Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011 - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku
Lipiec- Sierpień zbliża się dużymi kroczkami, za nie długo będziemy wspaniałymi mamusiami! 3 3,95%
Porodówki się nie boimy, bo w naszą siłę mocno wierzymy! 0 0%
Rosną brzuchy na potęgę, jeszcze chwila - mamą będę! 22 28,95%
Ostatnie nam chwile pogaduch zostały, za kilka tygodni będziemy mamami! 0 0%
Nerola i Bella przykład dały jak w lipcu i sierpniu dzieci rodzić mamy. 2 2,63%
Ale ten czas szybko leci, wykluwają się już letnie dzieci. 2 2,63%
Czerwiec za pasem, lipiec przed nami za chwilę przywitamy się z bobasami. 1 1,32%
Torby pakujemy i powoli na porodówkę się szykujemy. 0 0%
Wiosna mija, lato idzie a porody coraz bliżej. 1 1,32%
Halo halo jestem w drodze, już niebawem się urodzę. 31 40,79%
Wózki już czekają, wyprawki też mamy - wkrótce nasze dzieci szczęśliwie przywitamy. 0 0%
Torby do szpitala prawie spakowane - na przyjęcie maluchów jesteśmy przygotowane. 0 0%
Torby do szpitala będą pakowane - ostatnich tygodni wielkie odliczanie. 1 1,32%
Na Majorkę czy do Honolulu się nie wybieramy, bo my wakacyjne ciężarówki inne plany mamy. 0 0%
Odliczamy dni do końca, by przytulic swego brzdąca. 9 11,84%
W lipcu i sierpniu rodzić będziemy, ale plotkować nie przestaniemy. 4 5,26%
Szybko dni mijają,mamusie lipcowo- sierpniowe na swoje dzieciaczki czekają. 0 0%
Głosujący: 76. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-21, 13:32   #2971
agulaaabar
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpie

ja chce truskawek i skąd je mam wziąć

Ale mam humor do d.... normalnie siąść i beczeć!!!

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-21, 13:34   #2972
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio
Dot.: Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpie

ja tez sie martwie, ze te leki co biore na watrobe to czy nie zaszkodze dziecku.

Ja biore magnezin 500 2x1 tabletke, w szpitalu brałam 3 tabletki.

A my z mężem mamy dzień lenia i wylegujemy się w łóżku po obiadku chyba skoczymy na mały spacerek

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-21, 13:39   #2973
patik87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość

No ja też chcę!!! ale na moim zadupiu nigdzie nie kupię, narazie muszą mi wystarczyć winogrona.

I humor też mam zje...y. Ale głowa do góry, jutro też jest dzień, oby lepszy.
patik87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-21, 13:50   #2974
iustyna1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
No ja też chcę!!! ale na moim zadupiu nigdzie nie kupię, narazie muszą mi wystarczyć winogrona.

I humor też mam zje...y. Ale głowa do góry, jutro też jest dzień, oby lepszy.
Cytat:

Nie mówiąc już o braku truskawek to ja mam doła przez mój brak mobilności. Nogi puchną, brzuch wielki, cały czas twardnieje i ciągnie, zanim się sturlam i wturlam z synem na 4 piętro, na którym mieszkam...Ludzie gapią się jak na UFO, chyba dlatego że z jednym dzieckiem za rękę i do tego wielki brzuch... Tż całe dnie na budowie, jak nie na budowie to w pracy... Ale co tam jeszcze "tylko" kilka tygodni

Ostatnio pojechaliśmy na dłuższą wycieczkę (ok 100 km w jedną stronę) to cały wieczór i drugi dzień odchorowałam skurczami. Bałam się, że będę musiała się do szpitala pakować.

Pamiętam jak po pierwszym porodzie byłam szczęśliwa jak zobaczyłam swoje kostki, po zejściu opuchlizny.
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???
- Gdzieś kur*a musi być!!

iustyna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-21, 14:06   #2975
meszsares
Zadomowienie

hej ale upal... ja to sie ledwo tocze, a tu za Mloda trzeba gonic i jeszcze wozka pilnowac! my mamuski to mamy za swoje...

Cytat:
Napisane przez madziaranew Pokaż wiadomość
U mnie w domu zawsze byla,,cipa" I ,,siusiak"
ale za tak wprost?? ostro...

Cytat:
A tak serio.... moja kuzynka urodziła rok temu, w wieku 20 lat - jej mąż ma tyle samo...ale szczerze mówiąc to szczena mi za każdym razem opada jak ich widzę..... ona opiekuje sie małą przez dzień, natomiast w nocy nie wstaje w ogóle! Mlody tata od samego początku jak tylko mała sie przeciągała w łózeczku wstawał, podawał mamusi do karmienia, przewijał usypiał itd, i tak jest do tej pory, bo nadal jest karmiona piersią, w nocy dodatkowo butelka - którą oczywiście młody tata wstaje robić i podaje małej, a rano o 7 przynosi mała mamie do łózka i wychodzi do pracy ahh ciekawe czy mój tż też będzie taki domyslny
moj jest taki sam - w zasadzie to ja nigdy nie wstawalam i nie wstaje w nocy - oczywiscie do cycka to tak, ale przewijal moj TZ Teraz jak sie Mloda budzi, a zdarza sie to niestety czesto, to ja sie tez nie ruszam z wyra tylko maz idzie i ja usypia. Zreszta zajmuje sie nia przez caly czas po powrocie z pracy az do ulozenia jej spac.. tez mi sie prawdziwy Supertata trafil

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
... I faktycznie co 3-4 h daje się cyca?Jakoś sobie tego nie umiem wyobrazić
ale ze tak czesto?? a co maja powiedziec mamusie, ktorych dzieci wolaja co 1,5-2h?? Moja kumpela tak karmila 9 miesiecy.. lepiej sie przygotuj psychicznie
Ja przez pierwsze 5 miesiecy karmilam co 3,5h na szczescie, potem do roku trzy razy dziennie. Jak gdzies musialam wyjsc to odciagalam, no i tez czasem jak juz bylam megazmeczona to na noc odciagalam, a maz potem wstawal, pogdrzewal moje mleko i dawal Mlodej.

milej soboty wszystkim!
meszsares jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-21, 14:08   #2976
Lilkaa82
Rozeznanie

witam

nie dam rady Was nadrobic bo nie mam dostepu do neta, tylko tak z doskoku. ja nadal w szpitalu, odłączyli mnie po trzech dobach od kroplowi z fenoterolem i teraz jestem na tabletkach 1 tabl co 3 godz. Pozatym wszystko mi podaja jak wczesniej, dodatkowo kroplowke z magnezem jeszcze. Juz jestem taka poklota (4 weflon w ciagu 6 dni + badania i zastrzyki w dupsko, brzuch a teraz w uda) ze siniaki same.. Skurcze mam nadal ale mniej i rzadziej, tak ponad 20 na dobe nie wiem czy wogole ustapia i jak pytalam o wyjscie to ze nikt mnie z takimi skurczami nie wypisze bo zaraz bym wrocila z wieksyzmi spowrotem i ze dlugie lezenie mnie czeka cokolwiek to oznacza szyjka narazie trzyma, ale jest miekka i rozwarcie na opuszek. Leze na podniesionym lozku (z dupskiem w gorze). Trzymajcie kciuki zeby mnie jednak szybko wypuscili

Nerola Twoja Izunia jest sliczna

Karolinka ur. 19.06.2011r. - 52cm i 2700g szczęścia

24 tyg - 6770g

Jestem żoną mojego męża
Mamo, Tato ! - A ja rosnę i rosnę...

Edytowane przez Lilkaa82
Czas edycji: 2011-05-21 o 14:11
Lilkaa82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-21, 14:13   #2977
zanka205
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilkaa82 Pokaż wiadomość
witam

nie dam rady Was nadrobic bo nie mam dostepu do neta, tylko tak z doskoku. ja nadal w szpitalu, odłączyli mnie po trzech dobach od kroplowi z fenoterolem i teraz jestem na tabletkach 1 tabl co 3 godz. Pozatym wszystko mi podaja jak wczesniej, dodatkowo kroplowke z magnezem jeszcze. Juz jestem taka poklota (4 weflon w ciagu 6 dni + badania i zastrzyki w dupsko, brzuch a teraz w uda) ze siniaki same.. Skurcze mam nadal ale mniej i rzadziej, tak ponad 20 na dobe nie wiem czy wogole ustapia i jak pytalam o wyjscie to ze nikt mnie z takimi skurczami nie wypisze bo zaraz bym wrocila z wieksyzmi spowrotem i ze dlugie lezenie mnie czeka cokolwiek to oznacza szyjka narazie trzyma, ale jest miekka i rozwarcie na opuszek. Leze na podniesionym lozku (z dupskiem w gorze). Trzymajcie kciuki zeby mnie jednak szybko wypuscili

Nerola Twoja Izunia jest sliczna
biedaku, będzie dobrze, jeszcze żebyś ze 2-3 tygodnie wytrzymała i będzie git, trzymam kciuki, żeby Cię nie męczyli za bardzo i żeby skurcze się uspokoiły

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-21, 14:19   #2978
CrazyMachine
Zadomowienie

Cytat:

Nie ma u Ciebie w sklepach, albo na jakimś targu? Ja już od środy się zajadam. Dziś też mam w planie: czekoladowe founde z truskawkami jeszcze szampan by się do tego nadal - normalnie byłaby rozpusta, ale wiadomo alkohol w ciąży trzeba odpuścić.

Lilka, oczywiście, że trzymamy za was kciuki!
CrazyMachine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-21, 14:19   #2979
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość

Aaaa, byłabym zapomniała - dziś zaczynam 28 tydz, czyli 7 miesiąc czyli 3 trymestr!!!
Wreszcie!!!
za 28 tydzień

tzn jak ja zaczęłam wczoraj 32 tydzień to znaczy że już 8 miesiąc się zaczął? jak to zleciało...

Dwa serca po raz drugi :heart:
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-21, 14:19   #2980
agunia1985
Raczkowanie

U mnie się troszkę ochłodziło i zaczął deszcz lać. Liczyłam na jakąś milusią burzę, a tu tylko najzwyklejsza ulewa. Ech... Może i mnie w końcu burza w tym roku odwiedzi
agunia1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-21, 14:39   #2981
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Beatka widzę że mamy takie same podejście. Mnie też krew zalewa na bałagan, a jak tzt ubrania rzuca nawet na podłogę to mam ochotę go.

Teściowa mi ciśnienie podniosła, chyba wogólę przestanę do niej na dół chodzić, chociaż i tak ostatnio rzadko to robię. Ale trochę ja zaczynam języka używać i ona stopuje.....oby moja przemiana w kierunku rozmów z nią w dobrą stronę poszła i przyniosła efekty. W✂✂✂✂ia mnie jej zainteresowania sąsiadami, i wypytuje mnie co tam u nich się na podwórku dzieje( bo u mnie z okna w kuchni na górze widać) bo biedna nie widzi od siebie, to jej powiedziałam nie interesuje mnie to! Więcej może nie będzie na nich do mnie gadać i pytać.
I druga sprawa związana z moją mamą: tesciówka nie lubi jej i raczej z wzajemnością, moja mama jest 8 lat młodsza od niej i nie siedzi ciągle w domu i nie nadskakuje wszystkim, tylko wyjdzie tu i tam, i na wycieczkę pojedzie, ta się zwiedziała ze moja mam jedzie i jakieś aluzje strzela. Noż kur, wogóle nie szanuje innego stylu życia od niej!

Dakaro i zdrowia dla twojej teściowej, jak to dobra kobieta jest.
ja nie lubię bałaganu bo mnie to rozprasza i myślę tylko o tym żeby go posprzatać to jest silniejsze ode mnie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-21, 14:42   #2982
agulaaabar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CrazyMachine Pokaż wiadomość
Nie ma u Ciebie w sklepach, albo na jakimś targu? Ja już od środy się zajadam. Dziś też mam w planie: czekoladowe founde z truskawkami jeszcze szampan by się do tego nadal - normalnie byłaby rozpusta, ale wiadomo alkohol w ciąży trzeba odpuścić.

Lilka, oczywiście, że trzymamy za was kciuki!
W najbliższym sklepie nie ma.... a nigdzie dalej sie nie ruszam bo od 3 godzin krąży burza, i ani nie pojdzie ani się rozkręcić nie może... więc wole siedziec na d... w domu. a tż nie ma żeby gdzieś samochodem podskoczyc
Ale Ci dobrze.....

Ehh no i skonczyły mi się odcinki Przepisu na zycie.... musze się przerzucic na jakis inny serial...

Czas na zmiany !
Stary 2011-05-21, 14:49   #2983
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez agunia1985 Pokaż wiadomość
U mnie się troszkę ochłodziło i zaczął deszcz lać. Liczyłam na jakąś milusią burzę, a tu tylko najzwyklejsza ulewa. Ech... Może i mnie w końcu burza w tym roku odwiedzi
u mnie przeszłą mała burza ale w sumie popadało trochę i ciut pogrzmiało i poszło żadnych rewelacji w stylu mocnych grzmotów czy błyskawic.. eee... mój koc musiałam znieść zaraz jak go wywiesiłam, teraz po deszczu znowu na sznur może do wieczora mi wyschnie

---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

Cytat:
Ehh no i skonczyły mi się odcinki Przepisu na zycie.... musze się przerzucic na jakis inny serial...
ja też lubie ten serial ale nie zawsze mam czas go obejrzeć.. a niedziele wieczorem za późno a powtórki w niedziele po południu czasem coś wypadnie i nie oglądam.

Sciągałaś je z neta czy cuś?

---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

http://allegro.pl/hulajnoga-trojkolo...584426698.html

taki prezent kupiliśmy chrześnicy tż-ta na 7 urodziny powinno jej się spodobać, co myślicie?
Mila szaleje na punkcie Montany więc chyba jej przypadnie go gustu

Stary 2011-05-21, 14:58   #2984
CrazyMachine
Zadomowienie

Beata, ten serial jest dostępny na vod.onet.pl.
CrazyMachine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-21, 15:05   #2985
agni82
Zadomowienie

dziubek dzięki, trochę się przeszłam, wzięłąm paracetamol i jest lepiej. Może to tylko zaczyna się ból pleców. w każdym bądź razie w czwartek widzę lekarza rodzinnego, to powiem jej o tym, a póki co leżę.
agni82 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-21, 15:11   #2986
agulaaabar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość

ja też lubie ten serial ale nie zawsze mam czas go obejrzeć.. a niedziele wieczorem za późno a powtórki w niedziele po południu czasem coś wypadnie i nie oglądam.

Sciągałaś je z neta czy cuś?

---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

http://allegro.pl/hulajnoga-trojkolo...584426698.html

taki prezent kupiliśmy chrześnicy tż-ta na 7 urodziny powinno jej się spodobać, co myślicie?
Mila szaleje na punkcie Montany więc chyba jej przypadnie go gustu
ogladam na vod.onet.pl

na pewno jej sie spodoba

Czas na zmiany !
Stary 2011-05-21, 15:12   #2987
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez meszsares Pokaż wiadomość
hi hi w poprzedniej ciazy mialam taki sam -skrzetnie i codziennie realizowany! A urodzilam... w 3 tygodniu PO terminie Ale przynajmniej maz mial dosc bzykanka na caly polog
usmiałam się kochana z tego muszę to mojemu tz-towi pokazać

Stary 2011-05-21, 15:25   #2988
youyou
Zakorzenienie

Lilka jestem z Tobą myślami! i trzymam mocno kciuki byście jeszcze trochę wytrzymały
Ja mam wizytę w poniedziałek i ciekawa jestem jak moja szyjka trzyma

Dziewczyny gratuluję rozpoczętych tygodni

Ja od wczoraj zjadłam prawie 2kg truskawek, bo tż kupił cały koszyczek
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-21, 15:27   #2989
patik87
Zakorzenienie

Fajna hulajnoga, i cena przystępna

a oto mój bebzlek z wczoraj, 33 t.c
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 001.jpg (144,7 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 002.jpg (138,1 KB, 39 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-21, 15:28   #2990
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez CrazyMachine Pokaż wiadomość
Beata, ten serial jest dostępny na vod.onet.pl.
aaa widzisz nie wiedziałam oglądnę sobie w wolnej chwili wszystkie od początku ale kiedy będzie ta wolna chwila jak sesja za pasem

Stary 2011-05-21, 15:28   #2991
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cześc dziewczynki
Beatka hulajnoga napewno się spodoba
Lilka współczuje strasznie i odzywaj się do nas w miarę możliwości, albo wyślij smska jak zdrówko
Wiecie co dziewczyny już dawno miałam o tym napisac, ale zachowanie sweet wydaje mi się bardzo dziwne-ja rozumie problemy, problemami, ale po to my tu jesteśmy, żeby sie wspierac, ale może nie chce naszej pomocy. Akcja z Brunetką- gapi się zamiast cokolwiek powiedziec
Nasze spotkanie w Czarciej-nie odpisywała na nasze pytania, czy chce z nami isc i do końca nie było wiadomo, a teraz o spotkaniu w bidzie też pisałyśmy, ale jakos nie raczyła odpowiedziec-wszystko to wydaje mi się się dziwne, albo źle interpretuję wszystkie te wydarzenia.( i jeszcze na dodatek nas podczytuje, ale się nie odezwie-DZIWNE)

A ja dzisiaj sama-mąż w pracy, ale zdążyłam sie z nim pokłócic przez tel, posprzątałam wszystko pięknie, zjadłam obiad i poszliśmy z Tofikiem do sadu na spacer-ale żar się lał z nieba, a teraz grzmi, ale deszczyku było bardzo niewiele.
Teśc był zabrac psa do garażu ,,na wybieg"

Agunia, a skąd Ty jesteś?

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-21, 15:29   #2992
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość

Ja od wczoraj zjadłam prawie 2kg truskawek, bo tż kupił cały koszyczek
jeju nie mówcie o truskawkach już bo mi się zaczyna chcieć... przez Was

Stary 2011-05-21, 15:30   #2993
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:

Ślicznie

Juleńka
Mateuszek

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-21, 15:31   #2994
patik87
Zakorzenienie

Lilkaa szkoda mi Cię w tym szpitalu, ale pocieszające jest to, że jesteś na końcówce i już niedługo będziesz tulić maluszka. Dobrze ze częstotliwość skurczybyków zmalała. Dobrze będzie

Oliweczka coś w tym jest co piszesz...
Stary 2011-05-21, 15:38   #2995
Bartessa
BAN stały

No tż pomógl mi posprzatac, tzn poodkurzal i umyl poglogi ma facet szczescie, bedzie jeszcze troche zyć

a tak odnosnie nowych mamus, to przybyla jakas z okolic kalisza??
Bartessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-21, 15:52   #2996
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:

no nawet nie taka droga bo z przesyłką 60zł i całkiem solidna jak na tę cenę. Dam znać jak się jubilatce podobała

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ----------

Lilka82 biedactwo, trzymaj się dzielnie i postaraj wytrzymaj jak najdłużej

Stary 2011-05-21, 15:59   #2997
Chelsea91
Rozeznanie

GG do Chelsea91

Witam mamusie
Ostatnio częściej podczytuję niż cokolwiek piszę, ale macie takie tempo że ciężko jest nadążyć
Lilka trzymam za Ciebie kciuki Jeszcze jakieś 2- 3 tygodnie i będzie po wszystkim
Nie wiecie co u Nerolki? Pisała już coś? Ciekawi mnie co u niej i maleństwa
Was też tak brzuch ciągnie i twardnieje? Bo mnie od 2 dni cały czas, do tego zaczęła mnie boleć wątroba i muszę poprosić lekarza o skierowanie na próby wątrobowe, bo boję się, że będę mieć cholestazę

Kornelia 04.02.2016

Będę powtarzać zawsze: bieda to stan umysłu.
Chelsea91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-21, 15:59   #2998
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

idę jeszcze poodkurzać i zrobić zdjęcie tortu
wkleje później

Stary 2011-05-21, 16:08   #2999
Natka_
Zakorzenienie

Dzień doobry

Ja już dzisiaj po zajęciach, teraz leże i odpoczywam, bo wrócilam z twardym brzuszkiem...

Kupiliśmy wózek! Nareszcie koniec poszukiwań, wózeczek już czeka w sklepie na magazynie, bo nie chcieliśmy go odrazu brać a wybór padł na Maxi cosi Mura 3, gondola, spacerówka i fotelik Pebble Mieliśmy tylko pooglądać, ale jednak się zdecydowaliśmy.
Ciężko bylo z wyborem, dobrze że mąż pojechał ze mną bo ja zmieniałam typy przy każdym wózku
Strasznie mi sie spodobał też Jane Rider (mam czas do końca przyszłego tygodnia, żeby jeszcze zmienić). Navington odpadł bo spacerowka nie rozkłada się calkiem na plasko i producent raczej zaleca ją od 9 m-ca...
Kupiliśmy jeszcze przewijak na łóżeczko przy okazji.

DaKaro dużo duużo zdróweczka dla teściowej!

Lilka najważniejsze, że skurcze zmalały. W szpitalu jesteście pod stalą opieką, napewno Ci się bidulo nudzi, ale wytrzymaj jeszcze chwilkę

Patik nieduży brzunio, ładny i zgrabny
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg c_big1061455.jpg (14,7 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg maxi-cosi-mura-pushchair-colour-fast-9691-4639_zoom.jpg (87,1 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Maxi-Cosi-Pebble-Jet-Black---0-13kgs.jpg (18,8 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 47bbfa1c4e850cd0bca1b73ac1247a7a500x500.jpg (13,5 KB, 9 załadowań)
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-21, 16:17   #3000
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
Dzień doobry

Ja już dzisiaj po zajęciach, teraz leże i odpoczywam, bo wrócilam z twardym brzuszkiem...

Kupiliśmy wózek! Nareszcie koniec poszukiwań, wózeczek już czeka w sklepie na magazynie, bo nie chcieliśmy go odrazu brać a wybór padł na Maxi cosi Mura 3, gondola, spacerówka i fotelik Pebble Mieliśmy tylko pooglądać, ale jednak się zdecydowaliśmy.
Ciężko bylo z wyborem, dobrze że mąż pojechał ze mną bo ja zmieniałam typy przy każdym wózku
Strasznie mi sie spodobał też Jane Rider (mam czas do końca przyszłego tygodnia, żeby jeszcze zmienić). Navington odpadł bo spacerowka nie rozkłada się calkiem na plasko i producent raczej zaleca ją od 9 m-ca...
Kupiliśmy jeszcze przewijak na łóżeczko przy okazji.
Gratulacje wózka bardzo ładny i widzę, ze przewijak też kupiony?

Juleńka
Mateuszek
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości