|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czerwcowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
23 | 35,94% |
Już coraz bliżej końca więc czekamy na naszego brzdąca... |
4 | 6,25% |
Nasze dzieciątka solidne kopniaki dają i na świat się już pchają... |
0 | 0% |
Piłki te - to nasze brzuszki, dokazują w nich maluszki |
2 | 3,13% |
Za oknami już przedwiośnie - czas zapiep***, dziecko rośnie |
24 | 37,50% |
Za oknami pachnie wiosną - dzieci coraz większe rosną |
11 | 17,19% |
Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2971 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011
Hej Dziewczęta
![]() Wczoraj nie miałam już sił żeby do Was zaglądnąć bo cały dzień jeździliśmy z Małżem i coś załatwialiśmy i w banku o te kredyty byliśmy się pytać... No ale i na wizycie wczoraj byliśmy... ![]() Więc wszystkie moje wyniki są bardzo dobre. Glukoza w normie. Dzidziuś też zdrowiutki, waży już 580g. Ułożony nadal głowkowo. Pan dr pomierzył wszystko, poważył i wszystko w jak najlepszym porządku ![]() Ale co do płci.... ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2972 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011
witam raniutko !!!
noc miałam kiepską (jak do tej pory nie narzekałam) - mała kopała do chyba 1 (ale tak jakby jej niewygodnie było się ostro wierciła) - piersi oficjalnie zaczęły karmić same - zgaga mega nadeszła koło 23 - każda pozycja łóżkowa była zła ![]() także nie wiem nawet o której zasnęłam ale nie marudzę ... mężu zrobił mi fotki więc wstawiam od samego rana brzuchola mego - 28tc miłego dnia życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2973 |
Zakorzenienie
|
obcięłam sobie jednego brzucha
![]() tak to jest jak się na szybko robi nie mam czasu już poprawić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2974 |
Wtajemniczenie
|
Hej Dziewuszki!!!
Pierwszy raz pisze do Was z roboty!!!! :P musze uwazac, bo jak mnie zlapia to baj baj i nici z platnego macierzynskiego ![]() W ogole dzisiaj wstalam chyba lewa noga L wszystko mnie wkurza, a kolezanka w ogole mnie wyprowadzila z rownowagi swoim ogranicznym umyslem mowiac, ze jak miod nie moze byc DOMOWY, bo nie mozna zrobic miodu w DOMU!!!! Owszem, ale na posesji swojej mozna jak ktos posiada ul... NIE!!! wedlug niej wtedy on nie jest domowy, bo jest zrobiony na zewnatrz i nie mozna go nazwac DOMOWYM <sciana> Ja rozumiem, ze to glupota, ale juz wiem, ze z ta laska sobie juz nie pogadam. O dupie maryni owszem, ale na powazniejsze tematy nie ma co wchodzic :P Maly juz od samego rana kopie. Biedactwo... szkoda, ze musi sie budzic o tak nieludzkiej porze L jemu to pewnie wszystko jedno, ale i tak mi go szkoda ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:01 ---------- Poprzedni post napisano o 06:57 ---------- Andziot, ale brzuchol urosl!!!! Pieknie wygladacie z Gabi ![]() Aliczka ja tam czuje, ze tam Misiek jednak jest ![]()
#2975 |
Rozeznanie
|
Witam Was z samego rana
![]() Jak jestem u rodziców to codziennie wcześnie wstaję, ale śpi mi się bardzo dobrze ![]() Andziot- śliczny brzuszek! i jaka zgrabna jesteś ![]() Aguś- kochana, chciałabym Cię jakoś pocieszyć z tymi rozstępami, ale nie wiem jak ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2976 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Wczoraj szlag mnie trafił i rzuciłam w kąt kompa, bo wizaż nie działał ![]() Rozmawiałyście o peelingach i akurat wczoraj szorowałam się tym z przepisu Morii, tylko trochę zmodyfikowałam (dodałam ciut cytryny i soli). Muszę się jednak zaopatrzyć w jakiś kupny i pachnący, bo ten mi za mocno zajeżdżał oliwą ![]() Andziot, śliczna i elegancka mama ![]()
#2977 | ||
Moderatoreska
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie wyspałam się ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2978 |
Wtajemniczenie
|
hej dziewczynki z rana
![]() ![]() a tak a propo wczoraj chcialam z wami posiedziec ale mi sie wizaz zawieszal ![]() ja dzisiaj mam na 10 wizytke u gina( bez usg -ona tam nie ma)... na pewno mi zelazo przepisze, byle by brzuszka nie gnietla mi tak jak ostatnio przy badaniu ![]() ![]() ale spoko humorek to ja mam ![]() buziaki, odezwe sie pozniej ![]()
![]() |
#2979 |
Wtajemniczenie
|
![]() U nas już czuć pierwsze tchnienie wiosny ![]() Dzisiaj mamy kolejne zajęcia w szkole rodzenia. Trochę mi się przykro zrobiło, jak się dowiedziałam, że odwołali mamarozmawia. Ja już sobie na 15 lutego wszystko zaplanowałam, a tutaj d.... ![]() Tą noc znowu musiałam spać na wznak, bo Piotruś nie pozwolił mi inaczej. Miłego dnia dziewczyny. andziot, ale zgrabny brzusio ![]() W ciagu kilku ostatnich dni parę osób mi powiedziało, że mam taki mały brzuszek. Ja tak nie uważam. Wczoraj ważyłam się u gina, mam 65,7 ( ale w dżinsach, a one pół kilo ważą ).Czyli przytyłam prawie 7 kg ( a jestem w 26tc). Edytowane przez anulinka2009 Czas edycji: 2011-02-03 o 07:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#2980 |
Zakorzenienie
|
Z tą wagą to różnie bywa, bo waga wadze nierówna. Ja u gina zawsze odejmuję sobie 1 kg. bo zazwyczaj ważę się w ciuchach i czasami w butach.
#2981 |
Wtajemniczenie
|
andziot jak ślicznie
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Ja też po cięzkiej nocy. Zupełnie spać nie mogłam i wszystko mnie bolało. Przyszłam nawet Was nadrabiać dobrze po północy, ale taka cisza była... Jak nie tutaj ![]() ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- Oj! I zmieniamy dzis podpisik na 24 tyg ![]()
#2982 | |||||
Zakorzenienie
|
Hej kochane!!
Ale wkurzylam sie wczoraj wizaz nie chcial dzialac! ani nie moglam was nadrobic ani napisac bo mnie wywalalo..grrr dzisiaj ledwie doszlam do pracy mimo, ze mam kolce w butach bo jest tak slisko, snieg sie roztapial wczoraj a dzis zamarznal i do tego pada deszcze, masakra! dobrze ze zyje ![]() a pracy duzooo... Cytat:
![]() najwazniejsze, ze wyniki sa dobre ![]() to duze koszty, glownie instalacja gazowa, nie wiem jak u was jest przeprowadzona, ale to najwieksze koszty takiej zamiany. i jeszcze raz gratuluje zdrowego dzidzia ![]() Cytat:
![]() mnie zgaga dzisiaj etz meczyla, ale na szczescie bylam tak nietomna, ze padlam i tak ![]() ![]() A brzusio piekkknyyy ![]() ![]() Cytat:
ja niestety jeszcze ponad 2 miesiace ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() co do wagi, ja mam 10 na plusie juz...powoli zaczynam przekraczac 65 kilo.... ![]() wracam do parcy! buzka |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2983 |
Zadomowienie
|
Witam również.
![]() U mnie tez wczoraj wizaż nie działał ![]() ![]() Andziot ale ty laska jesteś ![]() ![]() Co do wagi to ja u gina zawsze ważę 2 kg więcej ![]() ![]() a u mnie dziś zaczyna się 25 tydzień ![]()
#2984 |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry pięknym paniom
![]() właśnie się wczoraj zastanawiałam nad tymi rozstępami... ja jeszcze nie mam żadnego ale to chyba genetycznie uwarunkowane bo smaruję się tylko oliwką a moja mama 5 razy w ciąży i ma tylko 2 rozstępy takie na 2 cm więc biorąc pod uwagę to że przy mnie przytyła 40kg to chyba nie jest najgorzej ![]() miejmy nadzieję ze ze mną będzie tak samo ![]() wczoraj w nocy dzwonił mój szanowny i powiedział że on nie ma żadnego życia prywatnego bo jak kończy pracę to ja dzwonię. więc powiedziałam że niech sobie robi co che a ja będę mu pisała tylko 2 smsy dziennie rano i wieczorem z wiadomością co z moim kacperkiem. może to dziecinne zachowanie ale przynajmniej się uspokoiłam a dziś rano sms że mnie przeprasza że nie chce ze mną rozmawiać służbowo i że nie o to mu chodziło.stwierdziłam że jak sam zatęskni to się odezwie. aha i jeszcze do mnie z pretensją że on nic nie jadł przez cały dzień tylko pizze w pracy. i jeszcze o to ma do mnie pretensje jakby nie szło wstać 10 minut wcześniej... ![]()
#2985 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
aliczka, najwazniejsze ze wszystko ok z dzidziulkiem Edytowane przez agnieszka_pe25 Czas edycji: 2011-02-03 o 08:21 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2986 |
Wtajemniczenie
|
25-ty? I masz termin na 19-go?
#2987 |
Rozeznanie
|
Agnieszka- czym peelingujesz piersi? tym samym peelingiem co resztę ciała czy jakimś delikatniejszym?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2988 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
a codziennie smaruje specjalnym kremem do biustu z pharmacerisu ![]() dziekuje wszystkim za pocieszenie, tego mi brakowalo ![]() ja mam dzisiaj sporo pracy do tego zaczynamy remont, tz chce zaczac zdzierac tapete, wiec bedzie trzeba pooprozniac mebele ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2989 |
Zakorzenienie
|
U mnie też 25 tydzień i coraz bardziej mam stracha
![]() Daisyy, tak wracając jeszcze do Twojej sprawy kredytowej ![]() Catia, ja też peelinguję piersi ![]() ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1117911 Edytowane przez MoniaK Czas edycji: 2011-02-03 o 08:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#2990 |
Rozeznanie
|
dzięki kochane za odpowiedzi!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2991 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
moniak przed czym masz stracha? ze porod tuz tuz? ![]() mi jakos z czasem zamiast adrenalinka sie podnosic to opada ![]() ja sie zbieram, wpadne w wolnej chwili, milego dnia! Edytowane przez agnieszka_pe25 Czas edycji: 2011-02-03 o 08:54 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2992 |
Zakorzenienie
|
z tymi bankami to różnie bywa...
Np mój tż ma konto w eurobanku i tam jak spłacisz wcześniej kredyt to zwracają odsetki i jeszcze jakieś tam kwoty i dość spore. Ostatnio chcieliśmy wziąć dodatkowe 2 tysiące kredytu to jak wyliczyli nam wszystko to zwrotu dostalibyśmy jeszcze tyle że głowa mała, więcej niż chcieliśmy wziąć. No ale jest też minus że u nich nie można wziąć drugiego nowego kredytu tylko robią konsolidację. U mojej mamy w pko np nic nie da że spłaci wcześniej kredyt. W zeszłym roku spłaciła sporą część kredytu i nic to nie dało. Dobrze że dopłacić nie mogła. No ale znowu może wziąć sobie nowy kredyt bez łączenia go ze starym. Ale ja padnięta jestem..drugi dzień z rzędu kot mnie budzi o 7 rano a ja chodzę spać o północy mniej więcej, tż wstaje o 5 zanim wyjdzie mija pół godziny zanim ja zasnę to jest 6. Zawsze sobie dosypiałam tak do 8-9 a ta drugi dzień z rzędu zostaje w domu ze mną i budzi się o 7. A franca złośliwa taka...nauczyła się że jak będzie wchodzić mi do szafki z ubraniami to ja wstanę by ją wypuścić z pokoju. Wczoraj oglądałam gwiezdne wrota na jedynce i zasnęłam w okularach, dobrze że po 1 wstawałam siusiu to chociaż okulary ocaliłam przed zgnieceniem ![]()
![]() |
#2993 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niestety tak jak mówicie genetyka robi swoje. Jedne mogą się smarować i odprawiać cuda niewidy, a inne tylko zwykły balsam raz na tydzień i skóra jak pupcia niemowlaka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2994 |
Zadomowienie
|
dzień dobry łobuziary.
na 0,5 dnia Was zostawić, 0,5 i od 90 strony nadrabiam!!! masakra ![]() andziotku piękny brzusio ![]() eweska ja w nowym mieszkaniu mam (razem z TZ) takie spanie, że dawno tak dobrze nie spałam (odpukać), nie możemy rano się zwlec z łóżka i zasypiamy do pracy ![]() pisałas juz jak synal zaregował na gre? czy jeszcze nie dostał? anulinka - a może same sobie zorganizujemy wizaz-mama-rozmawia 15 lutego? zbierzemy się wszystkie i same sobie pogadamy - eweska? siasiek? Agnieszka.M? i ktokolwiek chciałby się dołaczyć? ![]() 24kasia ![]() amarcia - mój brzuch zaczyna się od biustu potem jest jakby "odcięta" linia na wysokości pępka i znowu brzucholek - a będzie syn ![]() ![]() anula_81 - ja mam też ponad 2,5 miesiąca do macierzyńskiego.... i tyle pracy, taki nacik od szefów żeby "wszystko" co sie da zrobić albo puścić w ruch, "na te 20 tygodni co mnie nie będzie" .... nie ma opcji żeby mnie nie było dłużej.... wrrrrr więc pamiętaj że ja się łączę w bólu z Tobą kochana ![]() wracam do roboty, mam jej kupe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2995 |
Zakorzenienie
|
MoniaK chyba w pekao
![]()
![]() |
#2996 | |
Zadomowienie
|
Obyś miała racje
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2997 |
Zadomowienie
|
anula_81 a mogłabyś pomóc z łazienką 2x2
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2998 |
Zakorzenienie
|
kochane moje
![]() kupilam make zytnio-razowa pelnoziarnista chce upiec buleczki dorzucic duyni i slonecznika blagam o sprawdzone przepisy |
![]() ![]() |
![]() |
#2999 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Kochane Mamusie
![]() Cytat:
To tak jak u mnie na USG, też się maleństwo rodzicom pokazać nie chciało. Najważniejsze, że zdrowiutkie. Może się dowiemy (mam nadzieję) następnym razem. Też mam następną wizytę 2 marca, więc już od dziś trzymam za nas kciuki ![]() ![]() Cytat:
Śliczny brzusio ![]() Jeszcze raz dzień dobry, miłego dnia życzę i uciekam ogarnąć mieszkanko ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3000 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:05.