Rozstanie z facetem XXiX - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-16, 23:49   #2971
Alexi_
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem XXiX

[1=660466b847ce6b6d028edaa 7f0f25337b0ef02f3_5ed5889 5d5a99;44650049]wlasnie sobie przypomnialam, że jak ostatnio rozmawialismy o jakis glupotach, to mój ex powiedział, że by mnie rzucił jakbym przytyła 15 kilo (mam normalną figurkę, szczupłą) albo obcieła włosy na krótko i pofarbowała na ciemno (teraz i zawsze długie blond).

Za kim ja płaczę?? No pytam się? Za kim?[/QUOTE]

No widzisz moj ma podobne piorytety bo jak sie okazało, że jestem za mało szalona i nie wyglupiam sie w kazdym mozliwym miejscu to skwitował : ''dobrze ze masz wyglad'' w domysle gdyby nie to to zaden by z taka spokojna nie wytrzymał...co za pustak
Nie mamy po kim beczec i za kim tęsknić, wystarczy tylko to sobie przetlumaczyc i zapamietac...taki tam drobiazg
Alexi_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 23:52   #2972
kawa_o
Zadomowienie

ja się boję, że eks będzie mnie obgadywał po znajomych i źle o mnie mówił :/ nie wiem czego moge sie spodziewać,..mam nadzieję,ze nie jestem teraz pośmiewiskiem dla jego przyjaciół i w ogóle ludzi, którzy mnie znają.
kawa_o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 23:55   #2973
smutnaja88
Rozeznanie

Do mnie dzwonił znajomy (wspólny mój i ex-a) i powiedział że ex zidiociał, że nie będzie miał już takiej kobiety, że się stoczy itp...
A ja calą rozmowę wyłam do słuchawki
smutnaja88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-17, 00:02   #2974
Alexi_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kawa_o Pokaż wiadomość
ja się boję, że eks będzie mnie obgadywał po znajomych i źle o mnie mówił :/ nie wiem czego moge sie spodziewać,..mam nadzieję,ze nie jestem teraz pośmiewiskiem dla jego przyjaciół i w ogóle ludzi, którzy mnie znają.

Nie mysl o tym bo i tak nie masz na to wpływu a tylko sie dolujesz niepotrzebnie,poza tym to będzie tylko swiadczyc o tym jakim jest człowiekiem, i jaki miał szacunek do tego co was łączyło a jesli masz podejrzenia,że po rozstaniu Cie obgaduje i wysmiewa to naprawde warto za kims takim płakać ?
Stary 2014-01-17, 00:08   #2975
kawa_o
Zadomowienie

jak bylismy razem tez mnie obgadywał, wiec dlatego sie obawiam
Stary 2014-01-17, 00:09   #2976
Alexi_
Raczkowanie

Cytat:
jak bylismy razem tez mnie obgadywał, wiec dlatego sie obawiam

tzn jak Cie obgadywał ?
Stary 2014-01-17, 00:12   #2977
kawa_o
Zadomowienie

dowiedziałam sie kiedys,ze do swojego kumpla gadał ,ze juz ze mną nie jest itp, albo do swoich koleżanek tez sie zalił
Stary 2014-01-17, 00:14   #2978
amanda288
Raczkowanie

Cytat:
dowiedziałam sie kiedys,ze do swojego kumpla gadał ,ze juz ze mną nie jest itp, albo do swoich koleżanek tez sie zalił
Dlaczego więc byłaś z nim pomimo tego jak Cię traktował?
amanda288 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-17, 00:15   #2979
Alexi_
Raczkowanie

Cytat:

To ładnie...i chociażby dlatego pomysl, że on nie jest wart Twoich łez, bo naprawde nie jest Jestem pewna, że jeszcze mu podziekujesz za te rozstanie bo dzieki temu poznasz świetnego faceta a Twoj były pojdzie w zapomnienie !
Stary 2014-01-17, 00:16   #2980
kawa_o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez amanda288 Pokaż wiadomość
Dlaczego więc byłaś z nim pomimo tego jak Cię traktował?
bo poza tym było ok, i zawsze mi wyjaśniał jak go pytałam o to wszystko,

---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Alexi_ Pokaż wiadomość
To ładnie...i chociażby dlatego pomysl, że on nie jest wart Twoich łez, bo naprawde nie jest Jestem pewna, że jeszcze mu podziekujesz za te rozstanie bo dzieki temu poznasz świetnego faceta a Twoj były pojdzie w zapomnienie !
ehh,ale i tak jego zalety przeważają...
Stary 2014-01-17, 00:25   #2981
amanda288
Raczkowanie

Kochana nie ma czegoś takiego jak wyjaśnienie w tym wypadku, facet nie traktował Cię poważanie bo jakie miałoby być wyjaśnienie? Nie ma czegoś takiego. Uwierz byłam też zagranicą i widziałam jak zachowują się faceci, którzy mają już żonę i dziecko,a konkretnie pakują się osobą trzecim do łóżka więc nigdy nie poznasz prawdy czy on będąc daleko od Ciebie nie miał kilka innych na boku. Ja sama też obiecałam sobie parę lat temu, że nie zwiążę się na odległość ale zakochałam się bez pamięci, jednak jeśli dowiedziałabym się, że mój facet ukrywa nasz związek to z bolącym sercem bym go zostawiła
Nie chcę Cię dołować tylko uświadomić, że takie są realia i Twój były ani też mój nie miał na pewno więcej tych zalet(to nam się tak tylko wydaje)
amanda288 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-17, 00:27   #2982
kawa_o
Zadomowienie

wiesz,ja nie mam porównania,bo nie byłam z nikim oprócz niego, dlatego wydaję mi sie taki wspaniały...no ale wiem,ze nie jest złym człowiekiem
Stary 2014-01-17, 00:31   #2983
dand
Raczkowanie

GG do dand

I ja dołączam!
Odwołując się do "12 znaków, że jeszcze ci nie przeszło" -no, nie przeszło mi

tutaj mam wątek trochę o swojej sytuacji i mojego ex.
Przed chwila rozmawialiśmy na fejsie, ale naprawdę muszę ograniczyć kontakt, więc wymówka "mam sprawdzian, muszę się pouczyć" została użyta.
dand jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-17, 00:41   #2984
Vaineth
Rozeznanie

Dot.: Rozstanie z facetem XXIX

Zamiast być z dnia na dzień coraz lepiej, jest coraz gorzej. Znów nie mogę się pozbierać, myślę tylko i wyłącznie o nim, i jak na złość się rozklejam. No po prostu mam dość tego, że tak się czuję przez niego. Wkurza mnie również to, że zaczynam myśleć o tym, że chciałabym, by do mnie wrócił. Cofam się!
Vaineth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-17, 00:46   #2985
kawa_o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Vaineth Pokaż wiadomość
Zamiast być z dnia na dzień coraz lepiej, jest coraz gorzej. Znów nie mogę się pozbierać, myślę tylko i wyłącznie o nim, i jak na złość się rozklejam. No po prostu mam dość tego, że tak się czuję przez niego. Wkurza mnie również to, że zaczynam myśleć o tym, że chciałabym, by do mnie wrócił. Cofam się!
to normalne, zraniona osoba niestety cierpi
Stary 2014-01-17, 00:51   #2986
Lenka_1993
Zadomowienie

Nadeszła noc, czyli czas rozmyśleń i dołowania się

Ćwiczę od 27.10.2014

Mel B - Full Body.
Insanity - Zakończone.
Lenka_1993 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-17, 00:52   #2987
kawa_o
Zadomowienie

no wiecie co ja dopiero o 6 rano zasnęłam, całą noc słuchałam mp3 i myslałam,wspominałam...
Stary 2014-01-17, 00:59   #2988
Vaineth
Rozeznanie

Cytat:
to normalne, zraniona osoba niestety cierpi
Wiem, że to normalne. Jednak parę dni temu widziałam już jakiś promyk nadziei, lepiej się czułam. A teraz? Zamiast myśleć tak jak przedtem, chcę by wrócił...

Ja też codziennie chodzę późno spać. Niestety mam problemy ze snem.
Stary 2014-01-17, 01:00   #2989
kawa_o
Zadomowienie

Cytat:
Wiem, że to normalne. Jednak parę dni temu widziałam już jakiś promyk nadziei, lepiej się czułam. A teraz? Zamiast myśleć tak jak przedtem, chcę by wrócił...

życie to cięzki orzech do zgryzienia, zwłaszcza w naszym wieku i ze złamanym sercem
Stary 2014-01-17, 01:00   #2990
Alexi_
Raczkowanie

Ja koło 21 miałam doła i pare(nascie) łez sie polało ale o dziwo juz mam coraz mniejsza ochote łapać za telefon i dzwonić, teraz bardziej kieruje sie duma niż na początku ale nie zmienia to faktu, że w takich momentach gdyby pojawił sie jakimś cudem w moich drzwiach chyba bym go wyprzytulała na smierc mimo,że tak naprawde co najwyżej powinnam go spoliczkować bo nie jest wiecej wart i a to wszystko wiem a mimo to tak mi go brakuje...
Stary 2014-01-17, 01:05   #2991
porzucona_23
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dand Pokaż wiadomość
I ja dołączam!
Odwołując się do "12 znaków, że jeszcze ci nie przeszło" -no, nie przeszło mi

tutaj mam wątek trochę o swojej sytuacji i mojego ex.
Przed chwila rozmawialiśmy na fejsie, ale naprawdę muszę ograniczyć kontakt, więc wymówka "mam sprawdzian, muszę się pouczyć" została użyta.
Nie ograniczaj kontaktu tylko go zerwij! Zapomnij o kolesiu! To totalny dupek, który bawi się Tobą i tą drugą dziewczyną! Masz nadzieje, że z nią zerwie i wróci do Ciebie? Prosze Cię. Znowu byłoby to samo. Pobyłby chwile z Tobą i wrócił do tamtej i tak w kółko (zakładając, że za każdym razem byście mu wybaczały)

Jesteś młoda, nie trać czasu tylko zacznij szukać normalnego chłopaka! Rozejrzyj się wokół siebie, na pewno jest masa fajnych gości

---------- Dopisano o 01:05 ---------- Poprzedni post napisano o 01:01 ----------

Cytat:

W naszym stanie to normalne, że są lepsze i gorsze dni. To minie, musisz jakoś przecierpieć. W końcu odzyskasz ten promyk nadzieji i będzie lepiej
Stary 2014-01-17, 01:07   #2992
Vaineth
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Alexi_ Pokaż wiadomość
Ja koło 21 miałam doła i pare(nascie) łez sie polało ale o dziwo juz mam coraz mniejsza ochote łapać za telefon i dzwonić, teraz bardziej kieruje sie duma niż na początku ale nie zmienia to faktu, że w takich momentach gdyby pojawił sie jakimś cudem w moich drzwiach chyba bym go wyprzytulała na smierc mimo,że tak naprawde co najwyżej powinnam go spoliczkować bo nie jest wiecej wart i a to wszystko wiem a mimo to tak mi go brakuje...

To jest tak cholernie irytujące! Czuję dokładnie tak samo. Gdyby teraz się pojawił, nawet chwili bym się nie zastanawiała. Choć tak naprawdę wiem, że nie powinniśmy być razem. Kurczę, zostałam zdradzona, a jeszcze jak głupia za nim płaczę!
Stary 2014-01-17, 01:08   #2993
porzucona_23
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lenka_1993 Pokaż wiadomość
Nadeszła noc, czyli czas rozmyśleń i dołowania się
U mnie czas dołowania jest zawsze rano. Codziennie rano, za każdym razem jak wstaje, od 3 tygodni nienawidze poranków

Ale o dziwo wieczorem i w nocy jest ze mną na prawde dobrze więc teraz jakby mój ex stanął w drzwiach dostałby kopa w dupe
Stary 2014-01-17, 01:12   #2994
Vaineth
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez porzucona_23 Pokaż wiadomość
W naszym stanie to normalne, że są lepsze i gorsze dni. To minie, musisz jakoś przecierpieć. W końcu odzyskasz ten promyk nadzieji i będzie lepiej

Oby minęło i to jak najszybciej, bo ostatni miesiąc mnie wykończył. Mam już po dziurki w nosie płaczu, cierpienia i tego wszystkiego.
Znów zacznę sobie wmawiać, że jest dobrze. Może w końcu uwierzę.
Stary 2014-01-17, 01:13   #2995
dand
Raczkowanie

GG do dand

Cytat:
Mam tak samo. Nie śpię do około 4, a o 6:30 muszę wstawać do szkoły. Po 2 tygodniach takiego funkcjonowania jest masakra -boli mnie głowa, nie mogę się skupić, tracę poczucie czasu (bardzo szybko mi mija), jestem blada -nawet usta zlały mi się z twarzą. I do tego te sine i zapuchnięte oczy..
Najgorzej, że próbowałam już tabletek typu Neopersen i nic nie dają
Zastanawiam się nad kupnem melatoniny

No i wiadomo, w nocy zaczyna się rozmyślanie, co jeszcze pogarsza sprawę..
dand jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-17, 01:14   #2996
Alexi_
Raczkowanie

Cytat:
To jest tak cholernie irytujące! Czuję dokładnie tak samo. Gdyby teraz się pojawił, nawet chwili bym się nie zastanawiała. Choć tak naprawdę wiem, że nie powinniśmy być razem. Kurczę, zostałam zdradzona, a jeszcze jak głupia za nim płaczę!

Mój znaczy juz nie mój co prawda mnie nie zdradził ''tylko'' chciał jeszcze sobie poszaleć i świadomość, że pewnie północy wypisuje z jakąs dziewczyna w tym momencie na pewno też tak jak to było z nami na początku i generalnie jest mu lepiej beze mnie, na pewno nie tęskni a ja siedze i wyje za nim, za chwilami z nim i marze by napisał glupiego smsa gdy on nawet o mnie juz pewnie nie mysli jest po prostu straszna...Za co my ich tak kochamy gdy oni maja nas gdzies
Stary 2014-01-17, 01:17   #2997
kawa_o
Zadomowienie

moj były pewnie sobie myśli: oh w końcu mam ja z głowy, nareszcie! ciekawe czy coś wpomina, czy myśli o tych dobrych chwilach, czy tylko o złych...
Stary 2014-01-17, 01:21   #2998
Alexi_
Raczkowanie

Cytat:
moj były pewnie sobie myśli: oh w końcu mam ja z głowy, nareszcie! ciekawe czy coś wpomina, czy myśli o tych dobrych chwilach, czy tylko o złych...
Mój raczej nie ma na to czasu za bardzo jest pewnie pochłonięty tymi szalonymi, spontanicznymi etc, więc się nawet nie łudze Poza tym okazało sie przeciez , że wszelkie wspolne wyjscia to była dla niego katorga bo się nie wygłupiałąm i nie zgyrwałam więc pewnie nie ma i czego wspominać hehe

Edytowane przez Alexi_
Czas edycji: 2014-01-17 o 01:22
Stary 2014-01-17, 01:23   #2999
kawa_o
Zadomowienie

a on sie zapadł pod ziemie , chyba też czymś jest pochłonięty bardzo.
Stary 2014-01-17, 01:25   #3000
Lenka_1993
Zadomowienie

Podobno sku****li się kocha, a za dobrych facetów wychodzi za mąż. Szkoda mi tych naszych przyszłych facetów.

Ćwiczę od 27.10.2014

Mel B - Full Body.
Insanity - Zakończone.
Lenka_1993 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości