|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2971 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:)
anuszka
Wiem ![]() A ja zaraz do dentystyyyyyyyyyyyyy ![]() Buuuuu! |
![]() ![]() |
![]() |
#2972 |
Zakorzenienie
|
Zrobiłam Shreda i ćwiczenia na tyłek z Tiffany
![]() ogolnie to Twój piesek? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2973 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2974 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny dobrnęłyśmy do 100 strony!!
![]() U mnie dziś bez wpadek i mam nadzieję, że ta tendencja do końca dnia się utrzyma. Dziś na obiad ziemniaki z kefirem i jajkiem w koszulce także jak dla mnie pycha. A wczoraj na obiad miałam żurek na króliku gotowany dla mojej malutkiej z mięskiem itp boski był no i nie tłusty. A ja tam nie narzekam na Sympatie bo poznałam tam mojego męża i moja przyjaciółka też postanowiła tam poszukać i znalazła - we wrześniu mieli ślub ![]() Co do samooceny ogolnie to ja też bym tak krytycznie na siebie nie patrzyła. Skoro on mówi,że mu się podobasz to na pewno tak jest, bo jakby coś było nie tak to nie chciałby się już spotykać. Ja spotykałam się pewnego czasu z takim brunetem, ciemna karnacja, obłędnie przystojnym z idealnym charakterem, dbającym o siebie, z boskim tatuażem i kolczykiem w brwi i brodzie. Też miałam wtedy kłopoty z samooceną bo niedługo przed tym schudłam i ważyłam wtedy 72 kg, (jak teraz patrze na zdj to wyglądałam super) ale za bardzo się spinałam i ciągle się zastanawiałam co on taki boski we mnie widzi no i się chłopak wystraszył i uciekł... Ale powiem Wam w tajemnicy, że do tej pory mam do niego słabość. Czułam się wtedy mega wyjątkowo jak byliśmy gdzieś w knajpie albo na spacerze i wszystkie laski się za nim oglądały ![]() ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Sagapao Lulu jest świetna ![]() ![]()
Start: 01.01.2012 Cel I:112, 109, 106, 103 - zaliczony! ![]() Cel II:101, 98, 95, 92 - zaliczony! ![]() Cel III:89(88), 86, 83, 80 - zaliczony! ![]() Cel IV:77, 74, 71, 68 - ![]() "Odchudzanie to jedyna gra, gdzie wygrywa ten co traci!" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2975 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To moze trzeba poczekac ;p Dopiero wczoraj sie zalogowałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2976 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2977 |
Zakorzenienie
|
To nie jest mój piesek, ale chciałabym mieć takiego kiedyś
![]() ![]() ![]() Ja mam bernardyna ![]() I królika oszołoma ![]() Wróciłam od dentysty. Jeden ząb, ten z niby zgorzelą (niby, bo ze zdjęcia rtg wyszło, że to jednak nie zgorzel) mam już zaplombowany i dzięki łaskawości dentysty na szóstce mam białą plombę ![]() ![]() To ciekawe komu założy ten mój "metalowy" przydział ![]() No i zapłaciłam 50 złotych za kanałówkę, bo to nierefundowane ![]() Musiałam wydać pieniążki na ciuchy, no ale trudno. We wtorek odbieram parę koszul od ciotki, miała mi je zwężyć, a zawiozę następną turę i będę laska jak ta lala ![]() Muszę podliczyć wczorajsze kalorie i dzisiejsze, bo jak wypadnę z rytmu to znowu nic z tego nie wyjdzie. Tęsknię diabelnie, w sumie mogłabym teraz, zaraz zebrać się i jechać do Niego, ale raz, że nie mam już wystarczająco paliwa w baku, a dwa nie chcę zbytnio się rozemocjonowywać zawczasu, bo to różnie może jeszcze być. Pod wpływem impulsu kupiłam Mu nawet prezent na Walentynki, takie pluszowe serducho z rękami i napisem "Kiss me" ![]() Ale nie wiem czy mu to dam teraz na Walentynki, czy po prostu poczekam i dam za jakiś czas, jak sytuacja się wyklaruje. kasia Wiesz co, ten "mój" on na zdjęciach za dobrze nie wyglądał. Wiem, głupio bym postąpiła jeśli miesiąc temu skreśliłabym go na dzień dobry, bo mi się zdjęcia nie podobały, tzn. on. A jak ja go zobaczyłam pierwszy raz, to języka w gębie zapomniałam, motałam coś, normalnie krejzi byłam ![]() W ogóle nie ten człowiek ze zdjęć, przystojny, a jak cudnie się uśmiecha ![]() ![]() Ze mnie to i owszem, masakra totalna, dlatego się dziwię czemu w ogóle chce się ze mną spotykać i w ogóle, skoro naokoło tyle fajnych dziewczyn... Ja wpadam w kompleksy idąc z facetem za rękę/pod rękę/przytulona i mijamy setki piękności z długimi, szczupłymi nogami. Zaraz załącza mi się tryb "niedotykalskiej" i strzelam focha sama na siebie ![]() Ech. Chciałam poćwiczyć z Mel B, ale oczywiście nieeee, bo zaraz muszę się szykować do wyjścia z Przyjaciółką. |
![]() ![]() |
![]() |
#2978 |
Wtajemniczenie
|
Mariamarysienka Może faktycznie powinnaś poszukać nowego dietetyka
![]() Iza nie jestem nefrologiem ![]() Na wszelki wypadek zrób badania. Mnie czasem bolą nerki przy zapaleniu pęcherza i wtedy najlepiej pomaga termofor, buscopan, herbatka Urosan i fitolizyna ![]() ![]()
#2979 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2980 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Czy oby tego samego chłopaka nie znałyśmy? ![]() ![]() Przystojny, świetnie zbudowany, elokwentny, szarmancki, jakby tego było mało to jeszcze bogaty ![]() ![]() ![]()
18.11.2014 ![]() ![]() ![]() "W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu" Edytowane przez CARLA_23 Czas edycji: 2013-02-08 o 15:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2981 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Joke ![]() ![]() W sumie ja też nie żałuję niczego, co z Czterdziestką było ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2982 |
Zakorzenienie
|
ogolnie masz idealne potwierdzenie na to, jak wyglądasz w oczach osoby, która Ci się podoba jak zaczynasz najeżdżać na siebie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2983 |
Zakorzenienie
|
ogolnie, dobrze, ze jest w ogole jakis kandytat z kim mozna sie spotkac.
1800kcal juz za mną ;( juz dzis niiiic. Przeszlam na taktyke FurrySue ;p ok 1700 ;p bede rok chudnąc xD ale moze trwale. Powiem wam i tak przy takiej ilosci nie jestem do fulla oO o nie wiem ile ja przedtem żarłam 4tys?! oO Edytowane przez anuszka21 Czas edycji: 2013-02-08 o 17:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#2984 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Ja już po ćwiczeniach ![]() Trzymajcie się dziewczynki postaram się w niedziele do Was zajrzeć ![]() Wrzucę jeszcze tylko dzisiejsze menu: I Kromka razowca z żółtym serem, pomidor II Jogurt naturalny, jabłko III Pączek ![]() IV makaron z mięsem mielonym ( mała porcja) V Kromka razowca z żółtym serem, pomidor, sałata VI Jogurt naturalny Buziaki ![]()
![]() |
#2986 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Wiem, że to tak nie ładnie ale pochwale się ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2987 |
Zakorzenienie
|
Wow
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2988 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Monia(nie wiem czy lubisz jak się tak do Ciebie mówi ale zaryzykuję ![]() ![]()
Start: 01.01.2012 Cel I:112, 109, 106, 103 - zaliczony! ![]() Cel II:101, 98, 95, 92 - zaliczony! ![]() Cel III:89(88), 86, 83, 80 - zaliczony! ![]() Cel IV:77, 74, 71, 68 - ![]() "Odchudzanie to jedyna gra, gdzie wygrywa ten co traci!" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2989 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() niunia gratulacje ![]() Ja dziś dietowo ok ![]() hehe prawdopodobnie będe miała mężusia w niedziele już ![]() ![]()
START: 07.01.2013r. ![]() Teraz-73,3 72,5...70,5 ![]() ![]() i oby dalej ![]() ![]() ![]() 1 cel: 1 marca zobaczyć 7 z przodu ![]() ![]() ![]() 2 cel: 75kg... ![]() ![]() 3 cel: 70kg... już 16kilo za mną. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2990 |
Zadomowienie
|
Z dietą dzisiaj średnio, koło 1700 kcal.
Ale wkurzona jestem, bo dzisiaj miałam aż 2 niedocukrzenia i to takie poważne. O ile pierwsze było z mojej winy, bo ćwiczyłam a nie zmniejszyłam dawki insuliny, o tyle za drugim razem nie wiem czemu spadło. Wkurza mnie to niemiłosiernie. Pogadam z lekarką o tym bo tak być nie może. Kiedyś mi się to w ogóle nie zdarzało. Musiałam się wyżalić. Idę spać, dobranoc.
![]() |
#2991 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Niestety wczorajsze proby zaplanowania "dietetycznych baletów" poniosły klęskę ---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ---------- Już pal licho alko bo wypiłam niewiele ,,,, Kolacje bo zjadłam małą porcje - nie uwierzycie co moja mama zrobiła na przyjazd córki z niemiec -golonke z kapustą z boczkiem ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ---------- Ale zjadłam kawałeczek , bez tłuszczu więc spoko ... Wiec byłoby dobrze bo potańczyłam gdyby nie .... ![]() ![]() ![]() ciekawe jak sończet tak zaczęty weekend... W dodatku @ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2992 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wy na prawdę nie umiecie się powstrzymać? Rozumiem impreza , zabawa, okazja czy coś tam, ale nie jest przecież na stole napisane "Zjedz mnie" "wypij mnie".
Ja rozumiem że ma się zachcianki, ale kurde jesteśmy na diecie! Nie można założyć sobie że "odbębnię to" (dietę) i będzie z głowy....? Wiem że bywa ciężko, ale po takich akcjach zachcianki są jeszcze większe... |
![]() ![]() |
![]() |
#2993 |
Zakorzenienie
|
No Joanna, przeginasz ostatnio. Co do golony to na sam widok puszczam pawia oO nigdy w swoim zyciu nie jadłam tego.
Niunia, gratki wielkie ;* ja mam 23go poprawke. A co studiujesz? Carla, z tego co widzialam, to tez masz chyb blond włosy? Nie kumam nigdy tego jak mozna ludzi oceniac po kolorze włosów. A co najlepsze, to krrytykują własnie brunetki. Smieszne to ![]() ![]() A gusta mezczyzn sa rozne. Np. moj maz zawsze ogladal sie za brunetkami, z taka tez byl 5lat i jeszcze na poczatku naszej znajomosci spotykal sie z nia po kryjomu. Nawet raz pofarbowalam na braz, ae potem stwierdzil, ze mam sie z powrotem przefarbowac. Wczoraj widzial ja pisze z facetami na sympatii i zaczal zgrywac meza znowu. A robilam to centralnie przy nim ![]() Edytowane przez anuszka21 Czas edycji: 2013-02-09 o 08:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#2994 |
Zadomowienie
|
Hej!
Dzisiaj mam lepszy humor i nawet słońce wyszło. I postanowiłam coś zmienić. Przez miesiąc obiady robiłam sobie sama, wyszło to drożej, chłonęło czas, ale jakoś szło. Moje dietetyczne obiady mi średnio smakowały ![]() ![]() ![]() Co do tych internetowych znajomości, to w moim przypadku to chyba nie wypali i postanowiłam sobie odpuścić (na razie ![]() ![]() nadalka co do diety, to dla mnie nie jest to tylko odbębnić, dla mnie to zmiana całego odżywiania i przecież nie może być tak, że schudnę wrócę do złych nawyków i znowu przytyję. Dla tego wolę pozwolić sobie na jakąś małą zachciankę raz na jakiś czas niż całkiem zrezygnować, a potem rzucić się na jedzenie. ![]() ![]() Ale niedługo zacznie się post i moim postanowieniem jest nie jeść słodyczy i nie pić alkoholu (którego i tak nie piję ![]() Miłego dnia! ![]()
![]() |
#2995 |
Zakorzenienie
|
Beatko w zasadzie i nie chodziło o takie "odbębnienie" żeby było. Tylko raczej o tym że teraz można się ograniczyć, odmówić sobie przyjemności , a po dojściu do celu pozwolić sobie na coś raz na jakiś czas, oczywiście bez rzucania się na coś i nieograniczonego jedzenia. Ja wychodzę z założenia że dla chcącego nic trudnego, ale może dlatego że jednak mam trochę więcej do zrzucenia niż większość z was, i dlatego mam w sobie więcej samozaparcia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2996 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() W marcu chciałabym mieć już poniżej 70, ale czy wyjdzie to nie wiem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2997 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Uuu a może oczy się Twojemu mężowi otworzą, że nie jest jedynym facetem na świecie i się zmieni ![]() Sagapo fajnie, że mąż będzie wcześniej ![]() Ja wczoraj z jedzeniem wszystko ok do obiadu, później opuściłam posiłek, bo prof spóźnił się o 1,5 h na egzamin no i czekanie na swoją kolej. Wieczorem zjadłam kolację i wypiłam piwo ![]() Dziś głowie się co będę jeść (chyba naprawdę od białka mnie nerki bolały, wczoraj je ograniczyłam i było ok) tylko co ja mam teraz jeść ![]() Dziękuję za gratulację ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Moniko chyba Cię Amorek przed walentynkami ustrzelił ![]() ![]()
![]() |
#2998 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi też się marzyło 70 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2999 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() kasia Lubię jak mówi się do mnie Monia ![]() ![]() Także śmiało możesz/możecie do mnie tak pisać ![]() Iza Może jeszcze amorek we mnie nie strzelił, ale poluje na mnie natarczywie ![]() Ale wiesz, ja tam wolę jeszcze się z nim pobawić w chowanego, tak tylko, w ramach ostrożności ![]() Wczoraj wieczorem zjadłam z koleżanką na pół małą pizzę (30) ![]() ![]() ![]() Ale na wadze tylko 100 g więcej ![]() I co ciekawe ja siedziałam na jednym kawałku pizzy, a drugi miałam dopiero w gardle, a moja kumpela ważąca - uwaga - 47 kg, mówi, że jej mało i głodna ![]() ![]() ![]() A nawiązując jeszcze do tego o czym Kasia pisała, że wszystko w głowie siedzi, to nie tylko odnośnie kompleksów i wyglądu chodzi. Wczoraj byłam u dentysty, znowu czyścił mi kanały tymi igłami, a ja w głowie mam tak zakodowane, że będzie bolało, że ja i bez bólu wyginałam się jak głupia na tym fotelu. Dentysta przerwał, pyta czy boli, bo jak boli to nie może jeszcze zęba zamykać. A ja mówię (oczywiście z watą w gębie) - ne bohi, to mi f glofie sieszi" ![]() ![]() Czyli strach przed bólem mam po prostu w głowie, bo na początku bolało jak cholera, to mi się w głowie zakodowało, że teraz też będzie, a guzik prawda. I podobnie jest na pewno z wyglądem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3000 |
Rozeznanie
|
Moniu ja też mam tak z bólem, że jak se ubzduram, że boli to koniec co ciekawe mam bardzo wysoki próg bólu
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- A co do zabawy w chowanego - jest całkiem fajna ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:18.