|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2971 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 40kg do zrzucenia... Raz na zawsze. część III
antonina
Żebym ja tak umiała solidnie nie jeść słodyczy ![]() Wczoraj zjadłam na pół z kumpelą pizzę 30 cm, nieduża co prawda, ale całe pół ![]() ![]() Jeszcze jutro sobie na urodziny jadę, to również będą wpadki ![]() Do kitu takie coś ![]() ![]() Gratki za spadki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2972 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczoraj krążąc po penneysie miedzy regałami zaczepił mnie murzynek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() +1OO do samooceny!!! ![]()
![]() |
#2973 |
Rozeznanie
|
asia_73
Pochwal się na czym byłaś w kinie, muszę jakiś film na wieczorny seans łóżkowy wybrać ![]() I jak nowa fryzurka? ![]() ![]() ogolnie Kompleksy, kompleksy skąd ja to znam ?:P Też mam takie głupie wewnętrzne rozważania często. Powinni na to wymyślić jakąś pigułkę ![]() Z tym seksowym przykazaniem hahaha zobaczymy czy wytrzymasz ![]() kroooliczek89 Gratuluje pięknego spadku ![]() A jaki krem na rozstępy używasz? anulciak85 Cześć! Widzę, że już sporo kg. za Tobą - gratulacje ![]() gorzala Na chwile sama wyjdziesz i już się chłopy rzucają ![]() ![]() ![]() Ja z pączkami to nawet nie gadam. Trzymałam się do 21, kiedy pojechalismy do sklepu zapasy w lodówie uzupełnić. A miało być tak pięknie ![]() Wczoraj wydoiłam z litr wina, bo koleżanka wpadła na ploty. Za to bez przekąsek itd. Zrobiłam dietetyczne hamburgery ![]() Od poniedziałku mocno się biorę za siebie. Robię sobie pompkowe wyzwanie z www.100pompek.pl ![]() Dwa dni temu zrobiłam 5 ( ![]() ![]() ![]() ![]() Jutro bankowo nie będzie spadku, po takim tygodniu. Plus taki, że chociaż codziennie ćwiczyłam. Rowerkuje rowerkuje, żeby nogi wzmocnić. W domyślę chciałabym się przerzucić na HIIT'a, ale poprzednie próby kończyły się bólem kolana, dlatego tym razem zaczynam od wzmocnienia nóg. Udanej soboty dziewczyny! ![]()
#2974 |
Zakorzenienie
|
tyszka ale naprawde.. ciemni kolesie zawsze ciagna do takich wiekszych lasek.. nawet jak z G szlam za reke i gadal z kims to mi sie ogladali na tylek hahaha xD ja nie wiem, oni maja jakieś zmysły wyczulone na dziewczyny z krągłościami xD tyle ze ja nie mam krągłości, a masę tluszczu xD
#2975 |
Zakorzenienie
|
tyszka
Wierzysz w garbate aniołki? ![]() Chociaż...Może nie tyle o kwestię wytrzymania chodzi, co o"całokształt" ![]() ![]() ![]() Chyba jestem niesprawiedliwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2976 |
Zakorzenienie
|
na paczki sie nie zalapalam, ale kupilam dwa 7-days'y w polskim sklepie zamiast obiadu :P i wgl jak przychodze koło 2 do domu to jestem taka gloooodna ale jem tylko kromke z maslem xD moglabym zjesc samo maslo xD ale chleb tez dobry T.T
#2977 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Thick Madame ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2978 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I G pochwalił mój tyłeczek ![]()
![]() |
#2979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A od razu, że pomacać. Dla nich kobieta pulchna to płodna, a wiadomo że szukają kobity która dzieci dużo urodzi, bo ktoś musi po wodę dreptać do innej wioski ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2980 |
Zakorzenienie
|
hahahah te murzynki co emigruja to raczej nie maja w domysle biegania do studni XD no ale G wystarczy trójka :P wiec pewnie bedzie 3 i jedno adoptowane
![]()
#2981 |
Rozeznanie
|
gorzala
Aj noł aj noł. W końcu murzynki mają najlepsze pupcie ![]() Z moich obserwacji internetowej wynika, że mają idealne sylwetki, bo im sie tak fecior na brzuchu nie odkłada. Mają duże tyłki i płaskie brzuchy, prawda to w realnym świecie? ![]() ![]() Po Twoim poście naszła mnie taka rozkmina - czy czarnoskórzy mają rumieńce? ![]() ![]() ogolnie No to świetnie, musi być fajnym facetem! ![]() Zakochana paaara zakochana paaaraaaa ![]() ![]() ![]() ![]()
#2982 |
Zakorzenienie
|
haha maja ale ich nie widac XD w sumie to coraz czesciej widze ciemnych kolesi z bialymi laskami szczerze mowiac.. nie wiem moze murzynki im sie znudzily :P a co do murzynek to poznalam kiedys jedna z Francji to dla mnie byla idealna
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- fingers crossed! ![]() A ja normalnie popisałam się moją romantyczną stroną (nie żebym robiła to podczas okresu czyt. huśtawki nastrojów) ale napisała pierwszy swój liścik XD raczej nie miłosny o jakichś niesamowitych wyznaniach, po prostu napisałam co mysle i zapakowałam ze wspólnym zdjeciem do koperty hly hły ;p
#2983 |
Wtajemniczenie
|
a mi pękła rura w łazience O! i tyle z dobrego humoru . faceta w domu brak , zalałam ganek, schody i radź sobie babo
![]() ![]() ![]()
#2984 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2985 |
Zadomowienie
|
Tyszka na Zambezii byłam....film dla dzieci
![]() Marina, Tyszka.....włosy ścięte na krótko, a za łopatki były. Jestem zachwycona. Nie bałam sie bo jakieś 5 lat temu nosiłam króciutkie, nastroszone. Teraz mam wygodnie i wreszcie jakąś fryzurę. Do tej pory rozpuszczone miałam tylko po umyciu, na drugi dzień już związane w ogonek i wciąż nosiłam związane. Poza tym wydaje mi się że te długie mnie przytłaczały. I jeszcze coś.....wszyscy mówią że odmłodziło mnie to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2986 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() też wybrałabym tą długą suknię. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2987 |
Zakorzenienie
|
Asiu
krótkie włosy odmładzają bardzo ![]() ![]() To teraz pozostaje kupić zaj.ebiaszczy, sexy ciuch i urządzić romantyczny wieczór with husband ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2988 |
Zadomowienie
|
Ogólnie.....maż był zachwycony że już wczoraj miałam romantyczny wieczór
![]() Od jutra będę słomiana wdowa, mąż w delegację jedzie.....ehhhh jak ja tego nie lubię, nie cierpię sama spać i ni lubię jak go nie ma w domu. |
![]() ![]() |
![]() |
#2989 |
Zakorzenienie
|
tyszka_ z Perfecty
![]() Dzięki dziewczyny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2990 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Pospałam dziś do 15:30 ![]() Bo i tak nie miałam co robić w domu ![]() Ale słabo się czuję,boli mnie głowa i nie mam humoru.. Za chwile zjem śniadanie ![]() A na obiad zrobię sobie coś dobrego,ale jeszcze nie wiem co ![]() Jest mnie mniej kolejne 100 gram ![]()
#2991 |
Zakorzenienie
|
wilczyca a jak obwody?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2992 |
Raczkowanie
|
Szczerze to obwody sprawdzam dopiero od 5 dni ![]() Bo nie miałam w domu czym się mierzyć ![]() Za tydzień podam Wam obwody i wagę ![]() Bo obiecałam sobie tydzień bez grzechów.I drugi dzień daje radę ![]() Tzn pozwalam na grzech jeśli nie przekroczyłam ponad 1000 kalorii ![]() Tak jak dziś herbatka plus wezmę herbatniki ![]() ![]()
#2993 |
Wtajemniczenie
|
nie moge ćwiczyć, bo nie mogę sie kąpać , nie moge sie kąpać bo nie mogę lać wody
![]() ![]() miłego weekendu ![]() ![]() Willczyca kup test bo cos dlugo spisz ![]() ![]() ![]()
#2994 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziś tak tylko ![]()
![]() |
#2995 |
królikoholiczka
|
Dobry
![]() ![]()
![]() |
#2996 | ||
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Z wczorajszych planów kulinarnych niestety niewiele mi wyszło za to dziś będę gotunki robić na cały tydzień ![]() Lodówkę mam pełną po brzegi, teraz tylko muszę racjonalnie tym gospodarować ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Czarownica co do menu... to szczerze mogę polecić te zapiekankę z cukinii i bakłażana. Ja akurat mam tylko cukinię, farsz możesz kombinować według własnego uznania i walorów smakowych. Zrobię ją sobie na jutro. http://tvnplayer.pl/programy-online/...3E02,2591.html Menu na dziś: I 1/2 pizzy dietetycznej II 1/2 pizzy dietetycznej III ziemniaki gotowane na parze + pierś z kurczaka gotowana na parze + zasmażana kapusta kiszona IV ?? V sałatka warzywna z olejem lnianym i musztardą zamiast majonezu
![]() |
#2997 |
Zadomowienie
|
Dzień doberek
![]() Wczoraj miałam jakiś dziwny dzień, nic mi się nie chciało i humor też nie dopisywał, nawet poszłam wczesniej spać. Praktycznie wiekszość dnia oglądałam odcinki Przepisu na życie w ramach przypomnienia, bo za 2tyg. rusza 4 transza ![]() Wredna @ się skończyła, to postanowiłam wejść na wagę, no i kolejne 0,5kg mniej z jednej strony mnie to smuci, bo mogłoby być więcej, ale z drugiej strony to dobrze, przynajmniej skóra będzie miała czas na adaptację do mniejszego rozmiaru ![]() Wczoraj też po raz pierwszy włożyłam spodnie bez odpinania zamka i guzików i pomyśleć że jeszcze w grudniu miałam problem z dopięciem się, a teraz są luźne ![]() ![]() Miłej niedzieli ![]() ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Jeszcze muszę się przyznać, wczoraj byłam grzeczna, ale w piątek poległam na całej linii, na kolację zrobiłam sobie chleb w jajku smazony, a zaraz po nim wciągnełam całą tabliczkę czekolady ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2998 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Dla mnie taki sobie co prawda, ale trzeba mieć dobry humor, bo dziś na urodziny jadę (i zjem tonę tortu ![]() Na wagę wlazłam zaraz po porannym ogarnianiu się i co zobaczyłam? 106,7 kg! ![]() ![]() Cel coraz bliżej, bliżej! Nie mogę się doczekać, aż zobaczę 99 kg ![]() Jejciu, ale będzie impra ![]() ![]() Dziewczyny, czy to jest "w miarę" normalne, że od ponad dwóch tygodni odwiedzam kibelek 4-5 razy dziennie? Na grubsze posiedzenie ![]() Nie jest to żadna sraczka biegaczka, ale się zastanawiam... Mama moja mówi, że może zielona herbata tak na mnie działa, piję 2-3 kubki dziennie, bo lubię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2999 |
Wtajemniczenie
|
dzieńdoberek
![]() Mysiunia , Ogólnie ![]() u mnie chwila nieuwagi i 2 kg do góry , jakas paranoja , ale ogólnie czuję że mnie rozpiepsza cos od środka i jajnik nawala wiec może dlatego. Miłego dzionka dla wszystkich ![]()
#3000 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Od pon. wielki post haha ![]() Cytat:
![]() Z kibelkiem to hmm może jesz dużo błonnikowych rzeczy i dużo pijesz? Zresztą lepiej chodzić częściej niż wcale ![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja przepis na życie chyba na 2gim sezonie skończyłam Muszę nadrobić, bo superowski serial ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:09.