie na prawde super, na patologii bylo juz extra a polozne mowily ze na porodowce to juz w ogole super. No i za znieczulenie i porod rodzinny sie nic nie placi. Sale porodowe sa jednoosobowe z wlasna lazienka. Sale poporodowe sa 1,2 lub 3 osobowe. Jest specjalny pokoj dla tatusiow z fotelami, kanapami gdzie moga sobie odpoczac ![]() dzidzia to pewnie widzialam twoja ciocie jak lezalam na patologii ciazy lazurowa super ze wynik jalowy anoxa odpoczywaj i nic sie nie martw, wszystko bedzie ok basia fajna sesyjke sobie zrobiliscie a co do lewatywki to tez sobie zapodam w domu a co ![]() Edytowane przez kociamborek Czas edycji: 2010-05-31 o 13:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2999 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3000 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, wlasnie przezylam cos strasznego...zaczal bolec mnie brzuch,ale mysle przejdzie zaraz i poszlam do sklepu, bo glod mnie zlapal, jak wrocilam to zaczelo mnie wszystko bolec... glowa, brzuch, zaczelo mi sie chcec do lazienki, zadyszke mialam. No poprostu masakra...zaczelam myslec ze to juz, ale na szczescie przeszlo. polezalam chwile, wzielam no-spe, zalatwilam sie i ok narazie. oby nie wrocilo...a i brzuch mialam twardy (chyba). Nie umiem rozpoznac, czy on twardnieje, czy sie stawia jak wy to nazywacie... wiem ze byl caly twardy oprocz samej gory ( a moze to dzidzi jakos sie wypiela?)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:44.