Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz.12 - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-20, 10:41   #2971
zooska
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez ewelciaa144 Pokaż wiadomość
Daj, daj pewnie ja uwielbiam takie paszteciki z różnymi nadzieniami można przygotować na wiele sposobów na słodko jak i na słono i taki płat ciasta nie jest wcale drogi ja kupuję ten w Biedronce i jest pyszny, a szczególnie te ciasto sprawdza się jako przekąski na imprezy znikają w 5 sekund
Oooołkej. To jest improwizowany przepis, ale powiem Ci... ach, palce lizać

Lista zakupów:
ciasto francuskie
zielone pesto
cukinia
papryka (obojętnie jaka, ja dałam białą bo była w promce^^)
cebula
pomidor
opcjonalnie ser feta/camembert/żółty, suszone pomidory

Wykonanie:
Cukinię obrać i pokroić w małą kostkę. Papryka, pomidor i cebula w kostkę. Na patelni rozgrzać tłuszcz, wrzucić cukinię, a pod koniec smażenia dodać cebulkę i paprykę. Doprawić wg uznania. W tym czasie pokroić ciasto na prostokąty, na każdy dać trochę pesto, położyć ser, pomidory, a na to smażone warzywa. Zakleić i do piekarnika. Podawać z posmarowanym na górze pesto, można dać listek bazylii.

Enjoy

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

Heroine Ja się stałam zwolenniczką żeli marketowych. W sensie marka kaufl, bądź biedra... jestem zadowolona, tonik to ziaja, tylko kremu do twarzy i masek/maseczek używam dobrych. Moja cera nie narzeka

A decyzja... hm hm hm, od urodzenia we wrocku się bujam, a na studiach źle było bardzo, okropnie się czułam z tymi ludźmi, potrzebowałam zmiany, poza tym nic mnie w mieście nie trzyma pomijając znajomych i rodzinkę, więc... A tak złożyłam podanie, dostałam się () no i co...teraz mieszkanka szukam i heja, bo do akademika się nie dostałam

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

Cockatil Ważne, że ćwiczonka zaliczone Jutrzejszy dzień może będzie ciekawszy No i pomyśl sobie, że niedługo już na fit pójdziesz

Śniadanko mniam

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 10:51   #2972
dzaga1989
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Wróciłam z apteki, piekarni i spożywczaka. Kupiłam sobie Ulgix - mam nadzieję że mi zrobi ulgix w brzuchu bo jak nieee Wzięłam jeszcze Serusie dla mnie i TŻ, trochę wafelków w mlecznej czekoladzie (moje ulubione - pokazałabym o jakie mi chodzi bo to są takie specyficzne wafelki ale w internetach ich nie mogę znaleźć - taka jasna pełnomleczna czeko) no i chleb w "saloniku" kupiłam. Za godzinę TŻ odprawię do roboty i pożrę "II śniadanie" - w cudzysłowie to drugie śniad bo ciągle skubię paluszki

Zoska, piwo, wino, driny - wszystkiego mi brak Ale driny jeszcze można ukręcić jakieś bezalko, tylko muszę przepisy wygrzebać w Internetach
Też miałam o włosięta pytać - mówisz że wybrakły? Ajjj A ja napaliłam się że te różowe ujrzę!
Co do remontu - my już nic robić nie będziemy. Teraz tylko wszystko zależy od takich majstrów jak nasz (końcówka kuchni i komody) albo od sklepów (czekamy na narożnik i ławę z Abry) dlatego jest ciągle rozp.iprz bo dopóki wszystko nie przyjdzie, wszystkiego nie pokończą to nie będziemy mogli rozdysponować po szufladach, szafkach tego szitu co zalega w pokojach Powiem tak - całkowite skończenie remontu planowaliśmy na koniec lipca Także ten...

Heroine, no lepszy rydz niż nic. Kiszkę zapchałam? Zapchałam Teraz byłam w saloniku po chleb to kurde aż mi ślinka leciała jak paczałam na pączki i jakieś eklery czy inne smakołyki ale odpuściłam - co za dużo pustych węgli to niezdrowo
Trzymam kciuki za wyprawę do Rossa Niech anioł oszczędzania nad Tobą czuwa

Ewelcia, pewnie że pokażę Już nie mogę doczekać się gdy w końcu będę miała możliwość tam wejść i je zrobić. No ale szafki już na górze też wiszą więc wszystko jest na dobrej drodze
Stary 2013-08-20, 10:55   #2973
zooska
Zakorzenienie

Dżaga No...jak ja zafarbowałam włosy w tym samym dniu, co jechałam na wood, a tam cały dzień od rana do wieczora chodziłam w pełnym słońcu, co daje nam 6 dni wystawiania łba na 38 stopni słońca na otwartej przestrzeni i mycie głowy żelem pod prysznic, a potem szlajanie się po dworze we wrocku no i jezioro Koooniec różu, już są rude ^^

Mniam, mniam...paluszki

Stary 2013-08-20, 10:57   #2974
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Hejka ja poćwiczyłam chociaż dzisiejsze ćwiczenia mnie wkurzyły nie lubie tak leż, wstań,leż... No ale dobra drugi dzień zaliczony

Na śniadanko chciałam sobie zrobić owsianke a tu mi sie płatki przeterminowały i zamiast owsianki zjadłam mix corn flakes, pare chocapiców, pół nektarynki i pół banana.

U mnie pogoda z du.py leje zimno, do 13 moge sobie pobimbać, bo potem trzeba sie za obiad brać.
Póki co ide wymoczyć dupcie.
Za ćwiczenia

Smacznie wiecie, że ja nigdy chocapiców nie jadłam?

U mnie jutro ma być taka .ujowa pogoda ja na szczęście obiad mam z głowy

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Heroine Ja się stałam zwolenniczką żeli marketowych. W sensie marka kaufl, bądź biedra... jestem zadowolona, tonik to ziaja, tylko kremu do twarzy i masek/maseczek używam dobrych. Moja cera nie narzeka

A decyzja... hm hm hm, od urodzenia we wrocku się bujam, a na studiach źle było bardzo, okropnie się czułam z tymi ludźmi, potrzebowałam zmiany, poza tym nic mnie w mieście nie trzyma pomijając znajomych i rodzinkę, więc... A tak złożyłam podanie, dostałam się () no i co...teraz mieszkanka szukam i heja, bo do akademika się nie dostałam
No ja chyba kupię w Biedrze, bo kiedyś miałam i byłam nawet zadowolona jedynie z Lidla to była tragedia nigdy żadnego syfu na gębie nie miałam, a po tym Cieniu jakichś plam dostałam i jakieś krostki mi powyskakiwały na drugi dzień kupiłam Garniera i jak ręką odjął także za Lidlowskie żele ja podziękuję a kremu od lat używam Nivea Soft chociaż tak ostatnio myślałam, żeby może się przerzucić na jakieś przeciwzmarszczkowe wprawdzie objawów na razie widocznych nie mam, ale wiecie, lepiej zapobiegać niż leczyć w końcu nastolatką już nie jestem

No to super takie zmiany są fajne bez sensu się męczyć także teraz nowe życie przed Tobą nowe znajomości
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 11:01   #2975
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Czbasiu jaki brzusiu śliczny trzymam kciuki, żeby wszystko ok było i odzywaj się częściej
No śliczny śliczny!! Ale za okrąglutki jak na 12 tydzien: Za kciuki dzieki Przydają się!!

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Słodki masz ten brzusio a ile ogólnie masz na plus od początku?
A na plusie od poczatku jak pisałąm pol kilograma.. A w dosłownie żadne spodnie nie wchodzę taki brzuch mam... Nie mierzyłąm się ale z 10cm mi chyba przybyło.. Nie przesadzam.. Widzę po ubraniach

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość

Basia, a Ciebie tak wzdyma że masz taki brzuch? Ja wczoraj miałam też 5 miesiąc ciąży I już pal licho wygląd - to straszny ból. A dziś rano znów płaściutko a wieczorem pewnie będzie powtórka z rozrywki
No włąśnei chyba wzdecia takie.. Rano tak nie mam.. Fota jest z popoludnia. Ale biore progesteron i moze dlatego
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 11:05   #2976
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Wróciłam z apteki, piekarni i spożywczaka. Kupiłam sobie Ulgix - mam nadzieję że mi zrobi ulgix w brzuchu bo jak nieee Wzięłam jeszcze Serusie dla mnie i TŻ, trochę wafelków w mlecznej czekoladzie (moje ulubione - pokazałabym o jakie mi chodzi bo to są takie specyficzne wafelki ale w internetach ich nie mogę znaleźć - taka jasna pełnomleczna czeko) no i chleb w "saloniku" kupiłam. Za godzinę TŻ odprawię do roboty i pożrę "II śniadanie" - w cudzysłowie to drugie śniad bo ciągle skubię paluszki

Heroine, no lepszy rydz niż nic. Kiszkę zapchałam? Zapchałam Teraz byłam w saloniku po chleb to kurde aż mi ślinka leciała jak paczałam na pączki i jakieś eklery czy inne smakołyki ale odpuściłam - co za dużo pustych węgli to niezdrowo
Trzymam kciuki za wyprawę do Rossa Niech anioł oszczędzania nad Tobą czuwa
Serusie pamiętam jak na studiach je jadłam
Ile ten Ulgix kosztuje? Bo chyba sama muszę sobie coś takiego kupić...

Fakt, kłak czy wełna, oby kicha była pełna ja się nażarłam śniadaniem, że nie wiem kiedy drugie śniadanie zeżrę w ogóle to zbieram się za mycie łba i coś mi nie po drodze do łazienki w ogóle naszło mnie żeby może zaolejować? no nie wiem, nie wiem czy mam tyle chęci
Dzięki oby czuwał i dawał po łapach jak się coś niepotrzebnego będzie do mnie uśmiechało
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2013-08-20, 11:06   #2977
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość

Czbasia ten brzusio to przesłodki, jak mi się podobają kobiety w ciąży ja bym się chwaliła chyba wszystkim wokół takim szczęściem
Ja też sie nie moge doczekać aż zacznę się chwalić!!
Ale jak pisałam rok temu pochwaliłam sie zaraz na poczatku i niestety straciłam ciaze. A żadna przyjemność późneij każdemu tłumaczyć. Dlatego teraz ukrywam się Dziś do lekarza znowu idę.. Może czegoś się dowiem

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-20, 11:06   #2978
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
A na plusie od poczatku jak pisałąm pol kilograma.. A w dosłownie żadne spodnie nie wchodzę taki brzuch mam... Nie mierzyłąm się ale z 10cm mi chyba przybyło.. Nie przesadzam.. Widzę po ubraniach
Hmm, to niewiele Ci przybyło faktycznie, to pewnie jakieś wzdęcie po prostu
Stary 2013-08-20, 11:07   #2979
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:

Nie wierzę... kogo tu przywiało

Rzeczywiście Cie wywaliło... Może tak ciążę przechodzisz taki Twój urok, czy cuś

Po prostu teraz z nami pisz!!!!!
Cześć piękna Ano nei mogę bez Was żyć
Postaram sie bywać cześciej
Stary 2013-08-20, 11:10   #2980
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
No włąśnei chyba wzdecia takie.. Rano tak nie mam.. Fota jest z popoludnia. Ale biore progesteron i moze dlatego
Może to przez hormony Nie znam się. Ale możesz poradzić się gina podczas kolejnej wizyty czy można coś przeciwwzdęciowego sobie zaaplikować Ja liczę na to że mi ten Ulgix pomoże bo normalnie od popołudnia do pójścia spać nie mogę funkcjonować. Ledwo łażę, leżę plackiem z rozkrakanymi nogami i zdycham
Stary 2013-08-20, 12:18   #2981
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
A boli Cię to czy coś?

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Cytat:
Cześć piękna Ano nei mogę bez Was żyć
Postaram sie bywać cześciej
Noooo... ja myślę!!!! Bo tęskno za Tobą,

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-20, 12:36   #2982
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
A boli Cię to czy coś?
Nie!! Nie mam żadnych objawów i nic nei boli. Jakby nie to że nie mam@ to nei wiedziałabym że to ciąża Oczywiście pomijając mega brzuch
Stary 2013-08-20, 13:12   #2983
dzaga1989
Zakorzenienie

Basia, z jednej strony Ci zazdroszczę. Już chyba wolałabym megabrzuch niż całodniowe nudności Ale z drugiej strony to też trochę dyskomfort musi być Wiem po sobie z tym że u mnie jest jeszcze to uczucie ciężkości

Majster poszedł. Resztę dowiezie w czwartek i finito Idę zaraz sprzątać kuchnię. Jak już ją ogarnę to pokażę fotki Chociaż wciąż niekompletne bo chyba 2 czy 3 uchwytów brakuje no i krzeseł barowych, ale już najważniejsze z głowy
Stary 2013-08-20, 13:38   #2984
ewelciaa144
Zakorzenienie

Ja już po obiadku, zjadłam to co było w domu bo nie chciało mi się nic osobnego przygotowywać, najpierw zjadłam trochę zupy pomidorowej bez makaronu potem udko z piekarnika i dużego pomidora z jogurtem już nie chciałam dodawać węgli, bo zgrzeszyłam łyżką dżemu, mama wczoraj robiła do słoików to musiałam spróbować czy się nada na zimę na podwieczorem zjem łyżeczkę masła orzechowego i twaróg, a nad kolacją jeszcze pomysle, co by zjeść

Cytat:
Ja jakiś czas temu robiłam zawijaski z ciasta francuskiego ze szpinakiem i fetą zajadaliśmy aż nam się uszy trzęsły no i TŻ-towi robiłam też na słodko takie koperty z jabłkami zjadł w ciągu jednego popołudnia
Też kiedyś robiłam ze szpinakiem i fetą i jabłkiem, pyyyyyycha

Jak zakupy ?

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Hejka ja poćwiczyłam chociaż dzisiejsze ćwiczenia mnie wkurzyły nie lubie tak leż, wstań,leż... No ale dobra drugi dzień zaliczony
ważne, że dzisiejszy dzień zaliczony

Cytat:
Oooołkej. To jest improwizowany przepis, ale powiem Ci... ach, palce lizać

Lista zakupów:
ciasto francuskie
zielone pesto
cukinia
papryka (obojętnie jaka, ja dałam białą bo była w promce^^)
cebula
pomidor
opcjonalnie ser feta/camembert/żółty, suszone pomidory

Wykonanie:
Cukinię obrać i pokroić w małą kostkę. Papryka, pomidor i cebula w kostkę. Na patelni rozgrzać tłuszcz, wrzucić cukinię, a pod koniec smażenia dodać cebulkę i paprykę. Doprawić wg uznania. W tym czasie pokroić ciasto na prostokąty, na każdy dać trochę pesto, położyć ser, pomidory, a na to smażone warzywa. Zakleić i do piekarnika. Podawać z posmarowanym na górze pesto, można dać listek bazylii.

Enjoy
Dziękuję bardzo zapisałam i na pewno wypróbuję brzmi smakowicie

Cytat:
Mi ulgix pomaga przy wzdęciach, ale espumisan nic a nic szukałam czegoś lepszego, bo często męczyóły mnie wzdęcia, ale nie wiem które są dobre daj znać jak u Ciebie się spiszą ja wzdęcia mam prawie codziennie pod wieczór, brzuch jak w ciąży masakra już nawet nic z tym nie robię, bo nie wiem, co może pomóc

Cytat:
Dziś do lekarza znowu idę.. Może czegoś się dowiem
Od razu daj znać jak wrócisz od lekarza trzymamy kciuki

Cytat:
Majster poszedł. Resztę dowiezie w czwartek i finito Idę zaraz sprzątać kuchnię. Jak już ją ogarnę to pokażę fotki Chociaż wciąż niekompletne bo chyba 2 czy 3 uchwytów brakuje no i krzeseł barowych, ale już najważniejsze z głowy
Wkońcu czekamy na fotki

29.09
0/3,3
ewelciaa144 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 14:09   #2985
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki ja dziś z dietą przepadłam, bo Tż babcia na pierogi ruskie zaprosiła i zeżarłam 7 z cebulką i ze śmietaną ale byłam taka mega głodna, że nie potrafiłam ich sobie odmówić, tym bardziej, że rzadko jem pierogi babcine W dodtatku to było o godzinie 12 więc mam nadzieję, że aż tak bardzo mi nie zaszkodziły pokręcę hh to może chociaż troszkę tego spalę
do tego Tż kupił mi ciastko francuskie z serem i brzoskwinią i tak leży i mnie kusi zeżrę je chyba na kolację, bo uwielbiam je po prostu

Biorę się zaraz za zmywanie pazurków i malowanie tylko nie wiem jak mam pomalować a chciałabym jakoś fajnie

---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

A co do włosów, to ja źle się czuję w takich ciachniętych na prosto jak jakaś maryna wyglądam lubię się w pocieniowanych
Pauluś mi tez się podoba takie cięcie i widzę Cie w nim
Czeko pokaż koniecznie włoski
Stary 2013-08-20, 15:00   #2986
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Jak zakupy ?
Dopiero wróciłam grzecznie było kupiłam szampon dla siebie i TŻ-ta, maseczkę na dłonie (całe 1,6 zł ) i Raid na mole, bo mam problem

Cytat:
Mi ulgix pomaga przy wzdęciach, ale espumisan nic a nic szukałam czegoś lepszego, bo często męczyóły mnie wzdęcia, ale nie wiem które są dobre daj znać jak u Ciebie się spiszą ja wzdęcia mam prawie codziennie pod wieczór, brzuch jak w ciąży masakra już nawet nic z tym nie robię, bo nie wiem, co może pomóc
Mi też espumisan nie pomagał dlatego myślałam nad tym Ulgixem... zamęczą mnie te wzdęcia

Cytat:
Hej laseczki ja dziś z dietą przepadłam, bo Tż babcia na pierogi ruskie zaprosiła i zeżarłam 7 z cebulką i ze śmietaną ale byłam taka mega głodna, że nie potrafiłam ich sobie odmówić, tym bardziej, że rzadko jem pierogi babcine W dodtatku to było o godzinie 12 więc mam nadzieję, że aż tak bardzo mi nie zaszkodziły pokręcę hh to może chociaż troszkę tego spalę
do tego Tż kupił mi ciastko francuskie z serem i brzoskwinią i tak leży i mnie kusi zeżrę je chyba na kolację, bo uwielbiam je po prostu
Siema
A Ty znów kusisz pierogami i to babcinymi Tobie mają krzywdę zrobić? Never a takie ciasteczko też bym zjadła no ale nie dla psa kiełbasa

Wróciłam i właśnie piję i jem arbuza i kilka winogronek późne to moje drugie śniadanie
Stary 2013-08-20, 15:28   #2987
kisiej25
Tajka

Dzisiaj tylko 50 przysiadów, ABS Mel B oraz 50 skakanek.
Zaraz wybywam do Warszawy i będę w domu dopiero po północy, także ciężko będzie wtedy cokolwiek dorzucić.
Chyba że mnie na łóżko :P

Na obiad zrobiłam sobie kuraka w ziołach gotowanego, 100g brokułów oraz 50g ryżu brązowego w maślance.
Wygrałam walkę z tym kurakiem ! Obrałam na surowo ze skóry i tych świństw ! Się przemęczyłam !
Wolę jednak kupować filety, bo nie muszę zadręczać się myślami, że "a może przejść na wegetarianizm", które chodzą po mojej głowie, gdy obrabiam kurczaka z jego...resztek

kisiej25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 16:20   #2988
dzaga1989
Zakorzenienie

No jestem Ledwo uprzątnęłam tą kuchnię - czuję się okropnie Ciągle mnie muli, a jeszcze przydałoby się garnki i talerze na "załadunek" do szafek przygotować - one takie zakurzone.

Poniżej focisze. Ale ze mnie taki fotograf jak z koziej d.upy trąba

Madzia, eee tam 7 pierożków o 12 to do spalenia jeszcze A duże te pierogi babcia robi? Moja mamuśka robi takie od starej białej szklanki i jeszcze rozpłaszcza ten placuszek i pcha dużo farszu więc są takie jak 2 kupne To ja 4 zjadam ale chętnie pożarłabym więcej

Heroine, za Rossmanna Też muszę coś na mole kupić. Wyżerają TŻ koszulki

Heroine, Ewelcia
, no zobaczymy jak się ten Ulgix sprawdzi. Jak siedziałam przed kompem i wstałam to i tak było mi ciężko. Ale może mi brzucha nie wywali. A na forach czytałam że najważniejsze to popić go konkretną szklanką wody. Ja zawsze wszystko popijam "2 łykami" Ale odkąd o tym Ulgixie i Espumisanie przeczytałam to już żłopię szklankę chociaż to już tak do bo nawet wody nie mogę pić jakoś
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC04345.jpg (52,3 KB, 57 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04346.jpg (89,6 KB, 55 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04347.jpg (61,6 KB, 50 załadowań)
Stary 2013-08-20, 16:36   #2989
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
No jestem Ledwo uprzątnęłam tą kuchnię - czuję się okropnie Ciągle mnie muli, a jeszcze przydałoby się garnki i talerze na "załadunek" do szafek przygotować - one takie zakurzone.

Śliczna kuchnia
Oj bido niedobrze, że Cie tak muli mam nadzieje, że niedługo Ci minie
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-20, 16:41   #2990
heroine86
Zakorzenienie

Paula, pięknie wyszło śliczniaście
Odpocznij trochę jak Ci słabo i niedobrze
Ja walczę z molami, ale spożywczymi już mam dość tego dziadostwa
Paula, pytałam wcześniej o cenę tego Ulgixu, ale chyba nie zauważyłaś
Stary 2013-08-20, 16:51   #2991
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine mam taką cichą nadzieję, że nic mi po tych pierożkach nie będzie ja nie wiem czy oda mi się tak ładnie diety trzymać w tym tygodniu, bo jutro jedziemy do bp muszę się wyrejestrować i do zusu papiery do Niemiec załatwiać, a takie wypady zawsze kończą się żarciem na mieście Tż już zapowiedział, że idziemy na kubełek z gyrosem i frytkami ja się chyba obejdę smakiem i albo wezmę jakąś sałatkę, albo hamburgera z samymi surówkami
Ciasteczko pycha u Ciebie w biedro też są wypieki? u nas od niedawna tak i mają pyszne paszteciki z grzybami i właśnie te ciastka z serem i brzoskwinią + jeszcze jakieś bułeczki i chleby kupiliśmy na próbę ciemny chleb ze słonecznikiem jeszcze cieplutki był, ciekawa jestem czy dobry
też mam arbuza ale taka dziś pełna po tych pierogach jestem, że nie zmieszczę

Paula aż takie wielkie nie są, od tej brązowej szklanki z arkoroku czy jak ona się zwie kiedyś jadłam ich po 7-8 ale to dawno było, a dziś po 6 byłam już najedzona, ale nieee musiałam wpierdzielić tego ostatniego oczy chciały, a nie mogła
A kuchnia piękna
Stary 2013-08-20, 17:01   #2992
heroine86
Zakorzenienie

Madziu, no ciężko trzymać dietę jak się załatwia sprawy na mieście cały dzień mój TŻ to też od razu wymyśla frytki i inne paskudztwa, a ja siedzę z wywalonym jęzorem obchodząc się smakiem
Są te wypieki teraz nie będę mogła przejść obojętnie niepotrzebnie mi powiedziałaś
Ten chleb ciemny ze słonecznikiem ostatnio TŻ kupił i smaczny jest
Stary 2013-08-20, 17:04   #2993
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine ja te ciastka z serem i brzoskwinią to wpierdzielam prawie codziennie, bo Tż kupuje sobie to i mi bierze
Kochana nie kupuuuuj tego, bo na mnie będzie
No mam nadzieję, że chlebek smaczny będzie, bo ja za ciemnym pieczywem nie przepadam
Stary 2013-08-20, 17:04   #2994
dzaga1989
Zakorzenienie

Cocktail, Heroine, Medzik, dziękuję

Hero, ok. 18zł płaciłam za 100 tabsów Sorki, pewnie nie zauważyłam
Stary 2013-08-20, 17:18   #2995
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Heroine ja te ciastka z serem i brzoskwinią to wpierdzielam prawie codziennie, bo Tż kupuje sobie to i mi bierze
Kochana nie kupuuuuj tego, bo na mnie będzie
No mam nadzieję, że chlebek smaczny będzie, bo ja za ciemnym pieczywem nie przepadam
teraz już wiem skąd takie zapachy w tej Biedrze bo wcześniej nie było
Powiem Ci, że nie urywał ale był świeży więc już samo to sprawiło, że mi smakował resztę pokroiłam na kromki i do zamrażalnika wsadziłam i TŻ-towi robię kanapki do pracy ja jem chleb tylko rano i kupuję sobie na bieżąco

Cytat:
Hero, ok. 18zł płaciłam za 100 tabsów Sorki, pewnie nie zauważyłam
Ooo, to dość tanio jak na tyle tabletek espumisan drożej wychodzi
Stary 2013-08-20, 17:34   #2996
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
Ooo, to dość tanio jak na tyle tabletek espumisan drożej wychodzi
Podobno Mamuśka jakiś czas temu mi to podpowiedziała, że właśnie kupuje Ulgix jako tańszy odpowiednik Espumisanu
Stary 2013-08-20, 17:41   #2997
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję bardzo zapisałam i na pewno wypróbuję brzmi smakowicie
Prosze

---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

Cytat:
Eeeee no...ładna kuchnia

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ----------

Zrobiłam właśnie na kolację pyszną sałatkę Wrzuciłam resztę składników z tych pasztecików co robiłam i wyszło mega

Sałata, resztka pomidora, trochę cebuli, resztka suszonych pomidorów, resztka fety. Wszystko zalałam jogurtem naturalnym zmieszanym z sosem wloskim (te takie w proszku co w sklepach są )

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

Cytat:
Podobno Mamuśka jakiś czas temu mi to podpowiedziała, że właśnie kupuje Ulgix jako tańszy odpowiednik Espumisanu
Hieh, jutro się zaopatrzę Bo znowu mam okres ekscesow brzusznych

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-08-20, 17:45   #2998
heroine86
Zakorzenienie

W ogóle to mam ochotę na loda
Stary 2013-08-20, 17:47   #2999
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
W ogóle to mam ochotę na loda
To może sorbet owocowy?

Stary 2013-08-20, 17:50   #3000
dzaga1989
Zakorzenienie

Do nas chyba burza idzie. W kooońcu Potrzebuję sztachnąć się poburzowym ozonem
Póki mogę to lecę jeszcze do osiedlowego - kupię sobie cytrynę - może to mi pomoże na te nudności

Heroine, albo Solo Ja pewnie sobie kupię jak będzie pomarańczowy

Edytowane przez dzaga1989
Czas edycji: 2013-08-20 o 17:51
dzaga1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości