![]() |
#2971 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
Klrmentyna - my nie nocowalismy jeszcze poza domem wiec nie mam pojecia. Ale chyba spalby w gondoli w takiej sytuacji. Jeski bedziemy jezdzic na dzialke (poki co robactwo koszmarne i nie ma jak) to kupimy lozeczko turystyczne.
Co do szczepien nie pamietam ktora pytala ale nie decyduj sama. Jak masz date to idz i pediatra oceni czy mozna zaszczepic ewentualnie wyznaczy kolejna. Drugie szczepienie u nas jak bedzie 3 miesiace i 1 dzien. Wyznaczyli date przy pierwszym tzn nir powiedzieli ale znalazlam karteczke w ksiazeczce. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2972 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
joł dziołchy!!! ale upał!!!
![]() zrobiłam dziś mel b pośladki i nogi i myslałam, że umrę po pierwszym cwiczeniu nóg!!!!! Cytat:
![]() co do zakupów to na pewno kupujesz tony jedzenia! u nas czasami na dwie osoby a tyle się kupuje a co dopiero na 4 (5)!!! A Ninka to skacze sama czy z Tobą na tej skakance??? ![]() Cytat:
oj Kasiek! ![]() Demeter - słodki diabełek hehe
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2973 |
Zakorzenienie
|
Kmagg ja tez mam NAN HA. Jakub jadl dzisiaj i nie krzywil sie. Ja juz nie probuje bo dla mnie nawet moje jest bleee. Zaraz dostanie na noc jeszcze chociaz juz zasypia przy cycu. Ale jak piszczy i placze po butli szuka biedny cyca i musi dostac..
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2974 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() zaraz zerknę jak szczepiłam, ale radziłabym zadzwonić i zapytać w przychodni. 1 szczepienie, 2-gi m-c życia (7-8 tydzień), 2 szczepienie 3-4 m-c życia, po 6-8 tygodniach od poprzedniego szczepienia, wg książeczki. Kinga urodzona 22 lutego, 2 szczepienie 28 maja było.
![]() Maciek ![]() Edytowane przez bmma Czas edycji: 2013-06-20 o 19:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2975 |
Zakorzenienie
|
Malpka - hurtownia gdzies na bohaterow monte cassino
ale tesciowa dokladnie nie pamieta bo ktos ja zawiozl tam. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2976 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2977 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do przewijaka to mojemu nogi wystają za przewijak ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2978 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#2979 |
Zakorzenienie
|
Małpka, dziekuję za patent łyżeczkowy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() śliczny :0 jak można tak przebrać takiego Aniołka ![]()
![]() |
![]() |
#2980 |
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam was i mi się komp wyłączył...
no żeby to .... fajny filmik http://www.kickstarter.com/projects/...get/video.html
![]() |
![]() |
#2981 | |||
Kniaginia
|
Cytat:
Taką grającą. Waliła w nią ręką. Ja ją wtedy nagrywałam, bo chciałam uwiecznić, jak sobie gada do tych melodyjek. I za którymś walnięciem melodyjka zamieniła się w skwierczący dźwięk i tyle bylo grania. Coś się zacięło albo przeskoczylo w środku. Chinski szajs. Cytat:
![]() Cytat:
![]() A, to spoko ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2982 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i ![]() Cytat:
![]() ![]() a filmik faktycznie fajny - tylko czemu na kazdym zdjeciu bylam JA ![]() miso padl mi o 20 ehehe - zdarzylam sie oplumkac spakowac na jutro - i was ''nadrobic'' ale padam na pyszczek - lukne tylko na - nk, czy mi mamus ma nic nie napisala i lece spac i prosze o mocne ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2983 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() i tak i tak ... ![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() (u nas tez w nózki )
![]() |
![]() |
#2984 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() super jest mel b, ja uwielbiam 10min na brzuch ![]() Cytat:
[QUOTE=nestelle;41417758] oj to nie wiem czemu ![]() Misio na szczęście czysty osłuchowo, dostaliśmy krople do nosa, mamy inhalować i oklepywać. Dziś na szczęście zasnął szybko, ale powietrze stoi, pot cieknie po plecach. Na szczęście zaczyna się błyskać, więc mam nadzieję, że będzie czym oddychać, choć boję się tej burzy, bo zapowiadają 2 stopnia, a u nas ciągle jakieś tragedie :/ Dziś o 14:00 upał 35' w cieniu, w domu miałam +28' a ja zrobiłam killera!! Robiłam z ręcznikiem, bo tak ze mnie ciekło, ale wytrwałam od początku do końca. Musiałam spalić ciasta i tort urodzinowy hehe
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2985 | |
Wtajemniczenie
|
to prawda, wydaje się, jakby miał więcej ale maluszek dalej taki jest w rzeczywistości
![]() Hehe pozory mylą ![]() ![]() Cytat:
![]() ------- Dziewczyny, jak to ze szczepieniem - bylismy wczoraj na pierwszych (po 6 tygodniu) i lekarka i pielęgniark powiedziała, że szczepimy tylko na WZW B (zółtaczkę) a mnie się wydawało i tak też czytałam, że powinno być coś jeszcze ![]() W ogole beznadziejna babka pediatra w naszej przychodni, nie wiem czy nie zmienić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2986 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Macierzyństwo dużo zmienia ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A Róża zdolniacha ![]() Jestem zachwycona uśmiechami Krzysia - najpierw "śmiał się" do zabawek, uśmiechał po np. gilgotkach, a teraz po prostu odwzajemnia mój czy Taty uśmiech, śmieją Mu się oczka i jest uśmiech pełną gębusią ![]() ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do drugiego - wariatka ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2987 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2988 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() 92strona... Ja chyba nigdy nie nadrobię ![]() ![]() Zabieg przesunęlo o tydzień, czyli na 24 czerwca. Zadzwonili do mnie w piątek, żeby poinformować... Ech... tydzień stresu więcej ![]() Jedyny plus to to, że Leosiek jakos dłużej śpi od paru dni, więc może w dzień operacji też się później obudzi a więc i płacze krócej będą trwały ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2989 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o ![]() u nas parówa, ale zaczęło wiać i grzmi, może w końcu będzie ta burza, bo spać nie mogę wstałam i misio się kręcił, więc go nakarmiłam na śpiocha i dalej śpi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2990 | |||||||
Zadomowienie
|
Hej!
nie ma bata, jedziemy dziś na wieś. wczoraj prawie się usmażyliśmy w mieszkaniu wiecie co? Karol wczoraj późnym popołudniem/wieczorem spał aż 3 godziny a przedwczoraj 2 ![]() aa i chwalę się, że dostał wczoraj stówkę od ciotki z Wołomina (żona mojego "ulubionego" wujka ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jeśli o pająki chodzi to ja jestem odważna dopóki na mnie nie wlezie ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() a co się w ogóle robi jak takiego maluszka ugryzie komar? bo chyba nie ma żadnych łagodzących żeli dla tak małych dzieci? sama nie używam nic takiego, bo umiem się powstrzymać od drapania ale przecież to tak swędzi, że się biedak zapłacze nadrabiam dalej, ciekawe czy zdążę ![]() ---------- Dopisano o 06:36 ---------- Poprzedni post napisano o 06:21 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:07 ---------- Poprzedni post napisano o 06:36 ---------- mam jeszcze pytanie: jak urodziłam w sobotę to macierzyński liczy mi się od soboty czy od poniedziałku?
![]() |
![]() |
#2991 |
Wtajemniczenie
|
Zeby o 7rano lało się ze mnie.. kolejny upalny dzień nam się szykuje! Szczerze współczuję robotnikom na mieszkaniu, ktorzy mają dzis malować...
![]() |
![]() |
#2992 |
Zadomowienie
|
google twierdzi, że dziś pierwszy dzień lata
![]()
![]() |
#2993 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2994 |
Zakorzenienie
|
Ale narzekaja
![]() ![]()
![]() |
#2995 | |||
Zakorzenienie
|
hej
![]() to super ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() od soboty ![]() ---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- no własnie to samo pomyślałąm ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2996 | |||
Kniaginia
|
Witam
![]() Cudowna pogoda! Taką lubię. Tym bardziej, że nie siedzę w pracy, wtedy upały gorzej znoszę, ale i tak nie zamieniałbym ich na mrozy. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2997 | ||
Wtajemniczenie
|
Bry ! Obudziło mnie ciepło....więc wstaliśmy....od wielu dni młody budzi się tylko raz w nocy, jak idzie spać po 8 to koło 4, jak koło 21:30 to koło 6.. no i zawsze chłop przynosi mi go i odkłada do łóżka na karmienie.....w pewnym momencie budzę chłopa zaspana żeby go odłożył...chłop otwiera oczy w panice zagląda pod poduszki, na bok łóżka, a tu okazało się że Dziedzic już u siebie w łóżeczku dawno... ponieważ ostatnio karmię na śpiocha, musiało mi się przyśnić po raz drugi że go karmię...a on już był po i u siebie spał
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A ogólnie co lekarz stwierdził u Róży, dlaczego rehabilitacja ? Pamiętam że ona dość szybko głowę podnosiła, czy to były jakieś napięcia ? Cytat:
![]() Ja bym chciała tak 23 stopnie, chmurki delikatne i przyjemny wiatr... w Krk niestety przy upale zaduch, jesteśmy w takiej niecce że się oddychać nie da, mój chłop z Wwa nadziwić się nie może notorycznym brakiem wiatru w tym mieście / poza halnym - temu też się dziwi / co w zimie jest ok, ale w lecie do dupala ! Aaa Dziedzic zaczął kręcić się w miejscu, wyczytałam że fachowo nazywa się to pełzanie po okręgu ![]()
![]() |
![]() |
#2998 | |
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() Wczoraj mnie nie było i mam tyyyyle do nadrabiania! Wojtulo kończy dziś 2 miesiące! Powtórzę za Wami - ale zleciało! Wieczorem jedziemy na wieś do moich rodziców - mamy 300 km (słoik jestem ;p ), trochę się boję tej podróży. I myślę cały czas jak to będzie z Wojtkiem w domu. W naszym mieszkanku od razu słyszę jak zapłacze, a tam jak go zostawię w sypialni na górze, to z dołu raczej nie usłyszę jego płaczu... Nie opłaca mi się kupować niani, żeby używać jej tylko na wyjazdach. Będziemy musieli jakiś system opracować ![]() Cytat:
![]() bo nie mam ![]() I trzymam kciuki za zabieg, żeby szybko minęło i nie było tak strasznie... Lecę nadrabiać, dziec śpi - zagarnął nasze łoże.
![]() |
![]() |
#2999 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i za cwiczenia ![]() Cytat:
jak nie jestes zadowolona z dr to zmien od razu- trzeba miec od początku dobrego zaufanego pediatre Cytat:
![]() co do oballi to chyba od sklepu zalezy ,niektóre miały promocje nawet podobno 2 w cenie 7.99 a u nas za tą cenę 1 . Cytat:
![]() (duzą masz tą rodzine z W. -bo zaczynam sie bac ![]() co do komarów najlepiej kupic coś łagodzącego (zapytac w aptece ) bo problem u tak małyc dzieci to nie ból czy swedzenie ale bąble często -duze opuchnięcia trwające kilka dni i zmieniające się nawet w taki jakby krwiaczek -reakcja uczuleniowa.... nic musze obudzic Roszka bo stópki ide sobie robic .wlepiam fote mojego śpiocha -od 4 rano przywłaszczył sobie nasze wyrko
![]() |
![]() |
#3000 | |
Kniaginia
|
Cytat:
![]() 2. Za duże napięcie w obręczy barkowej. Wcześniej podnosiła, teraz też sztywno trzyma, ale położona na brzuchu giba się na boki (raz jeden, raz drugi) i laduje na plecach. Pediatra mi nic więcej nie umiała powiedzieć, dlatego szybko chcę iść do prywatnego neurologa. A, jeszcze ciemiączko jest za małe, dlatego kazała odstawić wit. D i zrobić usg główki. 3. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:36.