|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2971 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 20
Cytat:
![]() ![]() bede trzymac ![]() ![]() a plany na dzisiaj mamy takie ze jedziemy podpisac umowe do banku o kredyt i jutro bedziemy mieli pieniazki ![]() ![]() a Ty jakie masz palny na dzisiaj? ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2972 |
Raczkowanie
|
W końcu zakończyłam I fazę i wiecie co?! 3 kg mniej!!
![]() ![]() Musiałam się pochwalić ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2973 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2974 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co będziesz remontować?? moje plany ... teraz jestem w pracy i okropnie nic mi się nie chce :/ a po pracy skocze pewnie gdzieś.... może jakaś galeria w poszukiwani spódnicy... bo mam tylko 2 sztuki... ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Cytat:
![]() ![]()
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2975 |
Raczkowanie
|
Legionistka23
Na samą myśl o remoncie przechodzą mnie ciarki! U mnie zaczęliśmy w kwietniu trwał miesiąc,a kolejne 2 tygodnie próbowaliśmy pozbyć się tego bałaganu. No ale w sumie warto było :P Dobrze, że następny dopiero za parę lat. Dziekuję, ale się cieszę
Edytowane przez Kacha199 Czas edycji: 2011-07-11 o 08:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#2976 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
bedziemy remontowac góre domku moich rodziców ![]() ![]() mi tz obiecal ze w nagrode za dobre oceny ![]() ![]() ![]() a praca Ci szybko zleci zreszta my Ci bedziemy uprzyjemniac ten czas ![]() Ania a w Krk tez tak strasznie wieje? ![]() ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2977 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Legionistka23;28063 321]bedziemy remontowac góre domku moich rodziców
![]() ![]() mi tz obiecal ze w nagrode za dobre oceny ![]() ![]() ![]() a praca Ci szybko zleci zreszta my Ci bedziemy uprzyjemniac ten czas ![]() Ania a w Krk tez tak strasznie wieje? ![]() QUOTE] o sukienki cudownie ![]() ![]() W Krk wieje ...ale jest dalej duszno ![]() ![]() dziękuje oby szybko czas zlecial do 16 ![]()
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2978 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzisiaj mąż ma wolne i zapowiedział, że idziemy popołudniu na plażę i żebym się przygotowała... no to ja do pracy jak najbardziej letnio-plazowo sie ubrałam...sandałki oczywiście ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ania a gdzie Twój tz jest? ![]()
Nie jestem chamska po prostu nie lubię być sztucznie miła... ![]() Edytowane przez Legionistka23 Czas edycji: 2011-07-11 o 08:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2980 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2981 |
Zakorzenienie
|
mój Tż jest we Francji- Paryż.... wyjechal do pracy ...ale już wraca w sierpniu na stale tyle dobrego
![]() Daje rade... jakoś muszę... ![]() jest inaczej... więcej czasu mam dla siebie ... ale nie mam do kogo się przytulić czy wyżalić... i sama musze przechodzić przez wszystkie problemy itp Tyle dobrego że prawie codziennie rozmiawiamy przez Skype i się możemy zobaczyć przez kamerki... ale jak przyjedzie to Go zaglaskam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2982 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Nawet równe 50kg przy tym wzroście to będzie dolna granica. Niestety jeszcze długo będziemy walczyć z mitem, iż chude jest atrakcyjne. Im bardziej wystają kości tym lepiej :-/ Cytat:
Piękny wyniczek ![]() Za to mnie łydki nadal bolą po wyprawie sobotniej. Wczoraj nie udało mi się tego rozchodzić. Może dziś sie uda ![]() Waga: piękne, cudowne 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kurde, jak ta liczba cieszy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2983 |
404 Not Found
|
Cześć Dukanki (-nie
![]() Powróciłam. Tęskniły? ![]() Niestety nie mam dobrych wieści, w czasie urlopu zapomnieliśmy kto to Dukan. ![]() Ale jak tu nad morzem nie zjeść smażonej rybki albo lodów? No jak? ![]() A tak w ogóle modyfikujemy sobie dietę, ponieważ na białko już autentycznie rzygamy. Mówię Wam, ale jestem strzaskana na heban. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2984 | |||||||
Czekam na Ragnarok
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja piję raz na miesiąc lub rzadziej ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Gratuluję spadków! Mnie już w ogóle nie ciągnie do słodkiego ![]() Emilia - ![]() ![]() Miłego dnia! Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2011-07-11 o 10:32 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2985 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no to my o zdjęcia prosimy ![]() E tam nie dobre wieści... teraz musisz grzecznie na dobrą drogę wrócić ![]() opowiadaj jak bylo?? ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2986 | |
404 Not Found
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2987 |
Zakorzenienie
|
jestem zla
![]() ![]()
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() Edytowane przez ania230 Czas edycji: 2011-07-11 o 11:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#2988 |
Zadomowienie
|
Hej Słoneczka!
Ja tylko na chwilunię ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ktoś pytał o ustawianie wagi - zawsze waga musi stać na twardym podłożu - nie na dywanie i najlepiej zawsze w tym samym miejscu. Emi cześć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2989 |
404 Not Found
|
No cześć.
![]() Nie kupiliśmy nic, bo się spłukaliśmy do cna i wracaliśmy goli jak święty turecki. I tak naruszyliśmy rezerwę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2990 |
Raczkowanie
|
Fenris ja równiez przy wadze 53kg miałam sadełko i wystające boczki. Nie chce wyglądać na wychudzoną, tylko szczupła
![]() ![]() A ja już po małej dawce ruchu ![]() ![]() ![]() a zaraz obiadek: piers kurczaka i wlasnie nie wiem co z nia zrobic, ugotować upiec czy co;D |
![]() ![]() |
![]() |
#2991 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rozmiaru 28 to ja nigdy nie będę miała (aktualnie mam 34/36). Każdy ciuch w mniejszym rozmiarze cieszy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Reszta na priv ![]() Kacha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. Edytowane przez magda_lena40 Czas edycji: 2011-07-11 o 13:27 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2992 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() plaża .... Bałtyk ... wspaniale ![]() mam nadzieje że jakieś zdjęcia Nam tu wrzucisz ![]() ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Lolka jest już po operacji ![]() o 20-21 mam ją odebrać od weterynarza... mam nadzieję że już będzie z Nią wszystko okey ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2993 |
Zakorzenienie
|
Proteinki!!
kolejny dzien spedzilam na zakupach, tym razem kupilam m.in spodnice... o matko ile ja kolo niej chodzilam... a bo jasna a bo bede grubo wygladac a bo kolorowa a bo ja wole spodnie jednak ale kupilam. nie chodze w takich kolorach nie chodze w sukienkach/spodnicach ale dukan mi troche i w glowie poprzestawial.... i siedze i sie ciesze do mojej nowej kiecuni, jest przeslicznaaaaaaaaaa juz já kocham! http://www.promod.eu/skirts/printed-...210057544.html Fenris boje sie boje, bo 1. ja mam uczulenie na jad pajakow, ale moja milosc do nich zwyciezyla i postanowilam mimo to je hodowac... a po 2. balam sie dlatego, ze doszlo do mnie, ze moglo trafic na moja mame w pokoju, siostre..psa....a to mogloby sie skonczyc zle... Pajak nadal nie chce wrocic do terra. :| pojecia juz nie mam jak mam te uparta istote tam wyeksmitowac...;/ P.S co myslicie o badaniach w srodku dukania? Bo myslalam,zeby pod koniec sobie zrobic, ale wtedy mnie nie bedzie w PL...a teraz...mija dopiero ( a moze az?) 75 dzien dukania...i sama nie wiem, czy isc do lekarza czy nie? btw, jakie to maja byc badania?
#2994 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dukanki
![]() Nad jeziorem było boskoo ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam wam serdecznie i życzę wytrwałości, bo warto ![]()
![]() |
#2995 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do badań, to ja pierwszy raz robiłam po miesiącu Dukania i dostałam ochrzan, że tak późno, bo powinnam je zrobić zanim zaczęłam. Ty już masz 2 miesiące ponad, więc tym bardziej idź. Badania krwi i moczu-powiedz lekarce że jesteś na diecie proteinowej to ona będzie wiedziała, co Ci zapisać. sreberko Gratuluję ![]() ![]()
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2996 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nerki? wartoba? je tez powinnam? Jak sie je bada?
![]() |
#2997 |
Zakorzenienie
|
To czy nerki dobrze pracują to Ci wyjdzie w badaniu moczu. A wątroba to nie mam pojęcia.
Nie ma sprawy ![]()
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
![]() ![]() |
![]() |
#2998 |
Zakorzenienie
|
Kochane idę po Lolke
![]() dzisiaj miała zabieg... weterynarz dzwonił żeby Ją odebrać ![]() Dziękuje Wam za ciepłe słowa i trzymanie kciuków ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2999 |
Raczkowanie
|
Wiecie co, tak siedzę i dalej myślę jaki wybrać sobie system, 5/5 to wydaje mi się zbyt męczące, 1/1 jeśli zrobię czegoś więcej to za 2 dni nie będzie za świeże. Na blogu, z którego czerpię przepisy, autorka pisze, że ona jedzie tylko na PW. Kiedy stosowała dni naprzemienne, zauważyła, że na białkach chudnie więcej niż na warzywkach więc zaczęła przeciągać dni proteinowe i nabierać wstrętu do warzyw czego skutkiem była depresja i przerwanie diety.
Jak jest z wami, jakie macie zdania na ten temat, jakie systemy stosujecie? I jeszcze jedno pytanie Co z waszą skórą czy przy tak szybkiej utracie wagi nie jest ona "obwisła" np magda_lena40 26 kg w 6 miesięcy to bardzo dużo. Czy skóra dała radę się "skurczyć"
Edytowane przez Kacha199 Czas edycji: 2011-07-11 o 20:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#3000 |
Zakorzenienie
|
hmm ja ide 1/1, nie robie niczego na kilka dni, bo zwyczajnie nie lubie jesc tego samego codziennie, albo nawet co drugi dzien ( choc na przyklad juz ktorys raz z kolei w PW jem kurczaka z cukinia duszona, ale dlatego, ze uwielbiam
![]() Mysle, ze jak ktos nie ma czasu, ma rodzine i musi nie tylko dla siebie gotowac, to rozwiazanie z gotowaniem na kilka dni jest Ok, ale jesli masz czas, lubisz to czemu nie codziennie? Zwlaszcza, ze zdecydowana wiekszosc przepisow dukanowych jest latwa, prosta i niewymagajaca calego popoludnia na przygotowanie... ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:50.