|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2971 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część II
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2972 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja Ci zaraz dam uprzejmość no ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2973 |
Zadomowienie
|
Superka-mi już coś z głową się dzieje
![]() ![]() ![]()
#2974 |
Konto usunięte
|
Wyrafinowany nie zmieniaj tylko kolorku, wcześniej to się farbowało,robiło pasemka wszelakie balejaże a teraz najpiękniejszy jest swój kolor . Zrób sobie jakieś cieniowanie, a z długości zostaw,no tylko końcówki podetnij . A co do przedziałki to nie wiem jeśli też chcesz coś zrobić to może na lewą stronę i też kapinkę podrównać co trzeba .
Edytowane przez 201606210914 Czas edycji: 2012-06-19 o 21:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#2975 |
Wtajemniczenie
|
Superkas nie rób na nogi żadnych ćwiczeń siłowych. Oprócz skakanki to polecam biegi długodystansowe.
Czarna taratara ja ci dam, żadna uprzejmość. Wyglądasz już naprawdę nieźle ![]() Ugotowałam rosołek na jutro, żeby odpocząć od bigosu ![]()
#2976 |
Zadomowienie
|
CzarnaDamo, jak tak dalej pójdzie, to obie puscimy mężów z torbami
![]() ![]() Pewnie, że możesz/powinnaś sie tak ubrac (rurki+szpile)! Albo może lepiej nie, bo Twój mąz dostanie nerwicy, jak Cię faceci wianuszkiem obtocza ![]() Martuszka, ja polowałam na plisowana spódnice z Mango, bo wyhaczyłam takową w gazecie, a jak sie do nich wybrałam, to laska mi mówi, że juz nie ma, wszystkie kolory/rozmiary wyprzedane ![]() ![]() Dzięki za info o naszym kochanym szczurku ![]() ![]() Suzzi, powolutku zaczynaja wyłaniac sie dobre strony tego Waszego związku ![]() Czarna, jak tak czytam o Twoich podbojach, to aż sama mam ochotę sie odwalic i gdzieś wyjść ![]() ![]() ![]() ![]() Baleronowa, jak masz smykałke do kompa i Cie to interesuje, to może to jest Twoja droga ![]() Bottega, widzę, że u Ciebie tez sporo sie dzieje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aaa, przypomniało mi sie, ze raz sie ładnie ubrałam - getry+tunika na imprezę rodzinna, ale to tez bez pokazywania się na ulicy było ![]() ![]() Bottega, mam nadzieję, że znalazłas cosik na obrone. Jeśli juz o tym napisałas, to jeszcze doczytam ![]()
start 1 lipiec 2015 - 79,8 kg ![]() ![]() ![]() cel I - 75 kg ![]() cel II -71kg ![]() cel III - 68 kg ![]() cel IV - 65 kg ![]() cel V - 62 kg ![]() Wzrost 168 cm start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62 |
![]() ![]() |
![]() |
#2977 |
Zadomowienie
|
Puchatku-ty wiesz że my poważnie ich z torbami puścimy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2978 |
Konto usunięte
|
Czarna- popieram Puchatka (Puchatkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2979 |
Konto usunięte
|
Czarna w rurkach i szpilkach będziesz normalnie dżaga kochana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2980 |
Zadomowienie
|
[1=15fbf25984e7133984742ef f4c4169aacf1167cc_5ed82ba 6a0637;34809331]Czarna- popieram Puchatka (Puchatkę
![]() mówisz??!posłucham się was moje skarby ![]() ![]() Superka-ty to byś mnie ubrała od stóp do głowy ![]() ![]()
96.4... ![]() ![]() ![]() Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie... Edytowane przez czarnaDama2394 Czas edycji: 2012-06-19 o 21:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#2981 |
Zadomowienie
|
Suominadia, witaj w klubie niezdecydowanych
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Laski, musze uciekac, znów nie nadrarobiłam postów ![]() ![]() ![]()
start 1 lipiec 2015 - 79,8 kg ![]() ![]() ![]() cel I - 75 kg ![]() cel II -71kg ![]() cel III - 68 kg ![]() cel IV - 65 kg ![]() cel V - 62 kg ![]() Wzrost 168 cm start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62 |
![]() ![]() |
![]() |
#2982 |
Zakorzenienie
|
tak, równy miesiąc temu.
właśnie siedzi obok mnie i liże moje udo, osioł mały ![]() thenerd, o kurcze :< moja na szczęście gorączki nie ma, humor też dopisuje. hmm chyba jej się polepszyło, bo widzę, że jak mnie nie było, to zjadła to, co miała na śniadanie + mocz ma normalny (wcześniej ze 4 razy nasikała w ceglanym kolorze). Nie wiem co to było, ale mam nadzieję, że już będzie ok! Z mamą właśnie ją obejrzałyśmy - raczej kleszcza nie ma. superkas, amogłabyś zrobić zdj. tym nogom? Patrząc po postach an wizażu wiem, że często kobietom wydaje się, że mają duże mięśnie nóg, a jak okazuje się w rzeczywistości to nie mięśnie, a w większości tłuszcz (który po prostu ładniej wygląda niż w niektóych przypadkach). Więc możliwe, że przesadzasz z tymi nogami i jak najbardziej możesz jeszcze nad nimi pracowac ![]() Puchatku, salsę polecam baardzo ![]() Z tym ubieraniem się to mam tak samo - w sumie chyba nic poza rozmiarem nie zmieniłam. No ok... w tej chwili prawie nie kupuję czarnych ubrań + chodzę częściej w sukienkach. To by było na tyle ![]() soldus, ![]() ![]() ![]() Ja też kiedyś wyleciałam w kapciach ![]() ![]() ![]() ![]() "Pozycja psa"? Omg, czego to ludzie nie wymyślą ![]() Byłam za Zumbie. Lipa. To NIE dla mnie. A kysz! Ja musze mieć wszystko ogarnięte, a nie taki bajzel, tu noga, tam ręka, tu tyłek, tam coś tam, albo wszystko jednoczęsnie i jeszcze jakieś krzyki. Blee. Takie coś to ja prezentuję po pijaku i nie potrzebuję do tego instruktora. Zdecydowanie Salsa górą. Nóżka ładnie, rączka ma być tak a nie inaczej, plecy tak, biodro tak, na raz to, na dwa tamto - wszystko z gracją, lekkością, a jednocześnie takie kobiece i kuszące. O! Zajechałam (znowu prowadziłam ![]() ![]() ![]() ![]() Lecę ćwiczyć ![]() Kolorowych snów! ![]()
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2012-06-19 o 22:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2983 |
Konto usunięte
|
Bottega ok zaraz Ci wyśle na pw
Edytowane przez 201606210914 Czas edycji: 2012-06-19 o 22:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#2984 |
Wtajemniczenie
|
ja tu tylko dla losowego spamu, żeby być na 100 stronie
MAM DOŚĆ NAUKI ![]()
![]() |
#2985 |
Zadomowienie
|
Szczurku-szczerze współczuję kochana
![]() ![]() Superka-no i mi proszę zdjęcia tych twoich nożek ![]() ![]()
#2986 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Puchatku Zapiszę się na salsę. Od dawna marzyłam, żeby zapisać się na jakiś kurs tańca. Już w dupie z obcymi kolesiami, tylko jeszcze parę kilo, parę kilo... bo na razie to ja nie potańczę, mogę ewentualnie przy upadku zrobić dziurę w podłodze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aaaa gratuluję wszystkim spadeczków! Jeśli o mnie chodzi to moja dieta rozssypała się dziś w proch.. ![]() Wybiegając do pracy nie zdążyłam zrobić sobie obiadu, więc na obiad zjadłam po drodze dwa batoniki fitness musli plus jogurt grejfrutowy. Poźniej dwa kabanosy z piersi z kurczaka i też jogurt ale już jogobellę pitną light a jak wróciłam na chatę wciągnęłam dwie wasy z wędliną z indyka, pomidorem i odrobiną serka wiejskiego. Wiem wiem, należą mi się baty. Dałam ciała dziś.
start 75kg (16.04.2012) ![]() ![]() aktualnie: 69 cel I 69 - OSIĄGNIĘTY!!!! cel II 65 cel III 60 cel IV 55 ![]() Nigdy nie rezygnuj z celu, tylko dlatego, że jego realizacja zajmie Ci dużo czasu. CZAS I TAK UPŁYNIE.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2987 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Skruszona wracam do mniejszych porcji jedzenia i chyba po prostu muszę sobie rozpisać co mogę jeść i ile. Oglądałam wczoraj swoje zdjęcia sprzed 2 lat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pytanie do bardziej doswiadczonych: Co robiłyście na samym początku żeby się coś ruszyło? Puchatku, moja przyjaciółka jest taką Trinii i Suzaną w jednym ![]() ![]() Ale u mnie fajny chłodek po tych wczorajszych upałach. Na śniadanie 2 kromki białego pieczywa, z odrobina masła, cieniutkimi pllastrami sera żółtego i odrobiną majonezu. Mam pustki w lodówce i wyjadam co zostało:P Muszę sie na zakupy wybrać. Edytowane przez madziullka Czas edycji: 2012-06-20 o 06:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#2988 |
Rozeznanie
|
Witajcie kobitki,
Wczoraj nie pisałam, bo miałam urodziny i gości i w ogóle straszny kocioł. Ale dziś jestem i już nadrobiłam wasze wypracowania. Ja nie wiem co się dzieje z tym wątkiem 1 dzień i kilka stron. Wczoraj urodzinowe grzechy : lampka szampana i kiełbaska z grilla, ale dziś odpracuję bo mam w planach aeroby po 20.00 Dziś dietetycznie bardzo, nawet do pracy mało mam bo jak pisała wczoraj mega zakręcenie ,wiec do sklepu też nie dałam rady. Więc do pracy jogurt, truskawa,jabłko, pomidor i ogórek. I do 16 musi wystarczyć. Martuszka : jak widzisz, ty pizzę ja kiełbaskę. Pofolgowałyśmy sobie ![]() Bottego : Myślę, że twój brak ochoty na zbliżenie z TŻ to zarówno stan zdrowotny (wiesz przy szpitalu i wszystkich innych sprawach zrozumiałe że jesteś zmęczona) no i jak do tego nie wszystko się w związku "klei i składa" to efekt jest taki a nie inny. Współczuję Ci kochana, ale wierzę że wyjdziesz z tego wszystkiego zwycięsko. Zarówno ze zdrówkiem i TŻ. Wiesz, jesteś taką fajną babką, że nawet jak z nim nie wyjdzie to jestem pewna że ustawi się do Ciebie kilka panów w kolejce ![]() soldus : Ty to jednak podrywasz tych facetów na przystankach. Metoda "na kapcia". Takie miłe sytuacje są najlepszym poprawiaczem humoru! Tak dalej!
#2989 |
Konto usunięte
|
Elganja- Zaległe WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
![]() ![]() ![]() ![]() Bottega, Elganja- te kapcie tak na pierwszy rzut oka nie wyglądają jak kapcie (mam taką nadzieje). Tym bardziej, że potem poszłam w nich jeszcze do sklepu po kawę ![]() Bottega co do łażenia w piżamie. W cudownych czasach, kiedy to tańczyłam z ogniem i jeździłam po różnych festiwalach kuglarskich i ogniowych to nie raz, nie dwa w piżamie do sklepu się szło ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2990 |
Rozeznanie
|
czarna : spodnie szał
![]()
#2991 |
Raczkowanie
|
Miałam dziś jechać na wycieczkę rowerem, ale mama z rana pojechała nim na grzyby, a wróciła z zepsutym
![]() ![]()
#2992 |
Zadomowienie
|
Wiem co wybierać ![]() ![]() ![]() ![]() czyżbyś miała urodzinki??? ![]() Laski dziś mam dzień zamuły ![]() ![]() dziś rano ubrałam się w te szpile legginsy i białą tunikę i stwierdziłam,że wyglądam nawet nawet ![]() ![]() ![]() a gdzie moje Cipuchy??? Aaaa u mnie spadem mini mini!0,1kg ![]()
#2993 |
Rozeznanie
|
ach,
![]() ![]() Dziękuję wszystkim za życzonka ![]() czarna : ja jak zakładam jakieś ekstremalne buty to auto prowadzę w adidaskach a te biorę na przebranie. Zawsze jakaś opcja
![]() |
#2994 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
też o tym myślałam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2995 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak ma się nie wylewać jak go nie ćwiczysz i jesz co chcesz? 1. Rozpisz sobie plan. Ćwiczenia 5 x w tyg. 2 dowolne dni przerwy (ale nie 2 pod rząd). I to mają byc ĆWICZENIA a nie ćwiczenie. 2. Otwierdzasz Word'a i tworzysz dokument pt. "moje jadłospisy - spowiedź" i codziennie zapisujesz każdy posiłek, każdy kęs! A najlepiej po prostu zapisuj to na stronie tabele-kalorii.pl i wstawiaj tu. 3. Przypomnij mi (tyle osób przewinęło się przez wątek, że nie pamiętam) - czy to Ty nie mogłaś jeść (ze wzgl. zdrowotnych) pełnego ziarna? Jeśli to dot. innej osoby, to co to za biały chleb?! ![]() ![]() O. Koniec głaskania po głowie. Wkurzyłam się! elganja, no to za wczoraj: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! ![]() Zauważyłam, że zawsze jak ja coś napisze, to późńiej laski tak się rozpędzają z tym pisaniem ![]() A Panowie są chętni... a ja jestem szatan (tylko udaję grzeczną^^), więc mam ochotę skorzystać, tyle, że boję się stracić to, co mam. Z drugiej strony teraz nie jestem szczęśliwa... :< soldus, ![]() ![]() ![]() suominadia, no to lecisz z ćwiczeniami z youtube! Na początek proponuję ze dwie 8 minutówki z panem w śmiesznym stroju ![]()
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2012-06-20 o 10:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2996 |
Rozeznanie
|
Bottega: Dzięki za życzonka
![]() ![]() Mi jak się uda w pracy pokończyć pewne sprawy to też planuję do fitnessu się zapisać. Obok pracy mam, bliziutko, więc jest gdzie. Tylko grafik średni ale już wymyśliłam że po pray poszłabym na siłownie na godzinę,a potem już ok 17.00 są fajne zajęcia. Chciałabym chociaż z dwa razy w tygodniu wyskubać takie wyjście bo ćwiczenie w domu trochę mi się już znudziło. Będę też polować na jakieś dvd z ćwiczeniami nowymi.
#2997 |
Zakorzenienie
|
elganja, o tego pana: http://www.youtube.com/watch?v=XRnGd...eature=related
![]() To mój pierwszy tak długi (3 lata) związek (wcześniej max. 1,5 roku i to bez mieszkania razem, więc inaczej) i nie wiem jak działać. Nie wiem czy takie coś jest normalne i np. po roku przechodzi, a późńiej znowu jest jak wcześniej, nie wiem czy mam stawiać na to, abym była szczęśliwa TERAZ, czy może patrzeć przyszłościowo (np. że będzie dobrym ojcem, a mnie napewno nie zrani), czy zostać z nim i coś z tym zrobić (chętnie, ale co?). Od stycznia chcę odejść. PRzez jakiś czas nawet myślałam, że go nie kocham, ale teraz wiem, że kocham, tyle, że poza uczuciem samym w sobienic więcej nie ma. Nie mam ochoty na seks z nim (choć wiem, że jest świetny), nawet całowanie się mnie nudzi. Rozmowy także nie są takie, jak wcześniej - częsciej mnie irytuje, albo po prostu nie mamy o czym gadać. Nie ma motylków w brzuchu, nie ma chęci na strojenie się dla niego. A są faceci na któych reaguje tak, że bym ich zjadła. Pożadanie. O, tego brakuje. Mam ochotę na flirt, zdobywanie facetów, obserwowanie czy oni też to czują i wykorzystywanie tego. Nawet nie seks. Nie, to zostawiłabym dla wybranego. Wcześniej popełniłam błąd i wiem, że nie było warto. Ale kurcze! Jestem młoda! Powinnam się bawić, a nie pakować w związek, który kończy się ślubem. Kiedy jak nie teraz? Przeraża mnie, że do końca życia miałabym byc już tylko z nim, że nie mogłabym znowu poczuć tego napięcia, niepewności itd. :< ale boję się go stracić. Boję się, że rzucę go, poszaleję i będę żałowała, bo okaże się, że to nie było warte naszego związku, bo świadomość, że już nigdy nie mielibyśmybyć razem także mnie przeraża. Nie wiem co robić ![]() Wiesz, ja wcześniej byłam łobuz.. jak byłam w jakimś związku, to prędzej czy później coś odwaliłam. Ale większośc związków była taka "na chwilę" - zdobyłam, utwierdziłam się w tym, że on kocha i szukałam kolejnego, a jak tamten był "złapany", to rzucałam obecnego -.- Bałam się być sama. Po tym, co działo się u mnie w dumu zawsze musiałam mieć kogoś, do kogo się przytulę, kogoś, dla kogo będę najważniejsza, kogoś, kto będzie o mnie dbał, kogoś, w ramionach kogo będę bezpieczna. Pewnie normalnie powinna być to mama, ale moja zawsze była albo w pracy od rana do nocy, albo na szkoleniach/wyjazdach/konferencjach. Przez ojca miałam w domu piekło. Nigdy nie miałam kłopotu z facetami - zawsze gdzies się kręcili, choć nie oszukujmy się, nawet przed przytyciem na studiach nie byłam najszczuplejsza. Nie wiem, po prostu potrafię działać, jakoś przyciągam.
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2012-06-20 o 11:28 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2998 |
Rozeznanie
|
Bottega: niestety nie ma dobrych i złych rad w tej sytuacji. Ja jestem 3 lata po ślubie, budzę się codziennie obok tego samego faceta i mnie to nie nudzi. Brak ochoty na seks dokuczał mi trochę przed jodowaniem tarczycy, ale nie było jakiegoś dramat, nadal mnie to wszystko kręci. Martwiąmnie u Ciebie w związku dwie rzeczy. Pierwsza pisałaś o braku ochoty na seks, teraz że nawet nie masz za bardzo ochoty na całowanie się itp, ale są mężczyźni na których reagujesz inaczej, więc to nie do końca chyba problem samego libido, tylko ma to bezpośredni związek z twoim TŻtem. Po drugie (i to jest jeszcze gorsze) piszesz że nie macie o czym rozmawiać. A z drugiej strony że wiesz że cie nie zrani i będzie dobrym ojcem i mężem.....no cóż.... na co ci to jak nie macie o czym rozmawiać? Jak sobie wyobrażasz wasze wspólne wieczory?
Piszesz też że wiesz że go kochasz. Może to nie jest ten rodzaj miłości, może to taka miłość do przyjaciela, albo zwykłe przyzwyczajenie? Bo jak może być inaczej kiedy brakuje "tej iskry"? Może to niskie ale uważam ,że bez dobrego seksu to związek jako taki jest kiepski. Ludzie mają do siebie pretensje , narastają nerwy, same problemy. Ja tak myślę. Poza tym jesteś młoda jak wiesz i może zbyt statecznie się zrobiło dla Ciebie. Z tego co pamiętam były jakieś sytuacje z jego bratem. To już mi się wydaje był znak że czegoś szukasz i czegoś Ci brakuje. Musisz przetrawić to wszystko kochana. Ciężki orzech do zgryzienia, a jak piszesz to trwa od stycznia? Cóż skoro przez pół roku poprawy nie ma.... A może właśnie powinnaś pobyć sama, złapać chwilę dla siebie ,żeby się nad tym zastanowić. nie mówię że to łatwe. Tylko może właśnie to jest to czego potrzebujesz teraz.
Be Yourself. Always. Edytowane przez elganja Czas edycji: 2012-06-20 o 11:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#2999 |
Raczkowanie
|
Bottega tak jest w każdym związku - mniej lub bardziej. Dobrym sposobem jest chwilowa rozłąka, odpoczynek. Spędzacie 90% czasu razem? Jeśli tak, to nic dziwnego, że nie ma motyli w brzuchu i ciekawych rozmów, bo prostu nie czujesz napięcia, odrobiny niepewności.
Ja z moim TŻtem przechodziłam taki okres (też mieszkamy razem), trochę częściej pojeździłam do rodzinnego domu, trochę powychodziłam sama ze znajomymi, pospędzałam czas w inny niż dotychczas sposób, poszłam do pracy. Po jakimś czasie nie mogłam wytrzymać 8h bez niego, ciągle się zastanawiałam co on robi w tym czasie (nie obsesyjnie, czy mnie zdradza czy coś, tylko zwyczajnie z tęsknoty). A i mieliśmy takie okresy, że wolałam się przytulić niż seksić, ale po jakimś czasie one mijały. Teraz (mam 23 lata), jesteśmy ze sobą od 7 lat i w zasadzie DOPIERO teraz potrafimy wzsystko to razem pozbierać, poukładać itd. Trzeba się dotrzeć, zawsze w długich związkach przychodzi kryzys (za zwyczaj po 2 latach), jak opadną emocje. Chyba nie znam nikogo, kto przez cały związek jest zakochany w drugiej osobie. Właśnie dlatego rozróżnia się miłość i zakochanie ![]() ![]() PS. Też cholerka do dzisiaj mam wątpliwości czy to ten, czy nie ten, a co jak inny byłby lepszy itp - TAK JEST i BĘDZIE (no chyba, że bierzesz ślub po 3 miesiącach znajomości - wtedy wydaje CI się, że to na 100% ten) _________________________ __________ A w piekarniku bułeczki pełnoziarniste tak pięknie pachną, ach!!
#3000 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co do spedzania czasu razem to Bottega pisała chyba jak w szpitalu że niezbyt dużo i gdzie indziej studiują, ale może mi się pokręciło. Ale zgadzam się . Pewności że to ten nie ma nigdy. (tzn az do slubu bo potem, ja przynajmniej staroswiecka jestem musi to byc ten. Chyba ze to jakis prosiak i np. żonę zdradza lub bije, wtedy nie ma przebacz i uważam że przysięga małżeńska jest nieważna) Ale jeśli jesteś szczęśliwa to nie ma to znaczenia. Tak na poważnie to myślę że żeby być z kimś szczęśliwym to dwie osoby muszą chcieć i się starać. No właśnie : Bottego, a jak on się zachowuje ? Mówi coś?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:00.