|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII
zetafon jakby t byla cukrzyca to nie bylyby to jednorazowe objawy i pozatym padalabym ze zmeczenia tez ... i inne ... zajmowalam sie kiedys dzieckiem.. byla zdrowa , i pewnego dnia zachorowala , co chwile ciociu pic, ciociu slabo mi itd itd oj biedne dziecko jak ona sie denerwowala jak ja kluc mieli albo jak czegos nie mogla zjesc bo jej mierzylismy cukier i byl 400 a czasem kolo 600 masakra .co chwile bylo ,,jak ja nienawidze tej cukrzycy " dziecko 3 latka... po jakims czasie sama sobie wkluwala , brala glukometr i tylko pokazywala wynik , dobrze ze sie dziecko na pompe zalapalo za darmo bo na tamten czas to byl wydatek jak niewiem co , zreszta teraz tez
nie nie mnie tylko ,,cukrzyca " lapie jak mam pms i oby tak zostalo jak ja nie lubie piatkow ... zawsze wtedy wracam po wolnym do pracy i najgorszy ruch u nas dobrze ze dzis na 3 zaczynam to sie zdaze dobudzic " ![]() ijaa znam ten bol z kompem dlatego od czasu jak mi tak okropnie system padl zainwestowalam w dysk przenosny i tam trzymam zdjecia i inne wazne rzeczy . Haniula do wesela sie zagoi nieno tak powaznie oby ci nic nie wyszlo zaden siniak albo cos takiegoalazkrainy .... matko to ty faceta w lozku chcesz wiazac .. no no niezle . jak ktos lubi ... o matko Haniula ... przeczytalam ,,calym serem do konca swiata " potrzebuje chyba okulary ![]() NibyNic Hubercik jest niezly ,,jus" ma racje chlopak co beda siedziec cala droge dziecko sie tez meczy ![]() anoola my tez zawsze ,, ja Ciebie bardziej " i sie zaczyna ,, nie ja Ciebie bardziej " ![]() jaki slodki kroliczek |
|
|
|
#2972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle mam problemy ze skupieniem się dzisiaj na pracy, bo non stop myślę jak tak mój misiaczek (czyt. komputer), czy mu lepiej. ![]() Taaaaaaaaak, jestem z nim związana emocjonalne. ![]() I właśnie w ramach pracy oczywiście i otworzeniu sobie możliwości do dawania upustu emocjom, żalom i radościom myślę nad nazwą bloga który mam zamiar założyć. ![]() Cisza tu dzisiaj coś? Gdzie jest Lili, do jasnej ciasnej.. zaczynam się poważnie martwić.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-02-25 o 13:34 |
|
|
|
|
#2973 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2974 |
|
Zakorzenienie
|
Ogólnej. Życiowej. Będzie o tym na co w dalej chwili będę miała ochotę.
Póki co mam problem z nazwą.
|
|
#2975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Konkurs rossmanowski się skończył...o litości...tyle jedynek sypali, że masakra...nie było wiadomo kiedy zakończy się głosowanie i zakończyło się chwilę temu jak z 2 strony spadłam na 4 - czyli żegnaj wygrany bonie... Miałam się nie przejmować, ale i tak się wkurzyłam. No bo wybaczcie, ale żeby gadżetem był kot albo chomik
Edytowane przez Kelpie Czas edycji: 2011-02-25 o 13:43 |
|
|
|
|
#2976 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Dzen niezle sie zaczał, zaspałam na pierwsze zajęcia, poszłam na kolejne a tam tylko pare słów wstępu i do domu, bo za mało miejsc a za dużo osób się na przedmiot zapisało. I właśnie piekę murzynka zachciało mi się ciasta wczpraj. Miałybyć muffinki ale papierków do nich nadal nie mam.tygrysek świetny króliczek, żeby tylko nie wyrósł na dużego króla:P Oj chciałabym jakieś zwierzątko, ale trzeba poczekać do własnego mieszkania. Mama wczoraj do mnie dzwoni, że zmieniają się zasady kredytów rodzina na swoim na gorsze od kwietnia i że może byśmy teraz cywilny wzieli i kredyt.
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
|
|
#2977 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
proponuje Sylvia's land lub Sylvia's space na blogspocie bo ponoć najlepszy do blogowania ![]() a do tego fryzjera to dokładnie kiedy? ![]() Tygrysek co za królik |
|
|
|
|
#2978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2979 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My też będziemy niedługo nad tym myśleć. Mamy książeczkę mieszkaniową do uruchomienia, więc mam nadzieję że nie będzie trudno. A no i dużo nie chcemy. Cytat:
![]() Dżordż. Dziewczyny z mojego pokoju patrzą na mnie jak na wariatkę, siedzę i wyję do monitora. Do fryzjera planuję się wybrać w nagrodę za schudnięcie. Może to więc trochę potrwać. ![]() Serio, strzelam w początek kwietnia - tak w ramach zmiany wiosennej. ![]() Nie ta moja @ już przyjdzie, bo normalnie zaraz zjem coś z biurka. A już za słodkie to bym chyba nawet zabiła. ![]() W ramach nie grzeszenia jem kisiel.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-02-25 o 14:01 |
||
|
|
|
#2980 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ciesze sie, ze powoduje u Ciebie wybuchy śmiechu i u koleżanek podejrzenie, że jesteś wariatką co do diety ja chcę znowu ruszyć od wtorku pełną parą i mam wtedy równe 6 tygodni do naszej 2 rocznicy z P. żeby schuść też jestem przed @ i konia z kopytami bym zjadła |
|
|
|
|
#2981 |
|
Zakorzenienie
|
ijaa dlatego wlasnie mam wsio na dysku przenosnym . wiadomo mniej nerwow ze ci cos system zeżre
ijaa Ty jestes fotografem z zawodu czy raczej z zamilowania? masz jakies fotki w necie / jakis blog /flog czy cos ? jak masz podziel sie na pw
|
|
|
|
#2982 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chodź z cichym marzeniem by kiedyś przerodziło się to w coś więcej. ![]() Proszę: http://www.maxmodels.pl/tioti.html http://tioti.digart.pl/digarty/
|
|
|
#2984 |
|
Zakorzenienie
|
o na digarcie masz
ja mialam ale juz dawno tam nie uzywam pamietam mozna bylo dodac tylko jedna fotke dziennie chyba juz lece ogladac twoje galerie jaki sprzet? |
|
|
|
#2985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2986 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do króliczków, Mój TŻ był również posiadaczem tego uroczego zwierzaczka i także ów królik miał tak energiczne usposobienie ![]() Chwilami człowiek pękał ze śmiechu patrząc na wyczyny tego futrzaka ![]() Macie bardziej komfortową sytuację jeśli chodzi o pogodę, my już jutro idziemy na wesele. Także będę musiała przyodziać na mą sukienkę jakże piękny puchowy płaszcz Teraz zawsze noszę czapkę, ale jutro nie skatuję mojej pieczałowicie dopracowanej fryzury nakryciem głowy ![]() A właśnie - dodałam w albumie zdjęcie mojej fryzury weselnej, sprzed roku. Może macie jakiś pomysł. Zamierzam znów włosy pomęczy wałkami, ale zastanawiam się też nad pokręceniem ich lokówką. |
|
|
|
|
#2987 |
|
Zakorzenienie
|
Chipsy
taaaaaaaak zjadłabym chipsy.Przed chwilą zjadłam kisiel z owoców leśnych i zagryzłam to kawałkiem bułki ze śledziem w jogurcie. @ przychodź tu natychmiast!
|
|
#2988 |
|
Zakorzenienie
|
kisiel i sledzie... no no niezle smaki masz
|
|
|
|
#2989 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki. Dzisiaj miałam urwanie głowy w pracy. Teraz jestem w poradni i jakoś lepiej
![]() Ja dzisiaj obiadu nie jadłam bo nie zdążyłam.
|
#2990 |
|
Zakorzenienie
|
ja zjadlam cos z wczoraj a zaraz bede sie do pracy szykowac
eh wroce kolo 11 |
|
|
|
#2991 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
@ już na szczęście za mną ![]() Ale za to pewnie objem się jutro na weselu ... Chyba, że ze stres mi na to nie pozwoli ![]() W ogóle wstyd się przyznawać ile w ostatnim czasie pochłonęłam chipsów i słodyczy ... Wstyd mi za siebie
Edytowane przez Martita88 Czas edycji: 2011-02-25 o 15:03 |
|
|
|
|
#2992 |
|
Zakorzenienie
|
Hejj
![]() ![]() Moja cudowna Pani promotorka puściła nas szybko Wszystkie 4 rozdziały zatwierdzone i przyjęte ![]() Tż czekał z obiadkiem, ja zaraz zawijam się w kokon i będę pisała
|
|
|
|
#2993 |
|
Wtajemniczenie
|
39,99 - zestaw piłka + dwie piłeczki o wadze 0,9 kg + taśma do pilates
Kolejny dzień pracy za mną. Jutro wolne - jadę do fryzjera stylisty
|
#2994 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2995 |
|
Zakorzenienie
|
Zestaw z tymi piłkami z biedronki jest super ! Tez kupiliśmy i tż cwiczy , a Tifi chce sei dobrac
serio on ujezdza te pilkiStrasznie sie jakos dzis czuje ![]() Głowa mi pęka, ne mam siły na nic tylko bym spała. Tż jechał gdzies daaaleko wiec cały dzien go nie ma. Na obiad uzmazylam rybe i frytki SWOJSKIE ! sama ciachałam a on pewnie nie zje, bo wroci poznym popoludniem a na 18 idziemy na urodziny do mojego brata .Odpędzcie odemnie tą niemoc
|
|
|
|
#2996 |
|
Zakorzenienie
|
ja też dziś spałam pół dnia.obudziłam sie o 13... w końcu pozwoliłam sobie wyspać się do woli.niestety śniły mi się jakieś okropne rzeczy, min.też że byłam w pracy i mi ukradli kurtkę i jednego kozaka.potem ich szukałam w jakiejś jaskini z ludzkimi kośćmi.
|
#2997 |
|
Zakorzenienie
|
I znam juz powod mojego zlego samopoczucia. Bylam u mamy i zmierzyłam sobie ciśnienie. I co i 138 /121
|
|
|
|
#2998 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
spokojnie, jeszcze masz szansę - na pewno z zestawienia jeszcze wywalą trochę osób, za używanie botów, wystawianie wszystkim 1, z tego co pisał Złoś, to nie będą też dawać nagród właśnie takim osobom, które kota uważają za gadżet...
|
|
|
|
|
#2999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że przy kolejnych konkursach będą zastosowane jakieś lepsze rozwiązania. TŻ mi pisał, że mu znowu godziny w pracy ucięli. Coraz gorzej z tą pracą, ale jak mu mówię żeby cv w między czasie wysyłał itd to nic z tym nie robi. Poleciałam szybko do sklepu i zrobię jakąś lepsiejszą kolację. Miała być pizza bo mówił żebym zrobiła, ale coś chociaż przy niej wykombinuję. |
|
|
|
|
#3000 | |||
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki
![]() wreszcie weekend my zaraz zbieramy sie do współlokatora na posiadówkę... fajnie będzie wyjść w końcu do ludzi![]() Cytat:
i też kupowaliśmy garnitur a Ty jak się czujesz w roli dziewczyny świadka? Cytat:
Cytat:
właśnie zjadłam- pychotka!Anastazja- mam nadzieję że z mamą już lepiej... ![]() Kash- bardzo mi przykro... dzwoniłam do Lili, ale włącza się poczta. napisałam sms'a, mam nadzieję że odpisze...
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:36.

i oby tak zostalo 

na blogspocie bo ponoć najlepszy do blogowania 

też jestem przed @ i konia z kopytami bym zjadła 

Ale mimo wszystko wiem, że MOGĘ oszczędzać i w marcu planuję z niczym nie szaleć.
taaaaaaaak zjadłabym chipsy.

spokojnie, jeszcze masz szansę - na pewno z zestawienia jeszcze wywalą trochę osób, za używanie botów, wystawianie wszystkim 1, z tego co pisał Złoś, to nie będą też dawać nagród właśnie takim osobom, które kota uważają za gadżet...
wstyd jak nie wiem ale chyba nie tylko dla mnie, bo teraz nie zdążę wsiąśc do autobusu a już miejsca zwalniają się