Rozstanie z facetem, część XX - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-05, 16:20   #2971
egocentryczna
Zadomowienie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XX

pozwolicie,że dołącze??
wczoraj rozstałam się tż,po 2letnim związku. po poniżaniu, kłamstwach, zaniedbywaniu.
myślałam, że będę w tym tkwić już zawsze. ale dałam radę,oderwałam się.już raz zerwałam,ale nie byłam tego pewna i wróciłam po 2tyg.teraz już tego nie zrobię.
prześladuje mnie tylko to dziwne uczucie,że nas już nie ma i żyjemy osobno.naprawde nie potrafię tego opisać.płakałam raz,staram się trzymać.pozdrawiam i poczytuję.
egocentryczna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-05, 16:38   #2972
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez egocentryczna Pokaż wiadomość
pozwolicie,że dołącze??
wczoraj rozstałam się tż,po 2letnim związku. po poniżaniu, kłamstwach, zaniedbywaniu.
myślałam, że będę w tym tkwić już zawsze. ale dałam radę,oderwałam się.już raz zerwałam,ale nie byłam tego pewna i wróciłam po 2tyg.teraz już tego nie zrobię.
prześladuje mnie tylko to dziwne uczucie,że nas już nie ma i żyjemy osobno.naprawde nie potrafię tego opisać.płakałam raz,staram się trzymać.pozdrawiam i poczytuję.
Czyli to, co u mnie.

Bądź silna, dasz radę
Stary 2011-11-05, 16:59   #2973
egocentryczna
Zadomowienie

oh Mandy, ile jesteś po zerwaniu?

najlepsze bylo w tym wszystkim to,ze jak powiedzialam,ze to koniec, to on zaproponowal przerwe.smieszne.
zycie studenckie tak go pochlonelo.
Stary 2011-11-05, 17:08   #2974
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
oh Mandy, ile jesteś po zerwaniu?

najlepsze bylo w tym wszystkim to,ze jak powiedzialam,ze to koniec, to on zaproponowal przerwe.smieszne.
zycie studenckie tak go pochlonelo.
niecały tydzień, byliśmy razem 16miesięcy.

wiesz, generalnie najbardziej boli to, że o nas nie walczyli. ja swojemu powiedziałam, że to koniec, oddałam pierścionek zaręczynowy, a on nawet mnei nie zatrzymał
Stary 2011-11-05, 17:10   #2975
egocentryczna
Zadomowienie

mnie tez nie zatrzymal.. wiem co czujesz. za 1 razem widzialam,ze nie chce sie rozstawac,a tym razem bylo calkiem inaczej.moze to i lepiej.przynajmniej nie zmieklam.
Stary 2011-11-05, 18:11   #2976
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
mnie tez nie zatrzymal.. wiem co czujesz. za 1 razem widzialam,ze nie chce sie rozstawac,a tym razem bylo calkiem inaczej.moze to i lepiej.przynajmniej nie zmieklam.
Ja z moim poprzednim eksem, też się rozstałam, dlatego, że nie byłam zadowolona ze związku. Miałam wtedy nadzieję, że może mnie zatrzyma i będzie chciał wszystko naprawić, ale nie I nie żałuje, że tamto się skończyło To była bardzo dobra decyzja, sama ja podjęłaś nie bez powodu, więc szybko wrócisz do siebie

"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży,
Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi ,
A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz
I walizkę ma spakowaną już ... "

Ofelia 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-05, 18:13   #2977
talkshit
Zakorzenienie

hej
ja wczoraj dostalam kopa w dupe
ide was nadrobic
których nie potrafimy okiełznać.

Motocykl
- mój sposób na życie.

talkshit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-05, 18:23   #2978
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez talkshit Pokaż wiadomość
hej

ide was nadrobic
tzn? ;> coś przeoczyłam chyba
Stary 2011-11-05, 19:34   #2979
egocentryczna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ofelia 20 Pokaż wiadomość
Ja z moim poprzednim eksem, też się rozstałam, dlatego, że nie byłam zadowolona ze związku. Miałam wtedy nadzieję, że może mnie zatrzyma i będzie chciał wszystko naprawić, ale nie I nie żałuje, że tamto się skończyło To była bardzo dobra decyzja, sama ja podjęłaś nie bez powodu, więc szybko wrócisz do siebie
Ja na szczescie nie mialam nadziei,ze mnie zatrzyma.Nie chcialam tego.W glowie mialam tylko ''powiedz,ze to koniec,bez powrotu''.I dalam rade.
Stary 2011-11-05, 19:44   #2980
Wenusjanka19
Raczkowanie

Straszne jest to wychodzenie z domu i modlenie się o to żeby go nie spotkać , boję się że jak go zobaczę to wszytko wróci. Czasami jest dobrze , staram się zapomnieć ale jak pomyślę sobie ,że tyle razem przeżyliśmy , tyle wspólnie spędzonego czasu , a teraz nie istniejemy dla siebie -bolesna prawda.
Wenusjanka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-05, 19:45   #2981
karrramba
Raczkowanie

Cytat:
pozwolicie,że dołącze??
Nie musisz opisywac tego uczucia - wszystkie dobrze wiemy, jak to jest Niestety nie ma na to żadnego uniwersalnego lekarstwa - ale rozmowa z nami bardzo pomaga, więc witamy i czekamy na zwierzenia
Cytat:
hej
ide was nadrobic
talkshit, opowiadaj zaraz, co się stało?
Cytat:
Napisane przez Ofelia 20 Pokaż wiadomość
Ja tak samo z moim, a on nawet nie potrafił ze mną porozmawiać w twarz, tylko wszystko smsami załatwił, zresztą wiecie, jak było... Jak sobie przypomnę, to mnie szlag trafia i mnie szarpie od wewnątrz
karrramba jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-05, 19:47   #2982
Carola16
Zadomowienie

GG do Carola16
Thumbs down Dot.: Rozstanie z facetem, część XX

nie mogę się z tym pogodzić... może to głupie ale chciałabym go znów usłyszeć, mimo wielu przykrych słów

co do tego co pisałam poprzednio o zmianie pracy - zrobiłam to ( rzuciłam pracę do której chodziłam tylko ze względu na niego) i znalazłam nową która bardziej mi się podoba

ale co z tego skoro wszystko widzę w szarych barwach...nawet studia przestają mnie cieszyć
Carola16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-05, 19:48   #2983
MalgosiaM
Raczkowanie

A ja znów namieszałam, miałam się nie odzywac a wysmażyłam list, napisał kiedys ze nie moze byc ze mna jak ja bym tego chciała wiec mu napisałam jak na[rawde chciałam, kiedys rowniez pisal ze nie kocha mnie jak ja jego, wiec napisalam ze uczuc sie nie mierzy i jesli cos czuje niech da temu szanse i czas... potem ponizajac sie juz zupełnie powiedziałam ze niezależnie od decyzji chce zebysmy sie przyjaźnili... tylko jak te prztjazn sobie wyobraza? odpisał o trzeciej nad ranem ze czytał kilka godzin yen moj list w te i we w te... nic wiecej... rano podziekowałam grzecznie ze spedzil noc czytajac i ze rozumiem ze zastanawia sie i nie wie i ze moze potrzebna nam jest jeszcze jedna rozmowa i zeby pomyslal o tym i d.... ani słowa cały dzień... ja go nie rozumiem... facet nie do komunikacji zupełnie... i cco ja mam robic zadałam mu kilka pytan nie dostałam odpowiedzi... naciskac czy znow czekac jak idioyka az sie odezwie... chce juz zamknac ten rozdział.... przyjaźń to przyjaźn ,kolejna szansa to sie staramy, ma mnie gdzies niech t powie a nie buja ze jestem najlepszym człowiekiem jakiego zna
MalgosiaM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-05, 19:51   #2984
elvegirl
po drugiej stronie szafy

MałgosiaM - co on ma jeszcze zrobić, żeby do Ciebie w końcu dotarło że Cię nie chce? Realnie w twarz Ci napluć?

Kobieto, zastanów się, co byś zrobiła ze swoją córką, gdyby się wpakowała w coś takiego? Jaki przykład dziecku dajesz, no zlituj się...

Przecież to się już ciągnie w cholerę czasu...
Stary 2011-11-05, 19:56   #2985
talkshit
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karrramba Pokaż wiadomość
Nie musisz opisywac tego uczucia - wszystkie dobrze wiemy, jak to jest Niestety nie ma na to żadnego uniwersalnego lekarstwa - ale rozmowa z nami bardzo pomaga, więc witamy i czekamy na zwierzenia

talkshit, opowiadaj zaraz, co się stało?

Ja tak samo z moim, a on nawet nie potrafił ze mną porozmawiać w twarz, tylko wszystko smsami załatwił, zresztą wiecie, jak było... Jak sobie przypomnę, to mnie szlag trafia i mnie szarpie od wewnątrz
w sumie to mi glupio teraz , wczoraj sie napiłam , on tez pił ...
i tak jakos wyszło ze do Niego napisalam on mi odpisal ze sie nie odzywał bo nie mial nic na koncie .. ja ze okej i tak piszemy piszemy , on pije dalej .. ja tak samo ... no i napisalam mu ze tesknie a on zebym nie pisala mu takich rzeczy jak jest pijany .. ja ze okej i potem mi napisal ze poznał kogos 6 dni temu ... szczeka mi opadla odpisalam mu tylko acha i ze zycze mu szczescia , a on ze tez raz dwa sobie kogos poznam .. ja ze wiem o tym [ no bo co mialam mu innego odpisac , ze nie chce zwiazku i nikogo poznawac bo mi na nim zalezy ] a on zebym nie byla taka pewna siebie , bo az taka za✂✂✂ista nie jestem ' ... zatkało mnie .. napisalam tylko ze miło mi to slyszec ... a on dobranoc .

Motocykl
- mój sposób na życie.

Edytowane przez talkshit
Czas edycji: 2011-11-05 o 20:02

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-05, 19:57   #2986
elvegirl
po drugiej stronie szafy

pijesz - nie pisz
Stary 2011-11-05, 20:01   #2987
talkshit
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wenusjanka19 Pokaż wiadomość
Straszne jest to wychodzenie z domu i modlenie się o to żeby go nie spotkać , boję się że jak go zobaczę to wszytko wróci. Czasami jest dobrze , staram się zapomnieć ale jak pomyślę sobie ,że tyle razem przeżyliśmy , tyle wspólnie spędzonego czasu , a teraz nie istniejemy dla siebie -bolesna prawda.
znam to
chcialabym sie wyprowadzic z tej wiochy i miec pewnosc ze na Niego nie wpadne ..bo co mi lepiej sie robi , wyjde z kumpela ii jest on i od nowa sie zbierac ex nie widzialam , wiedzialam ze na Niego nie wpadne , jedyna okazja jaka moze byc to zlot jakis czy cos .. ale to dopiero za rok i w sumie terazz nim czasem pisze i ciesze sie ze jest szczesliwy wiec moge go spotkac

Cytat:
Napisane przez Carola16 Pokaż wiadomość
nie mogę się z tym pogodzić... może to głupie ale chciałabym go znów usłyszeć, mimo wielu przykrych słów

co do tego co pisałam poprzednio o zmianie pracy - zrobiłam to ( rzuciłam pracę do której chodziłam tylko ze względu na niego) i znalazłam nową która bardziej mi się podoba

ale co z tego skoro wszystko widzę w szarych barwach...nawet studia przestają mnie cieszyć
super z ta praca ja szukam od lipca roboty i nic nie ma

---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
pijesz - nie pisz
dokladnie

Motocykl
- mój sposób na życie.

Stary 2011-11-05, 20:12   #2988
karrramba
Raczkowanie

Cytat:
w sumie to mi glupio teraz , wczoraj sie napiłam , on tez pił ...
i tak jakos wyszło ze do Niego napisalam on mi odpisal ze sie nie odzywał bo nie mial nic na koncie .. ja ze okej i tak piszemy piszemy , on pije dalej .. ja tak samo ... no i napisalam mu ze tesknie a on zebym nie pisala mu takich rzeczy jak jest pijany .. ja ze okej i potem mi napisal ze poznał kogos 6 dni temu ... szczeka mi opadla odpisalam mu tylko acha i ze zycze mu szczescia , a on ze tez raz dwa sobie kogos poznam .. ja ze wiem o tym [ no bo co mialam mu innego odpisac , ze nie chce zwiazku i nikogo poznawac bo mi na nim zalezy ] a on zebym nie byla taka pewna siebie , bo az taka za✂✂✂ista nie jestem ' ... zatkało mnie .. napisalam tylko ze miło mi to slyszec ... a on dobranoc .
Kurde takshit, narozrabiałaś Ile razy mamy powtarzać, że jak idziesz pić, to telefonu się nie bierze, albo się go głęboko chowa? Bacik się należy

A tego, co napisał, to nie wiem, czy można traktować całkiem poważnie... Nie wiadomo, ile on wypił i w jakim był stanie. Chociaż rozumiem Twój szok, bo moją szczękę też musiałabym zbierać z podłogi po takich tekstach. Dobrze, że nie popisałaś o tym, że tylko z nim chcesz być itd - to jest pozytywne
Jedno jest pewne - masz zakaz zbliżania się do telefonu!
karrramba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-05, 20:16   #2989
talkshit
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karrramba Pokaż wiadomość
Kurde takshit, narozrabiałaś Ile razy mamy powtarzać, że jak idziesz pić, to telefonu się nie bierze, albo się go głęboko chowa? Bacik się należy

A tego, co napisał, to nie wiem, czy można traktować całkiem poważnie... Nie wiadomo, ile on wypił i w jakim był stanie. Chociaż rozumiem Twój szok, bo moją szczękę też musiałabym zbierać z podłogi po takich tekstach. Dobrze, że nie popisałaś o tym, że tylko z nim chcesz być itd - to jest pozytywne
Jedno jest pewne - masz zakaz zbliżania się do telefonu!
wiem dlatego skasowalam Jego numer , a ze nie znam Go na pamiec to wiem ze juz nic takiego nie zrobie , a co do tego ile wypił to nie mam pojecia , nigdy nie wiedzialam kiedy jest juz dosc pijany ... zawsze na 2 dzien mi mowil ze nie pamieta tego i tego itp a wydawał sie byc trzezwy głupia jestem wiem .. ale przynajmniej wiem , ze juz nic z tego nie bedzie skoro kogos poznal ja mu grzecznie napisalam ze szczescia mu zycze a on z tym tekstem mi wyskoczył , dziwnie sie poczulam po tym .. ale okej

Motocykl
- mój sposób na życie.

Edytowane przez talkshit
Czas edycji: 2011-11-05 o 20:37

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-05, 20:19   #2990
Carola16
Zadomowienie

GG do Carola16
Unhappy Dot.: Rozstanie z facetem, część XX

Talkshit - też się ciesze że w tak szybkim czasie ją znalazłam, w dodatku dużo bliżej od mojej miejscowości niż ta poprzednia

znów chce mi się płakać...a jutro mam uczelnie, ciekawe czy mi coś do głowy wejdzie bo w sumie myślę tylko o jednym
Stary 2011-11-05, 20:23   #2991
talkshit
Zakorzenienie

Cytat:
Talkshit - też się ciesze że w tak szybkim czasie ją znalazłam, w dodatku dużo bliżej od mojej miejscowości niż ta poprzednia

znów chce mi się płakać...a jutro mam uczelnie, ciekawe czy mi coś do głowy wejdzie bo w sumie myślę tylko o jednym
to dobrze ze jestes zadowolona
tez bym chciala pojsc gdzies do pracy , ale ciezko cos znalez i tak siedze praktycznie caly czas w domu sama

nie płacz ja jutro tez do szkoły , przynajmniej jakos mi czas zleci

z checia bym sobie gdzies wyskoczyło ale raz ze na tej wiosce nie ma z kim , a dwa ze nawet jakbym chciala pojechac do znajomych to kazdy teraz siedzi z Tz ,albo wychodza grupami , gdzie same pary grr

Motocykl
- mój sposób na życie.

Edytowane przez talkshit
Czas edycji: 2011-11-05 o 20:24
Stary 2011-11-05, 20:27   #2992
h2o0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wenusjanka19 Pokaż wiadomość
Kiedy ja spotykam swojego eks, to mam nogi jak z waty, serce mało mi z piersi nie wyskoczy, a potem tak trudno mi się uspokoić...
h2o0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-05, 20:30   #2993
oleczka220
Raczkowanie

Ja tez dzisiaj siedze i czytam wasz watek, nie najlepszy humor niestety..

Ksiazki
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=557855
oleczka220 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-05, 20:31   #2994
Carola16
Zadomowienie

GG do Carola16
Unhappy Dot.: Rozstanie z facetem, część XX

no właśnie też tak myślę, przynajmniej do 18 siedzę w szkole i nie będzie czasu na użalanie się nad sobą...

najbardziej chodzą mi po głowie i bolą jak cholera te słowa : "teraz to sobie myślę że 2 lata to był zmarnowany czas "- nie docenił tego że schudłam 35 kg żeby mnie zauważył, że ograniczyłam do zera swoje kontakty ze znajomymi bo uważał że to banda półgłówków itp

cóż mam nadzieję że mnie doceni teraz, kiedy już nie jesteśmy razem...
chociaż czy to możliwe ?!- szczerze wątpię patrząc na jego charakter
Stary 2011-11-05, 20:33   #2995
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

no to jutrzejsze spotkanie zostalo przesuniete na inny termin . eks ma jakies problemy w domu. powiedzial, ze powie mi pozniej o co chodzi ... domyslam sie o co chodzi

Edytowane przez Lady Marmalade
Czas edycji: 2011-11-05 o 20:35
Lady Marmalade jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-05, 20:36   #2996
talkshit
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie też tak myślę, przynajmniej do 18 siedzę w szkole i nie będzie czasu na użalanie się nad sobą...

najbardziej chodzą mi po głowie i bolą jak cholera te słowa : "teraz to sobie myślę że 2 lata to był zmarnowany czas "- nie docenił tego że schudłam 35 kg żeby mnie zauważył, że ograniczyłam do zera swoje kontakty ze znajomymi bo uważał że to banda półgłówków itp

cóż mam nadzieję że mnie doceni teraz, kiedy już nie jesteśmy razem...
chociaż czy to możliwe ?!- szczerze wątpię patrząc na jego charakter
ja jutro tylko do 12 , ale potem o 14 ide na mecz .. gdzie on pewnie tez bedzie

tez by mnie takie słowa zabolaly masakra ! mnie zabolalo to co mi wczoraj napisal , a co dopiero uslyszec takie cos

Cytat:
Napisane przez oleczka220 Pokaż wiadomość
Ja tez dzisiaj siedze i czytam wasz watek, nie najlepszy humor niestety..

Motocykl
- mój sposób na życie.

Stary 2011-11-05, 20:38   #2997
oh Mandy
Zakorzenienie

Haha, słuchajcie do mnie się on praktycznie cały dzień nie odzywał.. Jakiś czasu napisał mi że przeprasza że się nie odzywał, ale rzucił telefon w kąt i go nie sprawdzał
Nie odpisałam na to... Dostałam przed chwilą następnego smsa: Bez złości już, Kocham Cię.
Odpisałam ironicznie : Ależ ja się nie złoszczę, przecież rzuciłeś telefon w kąt, o co miałabym być zła?

Czekam na koleżankę, ale humor mam fatalny
Stary 2011-11-05, 20:38   #2998
trupiegi
Zadomowienie

Parę wieczornych refleksji:
Słucham do obrzydzenia w kółko popularnej na ślubach piosenki. Do OBRZYDZENIA.
Przez kilka najbliższych miesięcy nie chcę faceta. Nie uznaję także przygód łóżkowych. Oczyszczenie.
Chciałabym wiedząc to, co teraz wiem, wykorzystać 2 lata temu, kiedy zaczęło się psuć.
Kundera napisał b. mądre słowa, przekładam z czeskiego: "Człowiek nigdy nie może wiedzieć, czego ma chcieć, ponieważ żyje tylko jednym życiem i nie może go w żaden sposób porównać do swoich poprzednich żyć, ani poprawić ich w następnych życiach. (...) Człowiek żyje za pierwszym razem i bez przygotowania. Jak gdyby aktor grał w przedstawieniu bez jakiejkolwiek próby". Tak było ze mną i z nim. Teraz umiałabym trzasnąć drzwiami, kiedy było trzeba. Drugiego życia nie będzie.
Śmieciowata telewizja, śmieciowate reklamy, śmieciowate sklepy, śmieciowate sławy, śmieciowate jedzenie, śmieciowata cywilizacja, śmieciowate umowy, śmieciowata sytuacja w kraju, śmieciowate umysły. A ja tak lubię porządek.
trupiegi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-05, 20:51   #2999
Carola16
Zadomowienie

GG do Carola16
Wink Dot.: Rozstanie z facetem, część XX

pewnie pod wpływem tego co się stało tak myślę ale nie chce mieć już wcale żadnego faceta... żadnego !

dobra dziewczynki trzymajcie się jakoś miłego wieczoru i dobrej nocy
ja muszę jeszcze uszykować kilka rzeczy na jutro i idę spać (o ile mi się uda)
Stary 2011-11-05, 20:52   #3000
LusciousElegance
Rozeznanie

dzisiaj miałam cały dzien zajęty, praktycznie nie myślałam o nim i powiem wam, że po tym dniu nawet teraz nie mam jakiś głębszych rozmyśleń i wiem na pewno, że dam rade!
Chcę dorosłego faceta, nie jakiegoś szczeniaka, który teraz korzysta z życia jak może, w dodatku jest dwulicowym dupkiem, który co innego mówi co innego robi. Musiałam się tutaj wygadać, chociaż wiadomo rozum inaczej, serce inaczej.
Ale facet z którym byłam szczęsliwa w moich oczach - umarł.
To nie ta sama osoba. Jestem tylko dumna, że ze mną mógł być prawdziwy, tylko ze mną był taki dobry, kochany i tego na pewno nie zapomne.
LusciousElegance jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości