Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. Mamy IX/X 2011 - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Który tytuł będzie najlepszy dla naszego nowego wątku?
Chodzimy jak kaczuszki, bo mamy takie piękne brzuszki. 1 1,92%
Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. 22 42,31%
Przez te nasze duże brzuszki chodzimy jak kaczuszki. 1 1,92%
W kilogramy obrastamy, ale to wszystko dla cudownej roli mamy. 2 3,85%
W kilogramy obrastamy - dla cudownej roli mamy. 18 34,62%
Staś, Filip czy Amelka - to i tak będzie nasza ukochana perełka. 10 19,23%
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 52. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-06, 16:34   #2971
agnyska81
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. Mamy IX/

Cytat:
Napisane przez magdulec Pokaż wiadomość
Magdalena a nie Magda (nie wiele osób wie że to dwa rózne imionka )
No ja wiem, że to dwa różne Ale nie dojdziesz, bo niektore Magdaleny namiętnie zdrabniają się na Magdy i tylko tak każą do siebie mówić.

Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
1. No i pojechało nasze autko Ehh jakiś sentyment do niego miałam, w tyle miejsc nas zawiozło, pamiętam jak tż przyjechał nim po mnie na pierwszą randkę...

2. A laktator ręczny czy elektryczny?
1. No to klasa Mój na pierwszą randkę przyjechał białym rowerem
2. Elektryczny, więc wyobraź to sobie

Irmith, pytałam o herbatkę, bo myślałam, że te liście to tylko w jakimś zielarskim w postaci sypanych suszków można kupić. A Ty masz je w torebkach do zaparzania czy jak to wygląda?

Ledwo co oglądałam wczoraj prześcieradła na allegro (postanowiłam zacząć od czegoś prostego, żeby się nie zniechęcić ), a dziś mąż pojechał do Tesco, a tam zestaw dwóch, normalnie bawełna 100 %, z gumką za 12,99 To mam jedno za darmo i jeszcze na kosztach wysyłki zaoszczędziłam. Mała rzecz, a cieszy

A jutro mama pośle mi pierogów z jagodami Smak mojego dzieciństwa (a moja mamcia pyyyszne pierogi robi)

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 16:44   #2972
lausanne
Wtajemniczenie

Dot.: Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. Mamy IX/

Agnyska ja tez strasznie się bałam laktatora, podchodziłam do niego, "obwąchiwałam" i bałam się użyć. Sytuacja mnie zmusiła (nawał mleczny) I okazało się ze przynosi ogromną ulgę i wcale nie jest straszny

a co do pierogów to jesteś okropna chyba że mi tez Twoja mama zamierza posłać tych pierożków:brzyda l:

---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ----------

Natuś ja się nie znam, ale też bym chyba schizowała
lausanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 16:45   #2973
archinta
Zakorzenienie

Kochane- dzięki za dzisiejsze kciuki podczas badań
Właśnie ściągnęłam sobie wyniki
-glukoza na czczo 84, po 2 h- 107
archinta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 16:46   #2974
agnieszka 0605
Zakorzenienie

natka - wydaje mi się, że powinno być ok. Kase dali, umowę podpisali - jesteś kryta. Zresztą po co mieliby co kręcić??

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ----------

Cytat:
Napisane przez archinta Pokaż wiadomość
ale masz fajnie zazdraszczam

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 16:50   #2975
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
1. No to klasa Mój na pierwszą randkę przyjechał białym rowerem
2. Elektryczny, więc wyobraź to sobie

Irmith, pytałam o herbatkę, bo myślałam, że te liście to tylko w jakimś zielarskim w postaci sypanych suszków można kupić. A Ty masz je w torebkach do zaparzania czy jak to wygląda?

Ledwo co oglądałam wczoraj prześcieradła na allegro (postanowiłam zacząć od czegoś prostego, żeby się nie zniechęcić ), a dziś mąż pojechał do Tesco, a tam zestaw dwóch, normalnie bawełna 100 %, z gumką za 12,99 To mam jedno za darmo i jeszcze na kosztach wysyłki zaoszczędziłam. Mała rzecz, a cieszy

A jutro mama pośle mi pierogów z jagodami Smak mojego dzieciństwa (a moja mamcia pyyyszne pierogi robi)
Rower też fajny
Udany ten twój tż
A prześcieradła normalne czy dzieciowe? Bo byłam w tesco dzisiaj
Mmm pierogi

Cytat:
Napisane przez lausanne Pokaż wiadomość

Natuś ja się nie znam, ale też bym chyba schizowała
Bo kurde jak coś ważnego się dzieje to tż nie ma Ale stwierdziłam, że chyba nie mieli by powodu żeby mnie oszukać, - auto nie było tego warte

Cytat:
Gratulacjeklas ki:

Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605 Pokaż wiadomość
natka - wydaje mi się, że powinno być ok. Kase dali, umowę podpisali - jesteś kryta. Zresztą po co mieliby co kręcić??
Też to sobie uświadamiam na spokojnie Autko nie było warte jakiegoś krętactwa, warte 400zł, zdezelowane

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 16:53   #2976
lausanne
Wtajemniczenie

jejuśku są już mamusie marcowe dopiero co widziałam dwie kreseczki z Konradkiem, w marcu 2010 urodzilam, mam wrażenie jakby to było wczoraj, a teraz już dziewczyny mają termnin na marzec 2012. No i powiem bardzo oryginalnie - jak to życie leci
Stary 2011-07-06, 16:56   #2977
mooonik
Zakorzenienie

Cytat:
W każdym razie wygląda to tak: wyniki eleganckie, mam się trzymać diety i jeśli waga nie będzie spadać ani nie będzie się nic dziać z wynikami to już się z p.diabetolog nie spotkam 6-12 tygodni po porodzie mam zrobić jeszcze raz obciążenie glukozą 75g i tyle
to superancko!

Cytat:
Napisane przez danika Pokaż wiadomość
proszę o kciuki bo na 19.30 mam ginka - jak mi bedzie dane technicznie to sie odezwe po powrocie
prosz

Cytat:
Napisane przez Malgosia1983 Pokaż wiadomość

Aaaaa już wiem o co miała zapytac: śpiworki. Widziałam dzis w smyku że sąróżne rozmiary.. Jaki kupujecie na początek? 56-62 czy większy?
na moim jest 0-6mc

ja bym brała większy, jak dzieciu spasuje to na dłużej wystarczy

Cytat:

Dostałam dziś pocztą laktator z allegro i mąż go wypróbowywał na sobie. Nie chciałybyście tego widzieć W każdym razie stwierdził, że to całkiem przyjemne, a kot wierny widz, bo go dźwięk zainteresował. Komedia Ale przynajmniej mój dziwny strach przed tym urządzeniem sporo zmalał
chciałabym to widzieć

Cytat:

te prześcieradła to do łóżeczka, tak? jakaś wyprzedaż, przecena czy promocja zaraz wyciągnę męża jak takie tanie

mi ostatnio mama podawała jagodzianki a przyjeżdża na weekend to ją poproszę o pierogi

Cytat:
i elegansio

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

Edytowane przez mooonik
Czas edycji: 2011-07-06 o 16:58
mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-06, 16:57   #2978
lausanne
Wtajemniczenie

Cytat:
no śliczne wyniki

Natka Aga ma rację w sumie - umowa podpisana, więc masz myslec pozytywnie A z tż'tami tak własnie jest jak mówisz - kiedy trzeba to ich niet
Stary 2011-07-06, 17:01   #2979
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
jejuśku są już mamusie marcowe dopiero co widziałam dwie kreseczki z Konradkiem, w marcu 2010 urodzilam, mam wrażenie jakby to było wczoraj, a teraz już dziewczyny mają termnin na marzec 2012. No i powiem bardzo oryginalnie - jak to życie leci
A no faktycznie leci

Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
to superancko!

Cytat:
no śliczne wyniki

Natka Aga ma rację w sumie - umowa podpisana, więc masz myslec pozytywnie A z tż'tami tak własnie jest jak mówisz - kiedy trzeba to ich niet
Uspokoiłam się Ich wygląd mnie trochę skołował - takie "karki" z tatuażami Ale w końcu nie kupowali mercedesa za 100tys tylko opla za 400zł
A no tż w pracy więc ma wybaczone

Dominik

Martynka
Stary 2011-07-06, 17:14   #2980
lausanne
Wtajemniczenie

Malgosia jak wrócisz ze szkoły rodzenia to zdaj relację ok?
Stary 2011-07-06, 17:17   #2981
archinta
Zakorzenienie

Jeszcze raz dzięki za kciuki- stracha miałam na tę glukozę bo moja rodzinka mocno wysłodzona jest

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
Ło matko, to ja nawet 1,5 litra nie wypijam . Muszę się poprawić.

A widzisz ze szkołą rodzenia jest lipa, bo u nas w mieście raczej nie ma, a tam, gdzie będę rodzić (100km) zajęcia są codziennie - i mąż się nie zgadza na dojazdy . Co prawda tydzień teraz, a tydzień w sierpniu ale i tak nie chce dojeżdżać. Jednym słowem .

Obiad wstawiony.
Ty się tymi 3 litrami asika nie kieruj- wielbłąd jeden gdzie ona jedzenie mieści???????

To szkoda z tą szkołą, no ale jakby nie patrzeć kiedyś nie było szkół, neta, książek i babki sobie radziły,więc Ty na pewno tez sobie dasz radę
Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Kurcze, to my na szkołę dajemy 390zł i to za 12 spotkań...
Ale chyba już nie ma sensu szukać gdzie indziej.
hmmm- a u nas 450 zł kosztuje- na darmowa już nie mam co liczyć

Cytat:
może nie wszystkie , ale jedna napewno odpowiedziała(czyt.Ja)
no fiem- ale musiałam ją przeca z powrotem w forum wciągnąć no nie
Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
no już leże, prawie nic nie robiłam tzn, jechałam samochodem , mini spożywkę kupiłam i pogadałam z koleżanką z obuwniczego i padam , najchętniej bym sie przespała ...

No miałam sobie na zakupy pójść, skoczyłam do Diversa bo wyprzedaż, ja do kasy ze spódnicą i koszulką dla TŻ a karty nie wziełam płatniczej no i dla mnie nic nie kupione i dla dzidzia dziś też nie kupiłam, ale to nadrobię
No to dobrze, że już leżysz
Czy ja dobry wniosek wysnułam,że TŻtwoi kupiłaś a sobie i dziecku nie
Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605 Pokaż wiadomość
niby tak, ale to wszytko nie takie łatwe teraz mieszkam w zupełnie innym miejscu, zero sąsiadów, zielono, ogród, a tam z jednej i drugiej strony ktoś mieszka. To już zupełnie inne życie jak dla mnie. Ale nie mam wyjścia, wiem, że to koniecznośc i nie wiem przed czym sie bronie...
J atez nie wiem przed czym się bronisz- będzie super extra grejt i tak jak ancia pisała- Amelka będzie miała towarzystwo w sąsiedztwie
Cytat:
Wróciłam Naczekałam się jak głupia W każdym razie wygląda to tak: wyniki eleganckie, mam się trzymać diety i jeśli waga nie będzie spadać ani nie będzie się nic dziać z wynikami to już się z p.diabetolog nie spotkam 6-12 tygodni po porodzie mam zrobić jeszcze raz obciążenie glukozą 75g i tyle dziękuję za kciuki
no i super!!!!

a co do tej sprzedaży auta- luzik- Wy sprzedaliście- nawet jakby zrobili skok na bank w ciągu godziny od sprzedaży- masz umowę, podpis- nawet jak koleś innym nazwiskiem się podpisał- trudno- to już sprawa policji by go ścigać , a nie was- spoko luzzz
Stary 2011-07-06, 17:18   #2982
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
No!

Cytat:
chyba że mi tez Twoja mama zamierza posłać tych pierożków:brzyda l:
A dawałaś jej swój adres?

Cytat:
A prześcieradła normalne czy dzieciowe? Bo byłam w tesco dzisiaj
Dzieciowe, zapomniałam wspomnieć

Cytat:
jejuśku są już mamusie marcowe
Ja już to wczoraj pisałam

Cytat:
te prześcieradła to do łóżeczka, tak? jakaś wyprzedaż, przecena czy promocja zaraz wyciągnę męża jak takie tanie
Jakaś promocja - 70 %. Były dość poprzebierane (pootwierane celofany), do wyboru białe, niebieskie i żółte. Całkiem przyjemne w dotyku, jestem zadowolona
Jeszcze widziałam w gazetce promocje na Lovelę: proszek 3,6 kg+płyn do płukania (niestety nie pamiętam ceny, a u nas tego już nie było) i płyn do prania 1,5 l za 18,99. Nie wiem, czy to okazja w porównaniu do innych marketów, ale najtaniej u mnie w okolicy to zleciłam kupić

Stary 2011-07-06, 17:19   #2983
archinta
Zakorzenienie

aha- Agnyska- historia o mężu, laktatorze i wgapionym kocie wyrwała mnie z kapci
Stary 2011-07-06, 17:19   #2984
DzastaW
Zadomowienie

Witam Was =)
naszczęście tylko jedna strona do nadrobienia była =)
malgosia fajna jest ta książka którą pierwszą przesłałaś, drugiej jeszcze nie czytałam =)
Ostatnio się pokłóciłam z narzeczonym i powiedziałam że będę radę dawała Sobie sama ze wszystkim i dzisiaj się obudził przestraszony i odrazu się pyta czy dobrze się czuje i się dopytywał, dotykał brzucha i pytał się Czarka czy jest wszystko dobrze. Okazało się że Mu się śniło że zaczynam rodzić i nie chciałam Mu powiedzieć, bo dam radę sama Sobie ze wszystkim i że jak wyszedł do pracy to pojechałam do szpitala =))) he he

[reebok_a]606817[/reebok_a]
DzastaW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 17:22   #2985
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
a co do tej sprzedaży auta- luzik- Wy sprzedaliście- nawet jakby zrobili skok na bank w ciągu godziny od sprzedaży- masz umowę, podpis- nawet jak koleś innym nazwiskiem się podpisał- trudno- to już sprawa policji by go ścigać , a nie was- spoko luzzz
No to kamień z serca Dzięki

Cytat:
Dzieciowe, zapomniałam wspomnieć
Kurcze a byłam tam dzisiaj Mam tylko jedno i to średniej jakości

Dominik

Martynka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-06, 17:23   #2986
rabarbar83
Rozeznanie

Cytat:
no to super gratuluję

Danika kciuki za wizytę

Agnyska81 niezłą promocje wyczaiłaś w tym Tesco, mam bliżej do reala niestety no i mąż mi auta nie udostępnia ostatnio
a ja nie podałam chyba latek bo na liście widzę, że jako jedyna chyba nie mam wpisanych a że nie lubię odstawać to też poproszę o dopiskę
tylko tak rocznikowo 28 ale do grudnia jeszcze 27 wybierz proszę co Ci bardziej pasuje bo ja nie wiem
Stary 2011-07-06, 17:26   #2987
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
Kurde zeschizowałam się teraz... Przyjechało 3 kolesi, wyglądali conajmniej podejrzanie, kupił to jakiś Kamil...ale umowę spisałam z Danielem... I teraz mam schiza, czy oni mogli mnie jakoś oszukać No i ten jego dowód taki zdezelowany był - da się podrobić dowód Umowy nawet nie przeczytał A czy jak my go wyrejestrujemy to mam gwarancję, że to wszystko było ok Ło jezu, chyba jutro tż wyślę do wydziału komunikacji żeby jak najszybciej go wyrejestrować bo zeświruję
Z tymi samochodami Mojej kolezanki ojciec sprzedał samochód i teraz Ci faceci żyć mu nie dają teraz, straszą, więc uważaj na siebie, bo teraz tych wariatów pełno

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 17:28   #2988
mooonik
Zakorzenienie

Cytat:
no fiem- ale musiałam ją przeca z powrotem w forum wciągnąć no nie
ale to nie ja pisałam

Cytat:

Jakaś promocja - 70 %. Były dość poprzebierane (pootwierane celofany), do wyboru białe, niebieskie i żółte. Całkiem przyjemne w dotyku, jestem zadowolona
Jeszcze widziałam w gazetce promocje na Lovelę: proszek 3,6 kg+płyn do płukania (niestety nie pamiętam ceny, a u nas tego już nie było) i płyn do prania 1,5 l za 18,99. Nie wiem, czy to okazja w porównaniu do innych marketów, ale najtaniej u mnie w okolicy to zleciłam kupić
aa to wiem, które. Kiedyś byliśmy ale były po 26zł chyba i się zastanawiałam czy brać, pewnie to te same przecenione jeszcze o połowę. Faktycznie miłe w dotyku były. Zbieram męża i jedziemy, może się coś uchowało jeszcze

a proszek z płynem po 40zł, tyle, że podobno płynu do płukania się nie używa do 3roku?? Czy jakoś tak? Pamiętam, któraś pisała - chyba Acelinka że kupiła płyn a na nim instrukcja, że dopiero później się używa..

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 17:29   #2989
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Malgosia jak wrócisz ze szkoły rodzenia to zdaj relację ok?
Wkońcu nie pojechałam, koleżanka odwołała chwilkę po 16 i na dodatek zadzwonili do mnie z UP że jutro kontrola... więc zostałam sprzatać i kwity przygotować dla nich.

Cytat:
No to dobrze, że już leżysz
Czy ja dobry wniosek wysnułam,że TŻtwoi kupiłaś a sobie i dziecku nie
Dopiero zaczynałam zakupy , pierwszy sklep do jakiego zaszłam , a potem miałam na dzieciowe się szwędać, a że w pierwszym sklepie sie okazało że nie mam karty przy sobie to odpuściłam.
Tak mężowi chciałam kupić, wstyd no nie? ale dziś wszedł nawet buziaka mi nie dał na powitanie, widzę kupił sobie bagażnik na samochód, po co nie wiem, wydał pewnie ze 300zł a taras stoi zalany wodą, już nie wspomne o dzieciowych zakupach... nie wiem może ja jestem przewrażliwiona, a on ma swoich wiernych kolegów co mu radzą to i owo...
Lece powolutku dalej sprzątać, sama sobie dam rade nie będę go prosić.
Jak to się mówi duma. Ale wiem że powie że za chwilę i nie posprząta do jutra , a wstyd mieć brudno, może inaczej mam manie czystości, dla jednych to czysto a ja widze swoje

więc se poleżałam.. jeszcze ksiegową muszę dziś odwiedzić... eh a już bym poszła spać najchętniej...

sory że tak smęce

Co do laktatorów kupię po jak będzie potrzeby, ale intryguje mnie ten elektryczny, ciekawa jestem jak on działa

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 17:30   #2990
lausanne
Wtajemniczenie

Cytat:
A dawałaś jej swój adres?

oczywiście że tak nie wspominała Ci?

Ja już to wczoraj pisałam
oj no dobra nooooo ale przyznałam się z ręka na sercu że nie nadrabiałam z braku czasu więc jestem rozgrzeszona
Stary 2011-07-06, 17:34   #2991
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Z tymi samochodami Mojej kolezanki ojciec sprzedał samochód i teraz Ci faceci żyć mu nie dają teraz, straszą, więc uważaj na siebie, bo teraz tych wariatów pełno
A jaki mają "problem" wiesz może?
Mimo swojego wyglądu zachowywali się ok, widzieli co kupują - kilkunastoletnie auto po wypadku I ono raczej na części pójdzie

Dominik

Martynka
Stary 2011-07-06, 17:37   #2992
anuska_s
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez DzastaW Pokaż wiadomość
fajny smak ma ustronianka z jodem =)
potwierdzam, też mi bardzo posmakowała
Cytat:
Napisane przez kellysss Pokaż wiadomość

Kochane ja mam 'jezyk niemowlat' i jeszcze 'zasnij wreszcie' i chyba cos jeszcze....
Mam to na poczcie elektronicznej ....Jak chcecie to dajcie na priva emaile a ja Wam powolutku powysylam jak bede miec czas....
swoja droga bardzo duzo madrych rzeczy w tych ksiazeczkach...
Duzo z nich kozystalam... To dzieki nim nauczylam Alana samego spac (byl okres ze chcial zawsze z nami w łozku a juz byl wiekszy) i ogólnie duzo duzo rzeczy....Godne polecenia naprawde............:ehem :
to jakby co możesz mi przesłać: chuda144@wp.pl, bede wdzieczna
Cytat:
no i mam to co Ancia - nie mogę się wbić w klimat, za długo. I nie czaję o czym piszecie
oj ja mam tak samo, prawie 20 stron do nadrobienia
Cytat:
Napisane przez danika Pokaż wiadomość
hej

od rana próbuje was czytać, ale coś chyba pozalewało studzienki bo wyłączają prąd i internet co chwile...także juz sie kompletnie pogubiłam moze sie wieczorem sytuacja prądowa uspokoi

proszę o kciuki bo na 19.30 mam ginka - jak mi bedzie dane technicznie to sie odezwe po powrocie
kciukasy

Witam Was mamuśki
Jakoś rzadko teraz mam wolną chwilke żeby was poczytać, a wy tak pędzicie z tematami
Stary 2011-07-06, 17:40   #2993
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
A jaki mają "problem" wiesz może?
Mimo swojego wyglądu zachowywali się ok, widzieli co kupują - kilkunastoletnie auto po wypadku I ono raczej na części pójdzie
A nie wiem, wiem,nie chcę kłamać bo to dawno mówiła. A tż co na to wszystko?

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 17:42   #2994
archinta
Zakorzenienie

Zadzwoniłam do mego lubego i mówię mu ,że wyniki odebrałam - tez się stresował bo wiedział, że w rodzince mam dużo cukrzyków- i mówię mu,że jest oki- a on co na to- no ja wiedziałem,ze jesteś dobrym materiałem na matkę Wiecie- ja zawsze antydzieciowa byłam i chyba tez będę kochać tylko swoje, a reszta będzie be, więc on przy każdej okazji ma takie wstawki
Cytat:
że niby czym straszą???????
bez przesady- nie nakręcajmy się!
Ja mam znajomych , którzy swego czasu żyli z handlu autami i sprzedawali je różnym typom- nie jedna afera wyszła, ale zawsez byli kryci bo mieli umowę sprzedaży.
Gorzej jak Ty kupisz kradzione....
Cytat:
ale to nie ja pisałam
kurczę- to chyba kapka- coś mi się pogmatwało w wielocytowaniu i przy jednej z Was nie miałam tego takiego zakończenia cytowania i nie wiedziałam , która wybrać
sorrki
Cytat:
Wkońcu nie pojechałam, koleżanka odwołała chwilkę po 16 i na dodatek zadzwonili do mnie z UP że jutro kontrola... więc zostałam sprzatać i kwity przygotować dla nich.

Dopiero zaczynałam zakupy , pierwszy sklep do jakiego zaszłam , a potem miałam na dzieciowe się szwędać, a że w pierwszym sklepie sie okazało że nie mam karty przy sobie to odpuściłam.
Tak mężowi chciałam kupić, wstyd no nie? ale dziś wszedł nawet buziaka mi nie dał na powitanie, widzę kupił sobie bagażnik na samochód, po co nie wiem, wydał pewnie ze 300zł a taras stoi zalany wodą, już nie wspomne o dzieciowych zakupach... nie wiem może ja jestem przewrażliwiona, a on ma swoich wiernych kolegów co mu radzą to i owo...
Lece powolutku dalej sprzątać, sama sobie dam rade nie będę go prosić.
Jak to się mówi duma. Ale wiem że powie że za chwilę i nie posprząta do jutra , a wstyd mieć brudno, może inaczej mam manie czystości, dla jednych to czysto a ja widze swoje

więc se poleżałam.. jeszcze ksiegową muszę dziś odwiedzić... eh a już bym poszła spać najchętniej...

sory że tak smęce

Co do laktatorów kupię po jak będzie potrzeby, ale intryguje mnie ten elektryczny, ciekawa jestem jak on działa
No jeszcze teraz kontrola
Zrób jakieś dobre ciacho- albo lepiej kup- bo się zamęczysz nam!!!
I duma do kieszeni- wyjaśnij mężowi co to znaczy urodzić wcześniaka i patrzeć na niego przez szybkę inkubatora- potrząśnij nim troszkę!!!! Niech Ci pomaga!

I tak wstyd- przestań go rozpieszczać
Stary 2011-07-06, 17:44   #2995
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rabarbar83 Pokaż wiadomość
Agnyska81 niezłą promocje wyczaiłaś w tym Tesco, mam bliżej do reala niestety no i mąż mi auta nie udostępnia ostatnio
Jestem jeszcze sprytniejsza niż myślisz Nawet 4 liter z kanapy nie ruszyłam, tylko koordynowałam akcję. Mój mąż jest tak szkolony, że umie robić zakupy (prawie) wszystkiego - teraz wprawia się w asortymencie dziecięcym
My auta nie mamy, mieszkamy na wsi, ale do Tesco jest kilka km i teraz głównie on jeździ na zakupy wszelakie. Na skuterku

Wpiszę Ci 27, bo 28 jeszcze przecież nie masz

Cytat:
a proszek z płynem po 40zł, tyle, że podobno płynu do płukania się nie używa do 3roku?? Czy jakoś tak? Pamiętam, któraś pisała - chyba Acelinka że kupiła płyn a na nim instrukcja, że dopiero później się używa..
Też się właśnie zastanawiałam czy ten płyn do płukania się nada. W necie czytałam opinie, że go stosują dla niemowlaków, no ale skoro producent tak podaje Może dobrze, że go nie było

Lausanne, nie wspominała Ale pisałam już, że ona ma taką sklerozę, że nawet imienia swojego przyszłego wnuka nie umie zapamiętać

Edytowane przez agnyska81
Czas edycji: 2011-07-06 o 17:46
Stary 2011-07-06, 17:45   #2996
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
No jeszcze teraz kontrola
Zrób jakieś dobre ciacho- albo lepiej kup- bo się zamęczysz nam!!!
I duma do kieszeni- wyjaśnij mężowi co to znaczy urodzić wcześniaka i patrzeć na niego przez szybkę inkubatora- potrząśnij nim troszkę!!!! Niech Ci pomaga!

I tak wstyd- przestań go rozpieszczać
Lepiej teraz niż bezpośrednio przed porodem lub po porodzie.
Niech przychodzą i kontrolują , będę miała z głowy przemęcze się

a wiesz chyba mu tak powiem jak wróci do domu , choć nie mam chęci się do niego odzywać. A sam widze foch oczywiście. dobra jadę do ksiegowej bo mi się też zejdzie..

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 17:46   #2997
archinta
Zakorzenienie

danika - za wizytę
Stary 2011-07-06, 17:47   #2998
aa2
Zakorzenienie

jestem
byłam na mini placu zabaw i robiłam babki z piasku z małą Anula hehe słodka
gadałam z moja kolezanką jest mamusią prawie 2 letniej Ani a w sierpniu urodzi sie Natalka no i pytałam o ceratki do łożeczka i ona poleciła mi prześcieradła podgumione-mówi ze sa super ceratki sie przesówają itd a to jest wygodne i nei przemaka bede tego szukać
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 17:50   #2999
archinta
Zakorzenienie

Cytat:
Lepiej teraz niż bezpośrednio przed porodem lub po porodzie.
Niech przychodzą i kontrolują , będę miała z głowy przemęcze się

a wiesz chyba mu tak powiem jak wróci do domu , choć nie mam chęci się do niego odzywać. A sam widze foch oczywiście. dobra jadę do ksiegowej bo mi się też zejdzie..
Ty to wszytsko weźmiesz na klatę- kontrola nie kontrola- jak to kiedyś mówił mój dziadek"zuch dziewczyna"

Z mężem serio tak pogadaj, bo to nie ma co- powinnaś się oszczędzać!
Nawet podkoloryzuj historię i wizję inkubatora- on się musi przejąć- będzie Ci lżej
Stary 2011-07-06, 17:52   #3000
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
A nie wiem, wiem,nie chcę kłamać bo to dawno mówiła. A tż co na to wszystko?
Tż nie było bo w pracy jest

Cytat:
Zadzwoniłam do mego lubego i mówię mu ,że wyniki odebrałam - tez się stresował bo wiedział, że w rodzince mam dużo cukrzyków- i mówię mu,że jest oki- a on co na to- no ja wiedziałem,ze jesteś dobrym materiałem na matkę Wiecie- ja zawsze antydzieciowa byłam i chyba tez będę kochać tylko swoje, a reszta będzie be, więc on przy każdej okazji ma takie wstawki

że niby czym straszą???????
bez przesady- nie nakręcajmy się!
Ja mam znajomych , którzy swego czasu żyli z handlu autami i sprzedawali je różnym typom- nie jedna afera wyszła, ale zawsez byli kryci bo mieli umowę sprzedaży.
Gorzej jak Ty kupisz kradzione....
My też wiemy, że jesteś dobrym materiałem na mamuśkę - inaczej byś nie siedziała tu z nami

Gdybym kupiła auto od takich to bym się chyba bardziej stresowała Ale narazie się uspokoiłam Naprawdę auto nie było warte jakiegoś przekrętu Ciekawe co mi tż powie? W sprzedaży aut to teściu jest obeznany ale głupio mi do niego dzwonić z moimi schizami

Dominik

Martynka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości