|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2971 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pulchnego wątku kolejna odsłona, zmniejsza się na lato zimowa opona. Część VI
Dobry
![]() Uczucie wzdęcia i zaawansowanej ciąży było już przed zatruciem ![]() Joanna piszesz o owocach,TŻ mi mówi, że to moje smoothie... ale sprawdzałam nie piłam dzień,dwa i też mnie wydyma... Teraz np. mam pusty brzuch i tak mi dobrze,ale zjem śniadanie i będzie dooopa ![]()
![]() |
#2972 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pulchnego wątku kolejna odsłona, zmniejsza się na lato zimowa opona. Część VI
tak samo napisałam w klubie, że nie gruszki
![]() creature ja też tak mam. zanim zjem brzuch pusty a jak zjem chocby jedna kanapke wywala mnie jakbym zjadla michę bigosu. nie znam przyczyny i mysle, ze juz taka moja uroda. LE'mbria pewnie by cos napisała o nietolerancji czegos ![]() może naprawde połykaj probiotyk. dłużej i jakiś porządny. pohoduj znow te dobre bakterie. a poza tym zrob badanie na helicobakter. http://www.poradnikzdrowie.pl/zdrowi...ego_41895.html niestety badanie robi niewiele laboratoriwó (u mnie w miescie żadne) i jest drogie :P
...88-89-90-91-92 04.05.2017 start! ![]() Edytowane przez martolina1982 Czas edycji: 2015-08-25 o 09:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#2973 |
Rozeznanie
|
hej laski
![]() Po 1, Joasiu gratuluje mega spadku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() U mnie jest kiepsko, kilka dietowych wpadek, M21 zrobilam 3 razy - za pierwszym razem z mega entuzjazem i zapałem a potem już było gorzej. Miałam takie zakwasy - wszedzie (!) ze chodzilam jak terminator ![]() ![]() Mam zamiar wyrwać w tym moim M21 i je kontynuować ale musiałam troszkę wykurować te zakwasy ![]() ![]() Na wadze niestety spadku nie ma ![]() ![]() Joasiu mam do Ciebie pytanko odnośnie niemieckiego ![]() A propos seriali to nie oglądam wielu ale właśnie się na jednym poryczałam. Jeżeli ktoś lubi uronić łzę polecam Chasing Life ![]() Creature, współczuję ![]() Lambria, udanego urlopu ![]()
Quit the shit. Get fit. Edytowane przez SzaraMyszka90 Czas edycji: 2015-08-25 o 11:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#2974 |
Zakorzenienie
|
o mamusiu to nieźle cię połamało. skąd ja to znam
![]() ![]() ja znalam kiedys mega stronke do nauki jezyków ale kurcze amnezja ![]() dziewczęta no czuje sie szczupło ![]() ![]() ![]()
#2975 |
Zakorzenienie
|
Mysza a z piłką ćwiczysz czy wersję bez?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2976 |
Rozeznanie
|
Bez piłki
![]() ![]() Chciałam to "rozruszać" ale zwyczajnie pękłam ![]() ![]() Ja korzystam ze stron takich jak duolingo.com i memrise.com - no ale mimo ładnej oprawy graficznej i tego że to raczej forma gry/zabawy - gdzie są przyznawane punkty i oceny jestem świadoma, że jest tam sporo błędów i samo jako takie piasnie tych słowek czy zdań nie sprawi że będę poliglotą. Trzeba mieć kontakt z językiem żywym stąd moja prośba między innymi o seriale ![]() Próbuje puszczać sobie niemiecką telewizje do spania ale mój TŻ się budzi momentalnie jakby wojna się zaczęła i mi to wyłącza wnerwiony ![]()
Quit the shit. Get fit. Edytowane przez SzaraMyszka90 Czas edycji: 2015-08-25 o 12:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#2977 |
Zakorzenienie
|
Kupiłas płyte czy na chomiku już jest?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2978 |
Rozeznanie
|
Chomik, (przepraszam Ewo
![]() ![]() użytkownik funia612 ma chyba cała chodakowską ![]()
Quit the shit. Get fit. Edytowane przez SzaraMyszka90 Czas edycji: 2015-08-25 o 13:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#2979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2980 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2981 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2982 |
Rozeznanie
|
Taka 60 cm?
![]() ![]() ![]() ja dalej będę polerować podłogę ręcznikiem ![]()
#2983 |
Zakorzenienie
|
Myszka ja korzystałam z deutsche welle ... No i z memrise i duolingo też ...
Co do seriali my mamy niemieckiego netflixa więc w sumie z netu nie oglądam - ale sporo filmów jest na youtubie... I sporo materiałów video jest na stronach ZDF i ARD (w Mediatheka) Ja jednak prezentuje filozofię rozruszania zakwasów ![]() No a dziś powinnam biegać -rano nie wyszło, wieczorem średnio to widzę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2984 |
Zakorzenienie
|
A nie, takiej wielkiej nie mają, z 40cm to się znajdzie. Popróbuję czy da radę.
Lalala będę miała znów darmowe piwko, tym razem 4-pak Eb. I koszulka do tego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2985 |
Zakorzenienie
|
Smakuje Ci to EB?nawet jednego nie dopiłam
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2986 |
Rozeznanie
|
Netflixa w Polsce z tego co wiem nie ma jeszcze
![]() Na DW widziałam te materiały - oglądam właśnie telenowele z Jojo ![]() Korzystałaś z jakiegoś podręcznika? poza szkołą oczywiście ;D Zaraz wejdę na tego ZDF i ARD ![]() Dziękuje Ci ![]() ![]()
#2987 |
Zakorzenienie
|
Niewiem, bo nie piłam, po prostu wygrałam
![]() Kupiłam sobie 3 staniki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2988 |
Zakorzenienie
|
Myszko a na jakim poziomie jesteś ?
Ja jestem językową konserwatystką - moim ulobionym podręcznikiem jest Repetytorium gramatyczne Bęzy. O i z repetytoriów tematyczno-leksykalnych Ewy Marii Rostek korzystałam... Jasne na róznych kursach miałam masę różnych podręczników -ale w sumie żadnego bym nie poleciła ![]() Na ZDF I ARD - jest dużo filmów i to zarówno kryminałów jak i romansów i one są tam chyba tydzień dostępne po czym się zmieniają. Mają też niezle dokumenty - warto sobie przełączyć na najczęściej oglądane - meist gesehen.. Dzięki za miłe słowo ale ja póki co jestem nie pewna czy coś z tego będzie ... Zrywy już miałam wiele razy ![]() No do wagi sprzed ciąży mam 10 kg (tj teraz już siedem i pół) - jak do tych 74 dobrnę to uznam że jest się z czego cieszyć i w końcu coś z tego będzie ![]() Podwieczorek za mną - idę powyginać ciało z odkurzaczem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2989 |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny
Przepraszam że mało piszę, chciałam regularnie się udzielać ale nie mam internetu. Staram się chociaż Was czytać na bieżąco. Joasia również gratuluję zapału i wytrwałości. Oby tak dalej. Creature możesz być wzdeta po smoothie, to bardzo możliwe. Co do oszukiwania się Marta-ja też tak mam. Jak pójdę biegać to zaraz mi się wydaje, że spadło mi 20cm w pasie ![]() Tamlin Ty to naprawdę masz szczęście do konkursów. Muszę się Wam pochwalić-po raz pierwszy od 6 lat kupiłam sobie jeansy. Rozmiar 42. I powoli zaczynają być luźne... Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#2990 |
Zakorzenienie
|
Pobiegałam -kolejne 40 min za mną
![]() Dzień na czysto + mała szklaneczka bloku czekoladowego zamiast śniadania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2991 |
Zakorzenienie
|
Hej hej dzis ntreningu mi ludzie powiedzieli ze schdlam z ud. To chyba ta jazda rowerem do pracy od ponad miesiaca. A na wadze przeciez od miesiaca mze z kilo mniej tylko.
Pocwiczylam dzis trening z Kasia Kepka. Bardzo mi odpowiada. Bede z nimi cwiczyc. Swinko jakie kupilas? Teraz modny jest korzystny dla nas kroj te luzne tzn.dla innych luzne a dla nas w sam raz ![]() Ja pierdziu ja musze schudnac. Za 2tyg max za miesiac zaczynam kurs plywania. Prawie wszystkie smoki sie zapisaly. Wiadomo my jako poczwtkujacy z kilkoma osobami, reszta na doskonalenie. Jak pomysle ze mam przed nimi wyskoczyc w stroju kapielowym...a wsrod jich wychowawca L.były i nowy :O
#2992 |
Zakorzenienie
|
Marta ujędrniłaś się rowerowaniem
![]() ![]() ![]() Dobrze że mi nic nie mówią -bo musieliby powiedzieć że utyłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2993 |
Zakorzenienie
|
Dlsczego. Ladnie ci waga leci.
mi najszybciej dupsko leci. Czytam teraz ksiazke i w niej napisane ze faceci dziela sie na boobs men i ass men. Czyli wolacych piersi lub pupy. A jak wasi faceci? ![]()
![]() |
#2994 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kurczę, wypiję w weekend w jeden dzień, raz w tygodniu i potem cały tydzień mi nadwyżka spada ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2995 |
Zakorzenienie
|
hihi no zobacz a ja lata w nieświadomości żyłam i chciałam mieć tyłek jak najmniejszy
![]() ale faktycznie tak całkiem tyłka nie mieć też źle. czasem szczupłe laski maja takie małe pośladki i wyglada to jakby im nogi prosto z tułowia wyrastały. dziewczyny wam tak smakuje to piwo? ale zeby aż tak? jak słodycze czy inne dobre żarełko? boże, bo dla mnie to piwo moze nie istniec, jest gorzkie i w ogole bleh, dlatego nie rozumiem jak piwo cos niedobrego moze byc tak kuszace. a ja mam na wadze 84,1. Od 20.08 spadło 1,8kg ![]()
...88-89-90-91-92 04.05.2017 start! ![]() Edytowane przez martolina1982 Czas edycji: 2015-08-26 o 06:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#2996 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szczęście? czy ja wiem, same pierdoły jak na razie wygrywam. Choć kosmetyki to nie pamiętam kiedy kupowałam, a trzymać nie mam gdzie. Wiem, że wygrałam coś z Biedronki, ale niewiem co, a rozbieżność świetna w nagrodach bo albo bon do Decathlonu na 5000zł albo karta do Biedry na 50zł ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja piwo uwielbiam ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2997 |
Zadomowienie
|
Ja tez wolałabym piwo niż słodycze
![]() ![]() Pilam w sumie kilka razy w tyg. Weekend + jak stresujący dzień miałam. Teraz raz w tygodniu ale zatrzymuje mi spadek ![]() ![]() ![]()
#2998 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Piękny spadek ![]() ![]() Mój to chyba assman... Choć cycki też lubi ![]() ![]() Najśmieszniejszy to jest mój brat - miał dziewczynę noszącą rozmiar 32(serio nie wiedziałam że to szyją dla kobiet) - także typowa chuda modelka(bo wysoka)... Gdzieś po roku zauważył że nie ma cycków i zaczęło mu to przeszkadzać... No i nie może zrozumieć - albo chuda d... albo cycki ![]() Insane a cydru próbowałaś ? Też wychodzi lepiej niż piwo - http://www.hellozdrowie.pl/jedzenie/...lka-a-pij-cydr ... Lubelski np to same jabłka bez cukru bez niczego ... Ja też luwielbiam miodowe - na szczęście w DE nie ma - bo to jest dopiero zło (masa cukru)... Nie to żebym cię do % namawiała - ale właśnie jak walka ma potrwać wiele miesięcy to cięzko będzie sobie tak wszystkiego odmawiać cały czas ... Łatwiej się wtedy złamać ... Ciekawe z tym winem - nie wiedziałam że to może uczulić ![]() U mnie 81,8 czyli w miarę spoko ... Lekkie zakwasy są - to i pewnie ważą trochę... Od soboty i tak mam -1,0 ... Dziś gotuje pierwszą zupę dla małej - sama też się pożywię ... także nie wiem czy będzie smacznie ale na pewno super zdrowo (wiecie ekologiczne warzywa, pierś z horendalnie drogiego kurczaka z wolnego wybiegu itd)... Edytowane przez Joanna XL Czas edycji: 2015-08-26 o 08:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2999 |
Zakorzenienie
|
ja lubię piwo wieczorem ze znajomymi, w te afrykańskie upały to zimne piwko wieczorem było jak zbawienie
![]() ![]() ![]() ![]() no ale wracając do piwa, to w sobotę u mnie na wiosce jest Noc Grilli ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3000 |
Zakorzenienie
|
zazwyczaj właśnie albo szczupła figurka albo cycki
![]() ![]() kiedy schudłam do 62kg miseczka spadła mi z H do D, ale nadal miałam wyróżniający się wielkością biust tylko do drobniejszej sylwetki. inna sprawa to była kondycja tego biustu ![]() słyszalam, że Cydr z Biedry wycofuja, bo butelki wybuchały ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:38.