Włosomaniaczki cz. VII :) - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-05-02, 16:37   #2971
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
U mnie razem z tą będzie 9
oooooo fak xD

Nakarm pieska

Wymienię
NaKrawedzi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-02, 16:39   #2972
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NaKrawedzi Pokaż wiadomość
oooooo fak xD
Do tego Kaufland, Carrefour, Tesco, Inter Marche i 2x Aldi. Dodam, że moje miasto liczy sobie ok 80 000 mieszkańców - ja osobiście uważam, że tych marketów jest trochę za dużo

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2011-05-02 o 16:40
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-02, 17:11   #2973
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:
Do tego Kaufland, Carrefour, Tesco, Inter Marche i 2x Aldi. Dodam, że moje miasto liczy sobie ok 80 000 mieszkańców - ja osobiście uważam, że tych marketów jest trochę za dużo
no u mnie tylko kaufland, 3 biedronki, 2 x tesco, real, lidl

---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ----------

pomalowałam już oczy, ale nie wysiliłam się szczególnie zrobiłam wam zdjęcia, ale na zywo odcien jest bardziej czarny uzyłam cieni tylko z paletki metallics zdjęcia w albumie

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-05-02, 17:13   #2974
ImmortalLover
Zakorzenienie

Ładny ten cien

a u mnie jest jeden "supermarket"- Biedronka

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

ImmortalLover jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-02, 17:18   #2975
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover Pokaż wiadomość
Ładny ten cien

a u mnie jest jeden "supermarket"- Biedronka
aparat tego nie uchwycił ale tam jest szary i czarny cień (rozcierałam kulką essence)

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-05-02, 17:24   #2976
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
aparat tego nie uchwycił ale tam jest szary i czarny cień (rozcierałam kulką essence)
to faktycznie nie uchwycił

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

Stary 2011-05-02, 17:26   #2977
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover Pokaż wiadomość
to faktycznie nie uchwycił
no i za cholere nie chce uchwycić

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-05-02, 19:37   #2978
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
no u mnie tylko kaufland, 3 biedronki, 2 x tesco, real, lidl
O, zapomniałam o Lidlu i Sawii

Cytat:
pomalowałam już oczy, ale nie wysiliłam się szczególnie zrobiłam wam zdjęcia, ale na zywo odcien jest bardziej czarny uzyłam cieni tylko z paletki metallics zdjęcia w albumie
Oko ładnie ale może byś tak całokształt pokazała
U mnie często tak jest, że jak zrobię jakiś fajny tęczowy makijaż (np ostatnio miałam żółty, różowy i fioletowy cień) i chciałabym zrobić zdjęcie to ni cholery tego nie widać

Byłam w Naturze

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2011-05-02 o 19:39
Stary 2011-05-02, 21:10   #2979
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Wiem bo kiedyś przeglądałam te psikacze i zainteresowałam się tą "rosą" właśnie dlatego, że jako jedyna nie ma sylikonów. Może masz rację, spróbować można, cena nie jest wysoka.
Pamiętamy Karolinę, ciekawe czemu przestała do nas zaglądać
Też już się nieraz zastanawiałam, gdzie Karolinę Charlottę wygnało
Cytat:
Wczoraj stwierdziłam, że strasznie "inteligentna" jestem Byliśmy w markecie, miałam wrażenie, że o czymś zapomniałam, jak wróciliśmy do domu okazało się, że został mi jeden płatek kosmetyczny - no nic, myślę, skoczę jutro do Biedronki i kupię... taaak, dopiero po jakiejś godzinie uświadomiłam sobie, że nie pójdę do Biedronki bo jest święto i będzie zamknięta
Mi też skończyły się płatki i też zapomniałam kupić na głównych zakupach, dobrałam dopiero dzisiaj
Cytat:
w albumie zdjęcia ostatnich zakupów
Fajne buci, ale tak jak pisała Aga, u mnie też suwak na pięcie by się nie sprawdził, bo mam bardzo wrażliwe stopy

Fajny mejkap
Cytat:
Ja nie chodzę bo jak widzę dziewczyny, które chodzą w takich butach na sztywnych (albo co gorsza ugiętych) nogach jak na szczudłach to ja nie chcę tak wyglądać
A jeśli ktoś potrafi chodzić ładnie w takich butach to podziwiam
Hiehiehie, ja tak czasem chodzę, jak już nie daję rady po kilku godzinach na szpilach
Cytat:
Jeśli wczoraj Biedronka była otwarta to się wkurzę Takie małe prywatne sklepiki u mnie też były wczoraj otwarte, jest to chyba dozwolone w święto pod warunkiem, że pracuje tam właściciel, pracowników chyba zmuszać nie wolno do pracy w święto. Dlatego byłam pewna, że Biedronka na 100% będzie zamknięta

Też widziałam dużo butów na koturnach tylko niestety rozmiaru brak - nawet jeśli jest napisane 35 to po przymierzeniu okazuje się, że wcale tak nie jest

Kurde, Bin Laden nie żyje więc dolar może zacząć rosnąć
A jesteście pewne, że to Biedro a nie Żabka? Bo Żabki to często są otwarte w święta

Lubię koturny

Co Ty mówisz? Mam nadzieję, że jednak nie pójdzie w górę
Co prawda ostatnio niewiele kupuję na ebay, ale mam już niecne plany...
Cytat:

Byłam w Naturze
U mnie jest dużo Biedro, trochę Lidlów [ale mało] 2 Leclerki, 1 Real, Carrefour i Tesco, Amla, Delima i kilka Stokrotek.

I co kupiłaś ???
Ja w sobotę wpadłam na chwilę do Rossa

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-02, 21:19   #2980
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Mi też skończyły się płatki i też zapomniałam kupić na głównych zakupach, dobrałam dopiero dzisiaj
Ja dzisiaj kupiłam dwie paczki na zapas

Cytat:
Hiehiehie, ja tak czasem chodzę, jak już nie daję rady po kilku godzinach na szpilach
Wiesz, po paru godzinach to rozumiem bo to nie idzie wytrzymać ale ja znam dziewczyny, które chodzą tak cały czas

Cytat:
Co Ty mówisz? Mam nadzieję, że jednak nie pójdzie w górę
Co prawda ostatnio niewiele kupuję na ebay, ale mam już niecne plany...
No ja też mam nadzieję, obawiam się, że pozycja USA będzie jeszcze mocniejsza a co za tym idzie dolar też
Ja też mam plany

Cytat:
I co kupiłaś ???
Ja w sobotę wpadłam na chwilę do Rossa
I co kupiłaś??
Ja nabyłam fioletowy eyeliner (a jednak ), pędzelek, lakier jasnofioletowy z Blossoms (po pudrach nawet śladu nie ma) i 2 lakiery z C&G (chyba do serca sobie wzięłam to częstsze malowanie pazurów ). Miałam już w swoich łapkach puder sypki z SC ale tutaj wykazałam się rozsądkiem i stwierdziłam, że to stalą oferta więc na pewno kiedyś go kupię
Kusił mnie jeszcze płyn do pigmentów z Kobo ale poczytałam niezbyt pochlebne recenzje na blogach i nie kupiłam. Chyba zainwestuję w droższe Duraline
Stary 2011-05-02, 23:04   #2981
'Estelle'

Cytat:
No ja też mam nadzieję, obawiam się, że pozycja USA będzie jeszcze mocniejsza a co za tym idzie dolar też
Ja też mam plany

I co kupiłaś??
Ja nabyłam fioletowy eyeliner (a jednak ), pędzelek, lakier jasnofioletowy z Blossoms (po pudrach nawet śladu nie ma) i 2 lakiery z C&G (chyba do serca sobie wzięłam to częstsze malowanie pazurów ). Miałam już w swoich łapkach puder sypki z SC ale tutaj wykazałam się rozsądkiem i stwierdziłam, że to stalą oferta więc na pewno kiedyś go kupię
Kusił mnie jeszcze płyn do pigmentów z Kobo ale poczytałam niezbyt pochlebne recenzje na blogach i nie kupiłam. Chyba zainwestuję w droższe Duraline
A jakie plany
Moje do przewidzenia - znowu lakiery
Robi się ze mnie lakieroholiczka , chociaż do poziomu zbiorów niektórych blogowiczek nigdy nie sięgnę, bo jakoś się jeszcze kontroluję i staram nie dublować kolorów tylko dlatego, że różnią się 1/4 odcienia

A Ty które kolorki C&G kupiłaś?

Też z SC poczekam trochę

Pigmenty kładę na zwykłą bazę do cieni i bardzo dobrze się trzymają, nie trzeba specjalnej bazy. Chyba, że chcesz 'kręcić' linery. A co z tym Kobo nie tak?

---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:34 ----------

Bo z tego wszystkiego nie napisałam - kupiłam błyszczyk i lakier Wibo.
Lakier wypatrzyłam już jakiś czas temu [jasny kremowy róż opalizujący na jasny fiolet] a w błyszczyku zakochałam się od pierwszego wejrzenia. Róż, trochę fuksja [?] i beż - duochrom.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-03, 04:13   #2982
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Jezusiczku, u mnie 3 stopnie poniżej zera ! Białe trawniki, białe dacy. Cholercia, pomarzną liście i pączki na drzewach.

Cytat:
Takie małe prywatne sklepiki u mnie też były wczoraj otwarte, jest to chyba dozwolone w święto pod warunkiem, że pracuje tam właściciel, pracowników chyba zmuszać nie wolno do pracy w święto.
A 1-szy maja to jest jeszcze oficjalnym świętem ?! Właśnie przeczytałam, że tak. To może rzeczywiście nie z Biedronki to piwsko przytachał, a z naszego wiejskiego . Ten nasz sklepik otwarty jest siedem dni w tygodniu i za ladą personel stoi. Tylko mało kto tam zakupy robi, poza papierosami, piwem i chlebem. Złodziei ma stuprocentową marżę.

Cytat:
tak sie zastanawiam czy to nie ta sama osoba...
Chyba nie. Ale ubawiłam się setnie z jej filmiku.
Że retorycznie zapytam : Quo vadis ?

Cytat:
Otwierają u mnie nową galerię handlową i zgadnijcie jaki będzie tam market (bo jakiś zawsze musi być) - Biedronka
To się nie ma z czego śmiać. Wiesz jakie u nas, po podwyżkach, tłumy w Biedronce ? Parking ogromny, a czasem i miejsca znaleźć nie można, a i wózków brakuje.

Cytat:
pomalowałam już oczy, ale nie wysiliłam się szczególnie
Jakiego tuszu użyłaś ? Fajny efekt.

Cytat:
Powiedz Ty mi, jak dokonujesz wyboru, którym lakierem paznokcie dzisiaj pomalować ?! { }

Wracam pod kołdrę, taka zimnica .

Flagi dzisiaj wywieszone ?!

Miłego dnia
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-03, 09:01   #2983
Finlora
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
A jakie plany
Robi się ze mnie lakieroholiczka , chociaż do poziomu zbiorów niektórych blogowiczek nigdy nie sięgnę, bo jakoś się jeszcze kontroluję i staram nie dublować kolorów tylko dlatego, że różnią się 1/4 odcienia

A Ty które kolorki C&G kupiłaś?
Pewnie jakieś BB

Z C&G kupiłam 36 Enchanted Fairy i 48 Meet Me Now Jeden perłowy, drugi nie.

Zapomniałam Ci powiedzieć - pamiętasz, że chciałam Skin79 Oriental Gold w tubie? W ostatnim czasie pojawiły się znowu na ebayu więc zaraz kupiłam. I wiesz co? Jest ciemniejszy, ma dokładnie taki sam kolor jak ten w puszce

Cytat:
Pigmenty kładę na zwykłą bazę do cieni i bardzo dobrze się trzymają, nie trzeba specjalnej bazy. Chyba, że chcesz 'kręcić' linery. A co z tym Kobo nie tak?
Ja używam teraz Lumene ale Kobo chciałam właśnie po to, żeby móc robić sobie kreski cieniami i w ten sposób nie kusiłoby mnie, żeby kupować żelowe eyelinery
Rzuciło mi się w oczy na blogach, że albo jakaś skorupka się robi albo kreska odbija się na górnej powiece itd

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Jezusiczku, u mnie 3 stopnie poniżej zera ! Białe trawniki, białe dacy. Cholercia, pomarzną liście i pączki na drzewach.
Poważnie? U mnie tylko zimno jest, na razie bez śniegu i takich tam Ale w tv słyszałam, że cały dolny Śląsk pokryty jest śniegiem

Cytat:
To się nie ma z czego śmiać. Wiesz jakie u nas, po podwyżkach, tłumy w Biedronce ? Parking ogromny, a czasem i miejsca znaleźć nie można, a i wózków brakuje.
Ja też robię zakupy w Biedronce i to prawie codziennie ale zwrot "galeria handlowa" kojarzy mi się z czymś bardziej luksusowym niż Biedronka i tak mi do tej galerii nie pasuje
Stary 2011-05-03, 10:29   #2984
'Estelle'

Cytat:
Powiedz Ty mi, jak dokonujesz wyboru, którym lakierem paznokcie dzisiaj pomalować ?! { }
Układam sobie w głowie plan odnośnie tego, co będę nosiła przez najbliższy tydzień i jaki kolor będzie do tego pasował
Albo odwrotnie - mam jakiś lakier nieprzetestowany, to sprawdzam, czy będę miała w garderobie zestaw ubrań pasujący przez kolejne dni, żebym nie musiała go za szybko zmywać
Cytat:
Dzień dobry

Pewnie jakieś BB

Z C&G kupiłam 36 Enchanted Fairy i 48 Meet Me Now Jeden perłowy, drugi nie.

Zapomniałam Ci powiedzieć - pamiętasz, że chciałam Skin79 Oriental Gold w tubie? W ostatnim czasie pojawiły się znowu na ebayu więc zaraz kupiłam. I wiesz co? Jest ciemniejszy, ma dokładnie taki sam kolor jak ten w puszce

Ja używam teraz Lumene ale Kobo chciałam właśnie po to, żeby móc robić sobie kreski cieniami i w ten sposób nie kusiłoby mnie, żeby kupować żelowe eyelinery
Rzuciło mi się w oczy na blogach, że albo jakaś skorupka się robi albo kreska odbija się na górnej powiece itd

Poważnie? U mnie tylko zimno jest, na razie bez śniegu i takich tam Ale w tv słyszałam, że cały dolny Śląsk pokryty jest śniegiem
Od jakiegoś czasu chodzi za mną ten Fairy, ale opieram mu się, bo mam już różowe lakiery i to chyba ze trzy. Muszę sobie wymalować paznokcie każdym z nich i zakraść się do Natury na małe porównanko
Na fiolet nie mogę się zdecydować. Ale kupiłam ten z limitki, to pewnie się powstrzymam na razie przed zakupem.

A Skin79 pamiętam. Pewnie ta przerwa rynkowa była spowodowana zmianami w produkcji

Co do kresek, widziałam patent - nakłada się kolorowe cienie na żelową kreskę, może spróbuj, czy odpowiada Ci efekt?

Śnieg w maju
U mnie chłodno. Chociaż dziś słonecznie.
Wyprawiłam chłopa i Yao na rower. Sama biorę się za ogarnięcie domu

Stary 2011-05-03, 10:35   #2985
ImmortalLover
Zakorzenienie

Witam Was u mnie leje ;/ i to jak leje...
Ogarnę wizaż i wracam do polskiego... Muszę przeczytać moje notatki z lektur z tego roku-są bardziej szczegółowe niż te w repetytorium...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-03, 10:38   #2986
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Od jakiegoś czasu chodzi za mną ten Fairy, ale opieram mu się, bo mam już różowe lakiery i to chyba ze trzy. Muszę sobie wymalować paznokcie każdym z nich i zakraść się do Natury na małe porównanko
Na fiolet nie mogę się zdecydować. Ale kupiłam ten z limitki, to pewnie się powstrzymam na razie przed zakupem.
Zakochałam się w tym jasnofioletowym lakierze z Blossoms - pomalowałam właśnie pazurki, jedna warstwa wystarczyła, żeby ładnie pokryć płytkę Niestety będę musiała je zmyć i pomalować czymś innym bo do pracy nie mogę iść z takimi pazurkami - zbyt jaskrawe

Cytat:
A Skin79 pamiętam. Pewnie ta przerwa rynkowa była spowodowana zmianami w produkcji
Tylko czemu kolor zmienili

Fioletowego eyelinera też już użyłam i to miłość od pierwszego wejrzenia, tylko pędzelkiem nie potrafię się posługiwać, wolę ten z DW

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2011-05-03 o 10:37
Stary 2011-05-03, 11:02   #2987
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:

Oko ładnie ale może byś tak całokształt pokazała
U mnie często tak jest, że jak zrobię jakiś fajny tęczowy makijaż (np ostatnio miałam żółty, różowy i fioletowy cień) i chciałabym zrobić zdjęcie to ni cholery tego nie widać

Byłam w Naturze
pokażę jak dostanę zdjęcia
no mi tez właśnie nie wyszło zdjęcie, bo slóńce mocno świeciło i mi kolory wyszły w ogóle jasniejsze a znowu w sztucznym swietle tez nic nie widać;/

Cytat:

Fajne buci, ale tak jak pisała Aga, u mnie też suwak na pięcie by się nie sprawdził, bo mam bardzo wrażliwe stopy

Fajny mejkap

U mnie jest dużo Biedro, trochę Lidlów [ale mało] 2 Leclerki, 1 Real, Carrefour i Tesco, Amla, Delima i kilka Stokrotek.

:
mam nadzieję, ze mnie nie bd obcierał:p

zapomniałam o leklerku

Cytat:

I co kupiłaś??
zakupoholik

Cytat:
Cześć !

A 1-szy maja to jest jeszcze oficjalnym świętem ?! Właśnie przeczytałam, że tak. To może rzeczywiście nie z Biedronki to piwsko przytachał, a z naszego wiejskiego . Ten nasz sklepik otwarty jest siedem dni w tygodniu i za ladą personel stoi. Tylko mało kto tam zakupy robi, poza papierosami, piwem i chlebem. Złodziei ma stuprocentową marżę.

Jakiego tuszu użyłaś ? Fajny efekt.
aż tak zimno? u mnie aż tak nie ma tylko dzisiaj deszcz leje;/

1 maja to święto pracy więc nic nie powinno miec otwarte...

różowego MA essence. Wiem, że mam posklejane rzęsy, nie lubię w sumie tego tuszu, na poczatku był lepszy, ale jak podsechł to juz taki dupiaty się zrobił, dalej szukam tuszu dla siebie

Cytat:
Układam sobie w głowie plan odnośnie tego, co będę nosiła przez najbliższy tydzień i jaki kolor będzie do tego pasował
Albo odwrotnie - mam jakiś lakier nieprzetestowany, to sprawdzam, czy będę miała w garderobie zestaw ubrań pasujący przez kolejne dni, żebym nie musiała go za szybko zmywać
a ja nigdy nie zwracam uwagi czy mi lakier do ubrań pasuje

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-05-03, 11:03   #2988
ImmortalLover
Zakorzenienie

Kiedys zwracałam na to uwagę,czy mi lakier pasuje. Teraz tylko jak mam większe wyjście,a tak na co dzień to nie patrzę już na to z domu bym chyba nie wyszła

Stary 2011-05-03, 11:04   #2989
NaKrawedzi
Zakorzenienie

ogólnie zabawa była przednia, bawiłam się do konca, więc w domu byłam o 5 rano
solenizantce łzy leciały jak baty dostawała...

Nakarm pieska

Wymienię

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-03, 11:04   #2990
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
zakupoholik
Oj tam oj tam Puder z SC odłożyłam

Cytat:
a ja nigdy nie zwracam uwagi czy mi lakier do ubrań pasuje
Ja też, szczególnie, że ubieram się głównie na czarno
Stary 2011-05-03, 11:12   #2991
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:
Oj tam oj tam Puder z SC odłożyłam

Ja też, szczególnie, że ubieram się głównie na czarno
winny się tłumaczy

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-05-03, 12:22   #2992
'Estelle'

Cytat:
Zakochałam się w tym jasnofioletowym lakierze z Blossoms - pomalowałam właśnie pazurki, jedna warstwa wystarczyła, żeby ładnie pokryć płytkę Niestety będę musiała je zmyć i pomalować czymś innym bo do pracy nie mogę iść z takimi pazurkami - zbyt jaskrawe
No co Ty? Jaskarawy? Aż tak u Ciebie uwagę zwracają?
Na ten tydzień planuję czerwony
Cytat:
różowego MA essence. Wiem, że mam posklejane rzęsy, nie lubię w sumie tego tuszu, na poczatku był lepszy, ale jak podsechł to juz taki dupiaty się zrobił, dalej szukam tuszu dla siebie
Może Lovely? Ten z kolagenem. Mam go, bo chciałam właśnie przetestować coś innego niż Essence i jestem zadowolona

Stary 2011-05-03, 12:51   #2993
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:

Może Lovely? Ten z kolagenem. Mam go, bo chciałam właśnie przetestować coś innego niż Essence i jestem zadowolona
ja mam obecnie czerwien na pazurach

jakos wątpie by taki tani tusz był lepszy niz max factory czy maybelliny, które tez mnie nie zadowalają

umierammmmm.....

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-05-03, 13:09   #2994
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
No niestety, bardzo zwracają uwagę na wygląd. Jak przyjdzie tajemniczy to potrafi wytknąć, że masz za dużo pierścionków czy za duże kolczyki. Skoro patrzą na ręce to na paznokcie w szczególności

Asia, wątek BB ma już 5000 postów

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2011-05-03 o 13:10
Stary 2011-05-03, 13:41   #2995
'Estelle'

Cytat:
No niestety, bardzo zwracają uwagę na wygląd. Jak przyjdzie tajemniczy to potrafi wytknąć, że masz za dużo pierścionków czy za duże kolczyki. Skoro patrzą na ręce to na paznokcie w szczególności

Asia, wątek BB ma już 5000 postów
O ja pierdziu, ale drobiazgowi są...

Dawno nie czytałam wątku o BB, przez ten weekend mam zaległościaq

A to mesydż od Ali ---> b bhgv nm ,tgbtv54621`t2 uymngrrrrruug

Stary 2011-05-03, 14:02   #2996
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
O ja pierdziu, ale drobiazgowi są...

Dawno nie czytałam wątku o BB, przez ten weekend mam zaległościaq

A to mesydż od Ali ---> b bhgv nm ,tgbtv54621`t2 uymngrrrrruug
No niestety, tak więc jeszcze przez kilka godzin nacieszę się tym cudnym kolorem a potem zmywanko i coś bardziej stonowanego Ten z Catrice jest dobry, szukałam czegoś podobnego z Essence, jakiejś takiej kawy z mlekiem ale nie znalazłam.

Musisz przetłumaczyć bo dla mnie ta mesydż jest odrobinę niejasna

Napisałam maila do tego gościa od bb, zobaczymy co odpowie i kiedy

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

Oooo, wyjrzałam właśnie przez okno i to co ujrzałam mnie przeraziło - od rana padał deszcz a teraz dołączył do tego jeszcze śnieg
Stary 2011-05-03, 17:59   #2997
'Estelle'

Cytat:
No niestety, tak więc jeszcze przez kilka godzin nacieszę się tym cudnym kolorem a potem zmywanko i coś bardziej stonowanego Ten z Catrice jest dobry, szukałam czegoś podobnego z Essence, jakiejś takiej kawy z mlekiem ale nie znalazłam.
A ten Irreplaceable albo Gold Rush? One takie cieliste.
Ładny jest jeszcze Modern Romance, ale nie wie, czy nie za bardzo podobny do Enchanted.
Cytat:
Musisz przetłumaczyć bo dla mnie ta mesydż jest odrobinę niejasna

Cytat:
Napisałam maila do tego gościa od bb, zobaczymy co odpowie i kiedy

A u kogo kupowałaś?

Cytat:
Oooo, wyjrzałam właśnie przez okno i to co ujrzałam mnie przeraziło - od rana padał deszcz a teraz dołączył do tego jeszcze śnieg
U mnie właśnie też koszmarnie się zrobiło. Wieje, chmury... deszczu można się spodziewać, ale śnieg
A przed południem jeszcze było słonko...

Mam nadzieję, że u mnie nie spadnie...

Stary 2011-05-03, 19:14   #2998
NaKrawedzi
Zakorzenienie

w ogóle nie mówiłam wam, że wczoraj na imprezie mieliśmy striptiz właściciel się rozebrał i bardzo dwuznacznie tanczył nago... popłakani byliśmy ze śmiechu

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-05-03, 19:18   #2999
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
A ten Irreplaceable albo Gold Rush? One takie cieliste.
Ładny jest jeszcze Modern Romance, ale nie wie, czy nie za bardzo podobny do Enchanted.
Muszę się rozejrzeć za tymi kolorami, wczoraj przeglądałam ale w ogóle nie kojarzę.

Cytat:
A u kogo kupowałaś?
U Judestore10.

U mnie cały czas pada, jak byłam z Dżafą na dworze to założyłam kurtkę zimową Jeśli jutro rano nadal będzie padać to też się tak ubieram, ludzie mogą się patrzeć jak na wariatkę ale mnie to nie obchodzi
Stary 2011-05-03, 21:10   #3000
'Estelle'

Cytat:
w ogóle nie mówiłam wam, że wczoraj na imprezie mieliśmy striptiz właściciel się rozebrał i bardzo dwuznacznie tanczył nago... popłakani byliśmy ze śmiechu

Cytat:
U Judestore10.

U mnie cały czas pada, jak byłam z Dżafą na dworze to założyłam kurtkę zimową Jeśli jutro rano nadal będzie padać to też się tak ubieram, ludzie mogą się patrzeć jak na wariatkę ale mnie to nie obchodzi
Aaaa, nie znam tego sprzedawcy

U mnie też pada i wieje strasznie. Nie wiem co będzie jutro... ale podobnie jak Ty zaplanowałam założenie zimowej odzieży i kijek z resztą, bo najważniejsze, żeby było ciepło

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości