|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
![]() Lista zakupów: ciasto francuskie zielone pesto cukinia papryka (obojętnie jaka, ja dałam białą bo była w promce^^) cebula pomidor opcjonalnie ser feta/camembert/żółty, suszone pomidory Wykonanie: Cukinię obrać i pokroić w małą kostkę. Papryka, pomidor i cebula w kostkę. Na patelni rozgrzać tłuszcz, wrzucić cukinię, a pod koniec smażenia dodać cebulkę i paprykę. Doprawić wg uznania. W tym czasie pokroić ciasto na prostokąty, na każdy dać trochę pesto, położyć ser, pomidory, a na to smażone warzywa. Zakleić i do piekarnika. Podawać z posmarowanym na górze pesto, można dać listek bazylii. Enjoy ![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Heroine Ja się stałam zwolenniczką żeli marketowych. W sensie marka kaufl, bądź biedra... jestem zadowolona, tonik to ziaja, tylko kremu do twarzy i masek/maseczek używam dobrych. Moja cera nie narzeka ![]() A decyzja... hm hm hm, od urodzenia we wrocku się bujam, a na studiach źle było bardzo, okropnie się czułam z tymi ludźmi, potrzebowałam zmiany, poza tym nic mnie w mieście nie trzyma pomijając znajomych i rodzinkę, więc... A tak złożyłam podanie, dostałam się ( ) no i co...teraz mieszkanka szukam i heja, bo do akademika się nie dostałam ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cockatil Ważne, że ćwiczonka zaliczone Jutrzejszy dzień może będzie ciekawszy Śniadanko mniam
|
|
#2972 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Wróciłam z apteki, piekarni i spożywczaka. Kupiłam sobie Ulgix - mam nadzieję że mi zrobi ulgix w brzuchu bo jak nieee
Wzięłam jeszcze Serusie dla mnie i TŻ, trochę wafelków w mlecznej czekoladzie (moje ulubione - pokazałabym o jakie mi chodzi bo to są takie specyficzne wafelki ale w internetach ich nie mogę znaleźć - taka jasna pełnomleczna czeko) no i chleb w "saloniku" kupiłam. Za godzinę TŻ odprawię do roboty i pożrę "II śniadanie" - w cudzysłowie to drugie śniad bo ciągle skubię paluszki Zoska, piwo, wino, driny - wszystkiego mi brak Ale driny jeszcze można ukręcić jakieś bezalko, tylko muszę przepisy wygrzebać w Internetach ![]() Też miałam o włosięta pytać - mówisz że wybrakły? Ajjj ![]() Co do remontu - my już nic robić nie będziemy. Teraz tylko wszystko zależy od takich majstrów jak nasz (końcówka kuchni i komody) albo od sklepów (czekamy na narożnik i ławę z Abry) dlatego jest ciągle rozp.iprz bo dopóki wszystko nie przyjdzie, wszystkiego nie pokończą to nie będziemy mogli rozdysponować po szufladach, szafkach tego szitu co zalega w pokojach Także ten... ![]() Heroine, no lepszy rydz niż nic. Kiszkę zapchałam? Zapchałam Teraz byłam w saloniku po chleb to kurde aż mi ślinka leciała jak paczałam na pączki i jakieś eklery czy inne smakołyki ale odpuściłam - co za dużo pustych węgli to niezdrowo Trzymam kciuki za wyprawę do Rossa Niech anioł oszczędzania nad Tobą czuwa ![]() Ewelcia, pewnie że pokażę Już nie mogę doczekać się gdy w końcu będę miała możliwość tam wejść i je zrobić. No ale szafki już na górze też wiszą więc wszystko jest na dobrej drodze
|
|
#2973 |
|
Zakorzenienie
|
Dżaga No...jak ja zafarbowałam włosy w tym samym dniu, co jechałam na wood, a tam cały dzień od rana do wieczora chodziłam w pełnym słońcu, co daje nam 6 dni wystawiania łba na 38 stopni słońca na otwartej przestrzeni i mycie głowy żelem pod prysznic, a potem szlajanie się po dworze we wrocku no i jezioro
Koooniec różu, już są rude ^^Mniam, mniam...paluszki
|
#2974 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Smacznie wiecie, że ja nigdy chocapiców nie jadłam? ![]() U mnie jutro ma być taka .ujowa pogoda ja na szczęście obiad mam z głowy ![]() Cytat:
nigdy żadnego syfu na gębie nie miałam, a po tym Cieniu jakichś plam dostałam i jakieś krostki mi powyskakiwały na drugi dzień kupiłam Garniera i jak ręką odjął także za Lidlowskie żele ja podziękuję a kremu od lat używam Nivea Soft chociaż tak ostatnio myślałam, żeby może się przerzucić na jakieś przeciwzmarszczkowe w końcu nastolatką już nie jestem No to super takie zmiany są fajne także teraz nowe życie przed Tobą nowe znajomości
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#2975 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za kciuki dzieki Przydają się!!---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- A na plusie od poczatku jak pisałąm pol kilograma.. A w dosłownie żadne spodnie nie wchodzę taki brzuch mam... Nie mierzyłąm się ale z 10cm mi chyba przybyło.. Nie przesadzam.. Widzę po ubraniach ![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamiętam jak na studiach je jadłam Ile ten Ulgix kosztuje? Bo chyba sama muszę sobie coś takiego kupić... ![]() Fakt, kłak czy wełna, oby kicha była pełna no nie wiem, nie wiem czy mam tyle chęci ![]() Dzięki oby czuwał i dawał po łapach jak się coś niepotrzebnego będzie do mnie uśmiechało
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#2977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak pisałam rok temu pochwaliłam sie zaraz na poczatku i niestety straciłam ciaze. A żadna przyjemność późneij każdemu tłumaczyć. Dlatego teraz ukrywam się Dziś do lekarza znowu idę.. Może czegoś się dowiem
|
|
|
|
|
#2978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
faktycznie, to pewnie jakieś wzdęcie po prostu
|
|
|
|
|
#2979 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie znam się. Ale możesz poradzić się gina podczas kolejnej wizyty czy można coś przeciwwzdęciowego sobie zaaplikować
|
|
|
#2981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Noooo... ja myślę!!!! Bo tęskno za Tobą,
|
|
#2982 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2983 |
|
Zakorzenienie
|
Basia, z jednej strony Ci zazdroszczę. Już chyba wolałabym megabrzuch niż całodniowe nudności
Ale z drugiej strony to też trochę dyskomfort musi być Majster poszedł. Resztę dowiezie w czwartek i finito Idę zaraz sprzątać kuchnię. Jak już ją ogarnę to pokażę fotki Chociaż wciąż niekompletne bo chyba 2 czy 3 uchwytów brakuje no i krzeseł barowych, ale już najważniejsze z głowy
|
|
#2984 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Ja już po obiadku, zjadłam to co było w domu bo nie chciało mi się nic osobnego przygotowywać, najpierw zjadłam trochę zupy pomidorowej bez makaronu potem udko z piekarnika i dużego pomidora z jogurtem
już nie chciałam dodawać węgli, bo zgrzeszyłam łyżką dżemu, mama wczoraj robiła do słoików to musiałam spróbować czy się nada na zimę ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Jak zakupy ? ![]() Cytat:
ważne, że dzisiejszy dzień zaliczony Cytat:
![]() zapisałam i na pewno wypróbuję ![]() Cytat:
daj znać jak u Ciebie się spiszą ![]() Od razu daj znać jak wrócisz od lekarza trzymamy kciuki ![]() Cytat:
|
|
|
#2985 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
ja dziś z dietą przepadłam, bo Tż babcia na pierogi ruskie zaprosiła i zeżarłam 7 z cebulką i ze śmietaną ale byłam taka mega głodna, że nie potrafiłam ich sobie odmówić, tym bardziej, że rzadko jem pierogi babcine W dodtatku to było o godzinie 12 więc mam nadzieję, że aż tak bardzo mi nie zaszkodziły pokręcę hh to może chociaż troszkę tego spalę ![]() do tego Tż kupił mi ciastko francuskie z serem i brzoskwinią i tak leży i mnie kusi zeżrę je chyba na kolację, bo uwielbiam je po prostu Biorę się zaraz za zmywanie pazurków i malowanie tylko nie wiem jak mam pomalować a chciałabym jakoś fajnie ![]() ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- A co do włosów, to ja źle się czuję w takich ciachniętych na prosto jak jakaś maryna wyglądam ![]() Pauluś mi tez się podoba takie cięcie i widzę Cie w nim ![]() Czeko pokaż koniecznie włoski
|
#2986 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dopiero wróciłam
grzecznie było kupiłam szampon dla siebie i TŻ-ta, maseczkę na dłonie (całe 1,6 zł ) i Raid na mole, bo mam problem Cytat:
![]() Cytat:
![]() A Ty znów kusisz pierogami i to babcinymi a takie ciasteczko też bym zjadła no ale nie dla psa kiełbasa Wróciłam i właśnie piję i jem arbuza i kilka winogronek późne to moje drugie śniadanie
|
||
|
|
|
#2987 | ||
|
Tajka
|
Dzisiaj tylko 50 przysiadów, ABS Mel B oraz 50 skakanek.
Zaraz wybywam do Warszawy i będę w domu dopiero po północy, także ciężko będzie wtedy cokolwiek dorzucić. Chyba że mnie na łóżko :P Na obiad zrobiłam sobie kuraka w ziołach gotowanego, 100g brokułów oraz 50g ryżu brązowego w maślance. Wygrałam walkę z tym kurakiem ! Obrałam na surowo ze skóry i tych świństw ! Się przemęczyłam ! Wolę jednak kupować filety, bo nie muszę zadręczać się myślami, że "a może przejść na wegetarianizm", które chodzą po mojej głowie, gdy obrabiam kurczaka z jego...resztek
|
|
#2988 |
|
Zakorzenienie
|
No jestem
Ledwo uprzątnęłam tą kuchnię - czuję się okropnie Ciągle mnie muli, a jeszcze przydałoby się garnki i talerze na "załadunek" do szafek przygotować - one takie zakurzone.Poniżej focisze. Ale ze mnie taki fotograf jak z koziej d.upy trąba Madzia, eee tam 7 pierożków o 12 to do spalenia jeszcze A duże te pierogi babcia robi? Moja mamuśka robi takie od starej białej szklanki i jeszcze rozpłaszcza ten placuszek i pcha dużo farszu więc są takie jak 2 kupne To ja 4 zjadam ale chętnie pożarłabym więcej ![]() Heroine, za Rossmanna Też muszę coś na mole kupić. Wyżerają TŻ koszulki Heroine, Ewelcia, no zobaczymy jak się ten Ulgix sprawdzi. Jak siedziałam przed kompem i wstałam to i tak było mi ciężko. Ale może mi brzucha nie wywali. A na forach czytałam że najważniejsze to popić go konkretną szklanką wody. Ja zawsze wszystko popijam "2 łykami" Ale odkąd o tym Ulgixie i Espumisanie przeczytałam to już żłopię szklankę chociaż to już tak do bo nawet wody nie mogę pić jakoś
|
|
#2989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj
|
|
|
|
|
#2990 |
|
Zakorzenienie
|
Paula, pięknie wyszło
Odpocznij trochę jak Ci słabo i niedobrze Ja walczę z molami, ale spożywczymi już mam dość tego dziadostwa Paula, pytałam wcześniej o cenę tego Ulgixu, ale chyba nie zauważyłaś
|
|
|
|
#2991 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine mam taką cichą nadzieję, że nic mi po tych pierożkach nie będzie
ja nie wiem czy oda mi się tak ładnie diety trzymać w tym tygodniu, bo jutro jedziemy do bp muszę się wyrejestrować i do zusu papiery do Niemiec załatwiać, a takie wypady zawsze kończą się żarciem na mieście Tż już zapowiedział, że idziemy na kubełek z gyrosem i frytkami ja się chyba obejdę smakiem i albo wezmę jakąś sałatkę, albo hamburgera z samymi surówkami ![]() Ciasteczko pycha u Ciebie w biedro też są wypieki? u nas od niedawna tak i mają pyszne paszteciki z grzybami i właśnie te ciastka z serem i brzoskwinią + jeszcze jakieś bułeczki i chleby kupiliśmy na próbę ciemny chleb ze słonecznikiem jeszcze cieplutki był, ciekawa jestem czy dobry ![]() też mam arbuza ale taka dziś pełna po tych pierogach jestem, że nie zmieszczę Paula aż takie wielkie nie są, od tej brązowej szklanki z arkoroku czy jak ona się zwie kiedyś jadłam ich po 7-8 ale to dawno było, a dziś po 6 byłam już najedzona, ale nieee musiałam wpierdzielić tego ostatniego oczy chciały, a A kuchnia piękna
|
#2992 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu, no ciężko trzymać dietę jak się załatwia sprawy na mieście cały dzień
mój TŻ to też od razu wymyśla frytki i inne paskudztwa, a ja siedzę z wywalonym jęzorem obchodząc się smakiem ![]() Są te wypieki niepotrzebnie mi powiedziałaś Ten chleb ciemny ze słonecznikiem ostatnio TŻ kupił i smaczny jest
|
|
|
|
#2993 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine ja te ciastka z serem i brzoskwinią to wpierdzielam prawie codziennie, bo Tż kupuje sobie to i mi bierze
Kochana nie kupuuuuj tego, bo na mnie będzie No mam nadzieję, że chlebek smaczny będzie, bo ja za ciemnym pieczywem nie przepadam
|
#2994 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail, Heroine, Medzik, dziękuję
![]() Hero, ok. 18zł płaciłam za 100 tabsów
|
|
#2995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo wcześniej nie było ![]() Powiem Ci, że ale był świeży więc już samo to sprawiło, że mi smakował resztę pokroiłam na kromki i do zamrażalnika wsadziłam i TŻ-towi robię kanapki do pracy ja jem chleb tylko rano i kupuję sobie na bieżąco ![]() Ooo, to dość tanio jak na tyle tabletek
|
|
|
|
|
#2996 |
|
Zakorzenienie
|
Podobno
|
|
#2997 | |
|
Zakorzenienie
|
Prosze
![]() ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Eeeee no...ładna kuchnia ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- Zrobiłam właśnie na kolację pyszną sałatkę Wrzuciłam resztę składników z tych pasztecików co robiłam i wyszło mega ![]() Sałata, resztka pomidora, trochę cebuli, resztka suszonych pomidorów, resztka fety. Wszystko zalałam jogurtem naturalnym zmieszanym z sosem wloskim (te takie w proszku co w sklepach są )---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Cytat:
|
|
#2998 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle to mam ochotę na loda
|
|
|
|
#2999 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3000 |
|
Zakorzenienie
|
Do nas chyba burza idzie. W kooońcu
Póki mogę to lecę jeszcze do osiedlowego - kupię sobie cytrynę - może to mi pomoże na te nudności ![]() Heroine, albo Solo Ja pewnie sobie kupię jak będzie pomarańczowy
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2013-08-20 o 18:51 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:13.

A tak złożyłam podanie, dostałam się (
) no i co...teraz mieszkanka szukam i heja, bo do akademika się nie dostałam
Jutrzejszy dzień może będzie ciekawszy

Wzięłam jeszcze Serusie dla mnie i TŻ, trochę wafelków w mlecznej czekoladzie (moje ulubione - pokazałabym o jakie mi chodzi bo to są takie specyficzne wafelki ale w internetach ich nie mogę znaleźć - taka jasna pełnomleczna czeko) no i chleb w "saloniku" kupiłam. Za godzinę TŻ odprawię do roboty i pożrę "II śniadanie" - w cudzysłowie to drugie śniad bo ciągle skubię paluszki
Ale driny jeszcze można ukręcić jakieś bezalko, tylko muszę przepisy wygrzebać w Internetach
Także ten... 

i zamiast owsianki zjadłam mix corn flakes, pare chocapiców, pół nektarynki i pół banana.
także za Lidlowskie żele ja podziękuję
i odzywaj się częściej 
no nie wiem, nie wiem czy mam tyle chęci 

Nie znam się. Ale możesz poradzić się gina podczas kolejnej wizyty czy można coś przeciwwzdęciowego sobie zaaplikować 

Chociaż wciąż niekompletne bo chyba 2 czy 3 uchwytów brakuje no i krzeseł barowych, ale już najważniejsze z głowy 

zapisałam i na pewno wypróbuję
ja dziś z dietą przepadłam, bo Tż babcia na pierogi ruskie zaprosiła i zeżarłam 7 z cebulką i ze śmietaną
pokręcę hh to może chociaż troszkę tego spalę
i jem arbuza i kilka winogronek
bo nawet wody nie mogę pić jakoś

niepotrzebnie mi powiedziałaś