|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część VII
Szukam odlewki Shariny Rasasi
![]() i Dhanal Oudh Nashwah i Mehrab
Edytowane przez Rywka Czas edycji: 2013-05-02 o 19:16 |
|
|
|
#2972 |
|
Mother of Cats
|
Zajrzałam. I znalazłam
- Calvin Klein Truth damski (ok. 1 ml robiona, bez atomizera) - Pierre Balmain Jolie Madame (robiona ok 1,5 ml z atomizerem) - Rasasi Sahar 1 ml olejek (robiona, aplikator) - Rocca della Signoria La Collina Toscana (robiona ok 0,7 ml z atomizerem) Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2013-05-02 o 21:03 |
|
|
|
#2973 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2974 |
|
Zadomowienie
|
szukam na spróbowanie Dolce & Gabbana Light Blue
|
|
|
|
#2975 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam kilku ml nowej Bottegi. Może ktoś się podzieli? Do oddania to co w podpisie, ewentualnie mogę pogrzebać głębiej
w szufladzie.
Ubrania 44-46,dla chłopca 110-116, decoupage https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1265168 Kosmetyczny https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1262590 Chudnę sobie... 83kg-78kg -75......................6 2 kg ![]() |
|
|
|
#2976 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2977 |
|
Zakorzenienie
|
Czy wygrzebałabyś cos u mnie za nie?
Ubrania 44-46,dla chłopca 110-116, decoupage https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1265168 Kosmetyczny https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1262590 Chudnę sobie... 83kg-78kg -75......................6 2 kg ![]() |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2978 |
|
Mother of Cats
|
Tak
![]() - Diptyque L eau Neroli 1 ml - Molinard Eau de Citrus 3,5 ml Pasowałoby Ci tak? A! O Un bois sepia wcześniej zapytała korozyjka, więc jeśli ona zdecyduje się na tę próbkę to sepia poleci do niej. |
|
|
|
#2979 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2981 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Albo dorobiłabym Ci próbki z moich flakonów A. Goutal - mam Duel i Sables, o ile byś chciała. Jak wolisz? ![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- To PW?
|
|
|
|
|
#2982 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
PW? |
|
|
|
|
#2983 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
PW |
|
|
|
|
#2984 |
|
Guerlain Lover
|
Może ktoś czegoś szuka, to mogę zrobić takie odlewki/próbki:
Nina, Nina L'elixir, La Perla In rosa, Eternity, Princess, Princess night, Play Givenchy, Moment de Bonheur, Euphoria edp, Biotherm Eau d'energie, Everose, Amethyst Lalique, My insolence, Avon Slip into darling, Oriflame Midsummer, J'adore L'absolue, Oriflame Amber Elixir night oraz Lolita edt |
|
|
|
#2985 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2986 |
|
Zakorzenienie
|
Jedynie przy flakonie DV będę bardzo wybredna
![]() a - z atomizerem f - fabryczna Flakony: - Chique 25 ml minus 2 psiki, z pudełkiem, prawie za cokolwiek - Prune Demeter ponad 20/30 ml - Flower by Kenzo ze 3-4 ml/50 flakon testerowy, za cokolwiek - Dolce Vita stara (kod 5D03) 25-27/50 ml, z korkiem - za coś wymarzonego, np. Angel Liqueur - Jaisalmer, odlewka, końcówka we flakonie (muszę zmierzyć poziom) - za coś fajnego rozważę oddanie Kelly Caleche EdT 25/50 ml Większe ilości: zapachy L'erbolario: - Muschio a 5 ml - Vaniglia e Zenzero a 5 ml - Marron de Noel YR a 3,5 ml - Orchidee YR miniatura 6,5-7/7,5 ml - So Elixir Purple miniatura 3-3,5/5 ml z kartonikiem - Angel Schlesser So Essential a 4,9 ml - Sexy Turtleneck Smell Bent 4 ml - Patchouli Boheme LM Parfums 4,9 ml a - Knightsbridge R. Piguet 5 ml a - Coeur de Vetiver Sacre - mogę odpsikać samplowo lub oddać całe 4,8 ml - Słoń 4 ml + a - Flash Back Olfactive Studio 4 ml a - NR For Her Intense Musc Collection - mogę odpsikać samplowo - Anne Pliska - mogę odpsikać samplowo lub oddać całość (ok. 4 ml) - CK Be - mogę odpsikać kilka ml - Cedre Bleu - mogę odpsikać kilka ml lub oddać końcówkę we flakonie Mniejsze ilości: - Un Jardin apres la Mousson 2 ml a - Amethyst Fatale 1 ml a - Ambra Mazzolari 1,3 ml a - Ambre Russe 1,1 ml a - Chocolat Amere 1,5 ml a - Tauer Miriam 1,5 ml a - Bright Crystal a 1 ml - Mandarin Neroli Donna Karan - 1,5 ml a - Fantasy B. Spears 1,5 - 1,6 ml - L'eau d'Issey PH a f 0,5 ml - YSL Saharienne 0,3 ml - Eau de Desir L. Lempicka a 1,1 ml - Donna Karan Gold EdP 1 ml - Boss Intense a 2 ml - Ange ou Demon a 0,4 ml - Hypnose Senses a f ok. 1 ml - Słoń 1 ml - Insolence EdT 0,6 ml - Miss Dior Cherie 0,7 ml - Occur Avon 0,4 ml - Ascendant Oriflame 0,6 ml f - Jourdan The Parfum 0,2 ml - Lys Carmin Van Cleef&Arpels 2 ml a - Obsession 1 ml a - Abeer Rasasi a 2 ml - Bijan VIP a 1,9 ml - Aroma Allegoria Apaisant a 1,3 ml - Habanita 1 ml - Vintage Kate Moss 0,7 ml - Whiskey Tobacco Demeter a 2 ml - Addict eau Sensuelle a 1,9 ml - L de LL 0,2 ml a dodam gratis - Vicolo Fiori Etro 1 ml a - Sculpture Nikos 0,3 ml a Poszukuję: - L'eau du Navigateur - każda ilość - odlewki, używki Eau de Gentiane Blanche - odlewki, używki Angel Liqueur - odlewki Tam Dao - odlewka Do Re - linii pielęgnacyjnej no 5, Poison, Angel, A*men - niektórych olejków z Perfumer's Apprentice oraz próbek (z naciskiem na pogrubione): - niektórych Lutków (Bas de Soie, Rose de Nuit, Sa Majeste la Rose, Boxeuses, La Myrrhe, L'eau Serge Lutens, Mandarine Mandarin, Rahat Loukoum, Santal Blanc) - niektórych L'Artisanów (Patchouli Patch, Safran Troublant, Caligna, Al Oudh, Cote d'Amour, Fleur de Liane, Jatamansi, L'eau de L'Artisan, L'ete en Douce, Mandarine, Mimosa pour Moi, Oeillet Sauvage, Seville a l'aube, The pour un Ete) - niektórych PG (poza L'eau Guerriere, Indochine, Aomassai, Iris Taizo, Papyrus de Ciane, Felanilla) - zapachów Profumum Roma (poza Dambrosia, Fiori d'ambra, Thundra, Ichnusa, Olibanum) - zapachów Diptyque (poza 34 boulevard, Eau Lente, Eau Rose, L'eau de Hesperides, Philosykos) - zapachów Reminiscence (poza Ambre, Patchouli, Musc, Noir) - niektórych Demeterów (nie słodkości, raczej tych z natury) - różnych wersji Classique (poza klasycznymi EdT i EdP) - zapachów Rihanny (oprócz Reb'l Fleur)- Mitsouko EdP - Chanel Sycomore - La Perla Shiny Creation próbki, małej odlewki - Fuel for Life - Fame Lady Gaga - Immortele L'occitane - ambr, paczul, lawend, sandałów
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2013-06-30 o 21:09 |
|
|
|
#2987 |
|
Zakorzenienie
|
Mam na wymianę Ambrę Molinarda we flaszeczce z kartonikiem ok,18/100 ml.
Prosze o PW
|
#2988 |
|
Mother of Cats
|
Niestety, została tylko Mitsouko ekstrakt.
|
|
|
|
#2989 |
|
Zakorzenienie
|
Ojoj, z rozkoszą bym go przetestowała, czy byłaby jakaś szansa na odłożenie go do jakiejś przyszłej wymiany? Jeśli u mnie widzisz coś interesującego dla siebie, to oczywiście również zarezerwuję
|
#2990 |
|
Perfume Lover
|
Chętnie oddam:
Odlewki Boadicea The Victorious- Regal 2,5ml Guess- Guess by Marciano ok 2,5ml Próbki Aal Musaib Blue Oud 1ml (r) Ajmal - Carbon 1ml (r) Ajmal - Entice Men 1ml (r) Ajmal- Shadow for Him 1ml (r) Annick Goutal- Ce soir ou Jamais 1ml (f) Benefit- Laugh with me Lee Lee 1ml (r) Davidoff- Hot Water Man- 1,2ml (f) Diesel-Loverdose 1,5ml (r) E.Coudray- Musc et Freesia 1,2ml (f) Estee Lauder Private Collection Jasmine White Moss sampler 1,5ml Gucci by Gucci EDP- 1,7ml (r) Isabell Derroisne - Secrets de Hammam 0,8ml sampler JoAnne Basset Le Voyage ?ml (f) J. Lopez- Live 0,8ml sampler L'Artisan- Dzing! połowa fabrycznej próbki Maitre Parfumeur et Gantier - Bahiana 1ml sampler Paco Rabanne- Ultraviolet 2,3ml sampler Tauer- Une Rose Vermeille 0,6ml (r) Ted Lapidus Creation 1,4ml (f) Ted Lapidus Fantasme 4,5ml miniaturka Thierry Mugler- Alien EDT- 2ml (r) Thierry Mugler - Eau pour Elles sampler - 2ml Yves Rocher- Vanille Noire 1ml sampler Możliwe odlewki : Bijan Nude Caron- Lady Caron Cofinluxe - Cafe Jacomo - Silences Purple Naomi Campbell - Cat Deluxe EDT Roberto Cavalli EDP Swarovski-Aura True Religion- True Religion YSL - Opium EDT wersja sprzed reformulacji
|
#2991 |
|
Zakorzenienie
|
Mam do oddania:
Cacharel Noa Perle ok. 4 ml Salvatore Ferragamo Attimo edp ok. 10 ml Estee Lauder Pleasures ok. 9 ml Crystal noir Versace ok. 4 ml Mogę również zrobić odlewkę DKNY Fresh Blossom Mam też całą buleteczkę wody toaletowej C-thru Charming - zapach niestety nie dla mnie ![]() Szukam: Dolce&Gabbana Light Blue Cartier Baiser Vole Bvlgari Omnia Crystalline Bvlgari Mon Jasmin Noir
|
|
#2992 |
|
Zakorzenienie
|
Mam do oddania:
Poison 3/5ml Akkad 2/10ml Maroussia 10ml Anbre Muscadin LM Parfums 1ml Elephant ok 2ml Mahora zostało jakies 0.5ml Jimmy Choo Flash 4ml Wymienię najchętniej za Euphorię EDP, Angela EDT, Flowerbomb EDP czy Elle EDP
|
#2993 | |
|
Zakorzenienie
|
LeejdiNaati, coś u mnie znajdziesz?
Mam 3 ml Euphorii edp i Aniołka Różanego Interesują mnie: Cytat:
|
|
|
|
|
#2994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spodobała mi się u Ciebie jeszcze próbka Coty Vanilla Fields 2 ml ![]() Szkoda, że nie napisałam tego posta wcześniej, bo męczyłam się ostatnio z L de Lolitą a miałam 10ml no i wczoraj akurat wypsikałam ostatnie kropelki ![]()
|
|
#2995 |
|
Zakorzenienie
|
No to faktycznie szkoda
|
|
|
|
#2996 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli 3ml Aniołka
3ml Euphorii 2 ml VF za Poison 3/5ml Akkad 2/10ml Ambre Muscadin LM Parfums 1ml ?
|
#2997 |
|
Zakorzenienie
|
Odpowiada Ci taka wymiana?
|
|
|
|
#2998 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2999 |
|
Zadomowienie
|
Poszukuję:
- nowej Dolce Vita sprzedałam swój flachonik, a jakoś tak mi się za nią zatęskniło - wystarczy mi niewiele, na testy. - Giorgio Armani, Emporio Lei / Elle /She /Ella również na testy. - Diesel, Fuel for Life Podzielę się tym co mam w swoich zbiorach <klik> oraz próbkami i odlewkami - listę mogę dodać wieczorkiem jak wrócę z pracy Poratuje mnie jakaś dobra duszyczka
|
#3000 |
|
Zakorzenienie
|
A czy któraś z Was posiada może chociaż kropelkę Bianco Classico?
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:59.