|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Dlaczego on zachowuje się tak po zerwaniu?
.
Edytowane przez dand Czas edycji: 2015-07-31 o 11:07 |
|
|
|
|
#2 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Dlaczego on zachowuje się tak po zerwaniu?
Cytat:
Facet wybrał inną i Ty dla niego niestety jesteś opcją nr 2. Kolejna sprawa: zamiast zerwać z nim kontakt raz na zawsze i dać sobie szanse na realny, piękny związek, przyczepiłaś się do niego i nie umiesz odczepić. Przestań odpisywać i udawaj, że go nie widzisz. Szybko będziesz szczęśliwsza, niż kiedykolwiek wcześniej. Po prostu szkoda życia na kogoś, kto się tak Tobą bawi!!!!!! Ale to tylko moje zdanie. Może Ty lubisz być tą trzecią. Ja bym na Twoim miejscu zrezygnowała. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
"Powiedział, że on to chce nas dwie" - dalej już nie czytałem, a Ty też powinnaś zamknąć "śledztwo" i zerwać kontakt.
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Może i trudno zerwać taką znajmość bo w jakimś stopniu jesteś w nim zauroczona, jednak powinnaś to zrobić jak najszybciej. Gość ewidentnie nie ma dla Ciebie szacunku ani dla Twoich uczuć, zwyczajnie się Tobą bawi. Nie warto dalej brnąć w tę toksyczną znajomość bo nigdy z niej nic dobrego nie wyjdzie. Dalej będziesz zabawką w rączkach chłopczyka, który nie potrafi się zdecydować, którą zabaweczkę wybrać...
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Jesteś dla niego opcją zapasową - jak z nią mu nie wyjdzie to wróci do Ciebie. Bo wie, że może, trzyma Cię w takiej niepewności. Jest z nią, a flirtuje z Tobą, pisząc, dzwoniąc, dotykając itp itd.
Daj sobie z nim spokój, bo skoro już wybrał ją to niech będzie w tym konsekwentny.. Póki co to chłopak tylko pokazuje, że ciągle trzyma Cię na pozycji #2. |
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Moim zdaniem koleś widzi, że dalej coś do niego czujesz, dlatego zostawia sobie otwartą furtkę na wypadek, gdyby mu z tamtą dziewczyną nie wyszło... Nie pozwalaj sobie na to - szanuj się i pokaż, co stracił.
Najlepiej, gdybyś zerwała kontakt (sama mówisz, że gdyby było to normalne rozstanie i brak późniejszego kontaktu to byś popłakała i byłoby ok). Nie odpisuj mu na sms, jedynie w szkole na krótkie cześć. Nie rań siebie przez jakiegoś niezdecydowanego kolesia. Szkoda na niego czasu, chociaż uczucia mają to do siebie, że kumulujemy je w tych osobach, których nie powinniśmy.. Głowa do góry! 3mam kciuki za Ciebie
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Aj, dziękuję wam.
Właściwie to macie rację i ja też tak się zastanawiam, czy tu nie chodzi o opcję awaryjną.. Rzeczywiście, może na początku będzie ciężko, ale muszę ograniczyć ten kontakt. Jakoś spróbuję
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 | |
|
sissy that walk
|
Nie ograniczyć, tylko raz a porządnie zerwać. Bez odbierania telefonów, bez czytania smsów, z całkowitym udawaniem ze go nie słyszysz mijając go gdzieś. Inaczej będziesz zauroczona w nieskończoność, dając się traktować jak "tę drugą", słuchając od gościa że chce mieć dwie laski na raz i że jedną z nich masz być Ty, i zapewne jeszcze w przypadku odkrycia korespondencji zbierając cięgi od jego aktualnej dziewczyny za tego typu rozmowy z zajętym facetem.
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak koleżanka wyżej. Nie musisz ograniczyć kontaktu, ale go urwać. Z tego nic nie będzie a jak będziesz dalej to podtrzymywać, będziesz się łudzić. Skończ z rozmowami, smsami, spotykaniem się, z tym wszystkim. Gość nie jest wart tego wszystkiego co Ci robi. Świadomie Cię dręczy, a najgorsze jest to, że Ty świadomie czy nie, godzisz się na to.
|
|
#10 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Konto usunięte
|
Podpisuje się pod wcześniejszymi wypowiedziami. Trzyma Cię "na zapas", zerwij kontakt.
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Albo nawet nie "na zapas" tylko po prostu fakt, że się komuś innemu niż jego dziewczyna podoba łechce jego ego.
Ja bym zerwała kontakt, ale najpierw wysłałabym mu krótką wiadomość, że nie chcę się już przyjaźnić i najlepiej żebyśmy poszli swoimi drogami. A potem od razu zablokowałabym numery i portale społecznościowe dla niego, żeby nawet nie wiedzieć, co odpisze.
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
A moim zdaniem chłopczyk chce tak autorkę urobic zeby zgadzala sie na potajemne spotkanka za plecami jego dziewczyny i zeby była ta druga do której bedzie leciał na mizianki jak go ta jego oficjalna akurat zdenerwuje albo znudzi. Sam ci powiedział ze chce mieć was dwie i kombinuje jak wdrożyć to w życie. A ty jeszcze wierzysz w bajki ze taka niby lepsza jesteś od tej drugiej, no ciekawe w takim razie dlaczego to ja wybral "i z nia jest"
a ciebie traktuje jak takiego pieska który przyleci do nogi jak tylko zagwizda. Jak tak bardzo go kochasz to postaw mu ultimatum albo zrywa z ta dziewczyna i jest z tobą albo niech sie od ciebie odczepi chociaż na związek i tak nie liczylabym.. Facet to jakiś dzieciak i póki co chce sie bawić dziewczynami, ogólnie niewart zachodu.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:52.

a ciebie traktuje jak takiego pieska który przyleci do nogi jak tylko zagwizda. Jak tak bardzo go kochasz to postaw mu ultimatum albo zrywa z ta dziewczyna i jest z tobą albo niech sie od ciebie odczepi chociaż na związek i tak nie liczylabym.. Facet to jakiś dzieciak i póki co chce sie bawić dziewczynami, ogólnie niewart zachodu.