Mamusie Listopadowo-Grudniowe 2010 :-) cz.2 - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-26, 20:23   #2971
melabn
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Listopadowo-Grudniowe 2010 :-) cz.2

Cytat:
Napisane przez Layla79 Pokaż wiadomość
co do doła, to pocieszę Cię. ja mam z kolei przekonanie, że już mam dosyć swojego tżta nawet tak, że mogłabym rozwód wziąć, tylko nie trwa to dłużej niż 10 minut. ale strasznie się złoszczę, czasem jak po chwili się zastanowię o co mi chodzi, to nawet nie wiem i tak to. głupoty po prostu
ja ostatnio ciagle twierdze ,ze moj tż mnie zdradza, kazda kolezanka z pracy, ktora sie do niego usmiechnie to juz kochanka wg mnie
masakra normalnie...
melabn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-26, 20:35   #2972
Layla79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melabn Pokaż wiadomość
ja ostatnio ciagle twierdze ,ze moj tż mnie zdradza, kazda kolezanka z pracy, ktora sie do niego usmiechnie to juz kochanka wg mnie
masakra normalnie...
hm.,. właściwie o tym też zapomniałam, też tak mam ostatnio nie wiem, co to się dzieje, nigdy nie byłam o niego zazdrosna, bo on był aż nadto o mnie dziwaczejemy
Layla79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-26, 20:37   #2973
Gustawek
Rozeznanie

Layla, ja biorę łóżko bez bujaka,dla mnie to zbędny bajer, za to z baldachimem - inny zbędny bajerale taki uroczyNajwyżej nie założę a i tak jest w zestawie z łóżkiem które mi się podoba. Cukier po obciążeniu robię dopiero po niedzieli, a na czczo w I trymestrze miałam 74.
Gustawek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-26, 20:38   #2974
werka581
Rozeznanie

czesc dziewczyny!
Przygarniecie mnie??? tp mam na 6 listopada, prawdopodobnie bedzie chłopiec Ignaś ile na 90% jak moj gin powiedział.Hmmm... liczyłam na dziewczynkę bo jednego synka już mam (3latka) i marzyła nam sie parka ale cóż bedzie dwoch brojów u mojego męża w rodzinie same chłopaki.Teściowa miała 3 synów, i teraz ma już 3 wnuków i czwarty w drodze. Ani jednej wnuczki niema hmm.... Mam na imie Weronika lat 22. pozdrawiam cieplutko
werka581 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-26, 20:41   #2975
sanderinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
Kopy to ja juz czuje od ponad tygodnia Tez mam wrazenie takie jakby wieczorami mi sie tam cos rozciagalo albo co czuje takie uczucie ciezkosci przez chwile jakby w dol mi jakas skala spadala ( <---- podoba mi sie ta ikona )
nooo ma coś w sobie

Cytat:
moja też potrafi powiedzieć coś mało przyjemnego, ale coraz częściej już zaczynam to tłumaczyć czysta głupotą niestety.

Dziewczyny, czy któraś ma cukrzycę w ciąży? bo ja zaczęłam mieć niski poziom cukru poniżej norm, wtedy robi mi się słabo i nie wiem, czy to normalne. a jem jak wilk, więc raczej nie z braku pożywienia.

czy komuś jeszcze robiło się słabo w 12 tc?

---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

co do doła, to pocieszę Cię. ja mam z kolei przekonanie, że już mam dosyć swojego tżta nawet tak, że mogłabym rozwód wziąć, tylko nie trwa to dłużej niż 10 minut. ale strasznie się złoszczę, czasem jak po chwili się zastanowię o co mi chodzi, to nawet nie wiem i tak to. głupoty po prostu

lepiej doradźcie co z tym łóżkiem - czy brać z bujakami, czy bez bujaków?
noooooooooo ale nie wiem dlaczego

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
Obejrzałam smutny odcinek serialu i się poryczałam jak głupia masakra, te hormony dobrze, ze sama w chacie jestem

dziś widziałam w tv Bałtyk, plaza, pierwszych plażowiczów i tak mi się zamarzyło pojechać nad morze ale na razie to nierealne, na razie wyprawa na działkę jest dla mnie wielką podróżą
ja ostnio ogladałam wesele koleżanki i sie popłakałam a najbardziej ryczałam jak oglądałam na płycie film o ciąży i na koncu był poród płakałam jak bóbr bo to takieeee piękne jak sie rodzi nowe życie

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

sanderinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-26, 20:42   #2976
Layla79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gustawek Pokaż wiadomość
Layla, ja biorę łóżko bez bujaka,dla mnie to zbędny bajer, za to z baldachimem - inny zbędny bajerale taki uroczyNajwyżej nie założę a i tak jest w zestawie z łóżkiem które mi się podoba. Cukier po obciążeniu robię dopiero po niedzieli, a na czczo w I trymestrze miałam 74.
podejrzewam, że podoba Ci się Diisney? na all - dodają cały komplet pościeli z baldachimem, ale podobno on tylko kurz zbiera i dziecko się boi, ale już tyle opinii słyszałam i o bujakach i o wszystkim, że można zwariować najlepiej podsumować i samemu coś zdecydować

a bajer jakiś musi być - ja chcę bujaki
Layla79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-26, 20:44   #2977
Gustawek
Rozeznanie

Werka, witamy a w którym tc dowiedziałaś się o płci dziecka? może jeszcze będzie dziewczynka ja przez 2 miesiące miałam Karolka a tydzien temu okazało się że to dziewczynka a pojutrze mam następne usg i zobaczymy co tym razem
Stary 2010-06-26, 20:46   #2978
melabn
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez werka581 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny!
Przygarniecie mnie??? tp mam na 6 listopada, prawdopodobnie bedzie chłopiec Ignaś ile na 90% jak moj gin powiedział.Hmmm... liczyłam na dziewczynkę bo jednego synka już mam (3latka) i marzyła nam sie parka ale cóż bedzie dwoch brojów u mojego męża w rodzinie same chłopaki.Teściowa miała 3 synów, i teraz ma już 3 wnuków i czwarty w drodze. Ani jednej wnuczki niema hmm.... Mam na imie Weronika lat 22. pozdrawiam cieplutko
Witaj
Cytat:
podejrzewam, że podoba Ci się Diisney? na all - dodają cały komplet pościeli z baldachimem, ale podobno on tylko kurz zbiera i dziecko się boi, ale już tyle opinii słyszałam i o bujakach i o wszystkim, że można zwariować najlepiej podsumować i samemu coś zdecydować

a bajer jakiś musi być - ja chcę bujaki
no to sobie kup te bujaki i masz po problemie
Stary 2010-06-26, 20:48   #2979
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sanderinka Pokaż wiadomość
ryczałam jak oglądałam na płycie film o ciąży i na koncu był poród płakałam jak bóbr bo to takieeee piękne jak sie rodzi nowe życie
ja, jak oglądam film o porodzie to czuję bóle w podbrzuszu, normalnie niczym bóle porodowe także wolę omijać tego typu sceny

ja zazdrosna się nie zrobiłam, ale za to czasem wystarczy, że widzę męża i już mnie wkurza oj biedny on jest ale kochany

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-26, 20:51   #2980
werka581
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Gustawek Pokaż wiadomość
Werka, witamy a w którym tc dowiedziałaś się o płci dziecka? może jeszcze będzie dziewczynka ja przez 2 miesiące miałam Karolka a tydzien temu okazało się że to dziewczynka a pojutrze mam następne usg i zobaczymy co tym razem
Dowiedziałam sie w 19 t.c a Ty???
Stary 2010-06-26, 20:57   #2981
Gustawek
Rozeznanie

Layla, mnie się podobają te zwykle, klasyczne, jasne,sosnowe łóżeczka, ok nie lubię linkowania do all, ale nie robię tego często więc
http://allegro.pl/item1079589883_wyp...iel_14_el.html
ma wszystko co dla mnie ważne tj. 3 wysokości leżenia i wyjmowane szczebelki, fajne są też z szufladami ale ja akurat nie potrzebuję bo mam jeszcze masę miejsca w szafach

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Werka ja dowiedziałam się w 13 tc a potem w 20, ale pomyłki zdarzają się nawet po 30 tc

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-26, 21:04   #2982
melabn
Wtajemniczenie

ide spac
do jutra
Stary 2010-06-27, 05:45   #2983
bela14
Rozeznanie

Cytat:

Dziewczyny, czy któraś ma cukrzycę w ciąży? bo ja zaczęłam mieć niski poziom cukru poniżej norm, wtedy robi mi się słabo i nie wiem, czy to normalne. a jem jak wilk, więc raczej nie z braku pożywienia.

czy komuś jeszcze robiło się słabo w 12 tc?

U mnie idzie juz 22tydz.ale własnie tez mam niski cukier
i serce wali jak szalone i nogi jak z waty ale
nie wiem co na to ginka bo wizyta we wtorek
i usg.połówkowe az cała cierpne ze strachu.

Cytat:
Napisane przez werka581 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny!
Hej to mamy ten sam termin i ja tez mam mieć podobno chłopca
okaże sie we wtorek bo jak dotąd to było takie "chyba"
ale właśnie mam mega problem bo co niektórzy nie rozumia jak to
morze nie byc parka i jeszcze mojego syna nastawiają.

pisałam o tym wczoraj ale mało pisze i cos nikt nie
zwrócił uwagi na to

A dzisiaj miałam okropny sen że urodziłam 30czerwca o godz.9:50
teraz chyba zawału dostane w ten dzień.

Edytowane przez bela14
Czas edycji: 2010-06-27 o 05:48
bela14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 06:37   #2984
melabn
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bela14 Pokaż wiadomość
Hej to mamy ten sam termin i ja tez mam mieć podobno chłopca
okaże sie we wtorek bo jak dotąd to było takie "chyba"
ale właśnie mam mega problem bo co niektórzy nie rozumia jak to
morze nie byc parka i jeszcze mojego syna nastawiają.

pisałam o tym wczoraj ale mało pisze i cos nikt nie
zwrócił uwagi na to

A dzisiaj miałam okropny sen że urodziłam 30czerwca o godz.9:50
teraz chyba zawału dostane w ten dzień.
jak mi ktos mowi ,ze teraz dziewczynka ma byc co by parka byla to odpowiadam ,ze ja chodowli nie zakladam i parka mi niepotrzebna
Stary 2010-06-27, 06:43   #2985
kliwia
Zakorzenienie

Layla ja CI nie powiem ktory to byl tydzien, ale na poczatku ciazy nie moglam wstac z lozka bez zjedzenia czegos na lezaco. Po porstu bym zemdlala/zaslabla i nie mial by mnie kto pozbierac bo bylam sama w domu. Wiec maz mi przed wyjsciem przynosil banana albo jogurt do picia. i dopiero po tym moglam funkcjnowac. Kwestia cukru mi sie zdaje. Pozniej w ciau dnia tez czulam kiedy musze cos zjesc i zazwyczaj mialam ze soba cos takiego.

Wczoraj ylam na ognisku
wciagnelam dwie kielbaski z ogniska i poozniej sobie rogalika z budyniem i cynamonem podgrzalam w ognisku pyyycha.

A mnie boli zab, ktory jest w obserewacji. Bo nie ma dziury jao takiej, jest brazowe przebarwienie w przestrzeni miedzy zebami. Pozostalosc po leczeniu ortodontycznym w poniedzialek sie zarejestruje do dentysty, ale boje sie, nie chce wiercic ćmi ten ząb czasami intensywnie, a zaczelo sie od tego jak sie obudzilam po szczekoscisku ktory mialam w nocy kilka dni temu. wszytskie zeby mnie bolaly na gorze i na dole po prawej stronie. no i ten jeden juz nie przestal... buuu
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 07:01   #2986
melabn
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Layla ja CI nie powiem ktory to byl tydzien, ale na poczatku ciazy nie moglam wstac z lozka bez zjedzenia czegos na lezaco. Po porstu bym zemdlala/zaslabla i nie mial by mnie kto pozbierac bo bylam sama w domu. Wiec maz mi przed wyjsciem przynosil banana albo jogurt do picia. i dopiero po tym moglam funkcjnowac. Kwestia cukru mi sie zdaje. Pozniej w ciau dnia tez czulam kiedy musze cos zjesc i zazwyczaj mialam ze soba cos takiego.

Wczoraj ylam na ognisku
wciagnelam dwie kielbaski z ogniska i poozniej sobie rogalika z budyniem i cynamonem podgrzalam w ognisku pyyycha.

A mnie boli zab, ktory jest w obserewacji. Bo nie ma dziury jao takiej, jest brazowe przebarwienie w przestrzeni miedzy zebami. Pozostalosc po leczeniu ortodontycznym w poniedzialek sie zarejestruje do dentysty, ale boje sie, nie chce wiercic ćmi ten ząb czasami intensywnie, a zaczelo sie od tego jak sie obudzilam po szczekoscisku ktory mialam w nocy kilka dni temu. wszytskie zeby mnie bolaly na gorze i na dole po prawej stronie. no i ten jeden juz nie przestal... buuu
ja sie zarejestruje na poczatku lipca to pewnie w sierpniu bede leczyc zeby, czeka mnie chyba kanalowe i ze dwa do wiercenia
Stary 2010-06-27, 07:10   #2987
Aliszcze
Zakorzenienie

co do parki, co ma moja teściowa powiedzieć, która czterech synów urodziła albo moje dwie ciocie, które w podobnym czasie zaszły w ciażę, u obu była to trzecia ciąża i jedna co miała dwie dziewczynki urodziła trzecią dziewczynkę, a druga, co miała 2 chłopców urodziła chłopca natura bywa przewrotna, ale każda mama szczęśliwa

też bym chciała parkę, ale przede wszystkim zdrowe dziecko jest dla mnie najważniejsze

Stary 2010-06-27, 07:28   #2988
M25
Zadomowienie

Dzień dobry ! Jakos ostatnio nie mogę spać. Nad ranem zaczyna bolec mnie brzuch od niewygodnej pozycji, już nie wiem jak mam spać Próbowałam z poduszką między nogami jak mi radziłyście, ale nie pomaga :/ A brzuszek przecież nie jest jeszcze taki duży, co będzie potem?
Stary 2010-06-27, 07:32   #2989
kliwia
Zakorzenienie

M25 potem bedziemy spac na siedzaco nabokach Ci nie wygodnie? yhm.... a probowalas pozycji 'bezpiecznej' ja tak spie - jesli na lewym boku to lewa noga wyprostowana i leekko w tyl, a prawa zgieta i kolano troche do gory podciagnac, jak brzuch pozwala. Dla mnie to taka prawie na brzuchu, ale dzieki tej nodze z kolanem brzuch nie jest uciskany
taki rysunek znalazla hah
http://www.techniczny.user.icpnet.pl.../image1608.jpg

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-27, 07:44   #2990
M25
Zadomowienie

Cytat:
M25 potem bedziemy spac na siedzaco nabokach Ci nie wygodnie? yhm.... a probowalas pozycji 'bezpiecznej' ja tak spie - jesli na lewym boku to lewa noga wyprostowana i leekko w tyl, a prawa zgieta i kolano troche do gory podciagnac, jak brzuch pozwala. Dla mnie to taka prawie na brzuchu, ale dzieki tej nodze z kolanem brzuch nie jest uciskany
Kliwia, to moja ulubiona pozycja Śpię tak od dziecka i tylko tak zasypiam, ale w nocy się wiercę bo ileż można spać w jednej pozycji ;-) No a potem budzę się z bólem... na szczęście szybko mija, bo jak wstane jest już ok...
Stary 2010-06-27, 08:02   #2991
Monnikaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez M25 Pokaż wiadomość
Dzień dobry ! Jakos ostatnio nie mogę spać. Nad ranem zaczyna bolec mnie brzuch od niewygodnej pozycji, już nie wiem jak mam spać Próbowałam z poduszką między nogami jak mi radziłyście, ale nie pomaga :/ A brzuszek przecież nie jest jeszcze taki duży, co będzie potem?
M25
Mam to samo od jakiegoś czasu nie mogę spać w nocy, nie mam super wielkiego brzuszka ale przeszkadza. Kazda pozycja nie pasuje. Kilka razy w nocy wstaje nie moge spac

TP 9.11.2010

---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

Cytat:
Tak właśnie zasypiam tylko nie wytrzymuje całej nocy w tej pozycji... i sie budzę
Monnikaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 08:06   #2992
kretencja
Zakorzenienie

Witam nową Mamusię

Co do łóżeczka to my na pewno bez bujaka weźmiemy i baldachimu też raczej nie założymy Mama powiedziała, że uszyje z niego zasłonkę, albo zapasową poszewkę na kołderkę

Jeśli chodzi o zazdrość, to ja zawsze byłam zazdrosna o męża, choć tak naprawdę nigdy nie dał mi wyraźnego powodu, nigdy mnie nie zawiódł... Chyba jestem trochę niepewna swojej wartości i przez to obawiam się innych kobiet - przede wszystkim bardziej zaradnych i samodzielnych niż ja (przez nerwicę jestem bardzo uzależniona od męża i wiem, że go to czasem męczy...) Ale obserwuję go od lat, wiem już, że jest człowiekiem odpowiedzialnym, dla którego liczy się stabilizacja i rodzina, więc sądzę, że mało prawdopodobne jest, by ryzykował rodzinne szczęście dla jakichś przygód. Tak że serce mi się ściska jak mówi, że np. na imprezie integracyjnej w pracy zatańczył z koleżanką, ale ufam, że nie posunąłby się do niczego, co mogłoby zburzyć nasz związek...

Uwielbiam spać na lewym boku, właśnie w takiej "bezpiecznej" pozycji No, ale na razie brzuch jeszcze mały, nie wiem, czy będzie mi tak wygodnie w 8 miesiącu Teraz jeszcze często leżę (ale nie śpię, zasnąć umiem tylko na boku) na pleckach,. bo wtedy najlepiej czuję ruchy dzidziolka Ale już niedługo wolno będzie na plecach tylko na chwilkę, żeby macica nie uciskała za bardzo żyły głównej innych narządów...
A propos ruchów, to właśnie wczoraj wieczorem znów poczułam "gimnastykę" i zawołałam męża (odwiedził mnie u Rodziców) żeby przyłożył rękę. I poczuł tym razem Wyraz jego twarzy - bezcenny Zaczął od razu pukać palcem i gadać do dziecka Powiedział, że jego zdaniem to na pewno to, bo wiele razy przecież trzymał mi dłoń na brzuchu (już w ciąży i przed ciążą) i nigdy jeszcze nie czuł czegoś takiego Czyli chyba już oficjalnie mogę sobie zapisać, że pierwsze ruchy poczułam w połowie 17 tygodnia

A w ogóle śniło mi się dzisiaj z niesamowitą wyrazistością, że dowiedzieliśmy się, że na 100% będzie córka Strasznie bym się cieszyła, no ale na werdykt lekarza jeszcze poczekam ok.6 tygodni...

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010

Edytowane przez kretencja
Czas edycji: 2010-06-27 o 08:08
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 08:51   #2993
kliwia
Zakorzenienie

ja tez sie przbudzam na zmiane pozycji, i jeszcze niedawno przekladalam sie z boku na bok kladac sie na brzuchu, no ale teraz juz tego nie robie, chyba jakos tak samoistnie to sie dzieje, nie mysle juz o tym i przekladam sie najpierw na plecy

Musicie probowac z tymi pozycjami.

Ktos w oknie pali fajke,akurat dzis mi to rpzeszkadza, jak sobie w lozku leze

kretencja fajnie ze juz czujesz ruchy i fajnie ze maz poczul ciekawe jaka moj bedzie mial mine

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2010-06-27 o 08:53
Stary 2010-06-27, 10:46   #2994
sanderinka
Zakorzenienie

witajcie

ja spie różnie plecy/brzuch + poduszka / bok najgorzej z usypianiem

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

Stary 2010-06-27, 10:50   #2995
Aliszcze
Zakorzenienie

ja na razie problemu z pozycją do snu nie mam choć brzuszek wyskoczył już ale to pewnie kwestia czasu.

Wpadli teściowie na chwilkę, przywieźli mi męża oraz agrest, czerwone porzeczki i sałatę, wszystko z ich ogródka i likier kawowy przywieźli no ale na razie mogę go sobie jedynie wąchać

Stary 2010-06-27, 11:30   #2996
werka581
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez melabn Pokaż wiadomość
jak mi ktos mowi ,ze teraz dziewczynka ma byc co by parka byla to odpowiadam ,ze ja chodowli nie zakladam i parka mi niepotrzebna
hehe dobre muszę zapamiętać i w razie potrzeby użyje tego argumentu, moja babcia nie może przeżyć ze bedzie drugi prawnuczek, nie rozumiem takiego myślenia
Stary 2010-06-27, 11:45   #2997
sanderinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
ja na razie problemu z pozycją do snu nie mam choć brzuszek wyskoczył już ale to pewnie kwestia czasu.

Wpadli teściowie na chwilkę, przywieźli mi męża oraz agrest, czerwone porzeczki i sałatę, wszystko z ich ogródka i likier kawowy przywieźli no ale na razie mogę go sobie jedynie wąchać
agrest daj troche

a gdzie sie podziewa Weronisia ??

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

Stary 2010-06-27, 15:26   #2998
Anecka
Zakorzenienie

Hej.

Ja dzis caly dzien rycze, normalnie jakis dol mnie dopadl i jakas zazdrosc. Spotkalam rano kolezanke z liceum taka ktora do 22 rż nie miala w ogole chlopaka, nigdy do pubow nie chodzila czy na bilard, rodzice jej nie puszczali w tym wieku.. no ale dobra.
No i wychodzi za maz w sieprniu, a druga moja kolezanka tez taki sam typ juz wyszla za maz..

Dziwne, ale rycze, bo ja mialam w sierpniu brac slub.. i w ogole zawsze myslalam, ze mi sie zycie ulozy tak jak powinno wszsytko rozlozone w czasie. Slub, ciaza.. i w ogole

Mam mega dola, nic mi sie nie chce!

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 15:32   #2999
sanderinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
Hej.

Ja dzis caly dzien rycze, normalnie jakis dol mnie dopadl i jakas zazdrosc. Spotkalam rano kolezanke z liceum taka ktora do 22 rż nie miala w ogole chlopaka, nigdy do pubow nie chodzila czy na bilard, rodzice jej nie puszczali w tym wieku.. no ale dobra.
No i wychodzi za maz w sieprniu, a druga moja kolezanka tez taki sam typ juz wyszla za maz..

Dziwne, ale rycze, bo ja mialam w sierpniu brac slub.. i w ogole zawsze myslalam, ze mi sie zycie ulozy tak jak powinno wszsytko rozlozone w czasie. Slub, ciaza.. i w ogole

Mam mega dola, nic mi sie nie chce!

nie zawsze sie układa po naszej myśli ale wiem ze w koncu i u ciebie sie ułoży tak jakbyś tego chciała

nudze sie a tz oglada mecz

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

Stary 2010-06-27, 15:34   #3000
Anecka
Zakorzenienie

Racja, ze nie wszystko ale u mnie NIC sie nie uklada od 25 lat. Mialam z***... dziecinstwo, szkola to byl oboz przetrwania, bo ja lubilam sie uczyc i bylam posmiewiskiem i generalnie outsiderem. Dopiero studia byly OK bo ludzie dorosli.. Wtedy mialam 2 lata takie ze wszystko bylo super.
Mam dosc wszystkiego doslownie.

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości