|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2971 |
Konto usunięte
|
Dot.: O włosy nadal dbamy, jeszcze trochę gadamy i nową część zakładamy- część XXXIV
Kav matko kochana
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2972 |
Zakorzenienie
|
Dot.: O włosy nadal dbamy, jeszcze trochę gadamy i nową część zakładamy- część XXXIV
P oszalałaś! : love: chociaż dla mnie zawsze będziesz miała locze
![]()
![]() |
#2973 | ||
Spaceroholiczka
|
Cytat:
Pamiętam, że obie męczyłyśmy się z żółto-rudym odcieniem, a po płukankach włosy robiły się zielone - ja teraz w ogóle nie używam nic fioletowo-srebrnego, chodzę raz na miesiąc, dwa na tonowanie i są cały czas chłodne ![]() Cytat:
Pochwal się koniecznie! Czemu zapuszczasz? Naprawdę Ci pasuje bob z grzywką ![]() ![]() [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;77486911]Kav matko kochana ![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję ![]() Ha ha, czasami mi ich brakuje, ale zdecydowanie więcej czasu zabierało ogarnięcie loków ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2974 |
Przyczajenie
|
Hej i wrażenia po split-ender ?
![]() |
#2975 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poszło dużo zniszczonych końcówek, niby mniej już ich zostało, ale dużej poprawy nie widzę
![]() |
![]() |
#2976 |
Zakorzenienie
|
HEJ
![]() Mam pytanie... Czy jest tu ktoś, kto pomógłby mi w rozpoczęciu pielęgnacji, moich wysokoporowatych, rozjaśnianych, suchych i zniszczonych włosów? Nie wiem jak się do tego zabrać. Chciałabym, żeby ktoś polecił mi jakieś konkretne produkty, do pielęgnacji (szampony, maski, odżywki, olejki - do olejowania...). Napisałabym, jak to obecnie wygląda, co używam i czy ktoś mógłby mi doradzić, w co zainwestować...? Jestem trochę załamana stanem moich włosów. W poniedziałek idę podciąć trochę zniszczone końcówki i od tego momentu chcę zacząć taka pielęgnację... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2977 |
Konto usunięte
|
Hej
![]() Baas z konkretnych produktów to mozesz spróbować maski z Isany tej żółtej, albo jakiegoś olejku z Rossa, ewentualnie maski z Kallosa ![]() Wrzucam zdjecie po piątkowym fryzjerze, kolor odświeżony zrobione zostały refleksy, stopniowo bede dążyć do blondu na całej długości, włosy po kuracji nawilżające, dochodzą do siebie ![]() ![]() ![]() Załącznik 7266216 Wysłano przez gołębia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2978 |
Zadomowienie
|
Patka ładne są
![]() Ja mam teraz długie i trochę mnie wkurzają, bo plączą mi się i ciągle chodzę w związanych ![]()
![]() |
#2979 | |
Spaceroholiczka
|
Cytat:
![]() [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;77789201] Wrzucam zdjecie po piątkowym fryzjerze, kolor odświeżony zrobione zostały refleksy, stopniowo bede dążyć do blondu na całej długości, włosy po kuracji nawilżające, dochodzą do siebie ![]() ![]() ![]() Wysłano przez gołębia ![]() Refleks tak ma, inaczej padnie światło i już wygląda, jakby brakło farby. Też tak mam ;-) Ale strasznie mi się podobają! Moja długość, kolor, tak naturalnie, ale jednak kolor nie jest jednolity! Ja się pochwalę, że zrobiłam włosowe zakupy - olej kokosowy, kallos banan i czekolada, garnier oleo repair, drożdżowa maska agafii, glinkowa maska Elseve oraz kozieradka. Poza tym jestę studentę od ponad tygodnia i już schudłam 6 kg. Ta uczelnia mnie wykończy ![]() Edytowane przez Kaveri Czas edycji: 2017-10-11 o 18:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2980 |
Zadomowienie
|
kaveri zapytam z czystej ciekawości jaki kierunek studiujesz?
![]() |
#2981 |
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;77789201]Hej
![]() Baas z konkretnych produktów to mozesz spróbować maski z Isany tej żółtej, albo jakiegoś olejku z Rossa, ewentualnie maski z Kallosa ![]() Wrzucam zdjecie po piątkowym fryzjerze, kolor odświeżony zrobione zostały refleksy, stopniowo bede dążyć do blondu na całej długości, włosy po kuracji nawilżające, dochodzą do siebie ![]() ![]() ![]() Załącznik 7266216 Wysłano przez gołębia ![]() Pięknie to wygląda ❤️ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2982 |
Zakorzenienie
|
To zazdroszczę, też bym chciała.. A teraz jak wilgoć w powietrzu, to o ładnych włosach mogę pomarzyć..
![]() |
#2983 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() to żeś poszalała z zakupami ![]() ![]() Ty weź jedz więcej ![]() Cytat:
![]() planujecie coś kupić na promce w Rossie? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2984 |
Przyczajenie
|
Nie wiem czy w dobrym temacie piszę.
Moje włosy mają długość do łopatek (do zapięcia biustonosza) i nie mogą ruszyć dalej. Już prawie kończę drugie opakowanie Biotebalu 5mg, codziennie lub prawie codziennie piję pokrzywę ze skrzypem i nic. Widzę że nowe włosy rosną, ogólnie zrobiły się grubsze no ale dalej nie chcą rosnąć. Jakieś pomysły? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2985 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam propozycję nie do odrzucenia. Sprawdzone - działa. Włosy rosną , nie martw się
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2986 |
Przyczajenie
|
W takim razie zaraz podcinam końcówki 😊
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2987 | |
Spaceroholiczka
|
Biotechnologia.
Cytat:
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;77925101]to żeś poszalała z zakupami ![]() ![]() Ty weź jedz więcej ![]() planujecie coś kupić na promce w Rossie? ![]() Musiałam. Wszystko mi się skończyło, a wilgotno i wietrznie na dworze, więc trzeba bardziej zadbać o włosy ![]() Kiedy ja jem tak jak wcześniej ![]() Ja kupiłam biały puder z Bell hypo, dwa lakiery również seria hypo, szminkę Rimmel Airy Fairy i bronzer. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2988 |
Zakorzenienie
|
Omg, przegapiłam nowy wątek
![]() Więc się witam 😚 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2989 |
Konto usunięte
|
Kav to jedz jeszcze więcej
![]() Monike hej ![]() Sobota dzien mopa, także wypiłam kawe i biorę się za sprzątanie, potem pojade po kawiarkę i bede oglądać nowy serial ![]() Wysłano przez gołębia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2990 |
Wtajemniczenie
|
Kaveri, ja też znowu chudnę
![]() Promkę w Rossie ominęłam szerokim łukiem, w centrum handlowym przechodząc obok Rossa zaglądam, żeby popatrzeć na te tłumy przed szafami i odejść z satysfakcją, że mam taką silną wolę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2991 |
Zadomowienie
|
Ja dziś hennowałam włosy.
![]() Czasami kusi mnie ścięcie włosów tak za ramiona, a z drugiej strony wiem, że jak zetnę to po jakimś czasie będę chciała znowu długie. Także nie wiem co robić...
![]() |
#2992 |
Konto usunięte
|
malinowa ja obcięłam włosy, a miałam do połowy pleców i nie żałuje, włosy nie ręka, odrosną, a teraz zapuszczam do ślubu, by móc je jakoś upiąć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2993 | |
Spaceroholiczka
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;77965436]Kav to jedz jeszcze więcej
![]() Sobota dzien mopa, także wypiłam kawe i biorę się za sprzątanie, potem pojade po kawiarkę i bede oglądać nowy serial ![]() Wysłano przez gołębia ![]() O nie, bez przesady. Wracam do starej wagi ![]() Jaki serial? Ja dziś byłam w pracy, ale za ładne wyniki mogłam wyjść wcześniej, co zaowocowało domowym spa. Cytat:
![]() Zaliczyłam dzisiaj kolejne podejście do promo w Rossie ![]() [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;77975166]malinowa ja obcięłam włosy, a miałam do połowy pleców i nie żałuje, włosy nie ręka, odrosną, a teraz zapuszczam do ślubu, by móc je jakoś upiąć ![]() ![]() Właśnie mi uświadomiłaś, że przy Naszej długości nici ze ślubnych fryzur! Jak ogłoszę u siebie zapuszczanie - będziecie wiedziały, że się ślubuję ![]() Siedzę na włosach z olejem kokosowym, miksem kallosa banana i garniera oleo repair, pod czepkiem. Wczoraj w końcu spełniłam włosowe chciejstwo - w Naturze dorwałam maskę biovax z mango ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2994 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Biała królowa KLIK, całkiem fajny ![]() czekaj, czekaj, a picie drożdży to nie przyspiesza porostu? ![]() ![]() ja dzisiaj nałożyłam maseczkę z Bielendy KLIK, ale jakoś tyłka mi nie urwała ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2995 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() O nieee, jednak skończył mi się eyeliner ![]() ![]() ![]() SPA robiłam sobie wczoraj. Naolejowałam kokosowym na podkład z nawilżającej odżywki Ziaja z kilkoma kroplami ekstraktu z aloesu. Potem na 30 minut Biovax do suchych i zniszczonych + Kallos Blueberry, po zmyciu Garnier Grow Strong. Jest okej ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2996 |
Konto usunięte
|
edytah a jaki eyeliner polecasz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2997 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobre to? Kurczę, milion lat nie używałam Biovaxów, może to już ten czas, żeby do nich wrócić..
![]() |
![]() |
#2998 |
Spaceroholiczka
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2999 |
Wtajemniczenie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;77983956]edytah a jaki eyeliner polecasz?
![]() Ja używam Eveline w kałamarzu. Ale w odcieniu brązowym, bo wychodzi dość mocno ciemny, a kompletnie czarny kompletnie mi nie pasuje. Raczej nie będę szukać niczego innego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3000 |
Zakorzenienie
|
Maybelline ma świetny eyeliner w słoiczku
![]() A na biovaxy też mam ochotę. Na ostatniej kupiłam jakieś maski od nich, ale mam ochotę na te tradycyjne ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:43.