|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2971 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie odkładam życia na potem! - zmieniam się :-)
Zgodnie z obietnicą podaję mój kulejący plan nauki języka włoskiego:
-1 lub 2 lekcje dziennie z samouczka 1 (ilość zależy od lekcji; niektóre już umiem,inne praktycznie wcale): odsłuch z płyty, głośne odczytanie, słówka + gramatyka -w week podgonić naukę słówek. Po zakończeniu samouczka 1: -co dzień tłumaczyć 1 akapit z Undici minuti + słówka -samouczek 2: 1 lekcja jak w samouczku 1. Nie mam pojęcia,czy uda mi się dopilnować rygoru,bo dopóki powtarzam znane mi lekcje jest ok,potem bywa gorzej...no i nie mam pomysłu na naukę angielskiego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2972 | ||
seriously? no.
|
Cytat:
![]() ![]() trzymam kciuki za zaliczenie i gratuluję własnego auta ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2973 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do angielskiego ja mam to samo, raz jest ok a potem dopada mnie totalny leń.. a ost egzaminem się nie przejmuj chociaż te ostatnie są najgorsze.. bo już nie ma się motywacji . trzymam kciuki ! ![]()
![]() |
#2974 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
o proszę ![]() uwielbiam ten język.. też obecnie uczę się sama (właściwie to przypominam sobie, bo mam spory zastój jeśli chodzi o ten język) dlatego mam zamiar jakoś we wrześniu, jeśli się uda wyjechac na rok do Włoch, między innymi po to, aby podreperować mój italiano ![]() a z jakiej książki się uczysz ??
Quando c'è il buon motivo la forza viene da sola.. Edytowane przez niquolle Czas edycji: 2011-06-15 o 00:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2975 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Janee gratuluję samochodu,też by mi się przydał do wprawiania! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2976 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dziś byłam na rozmowie i dostanę pracę! Jakoś od sierpnia, będę opiekować sie niepełnosprawna dziewczyną w liceum, pomagać jej na lekcjach, w nauce... no i dziś skończyłam pisać pracę mgr! ![]() ![]() ![]() A dziś umówilam się z koleżanką na rower! ![]()
![]() |
#2977 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Indeks i sprawozdanie oddane,czyli powiedzmy,że mam wakacje ![]() ![]() Dziś powinnam napisać tytuł tego podręcznika niquolle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2978 | |
seriously? no.
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2979 |
Zakorzenienie
|
Też zazdroszczę wakacji.
![]() U mnie jeszcze dwa mega trudne egzaminy. Ostatni dopiero 27 czerwca. I parę wpisów jeszcze trzeba zdobyć. ![]()
#2980 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2981 |
Raczkowanie
|
Mogę się dołączyć?
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2982 | |
seriously? no.
|
Cytat:
widzę plusy: nie magazynuje się niepotrzebnych, starych, od miesięcy nie używanych rzeczy ![]() ![]() hej! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2983 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2984 |
Inkwizytor
|
Ja pisze tą magisterkę i piszę i piszę... i dalej nie jest napisana. Masakra
![]()
“Never forget what you are, for surely the world will not. Make it your strength. Then it can never be your weakness. Armor yourself in it, and it will never be used to hurt you.” Martin wymianka książkowa |
![]() ![]() |
![]() |
#2985 |
Raczkowanie
|
DO WSZYSTKICH DZIEWCZYN- TEGOROCZNYCH MAGISTRÓW
Dziewczyny, mam bardzo ważne pytanie ![]() dzięki za wszelkie info i pozdrawiam ![]()
![]() |
#2986 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
dziękuję bardzo ![]() też miałam tą książeczkę.. ja korzystałam z podręcznika i ćwiczeń "Ciao" i bardzo sobie chwalę.. ale to na pewno nie jest dla samouków, bo tutto italiano ![]() Cytat:
oddałam pracę (3egzemplarze) do dziekanatu i tyle.. ale musisz zapytać, jak jest u Ciebie na uczelni.. bo co uczelnia to inne wymagania ![]()
![]() |
#2987 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
U mnie jest tak, że oddaje się dwie prace i dwie płyty, potem trzeba czekać, aż sprawdzą antyplagiatem, potem jedną się zanosi do promotora, drugą do sekretariatu... Sama dokładnie nie wiem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2988 |
Raczkowanie
|
ja mam podobnie mówie sobie MUSZE COŚ ZMIENIĆ:
1.schudnąć 2. mieć od groma chlopaków 3. balangować jak gwiazda roka 4. mieć mnóstwo kasy no taaaaaak mówie sobie i co wstaje następnego dnia i co patrze w lustro i myśle sobie nie no nie można mieć wszystkiego :P albo wóz albo przewóz czy jakoś tam <lol> |
![]() ![]() |
![]() |
#2989 |
Zadomowienie
|
a ja czuję się taka bezsilna... przytłoczona!
egzaminy, miałam wysłać zdjęcia do agencji ale stchórzyłam!!! , czuje sie beznadziejnie! ![]() niedługo też zaczynam prace w biurze i sie bardzo boje ;(( obowiazkow, wspolpracownikow, i ogolnie ze sobie nie poradze i nie daj bog zrobie zle wrażenie!! ;( dlaczego tak mało we mnie odwagi?! najbardziej boli mnie to zgłoszenie do agencji, jednak kompleksy biorą górę... ;< ![]() ehhh ;( |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2990 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Właśnie - moja magisterka i już napisana i bronię się 28go.Aż sama nie mogę w to uwierzyć,bo już myślałam o wrześniu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2991 |
Zadomowienie
|
trzymam kciuki za wszystkie które się bronią!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2992 |
Miss Pudernica
|
Kwitnę nad opracowaniem 2 lektur na egzamin z filozofii
![]() ![]() Na razie mam 5 egzaminów do przodu, jeszcze kolejne 5 ![]()
#2993 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja czekam na odbiór pracy z dziekanatu, ale z dziekanatem naszym też są różne przeboje... dodatkowo dochodzi troszkę kulejąca komunikacja z promotorem, no i tak powstają nowe stresy... Wymagania recenzent co do daty dostarczenia są inne niż te narzucone przez dziekanat i nie uwierzycie, ale JA BĘDĘ MUSIAŁA ZAWIEŚĆ SWOJĄ PRACĘ OSOBIŚCIE DO RECENZENTA (30KM) ![]() ![]() Poza tym, na drugim kierunku zaczyna mi się sesja... pozdr
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2994 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2995 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, do nauki języków obcych, słownictwa w szczególności, polecam fiszki - bardzo się przydają i są świetne jak ktoś gdzieś dłużej dojeżdża. pozwalają wszystko uporządkować i można mieć pliczek cały czas przy sobie
![]()
#2996 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
U mnie sytuacja się troszkę pogmatwała, bo po rozmowie z promotorkę (10 czerwca)zrozumiałam, że 15 czerwca będę mogła pracę zdać do dziekanatu, co też zrobiłam. My nie mamy ani na pracy podpisu promotora, ani żadnego oświadczenia, że praca jest ostatecznie zatwierdzona. Dała mi wpis i wynikało, że pracę mogę zdać. Pracę zdałam w środę, a w czwartek napisała mi maila, że sugerowałaby lekką edycje bibliografii. Ja odpisałam, że wprowadzę zmiany... a prawda jest taka, że moja praca leżała już w dziekanacie... byłam pewna, że praca jest już zatwierdzona... ![]() ![]() ![]() ![]() Nie wiem co robić... stresuje mnie to... Tak naprawdę nie wiem nawet czy ona będzie to jeszcze raz czytać czy przeglądać... czy w ogóle pamięta o tym ( w końcu nie tylko moją prace nadzoruje...)... ehh sama nie wiem co myśleć
![]() ![]() |
![]() |
#2997 |
Zakorzenienie
|
Ja na Twoim miejscu bym się tak tym nie przejmowała.Nie sądzę,żeby udało Ci się wyjść wszystko z okładki,żeby podmienić tylko bibliografię ani,że promotorka będzie się tak ostatecznie czepiać o 'lekka edycję bibliografii'.Pewnie gdybyś powiedziała od razu,że pracę już złożyłaś to i promotorka by po prostu powiedziała,że ok.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2998 |
Zadomowienie
|
Jak ja się cieszę, że obronę mam już za sobą
![]() ![]() A takie dziwaczne akcje zdarzają się chyba na każdej uczelni... u mnie z jednym promotorem umawiali się na innej uczelni (konkurencyjnej), a jeden prowadził "seminarium" przez okno samochodu ![]() Dostałam dziś certyfikat z eurokobiety ![]()
#2999 |
Wtajemniczenie
|
Pozwólcie, że się wtrącę, ale mam takie pytanie a propos tego kursu EuroKobieta - on jest tylko dla osób pełnoletnich?
![]() Nie mogę tego nigdzie na stronie znaleźć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3000 |
Zakorzenienie
|
Kurde ja bym się może zalogowała i sprawdziła czy jeszcze mogę to ukończyć
![]() Coma ale przecież po co dyplomant ma wiedzieć kiedy ma obronę,przecież to taki szczegół ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:34.