|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2971 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gaworzą, płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy! IX-X 201
oo rozczuliłam się
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2972 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gaworzą, płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy! IX-X 201
A ja sie prze w***łam! zawsze tz dostaje wyplate 5tego a tu dzis 17 i nic. Wczoraj dzwonil do szefa ze potrzebuje pieniadze bo musi mieszkanie zaplacic i jakies zakupy na swieta robic to on mu powiedzial ze nie ma i ze moze mu dac 50zl jak nie ma co jesc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2973 |
Wtajemniczenie
|
oooj wiem cops o tym... mój facet tez pracowal u takiegoi duypka....
a tu mój synus we wczorajszej kąpieli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2974 |
Zadomowienie
|
Mój wczorajszy pulpet
![]() ![]()
#2975 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Synek przybrał w tydzień 285 g! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2976 |
Wtajemniczenie
|
no i to był temat kłótni naszej wczorajszej ... ze dziecko go nie zna płacze jak on synka na rece bierze. Babcie i dziadka zna lepiej niz wlasnego ojca. I jak widac wykłóciłam przemówiłam do rozsądku i tata cał ą niedziele z synkiem spędził
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2977 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Za to moja mama sobie radziła gorzej niż ja, z tego co mówi, ale ja byłam dzieckiem płaczliwym, kapryśnym, kolkowym i w ogóle każdy by chyba zwariował sam z takim dzieckiem z tego co mama mi opowiada... Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2978 |
Wtajemniczenie
|
a jak mały w lezaczku byl i zaczął płakac a ja obiad gotowałam to mówie do Tzta weź go na ręce i pokazuj mu rózne rzeczy... on na mnie z gębą ze nie bedzie go nosił niech se popłacze ja na to ze nie przestanie płakac tylko sie rozhisteryzuje... to on na to" bo zesta go tak nauczyły" ze ja i moja mama.. no fakt nauczyłysmy ale ja mu wykrzyczałam wtedy: "to trzeba było w domu bywac i nauczyc go inaczej!!"
ale piekna pyzuunia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2979 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Cytat:
![]() A co ten Twój - zero skruchy??? Ja za to jako dziecko była podobno aniołem. I moja mama nie pamięta nawet, żeby kiedykolwiek straciła cierpliwość do mnie. Tylko ja lubiłam bardzo, żeby ktoś był ze mną w tym samym pomieszczeniu i wtedy mogłam się sama sobą zajmować. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2980 |
Zadomowienie
|
Lukrecja Zocha na swojego tate też różnie reaguje
![]() ![]() a ja właśnie grzeje piekarnikiem w chałupie (bo mamy aneks kuchenny w salonie) i będziemy działać sesyje ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- To gDA byłaś taka jak nasza Zochna ![]()
#2981 | |||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Widzę, że nie dasz sobie w kaszę nadmuchać ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2982 | |||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Jak mnie ta reklama ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A ta promocja to w każdym makro? Do kiedy trwa? Co do teściowej... brak słów, co za kobieta. Pozwolę sobie przytoczyć kawał rzucony na klubie w którym jestem: - Czym się różni teściowa od pitbulla? - Kolorem szminki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A na all to rzeczywiście już za późno. Kurde czekam na pony dla Pauli już tydzień, zaczynam się obawiać czy dojdą w ogóle, w piątek napisałam do sprzedawcy co z wysyłką ale cisza na razie. Cytat:
Mój też mnie podkurzył, bo w weekend była jego 14-to letnia córa i Mateusza co chwila na ręce. A ja go nie uczyłam noszenia, on sam ładnie się bawi na macie, czy w łóżeczku, huśtawce. A ta co chwila go na ręce. W końcu zwróciłam uwagę, bo ile można. Ten oczywiście że przesadzam. To mu powiedziałam żeby sobie małego nosili, ale ja rano wychodzę a on niech bierze wolne bo ja nie będę nosić cały dzień dzieciaka bo się przyzwyczai do dobrego. No obraza majestatu normalnie. A w ogóle to mnie wczoraj tak wnerwił że nie chce mi się z nim gadać, ani na niego patrzeć. |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2983 |
Wtajemniczenie
|
ja tez bylam bezproblemowym bobasem. Mama mówi ze jadlam tyle ile mi dala bez marudzenia, nie mnialam kolek, spalam sama nie potzebowalam lulania, noszenia na rekach, prawie nie plakalam
![]() ![]() no a mój syn to choleryk po mamuni jest, nie lubi zdnej zmiany pozycji i jsak np zaczyna marudzic jak lezy i biore go na rece to musi byc placz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2984 |
Zakorzenienie
|
A moze kurierem jak zamowie to dojdzie? klockow najwyzej poszukam z all w moim miescie to sobie jakos podjedziemy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2985 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2986 | |
Zakorzenienie
|
Wogole zrobilam sobie kanapki jak latem
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2987 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
![]() A my znowu sami. TŻ pojechał w trasę do Szwajcarii i dopiero jutro popołudniu do nas wróci. Jednak jako, że ostatnio miałam okazję już doświadczyć samotnych dni z Antkiem, to przynajmniej teraz już wiem, że poradzę sobie sama. ![]() Piszecie o TŻ-tach. Między mną, a nim układa się różnie, tak jeżeli chodzi o Małego, to złego słowa powiedzieć nie mogę. No może poza tym, że przeraża go pielucha z kupą. Zawsze jak odkryje w środku niespodziankę, to jestem wołana, bo nic z nią sam nie zrobi. ![]() ![]() ![]() Sojka, kaczuszka cudne córcie. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jaki piękny! ![]() ![]() Brawa dla Henia! ![]() ![]() ja już też tracę cierpliwość ![]()
![]() |
#2988 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cudnie! ![]() Cytat:
|
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2989 |
Wtajemniczenie
|
boszeeee moja głupia kocica siedzi od godziny na parapecie za oknem i miałczyyy!!!! no mówie ze głupia bo wpuszczam ja do domu, cala miska zarcia av ta sie placze pod nogami i sie drze... dziecko budzi... a jak karmie to wlazi na szafki w kuchni i ma w dupie ze krzycze zeby zlazla... dlatego jak sama z dzieckiem jestem ta kot l ąduje na dworze... bosze irytuje mnie ostatnio no!!! co ona mysli ze szynke jej dam????
|
![]() ![]() |
![]() |
#2990 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny czy ciężko podróżuje się samej samochodem z małym dzieckiem? Chciałam dzisiaj jechać sama z Mają, ale do tej pory zawsze ktoś ze mną był. To będzie krótki odcinek, na 10 minut. Ona w samochodzie jest spokojna, ale martwi mnie to, że będę musiała ją posadzić z tyłu i nie będę jej widziała.
#2991 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2992 |
Wtajemniczenie
|
jak mała spokojna to luz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2993 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2994 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Maja Edytowane przez Nisia4 Czas edycji: 2012-12-17 o 09:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2995 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2996 |
Zadomowienie
|
Niby wiem, że można, jeśli nie ma poduszki lub da się ją wyłączyć, ale jakoś tak lękliwie do tego podeszłam
![]() ![]()
#2997 |
Wtajemniczenie
|
Co do alergii pokarmowych to Natek oprócz tego ze nadal nie toleruje laktozy to nie jeszcze jabłko surowe powoduje u niego ból brzuszka znaczy jak ja zjem bo on jeszcze za mały
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2998 |
Zakorzenienie
|
Ja tak kocham grudniowe mandarynki, no ale w tym roku najwyraźniej nawet nie poliżę. Święta się nie liczą!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2999 |
Zadomowienie
|
Nisia sadzaj z przodu bez obaw
![]() ![]() ![]() uff.. zdjęcia zrobione, ale mój aparat sz3wankuje ![]() w wakacje robiłam sporo zdjęć z końmi o tuu są zdjęcia mojego autorstwa ![]() ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Lewek obiektyw to 1,8/55, tak więc najbardziej uboga wersja do alfa ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Iwa buzia juz deczko podleczona ale te sterydy na buźke moglismy używać tylko 3 doby więc teraz reszta musi się sama wygoić.. za to pupka piękna po 4 dobach! wrócił mój kochany różowiutki boberek ![]() Jezu laski wasze córy też mają tak głęboko wargi sromowe schowane?? matko umyć te wszystkie zakamarki to nie lada wyczyn.. tżet musi mi trzymać w kąpieli nóżki najszerzej jak się da a ja próbuje się tam dostać a tam wiecznie psicina upaprana równo..
#3000 | |
Zadomowienie
|
Oj babcie są niezastąpione. U mnie nawet dziadek bardzo pomaga. Moi rodzice są zakochani w Alicji.
Cytat:
![]() A my na 12.30 idziemy na szczepienie. Bidulka moja, pewnie znowu będzie płacz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:41.