|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 40kg do zrzucenia... Raz na zawsze. część III
antonina
Żebym ja tak umiała solidnie nie jeść słodyczy To znaczy w tygodniu nie jem, a przychodzi Weekend, spotykam się ze znajomymi i wpadają pizze, desery i same zapychające i nieodpowiednie rzeczy...Wczoraj zjadłam na pół z kumpelą pizzę 30 cm, nieduża co prawda, ale całe pół A na koniec deser lodowy z owocami i śmietaną Jeszcze jutro sobie na urodziny jadę, to również będą wpadki Do kitu takie coś Lepiej mi idzie jak siedzę w domu, nic mnie nie kusi, bo słodyczy w domu nie ma ![]() Gratki za spadki |
|
|
|
#2972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczoraj krążąc po penneysie miedzy regałami zaczepił mnie murzynek No to se myślę nieeee i mówię, że musze isc do mojego faceta mu pomoc ze stuffem na jutrzejsza impreze i wgl i ze moze wpasc jak chce a on 'ouuu' chyba był trochę hahahaha +1OO do samooceny!!!
|
|
|
#2973 |
|
Rozeznanie
|
asia_73
Pochwal się na czym byłaś w kinie, muszę jakiś film na wieczorny seans łóżkowy wybrać ![]() I jak nowa fryzurka? Ja mam włosy już chyba do pasa. Ciągle spinam w kok/warkocz i rosną spokojnie. Też muszę do fryzjera ![]() ogolnie Kompleksy, kompleksy skąd ja to znam ?:P Też mam takie głupie wewnętrzne rozważania często. Powinni na to wymyślić jakąś pigułkę ![]() Z tym seksowym przykazaniem hahaha zobaczymy czy wytrzymasz ![]() kroooliczek89 Gratuluje pięknego spadku ![]() A jaki krem na rozstępy używasz? anulciak85 Cześć! Widzę, że już sporo kg. za Tobą - gratulacje ![]() gorzala Na chwile sama wyjdziesz i już się chłopy rzucają Dooobrze! ![]() ![]() Ja z pączkami to nawet nie gadam. Trzymałam się do 21, kiedy pojechalismy do sklepu zapasy w lodówie uzupełnić. A miało być tak pięknie ![]() Wczoraj wydoiłam z litr wina, bo koleżanka wpadła na ploty. Za to bez przekąsek itd. Zrobiłam dietetyczne hamburgery Od poniedziałku mocno się biorę za siebie. Robię sobie pompkowe wyzwanie z www.100pompek.pl ![]() Dwa dni temu zrobiłam 5 ( Jutro bankowo nie będzie spadku, po takim tygodniu. Plus taki, że chociaż codziennie ćwiczyłam. Rowerkuje rowerkuje, żeby nogi wzmocnić. W domyślę chciałabym się przerzucić na HIIT'a, ale poprzednie próby kończyły się bólem kolana, dlatego tym razem zaczynam od wzmocnienia nóg. Udanej soboty dziewczyny!
|
#2974 |
|
Zakorzenienie
|
tyszka ale naprawde.. ciemni kolesie zawsze ciagna do takich wiekszych lasek.. nawet jak z G szlam za reke i gadal z kims to mi sie ogladali na tylek hahaha xD ja nie wiem, oni maja jakieś zmysły wyczulone na dziewczyny z krągłościami xD tyle ze ja nie mam krągłości, a masę tluszczu xD
|
|
#2975 |
|
Zakorzenienie
|
tyszka
Wierzysz w garbate aniołki? Chociaż...Może nie tyle o kwestię wytrzymania chodzi, co o"całokształt" Jasno określiłam, że nie chcę się z tymi sprawami spieszyć. Mówiłam to niejednemu, po takich słowach każdy wiał gdzie pieprz rośnie, a On nie Powiedział, że nie chce niczego przyspieszać, bo on się stara o miejsce w moim serduszku, a inne sprawy mogą zaczekać ![]() Chyba jestem niesprawiedliwa
|
|
|
|
#2976 |
|
Zakorzenienie
|
na paczki sie nie zalapalam, ale kupilam dwa 7-days'y w polskim sklepie zamiast obiadu :P i wgl jak przychodze koło 2 do domu to jestem taka gloooodna ale jem tylko kromke z maslem xD moglabym zjesc samo maslo xD ale chleb tez dobry T.T
|
|
#2977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Thick Madame Bujna Madame to osoba pożądana w Afryce, bo dzięki tuszy faceci wiedzą, że jest bogata. Bogata wewnętrznie
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2978 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Cytat:
dla nich to raczej jest tak, że preferują, bo lubią sobie pomacać i instynktownie wybierają te, ktore wyglądają na bardziej płodne i zdrowe kosciotrup bez rumienca na buzi i bez pelnego tylka raczej nie zwroci ich uwagi - F*CK YEAH I G pochwalił mój tyłeczek
|
|
|
#2979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A od razu, że pomacać. Dla nich kobieta pulchna to płodna, a wiadomo że szukają kobity która dzieci dużo urodzi, bo ktoś musi po wodę dreptać do innej wioski
|
|
|
|
|
#2980 |
|
Zakorzenienie
|
hahahah te murzynki co emigruja to raczej nie maja w domysle biegania do studni XD no ale G wystarczy trójka :P wiec pewnie bedzie 3 i jedno adoptowane
jak juz bedziemy bogaci XD
|
|
#2981 |
|
Rozeznanie
|
gorzala
Aj noł aj noł. W końcu murzynki mają najlepsze pupcie ![]() Z moich obserwacji internetowej wynika, że mają idealne sylwetki, bo im sie tak fecior na brzuchu nie odkłada. Mają duże tyłki i płaskie brzuchy, prawda to w realnym świecie? Masz większe możliwości obserwacji ![]() Po Twoim poście naszła mnie taka rozkmina - czy czarnoskórzy mają rumieńce? ![]() ![]() ogolnie No to świetnie, musi być fajnym facetem! ![]() Zakochana paaara zakochana paaaraaaa ![]() ![]() ![]()
|
|
#2982 |
|
Zakorzenienie
|
haha maja ale ich nie widac XD w sumie to coraz czesciej widze ciemnych kolesi z bialymi laskami szczerze mowiac.. nie wiem moze murzynki im sie znudzily :P a co do murzynek to poznalam kiedys jedna z Francji to dla mnie byla idealna
D ale miala zrownoważone proporcje.. a wczoraj poznalam jedna taka hmm dosc sporą, ale plaskiego brzucha to ona raczej nie miala wszystko miala wyplukłe poczynając od usta i twarzy hehe ;p i byli tam tez czarni kolesie i nie wygladali na zbyt zainteresowanych nią.. moze nie ma na to reguly :P---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- fingers crossed! A ja normalnie popisałam się moją romantyczną stroną (nie żebym robiła to podczas okresu czyt. huśtawki nastrojów) ale napisała pierwszy swój liścik XD raczej nie miłosny o jakichś niesamowitych wyznaniach, po prostu napisałam co mysle i zapakowałam ze wspólnym zdjeciem do koperty hly hły ;p
|
|
#2983 |
|
Wtajemniczenie
|
a mi pękła rura w łazience O! i tyle z dobrego humoru . faceta w domu brak , zalałam ganek, schody i radź sobie babo
. i chyba mi smutno ale na smutek nei mam czasu , ide szkody oglądać i wymyślic jakis plan awaryjny. bo nawet nie wiem która pękła , wszystko w podłodze pod płytkami.
|
#2984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2985 |
|
Zadomowienie
|
Tyszka na Zambezii byłam....film dla dzieci
. Mój młody pierwszy raz w kinie był. Marina, Tyszka.....włosy ścięte na krótko, a za łopatki były. Jestem zachwycona. Nie bałam sie bo jakieś 5 lat temu nosiłam króciutkie, nastroszone. Teraz mam wygodnie i wreszcie jakąś fryzurę. Do tej pory rozpuszczone miałam tylko po umyciu, na drugi dzień już związane w ogonek i wciąż nosiłam związane. Poza tym wydaje mi się że te długie mnie przytłaczały. I jeszcze coś.....wszyscy mówią że odmłodziło mnie to |
|
|
|
#2986 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() też wybrałabym tą długą suknię. |
|
|
|
|
#2987 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu
krótkie włosy odmładzają bardzo Jeszcze fajniej, jak dobre cięcie jest To teraz pozostaje kupić zaj.ebiaszczy, sexy ciuch i urządzić romantyczny wieczór with husband
|
|
|
|
#2988 |
|
Zadomowienie
|
Ogólnie.....maż był zachwycony że już wczoraj miałam romantyczny wieczór
.Od jutra będę słomiana wdowa, mąż w delegację jedzie.....ehhhh jak ja tego nie lubię, nie cierpię sama spać i ni lubię jak go nie ma w domu. |
|
|
|
#2989 |
|
Zakorzenienie
|
tyszka_ z Perfecty
extra slim, serum przeciw rozstępomDzięki dziewczyny Mam jeszcze trochę czasu więc muszę się w nią wcisnąć i wyglądać jak pani na zdjęciu
|
|
|
|
#2990 |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() Pospałam dziś do 15:30 ![]() Bo i tak nie miałam co robić w domu Ale słabo się czuję,boli mnie głowa i nie mam humoru.. Za chwile zjem śniadanie ![]() A na obiad zrobię sobie coś dobrego,ale jeszcze nie wiem co ![]() Jest mnie mniej kolejne 100 gram
|
#2991 |
|
Zakorzenienie
|
wilczyca a jak obwody?
|
|
|
|
#2992 |
|
Raczkowanie
|
Szczerze to obwody sprawdzam dopiero od 5 dni ![]() Bo nie miałam w domu czym się mierzyć ![]() Za tydzień podam Wam obwody i wagę ![]() Bo obiecałam sobie tydzień bez grzechów.I drugi dzień daje radę ![]() Tzn pozwalam na grzech jeśli nie przekroczyłam ponad 1000 kalorii ![]() Tak jak dziś herbatka plus wezmę herbatniki kilka
|
#2993 |
|
Wtajemniczenie
|
nie moge ćwiczyć, bo nie mogę sie kąpać , nie moge sie kąpać bo nie mogę lać wody
. ekipa remontowa rozłupie mi łazienke w poniedziałek dopiero żyć nie umierać miłego weekendu Willczyca kup test bo cos dlugo spisz ![]() ![]()
|
#2994 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziś tak tylko bo nie miałam co robić xd
|
|
#2995 |
|
królikoholiczka
|
Dobry
i idę spać
|
|
#2996 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Z wczorajszych planów kulinarnych niestety niewiele mi wyszło za to dziś będę gotunki robić na cały tydzień Tylko czy zapału znów nie braknie.Lodówkę mam pełną po brzegi, teraz tylko muszę racjonalnie tym gospodarować ![]() Cytat:
Za wiele humoru nie poprawił ale zawsze coś Też od poniedziałku biorę się ostro do galopu bo za bardzo sobie pofolgowałam. PfffCytat:
niech i my zobaczymy efekt metamorfozy ![]() Czarownica co do menu... to szczerze mogę polecić te zapiekankę z cukinii i bakłażana. Ja akurat mam tylko cukinię, farsz możesz kombinować według własnego uznania i walorów smakowych. Zrobię ją sobie na jutro. http://tvnplayer.pl/programy-online/...3E02,2591.html Menu na dziś: I 1/2 pizzy dietetycznej II 1/2 pizzy dietetycznej III ziemniaki gotowane na parze + pierś z kurczaka gotowana na parze + zasmażana kapusta kiszona IV ?? V sałatka warzywna z olejem lnianym i musztardą zamiast majonezu
|
|
#2997 |
|
Zadomowienie
|
Dzień doberek
![]() Wczoraj miałam jakiś dziwny dzień, nic mi się nie chciało i humor też nie dopisywał, nawet poszłam wczesniej spać. Praktycznie wiekszość dnia oglądałam odcinki Przepisu na życie w ramach przypomnienia, bo za 2tyg. rusza 4 transza Wredna @ się skończyła, to postanowiłam wejść na wagę, no i kolejne 0,5kg mniej z jednej strony mnie to smuci, bo mogłoby być więcej, ale z drugiej strony to dobrze, przynajmniej skóra będzie miała czas na adaptację do mniejszego rozmiaru ![]() Wczoraj też po raz pierwszy włożyłam spodnie bez odpinania zamka i guzików i pomyśleć że jeszcze w grudniu miałam problem z dopięciem się, a teraz są luźne ![]() Miłej niedzieli ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Jeszcze muszę się przyznać, wczoraj byłam grzeczna, ale w piątek poległam na całej linii, na kolację zrobiłam sobie chleb w jajku smazony, a zaraz po nim wciągnełam całą tabliczkę czekolady |
|
|
|
#2998 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Dla mnie taki sobie co prawda, ale trzeba mieć dobry humor, bo dziś na urodziny jadę (i zjem tonę tortu ) Na wagę wlazłam zaraz po porannym ogarnianiu się i co zobaczyłam? 106,7 kg! Cel coraz bliżej, bliżej! Nie mogę się doczekać, aż zobaczę 99 kg Jejciu, ale będzie impra Dziewczyny, czy to jest "w miarę" normalne, że od ponad dwóch tygodni odwiedzam kibelek 4-5 razy dziennie? Na grubsze posiedzenie Nie jest to żadna sraczka biegaczka, ale się zastanawiam... Mama moja mówi, że może zielona herbata tak na mnie działa, piję 2-3 kubki dziennie, bo lubię
|
|
|
|
#2999 |
|
Wtajemniczenie
|
dzieńdoberek
Mysiunia , Ogólnie piekneie lecicie w dól. u mnie chwila nieuwagi i 2 kg do góry , jakas paranoja , ale ogólnie czuję że mnie rozpiepsza cos od środka i jajnik nawala wiec może dlatego. Miłego dzionka dla wszystkich
|
#3000 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Młody zadowolony? To musi być niezłe wrażenie pierwszy raz w kinie ![]() Cytat:
Cytat:
Na wszelki wypadek nie zbliżam się do wagi ![]() Od pon. wielki post haha ![]() Cytat:
![]() Z kibelkiem to hmm może jesz dużo błonnikowych rzeczy i dużo pijesz? Zresztą lepiej chodzić częściej niż wcale ![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
Ja przepis na życie chyba na 2gim sezonie skończyłam Muszę nadrobić, bo superowski serial
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:41.

To znaczy w tygodniu nie jem, a przychodzi Weekend, spotykam się ze znajomymi i wpadają pizze, desery i same zapychające i nieodpowiednie rzeczy...
A na koniec deser lodowy z owocami i śmietaną

??
No to se myślę nieeee i mówię, że musze isc do mojego faceta mu pomoc ze stuffem na jutrzejsza impreze i wgl i ze moze wpasc jak chce a on 'ouuu' chyba był trochę
hahahaha 

i idę spać
piekneie lecicie w dól.