|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2971 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasza gromadka kończy 3 latka - Dzieciaczki wakacyjne 2009 :)
Cytat:
reszte-odlozylam-do-prasowania-pozniej-poprasuje w-miedzyczasie-upiekłyśmy-z-Oli_muffinki-z-TEGO-przepisu-tyle-ze-z-nutellą.(czarna-ty-chyba-pytałas-o-przepisy,ja-jeszcze-uwielbiam-muffinki-pomarańczowe-wg.nigelli-lawson) ja-mam-kawe-bezkofeinową- ![]() wstawie-za-chwilke-zdjecie-w-albumie- ![]() Cytat:
![]() Trzymam-za-Ciebie-kciuki-na-wtorek ja-we-wtorek-mam-usg-i-tez-prosze-o-mocne-kciuki ciekawe-co-u-Cass-jak-jej-nastrój-czy-wszystko-ok. Cass-odezwij-się |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2972 |
Zakorzenienie
|
Ada, hojnego miał Przemko Mikołaja
![]() ![]() ![]() Wojtusiu, śliczny brzuszek ![]() A zima jaka ![]() ![]()
![]() |
#2973 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() super atrakcje tam u Was są ![]() Cytat:
a jakie te pieczątki? Zuza też ma dostac pod choinkę ![]() ja też mam obiad z wczoraj dziś tylko ciasto z borówkami piekę Cytat:
![]() już zaciskam ![]() no właśnie ciekawe co z Cass ![]() Kasia, a Karo się odezwala w końcu do Ciebie? *** muszę się wziąc do roboty bo jutro goście będą ![]() aga, jak dzisiaj się czujesz?
![]() |
#2974 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To z przekąsem było ![]() Ta wyprawa to był fajny pomysł ![]() Przyszedł inhalator?
![]() ![]() |
![]() |
#2975 |
Zakorzenienie
|
maya,tak rozmawiałyśmy.Urwanie głowy w pracy miała,może jej się przykro zrobiło jak poczytała wątek że się nie odezwała, nie wiem...
ada jak to czekasz na pokoje?jakąś dobudówkę miałaś? a ma może któraś namiary na anule81?mame Serafinka?ciekawa jestem czy u nich wszystko ok.Napisałam jej na gg, ale może tak jak ja baaardzo rzadko używa. Na 16jadę robić bombki do przedszkola...średnio mam wizję i chęci.Wolałabym na sanki pójść ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2976 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
namiarów-nie-mam ja-tez-bym-poszalałana-sankach-ale-omija-mnie-ta-przyjemnosc-w-tym-roku,ja-lubie-takie-szalone-jazdy ![]() jak-to-to-tylko-do-mnie-przyszedł? Maju-nie-zacytowało-mi-Ciebie-pieczątki-kupował-małż-bez-porozumienia-ze-mną-ale-fajne-kupił-o-takie tylko-ze-zwierzątkami-takie-zwykłe-proste-jest-10pieczątek-i-2-tusze-czerwony-i-granatowy a-i-pytałas-który-tydzien-21/22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2977 |
Wtajemniczenie
|
Hello.
U nas snieg sypie od wczoraj wieczór i już sporo jest. Musiałam teścia poprosić żeby nas podrzucił na miasto, bo sama z Alanem bałam sie jechać autem. Zostalismy bez rękawiczek nieprzemakalnych- nigdzie nie ma. A powiem Wam co mi sie w sklepie przydażyło. Mianowicie, ekspedientka, delikatnie mówiąc, zwróciła uwagę mojemu Synowi że nie umie rękawiczek załozyc ![]() ![]() ![]() ![]() Zmierzyłam ją wzrokiem, zawinęłam sie na pięcie i wyszliśmy. Nawet nie podziękowałam ![]() Ja już dobrze sie czuję (dzięki ![]() Też nic nie dostałam od Mikołaja. Alan dostał od nas CzuCzu Kreatywne Zabawy i książkę o Kubusiu Puchatku, a od dziadków 50 zł. Tak Mu nagadałam że jak sie obudzi to ma szukać prezentu pod poduszką, ze rano jak wstał to był zawiedziony bo pod poduszka nic nie było, ale już nie zwrócił uwagi ze prezent wisi na zagłówku łóżka ![]() Wczoraj mąż mnie brutalnie uświadomił że nie mam co liczyć na 2 dziecko ![]() Idę ogarnąc mieszkanko i umyć okno u Alana, a potem będziemy naklejać glutowe naklejki na szyby ![]() Miłego dnia ![]()
#2978 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
przykro-mi-bardzo.... idziemy-na-dwór,mróz-juz-mniejszy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2979 |
Wtajemniczenie
|
aaa ja tez chcę żeby Karo wróciła . Hop hop, gdzie Jesteś ???? Wraaaacaaaaaj!!
#2980 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Dajcie trochę śniegu heh
![]() |
#2981 |
Zakorzenienie
|
aga,uświadomił tzn dosadnie powiedział?zaargumentował ?
ale mój śpioch drzemie.Tyyyle rzeczy zdążyłam już zrobić ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2982 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() inhalator przyszedł, tyle że z peknietym nabulizatorem :/ Cytat:
Karo, co się dzieje? Gniewasz się na nas? Odezwij się ![]() Cytat:
![]() Zuzi ciocia kupiła, na swięta pzrywiezie ona kupowała w tchibo ale za ile to niewiem bo tam pracuje ![]() mi najbardziej właśnie urósł brzuch w sierpniu, tuż po USG połówkowym a potem się zatrzymał ![]() Cytat:
super ![]() przykro mi ![]()
Edytowane przez mayaha Czas edycji: 2012-12-07 o 12:05 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2983 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() brzusio cudny ![]() ![]() ![]() dobudówkę robiliśmy przed urodzinami Przemka... parter z zabudowanym poddaszem... na parterze salon i sypialnia, zrobione a na górze dwa pokoiki (bo pokoje to da dużo powiedziane) czekają aktualnie na starcie pierwszej warstwy gładzi (płyty gipsowe mam), nałożenie drugiej, starcie jej, zagruntowanie, wymalowanie, położenie paneli na podłogę... a że wróciłam do pracy to czasu na remonty mój mąż za bardzo nie ma i będzie musiał wziąć chyba urlop żeby to dokończyć... Przemka chciałabym już wynieść na górę, Szymon na razie zostanie z nami. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2984 | |
Zakorzenienie
|
Na to wygląda
![]() Cytat:
![]() Nie brzmi zachęcająco ![]() O kurdę ![]() ![]() *** Dziewczyny, bo ja chyba czegoś nie wiem, a za co Karo miała się obrazić? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2985 |
Wtajemniczenie
|
![]() zrobiłam zdjęcie, bo nawet z folii nie wyjęłam i mają wysłac nowy ale dalej nie użyję :/
#2986 |
Ola-Unhola
|
Hej
![]() Ale u nas sniegu..i zimno ![]() Tez nic nie dostałam od Mikołaja. Oj nie, przepraszam. Wieczorem Bartek zawiedziony, że nie miałam nic pod poduszką szybko uzupełnił braki ![]() ![]() Podałam, ze lubię romanse i detektywistyczne ![]()
#2987 | ||
Zakorzenienie
|
Ado, Wojtusiu bede trzymac kciuki za wtorek
![]() Wojtusiu, sliczny brzuszek i jakie masz widok za oknem ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- Cytat:
![]() super prezent ![]() ja nic nie dostalam, ale tez postanowilam, ze nie obchodzimy mikolajek, bo nie wiem, jak am to wszystko wytlumaczyc Antosiowi, kiedy on wierzy, ze Mikolaj przynosi prezenty w Swieta. Aczkolwiek ![]() ![]() ----------------- Bylismy dzis u okulisty. Zaklejanie oka przynioslo lekka poprawe, wiec zaklejamy dalej przez godzine piec dni w tygodniu (przedtem caly tydzien przez 1.5 godziny). Na razie bez okularow.
![]() |
#2988 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Super ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2989 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Blanka? Taki sam z niej spioch jak z Laury? Tez zasypia byle kiedy i byle gdzie ? ![]() j.w ![]() Cytat:
Już przyklejone ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A może dostałaś książke o zakochanych smokach , z których jeden zdradza drugiego i ten pierwszy szpieguje tego drugiego żeby dowiedzieć sie o co kaman ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2990 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Cytat:
![]() |
#2991 | ||||
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ada znam dziecko ponad dwuletnie,które zna podstawowe kolory,ale też czterolatka,który podstawowych nawet nie zna ![]() ![]() Daj znać,jak wypróbujesz na sobie ![]() __________ Nie wiem kiedy Was nadrobię ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2992 | ||
Zakorzenienie
|
agga brutalbość?!
---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Cytat:
![]() |
#2993 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już na święta sprzątanie? Żartujesz? ![]() ![]() ![]() Dziś wypróbowałam i ten pierwszy raz mnie zachwycił konsystencją i zapachem ![]()
Edytowane przez Miramej Czas edycji: 2012-12-07 o 16:29 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2994 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Zaczynam ![]() ![]() Znowu czegos nie wiem, co Cię zachwyciło ![]()
![]() |
#2995 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też chcę na spokojnie sobie posprzątać, nie lubię nerwówki. Bo już myślałam, że naprawdę możesz tak myśleć ![]() To: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...cy.html&next=1 ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Sylwia, a czym potem jeszcze się smarujesz?
![]() ![]() |
![]() |
#2996 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() **** nie mam siły nic pisać po 50 minutach totalnego szaleństwa z dzieciakami... po raz pierwszy w życiu Przemek powiedział "już dość" i poszedł bawić się zabawkami ![]() nawet Szymon siedzi spokojnie w foteliku ![]() za chwile rozpoczynamy rytuał kąpania i o 20 mam nadzieje nastanie błoga cisza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2997 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2998 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Co za ludzie ![]() ![]() ![]() Musiało pięknie wyglądać ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jola u mnie wtedy było -14 ![]() ![]() Dzisiaj,teraz jest już - 13 ...brr... O,następna ![]() ![]() ******* No,jeszcze tylko dwie strony ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2999 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co masz na myśli pisząc nienormalnego sklepu? ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Cytat:
Fajny ten olejek? Ja używam takiego na no:c https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ncentrate.html ten zapach achhh jest cudowny, rano nie potrzebuje już kremu, ale zawsze smaruje. Używam na zmianę z serum EL+krem. Miałam taką suchą cerę jak się zima zaczynała, a teraz jest gładziutka delikatna achh i nawet po EL przebarwienia znikają tylko malutkimi kroczkami narazie bo stosuje od jakichś 3/4 tyg.
![]() |
#3000 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:51.