|
|
#2971 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu
|
|
|
|
#2972 |
|
Wtajemniczenie
|
Piekna ta Twoja Amber!
Kilka dni temu widzielismy z Tz bardzo podobnego psiaka i nie moglismy sie od niego oderwac |
|
|
|
#2973 |
|
Zakorzenienie
|
lucy w załączniku dowód na potwierdzenie kocich imion
z tym, że zamienione miejscami, Rihanna to czarno biała, a Shakira to buro biała ![]() Dziękuję, Amber faktycznie jest urodzoną modelką, chociaż często ma też bardzo głupi wyraz twarzy Ale jest przekochana, całe życie miałam psy, ale wyżły weimarskie są tak ludzkie w swoich uczuciach, że szok
|
|
|
|
#2974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2975 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
wiesz koty się dużo wylizują więc siłą rzeczy zjadają te kudły ![]() kurcze wczoraj jak wracaliśmy z działki od rodziców Tż to mnie olśniło, że mogłam Ci polecić sałatkę z brokułów, z fetą, sosem czosnkowym i prażonymi ziarnami słonecznika ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- JossStone Rihanna i Shakira made my day |
|
|
|
|
#2976 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
dziś cały dzień poza domem, zawiozłam małżonka do pracy i przyjechałam do babci na cały dzień |
|
|
|
#2977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nic, u nas grill praktycznie co weekend wiec napewno jeszcze przetestuję A jak ją się robi? Jakoś warstwowo czy wszystko razem miesza?jak juz tak o zwierzątkach to ja się tez moim Marianem pochwalę ![]() Joss nawet podobne te Rihanny i Shakiry
|
|
|
|
|
#2978 |
|
Niepoprawna optymistka :)
|
Ladne te Wasze wszystkie pupile
![]() Mnie na szczęście przeszła faza zwierzaków ![]() Ogóle to witam sie po dłuższej przerwie
|
|
|
|
#2979 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ugotowane różyczki brokułów układam na talerzu, posypuję fetą, polewam sosem czosnkowym, czasem też dodaję kilka plasterków szynki pokrojonej w paski ale nie musi jej być i wszystko posypuję uprażonymi na suchej patelni ziarnami słonecznika, najlepiej smakuje na drugi dzień jak się przegryzie ![]() Hania piękny pies, ale co się stało z Tiffim?
|
|
|
|
|
#2980 |
|
Wtajemniczenie
|
Tz mnie wyciagnal na silownie, padam z nog, dalam sobie w kosc interwalami. Znalezlismy 15$ na schodach wracajac
Wiec sie oplacalo ![]() Piekny Marian Moj tz uwielbia imie Zbigniew i planuje tak nazwac naszego drugiego przyszlego kota (pierwszego nazywam ja ) A nasz samochod nazywa sie... Ludwik
|
|
|
|
#2981 |
|
Konto usunięte
|
Haha Lucy ja też uwielbiam nazywać sprzęty
|
|
|
|
#2982 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewuchy, potrzebuje pomysłu.
Do czego pasuje melisa? Do czego użyć świeżej melisy? Mam cały krzaczek... I pomijam tu herbatę lub drinki, ale co fajnego można z niej wyczarować? ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Mam koleżankę co tak wszystko nazywała, głównie jakoś od nazwy producenta np. rzutnik Benqu to był Benek, laptop HP to Hipolit itp. |
|
|
|
#2983 |
|
Zakorzenienie
|
Kash to jest Tifi tyle, że od zawsze mówimy do niego Marian i tak już jakoś w użyciu zostało ostatnio
|
|
|
|
#2984 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2985 |
|
Zakorzenienie
|
Hey dziewczyny! Mogę dołączyć? Z tż mieszkam od listopada, staram sie być dobrą panią domu, a tż mi w tym pomaga
|
|
|
|
#2986 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Co do kolorówki to po prostu pracuję w branży i w biurze mamy tego tyle że szkoda gadać. W pewnym momencie masz dość ![]() Cytat:
Ja dzisiaj ostatnie 1:20 w pracy, po pracy na mój superfitness, a później pewnie rozpaczliwie będę kompletowała wyprawkę, bo teściowa jutro przyjeżdża "pomagać w remoncie", co oznacza siedzenie nam na głowie i narzekanie |
||||||
|
|
|
#2987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My wczoraj byliśmy na imieninach u mojej mamy. Dała mi oczywiście trochę rzeczy na wynos i dobrze bo na wieczór napisał do TŻ kolega czy jesteśmy w domu, bo chciałby wpaść z dziewczyną. Umawialiśmy się już dawno na takie spotkanie. Przyszli obejrzeć z nami mecz a ja dzięki mamie miałam coś domowego na poczęstunek. Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#2988 |
|
Zakorzenienie
|
Świetne te wasze zwierzaki. Tifi i Artur - do fanklubu sie wpisuje.
Tutaj długi weekend. Fajerwerki itd ale mielismy w planach dzis gdzies pójść pooglądać te fajerwerki ( wczoraj były ze straży pożarnej z sąsiedniego miasteczka) a dzis z okazji 14 lipca. Jednak tz bedIe jechał do kolegi wczesńiej i nici z tego bo jedzie na kilka dni. Moze cos bedzie widac z okna chociaz watpię. Wyslane z mobilnej aplikacji wizaz forum. |
|
|
|
#2989 |
|
Rozeznanie
|
Haniulaaaaa- cóż za piękny Marian, kocham Goldeny i Labradorki, no cudowna sznupka !!!
|
|
|
|
#2990 |
|
Zakorzenienie
|
Rise, ja prasuję bo jednak robię to 3x szybciej niż on i wolę jak on np. zajmie się odkurzaniem
|
|
|
|
#2991 |
|
Zakorzenienie
|
Piekę drugi raz babeczki cytrynowe z makiem bo wczoraj wszystkie poszły
Kupiłam dwie bajkowe piżamy z Lidla (z Betty Boop i Snoopym) a TŻtowi szarą koszulkę z jakimś pamperkiem z Ulicy Sezamkowej czy Muppetów, nie wiem Byliśmy też podlać kwiaty Teściom i cały dzień zmarnowany w pracy coraz fajniej, więcej obowiązków i czuję że mam szansę się rozwijać
|
|
|
|
#2992 |
|
Zakorzenienie
|
a ja czekam na moją giuseppe, aż się upiecze
do tego mam własnoręcznie robione sosik czosnkowy
|
|
|
|
#2993 |
|
Konto usunięte
|
u nas też domowy sos czosnkowy dzisiaj ale do placuszków z cukinii
a giuseppe to nasza ulubiona kupna pizza |
|
|
|
#2994 |
|
Zakorzenienie
|
tak, giuseppe najlepsza z tych kupnych, ale.... ostatnio bardzo często kupuję też z biedronki z lodówki tą z pieca, jest rewelacyjna
|
|
|
|
#2995 |
|
only smart shopping
|
W mojej rodzinie popularnością cieszą się następujące naleśniki: do ciasta dodaję suszone zioła i to, co zwykle, po odwróceniu kładę na naleśnik żółty ser lub inny, tak, aby się roztopił, a na niego wędlinkę, pieczarki, ogórek kiszony/konserwowy, cebulę, paprykę i co, kto lubi. I do tego ketchup.
Ugotowałam po raz pierwszy bób i nie smakował mi. Za mało posoliłam, a może jest jakiś myk?
Edytowane przez kjd3 Czas edycji: 2014-07-15 o 00:50 |
|
|
|
#2996 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
co do bobu to ja gotuję w wodzie z dodatkiem soli, cukru i gotuję też z marchewką bo jest bardziej słodki a gotowaną marchewkę uwielbiam
|
|
|
|
|
#2997 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry!
Kjd3 nie bluźnij, bób jest zawsze dobry! nawet mój tz który srednio lubi zielone warzywa zajada aż mu się uszy trzęsą. Ja gotuję na parze, obieram i mam pyszny obiad do pracy - dziś bób z serem pleśniowym, grzankami i pieprzem ![]() - U mnie dziś przyjeżdża teściu (i teściowa na doczepkę pewnie będzie stresująco, ale w końcu na swoim! Nawet byłam wniosek o zmianę dowodu złożyć, bo jestem już zameldowana w stolicy Życzę wszystkim miłego dnia, wtorek to już blisko do czwartku a czwartek do piątku!
|
|
|
|
#2998 |
|
Zakorzenienie
|
Zaspałam dziś!!! Wstałam o 7, kiedy 7:15 musiałam wyjść z domu. Dałam radę, w pracy byłam 8:05 więc tragedii nie ma, ale tak czy siak jestem zła.
Budzim mi nie zadzwonił. Drań sam się przestawił. Tzn. ja wczoraj zmieniałam godzinę i przypadkiem kliknęłam "wyłącz alarm" ale potem włączyłam. A ten dziad sam się przestawia i jak normalnie "budzik do pracy" miałam ustawiony pon-piątek tak się przestawił sam tylko na sobotę. Już nie pierwszy raz tak się zrobił... grrr... |
|
|
|
#2999 |
|
Komplikatorka
|
Zwierzaczki macie cudne Narobiłyście mi ochoty na fasolkę - Tż kupił ostatnio i w lodówce mam to dzisiaj będzie z bułką tartą
|
#3000 |
|
Zakorzenienie
|
ja bobu już nie kupuję, bo co idę, to same jakieś takie już staruchy brązowo czarne
a szkoda, bo mam ochotę, a szkoda mi wyciągać ten z zamrażarki
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.

Kilka dni temu widzielismy z Tz bardzo podobnego psiaka i nie moglismy sie od niego oderwac 

13.03.2008
a giuseppe to nasza ulubiona kupna pizza
a szkoda, bo mam ochotę, a szkoda mi wyciągać ten z zamrażarki