![]() |
#2971 |
Rozeznanie
|
Dot.: TOHO zamówienie zbiorowe
Ja bym mogła, ale kurczę, dzielenie we trzy to już przerabiałyśmy na początku. Zgroza!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2972 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
WYMIANKA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=569478 BIŻUTERIA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=585087 FANPAGE: http://www.facebook.com/Rododendron7 GALERIA: https://picasaweb.google.com/114956622234292997547 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2973 |
Zakorzenienie
|
Napewno zgłoszą się jeszcze jakieś chętne duszyszki do pomocy.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2974 |
Wtajemniczenie
|
Wychodzi na to, że ja 2.VI je nie będę mogła
![]() Mogę się zapytać mojego małża i Młodej czy pomogą, tylko musiałabym mieć najpierw pakę w domu ![]() Poza tym mamy wagi jak trza i system opracowany ![]() ![]() Czy jakaś osoba z Warszawy i okolic byłaby w stanie i miała chęci w razie podziału 26.V pomóc nam przy tym zacnym zajęciu?? Edytowane przez Rusa48 Czas edycji: 2012-05-22 o 10:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2975 |
Raczkowanie
|
Ja bardzo chętnie bym się dołączyła do dzielenia, ale jeśli to ma być najbliższa sobota, to jeszcze dzisiaj nie wiem, czy mogę. Jutro małż powinien wiedzieć, czy nie wyjeżdża przypadkiem służbowo, jeśli wyjedzie to niestety nie będę w stanie
![]() Ale jeszcze nic straconego ![]() Edit: Rusa, dzielenie u Ciebie?
![]() |
#2976 |
Wtajemniczenie
|
Mój ma wrócić z delegacji w czwartek
![]() Tak, dzielenie ma być w moim pieprzniku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2977 |
Zadomowienie
|
Ja mam w przyszłym tygodniu kolokwium semestralne i egzamin, więc nie wiem, czy dam radę
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2978 |
www.dulcedo.pl
|
No ja niestety 26-27 grasuje na Nowym świecie. Mogę dobić wieczorkiem. Przesyłka w Polsce na pewno tylko jeszcze nie w doręczeniu.
![]() |
#2979 |
Rozeznanie
|
Jak mi szkoda ,ze ja na drugim końcu Polski i pomóc nie mogę
![]() ![]() rododendron do pojemniczków mieści się po Toho round 10g - 15, 10g -11 i i prawie całe 10 g 60 -tki.Przy treausure jednego koloru weszła mi paczka 10 g a innego nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2980 |
Rozeznanie
|
Głupia sprawa, że dopiero teraz, ale nie sprawdzałam poprzedniego zamówienia z tabelą, czy dostałąm wszystko co zamówiłam - raz że dostałam koraliki bardzo późno, dwa, że nie miałam w ostatnim czasie dostępu do neta. Ale do rzeczy, czy nie dostały się komuś ekstra fire polish 4mm crystal zbiorcze opakowanie - tzn 3 szt, 1 opakowanie mauve 3mm i jedno opakowanie jonquile 3mm, bo ja ich niestety nie dostałam. Jeśliby jednak się nie znalazły u nikogo, trudno, następnym razem sprawdzę od razu jak dostanę koraliki, głupota że nie zrobiłam tego od razu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2981 |
www.dulcedo.pl
|
Iwonko wiesz co nie wiem co Ci mam powiedzieć
![]()
![]() |
#2982 |
Zakorzenienie
|
Mauve i jonquile na pewno nie dostałam, bo bym zauważyła, że mam kolor, którego nie chciałam. A crystal- nie pamiętam czy brałam, ale na pewno zauważyłabym, jakby przyszło ich za dużo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2983 |
Rozeznanie
|
Ok dzięki, moje gapiostwo, po prostu sprawdzałam sobie teraz w obu tabelach, czy nie wzięłam podwójnie niektórych kolorów, no i okazało się, że zamówiłam poprzednio fp żółte i różowe, a na pewno zauważyłabym je w morzu szarości, niebieskich zielonkawych i fioletów. Zdarza się, teraz sprawdzę wszystko bardzo dokładnie i jak coś będzie nie tak, będę meldować na bieżąco. Sorry za zamieszanie - zamówienie było bardzo duże, więc mogło się coś zawieruszyć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2984 |
Zakorzenienie
|
Uff - po prostu śmiesznie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2985 |
Rozeznanie
|
???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2987 | |
Rozeznanie
|
U mnie tez nie bylo, a zauwazylabym od razu, bo dolaczylam za pozno i nie zalapalam sie na zadne 4mm i niewiele pozostalych, jonquile nie mialam i nie mam, mavue zamawialam paczke i ja dostalam; Nie sprawdzalam superdokladnie, ale mniej-wiecej ile i jakich paczek i wyglada, ze wszystko bylo O.K. Jakos nie moge poza tym uwierzyc, ze dziewczyny moglyby sie pomylic na taka az ilosc...jestes pewna, ze gdzies nie zawieruszylas, moze odlozylas w inne miejsce albo cos juz z nich robilas w miedzyczasie ...no bo jeszcze te dwie 3mmm, ale ZBIORCZE 4mm nie zauwazyc (bo skoro sie zamawia duze, to raczej na nich zalezy, a paczke chyba chociaz pobieznie przejrzalas...)? Albo nie mialas uszkodzonej przesylki na przyklad?
---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
WYMIANKA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=569478 BIŻUTERIA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=585087 FANPAGE: http://www.facebook.com/Rododendron7 GALERIA: https://picasaweb.google.com/114956622234292997547 Edytowane przez rododendron7 Czas edycji: 2012-05-23 o 23:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2988 |
Raczkowanie
|
Niestety jednak nie będę mogła wziąć udziału w dzieleniu
![]() ![]()
![]() |
#2989 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak robiłam zamówienie, korzystałam z gościnności osób u których przebywałam i miałam dostęp do internetu, potem kiedy doszło już do realizacji zamówienia wyprowadziłam się i dostępu do neta już nie miałam przez ok. 1 m-c, czasem gdzieś tam, ale bardzo okazjonalnie, więc jak koraliki doszły (a doszły do Polski, gdzie mnie nie było), to trwało jeszcze jakiś czas, żeby je otrzymać, a wciąż nie miałam internetu, więc nie mogłam sprawdzić dokładnie, gdyż nie skopiowałam tabeli na komputer. Potem miałam już w kwietniu dostęp do internetu, ale nie przyszło mi do głowy, żeby sprawdzić, czy wszystko dokładnie jest (dużo tego było, więc zakładałam że na pewno wszystko się zgadza). W międzyczasie doszło do następnego zamówienia, no i bardzo się podekscytowałam i wzięłam w nim udział (no i wtedy mogłam sprawdzić czy wszystko jest, przy okazji zamawiania, żeby nie powielić kolorów - ale nie zrobiłam tego - taki ze mnie typ. Potem znowu nie miałam neta - nie moja wina, BT twierdzi, że to nieporozumienie - nieważne, internet mam od przedwczoraj, no i postanowiłam sobie wreszcie sprawdzić, czy ponownie wybrałam jakieś kolory i które i wtedy dopiero przejrzałam wszystko jeszcze raz i niestety nie mam tych zbiorczych fp 4mm crystal, mam tylko te ab. Zresztą chyba w głowie utkwiłam mi sytuacja z tym, że były out of stock, bo teraz je znowu zamówiłam, zamówiłam też mauve zbiorcze opakowanie, a potem się okazało, że poprzednio też zamówiłam, ale nie doszło. No to się rozpisałam. Teraz zamówienie znowu idzie do Polski i odbiorę je w okolicach 15ego czerwca, ale moja siostra od razu po otrzymaniu przesyłki sprawdzi czy się wszystko zgadza i będę meldowała na bieżąco. Zresztą ja to chyba pecha mam, przy pierwszym zamówieniu też nie dostałam jednej paczuszki z 15stkami, zresztą meldowałam o tym na forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2990 |
Rozeznanie
|
Czyli dzielimy we trzy???
To faktycznie kiepsko. Jedyny ratunek w córce Dorotki. Nocka jak nic nam zejdzie, bo rozszalałyśmy się mocno z kolorkami. I 15/0 sporo... Może minie mi do nich zapał po tym dzieleniu. Aniu, weźmiesz dla mnie pudełeczka, czy to będzie kłopot? Ja mogę wyjechać z domu dopiero ok. 13, bo mamy piknik w przedszkolu z okazji dnia mamy. Nie zrobię maluchowi takiego numeru, że mnie nie będzie. Ale za to zostanę do bólu, nie zmyję się jak ostatnio. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2991 |
www.dulcedo.pl
|
Iwono nie wiem czemu tak się wydarzyło, nie wiem czy zdajesz sobie sprawie jak wielkie jest to przedsięwzięcie logistyczne by to wszystko ogarnąć. Proponuję Ci wynająć za 3 zł kafejke na godzinę i sprawdzić jeśli będą jakieś braki. Ja robię to bo także chcę miec te koraliki, ale chętnie skorzystam z okazji jak się zbierzecie i dołączę do waszego zamówienia i potem będę tylko sprawdzać zgodność zamówienia z tabelą.
---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Rusa paczka wazy 20 kg
![]() |
#2992 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Natomiast z tą kafejką jest problem tu, gdzie mieszkam, raz że za granicą, dwa że na wsi, trzy że na końcu świata. Ale dziś był pan z BT, sprawdził mi neta, wyjaśnił dlaczego mi odcięli i powiedział, że więcej się to nie powtórzy. Zamówienie siostra sprawdzi mi na bieżąco, myślę, że wszystko będzie ok. W każdym bądź razie nie chciałam robić zamieszania, więc zamknijmy sprawę, ok? ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Cytat:
Natomiast z tą kafejką jest problem tu, gdzie mieszkam, raz że za granicą, dwa że na wsi, trzy że na końcu świata. Ale dziś był pan z BT, sprawdził mi neta, wyjaśnił dlaczego mi odcięli i powiedział, że więcej się to nie powtórzy. Zamówienie siostra sprawdzi mi na bieżąco, myślę, że wszystko będzie ok. W każdym bądź razie nie chciałam robić zamieszania, więc zamknijmy sprawę, ok? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2993 |
Wtajemniczenie
|
Aż się boję przypominać bo w trójkę będziecie mieć i tak dużo roboty-ale w razie czego Dorotko pamiętaj o mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2994 |
Rozeznanie
|
Aniu, pudełeczko dla ciebie wezmę, nie ma sprawy. Tylko się zastanawiam nad tą 13. To o której byś dojechała do Rusy? Późno byśmy zaczęły... Albo ja wcześniej doczłapię i zaczniemy dzielić we dwie. Ja z kolei do "wczesnego rana" nie mogę zostać tym razem
![]() A w ogóle, logistycznie, to kiedy Dorota dostanie paczkę od Lubomirki? Albo Kaśka po drodze do centrum podrzuci mi ją do bagażnika... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2995 |
Wtajemniczenie
|
Aniu, to ok której godziny miałabyś szansę do mnie dojechać? Muszę się jakoś zorganizować, doprowadzić chociaż jedno pomieszczenie do stanu używalności- zresztą w nim będziesz spała
![]() ![]() ![]() Druga Aniu- z tym zaczęciem wcześniej to dobry pomysł i jako pierwsze zrobiłybyśmy koraliki, które Ty zamawiałaś ![]() Kasiu, czy paczka przyszła? Masz już koperty i torebki? Edytowane przez Rusa48 Czas edycji: 2012-05-24 o 13:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2996 |
Rozeznanie
|
No, do W-wy mamy ok. 2,5 godziny.
A do Ciebie? Zaraz posprawdzam. mapsgoogle wyliczył mi 3 godziny. Także realnie na 16-16.30 bym była ![]() Edytowane przez onaania Czas edycji: 2012-05-24 o 14:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2997 |
Wtajemniczenie
|
Zależy z jakiej części Wa-wy. W sobotę z Anina do mnie ok godziny, a to przez całe miasto, ino trasą
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2998 |
Rozeznanie
|
To ja powinnam około godziny jechać, bo bliżej niż z Anina mam, więc mogłabym być między 11 i 12 rano, zależy jak się wygrzebię. I, jeżeli Kasia podrzuci mi paczuszkę, to przywiozę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2999 |
Wtajemniczenie
|
To super
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3000 |
Zakorzenienie
|
Może przy następnym zamówieniu będę mogła pomóc, bo wreszcie będę miała możliwość zabunkrowania się w Warszawie u brata
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.