![]() |
#2971 |
Zakorzenienie
|
Naprawde za tlusta jestem
![]() Koncert jakiejs Pampeluny ![]() Ale maja nalepki antyradia na aucie, mnostwo tatuazy i ciekawie sie stroja ![]() ad sinupret mody, doczekalam takiej ktora propaguje moja niegdysiejsza alternatywe ![]() i mam mieszane uczucia... kiedy to wszystko takie dostepne ![]() z czystej wrodzonej przekory bede unikac i odkopie kiedy przeminie ![]()
#2972 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XLIII
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2973 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio natrafiam na nie wszedzie i duzo mi sie podoba.
Ale chyba zwyciezy ekonomia i ta za 45pln ![]()
#2974 |
Zakorzenienie
|
#2975 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jeszcze foty prosimy
![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2976 |
Nindżopesz
|
![]() A u mnie cichy dzien ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2977 |
Zakorzenienie
|
no ja oczywiscie - juz od wczoraj abo wcześniej, ale nie chcę rozkręcać tej machiny tóstosci która jest niczym kula śniegowa
niemniej mogę rozumieć co Betty ma na mysli - bo mimo że ją widziałam - i byłą antylopiasta ![]() po prostu tóstość nie oznacza zawsze 50kg nadwagi po całości - są tóstości brzuszne, pupne, i schowane pod sukienką dla obserwatorów niewidoczne i nie do pomyslenia czasem. ![]() ![]() Dlatego tak dziwnie jest kiedy laska jaką jest Betty pisze o swej tóstości ale kto wie? moze ma pod spódnicą coś o czym nie wiemy? ja sie po raz pierwszy boję jesieni - nie wejdę w żadne spodnie ![]() ale ja dziś nie mam weny an narzekanie i tego nie uczynię ![]() leczę niestrawność - chuopin proponuje mi wódkę ![]() ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- no ale weź po uwagie maleniuni sukces - jest też nadęty an matkę i trochi przejrzał an oczy - choć obawiam sie że to ostatnie zdanie to na wyrost powiedziałąm (ale ja wrodzony scepytk jeśli idzie o maść męską) |
![]() ![]() |
![]() |
#2978 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Zaproponuj Mu relaks w wannie ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2979 |
grozi wypollizowaniem
|
odkurzacz mi sie przeciążył
![]()
#2980 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- mówiłam Ci - mieliscie po prostu za brudno ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2981 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2982 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() na szczescie mówi co mu jest i mozna zaradzić ![]() czekam na mauzona, bo niestety szczotka odkurzacza wyfląda jak kokon ![]() ![]()
![]() |
#2983 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2984 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2985 |
grozi wypollizowaniem
|
![]() no ze przeciązona szczotka główna ![]()
#2986 |
Nindżopesz
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2987 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Eeee, myślałam, że przeklina po roboczemu/ robotowemu
![]() ![]() Typu: Co tu kur*a tyle brudu!!! ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2012-08-23 o 18:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#2988 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2989 | |||||
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2. ![]() ![]() Musieliby się przepisać na drugi koniec miasta , nie sądzę , żeby im się chciało ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Tak se pomyślałam , że szpilki do kapeluszy były nie tylko do kapeluszy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() koth na nim usiadł ![]() może lepiej nie pytać ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2990 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny i chłopcy, mam pytanie. Czy mogę zadzwonić do straży miejskiej, jeśli sąsiad napierdala muzyką na cały full, przed 22.00? W klatce obok mieszka jakaś praka z dzieckiem, non stop muzyka na full, niesie na całą ulicę, mnie na ściany. Od kilku tygodni z przerwami mam mały koszmar. Była u nich kilka razy policja, był spokój na dwa-trzy dni. Dzwoniłam do administracji, podobno jest wniosek o eksmisję bo nie płacą czynszu,są bezrobotni, imprezują praktycznie codziennie wieczorami do późnych godzin nocnych. Codziennie od 20,00 mam disco i mam dosyć. Czy mogę dzwonić przed 22.00, bo do 22.00 to chyba się sama wykończę... Chcę odpocząć, poczytać książkę, najnormalniej wypocząć, ale się nie da - dudni z piętra niżej tak, że człowiek ma tylko w☠☠☠☠a
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#2991 | |
Panaroja
|
Cytat:
![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2992 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Bo już nie ma co znikać ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2993 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy zacząć od dobrych wiadomości czy od złych
![]() ![]() Pozytywy: 1. Nie boli mnie już brzuch i wydaje się, że przeszło wszystko ![]() To teraz złe ![]() 1. Tak mnie od rana napier..boli gardło po prawej stronie, że nawet śliny czy wody bezboleśnie nie mogę przełknąć ![]() 2. Jak wracałam dziś po południu do domu, razem z Didką, zobaczyłam pod blokiem .... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3. A na koniec dnia (choć dzień się jeszcze nie skończył ![]() ![]() Reasumując - jak to mawia moja Babcia - Jak nie urok to sraczka (dosłownie) ![]() Jak nie sraczka to szczury (dosłownie) - to już ja dopowiedziałam ![]() 4. A i jeszcze - aż zapomniałam bo to już szczegół ![]() ![]() ![]() Może ja naprawdę jakichś kilka wirusów połknęłam byłam? ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2012-08-23 o 19:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#2994 |
Zakorzenienie
|
Parabelko, straż miejską doradziła mi pani w administracji. Już mówię dlaczego. Boję się, że policja poda sąsiadowi, kto ich zawiadomił. Tzn. nie zamierzam dzwonić anonimowo, ale nie chciałabym, że panom wymsknęły się moje dane. Nie wiem, czego się po tym chłystku spodziewać.... Pani powiedziała mi, że straż miejska "podobno" nie podaje kto zgłasza, z policją nie wiadomo. Na mojego czuja, z nikim nie wiadomo. Po prostu nie wiem, komu już wierzyć. Wiem jedno, że od dziś kolejnej nocy już s☠☠☠☠ielowi nie podaruję, mimo, że się obawiam.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#2995 | ||||
Zakorzenienie
|
Weź bo Cię szczurami poszczuje
![]() Nikt ![]() Cza było dodać, że na szerokość, bo zaraz napisze, że jest wysoka i się rzeczywiście nie zmieści ![]() Ps Betty Ty naprawdę żes wysoka ![]() ![]() Też ma problemy z żołądkiem? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ładnie mieliście zapuszczoną chałupę ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2996 |
Zakorzenienie
|
Postanowiłam wyparzyć kilka fiolek, tak na wszelki wypadek. Włożyłam je do pojemnika, wlałam czego trzeba i poszłam do kuchni po wrzątek. Wracam, patrzę, a w pojemniku tylko fiolki, bez płynów, które wcześniej wlałam. Podnoszę pojemnik - wyżarte dno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2997 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- szukam butów, botki ![]() i chyba legins wet ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2998 | ||
Zakorzenienie
|
Rosie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Aaa i chyba wiem czemu przestał grać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Myślę, że Ci co przyjeżdżali do nas to nie podawali danych ![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#2999 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3000 | |
Panaroja
|
najprawdopodobniej tak
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.