![]() |
#2971 | |
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII
Cytat:
Z punktu widzenia pracownika powiem tyle: praca to jest miejsce do zarabiania pieniędzy. Od życia prywatnego wara ![]() Konserwa jestem, już mówiłam.
![]() |
#2972 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2973 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Bym Ci go ukradnęła bez wyrzutow sumienia ![]() No i za egzamin ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2974 |
Niewyczymie.
|
No i po egzaminie.
![]() ![]() o, jak widzę spodobał Wam się Kotef Merkuref. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2975 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2976 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2977 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2978 | ||
Raczkowanie
|
Dobry wieczór
![]() Znad niczego, ugotowałam barszcz, czekam aż przywiozą choinkę i idę robić pierniczki ![]() Wczoraj poszłam sobie na targ prezentowy i przechwyciłam olej kokosowy oraz z orzechów laskowych z ministerstwa dobrego mydła i obydwa są omnomnom ![]() A potem przeszłam się do Mood Scent Baru, przechwyciłam kilka próbek, nadrobiłam zaległości (m.in. od CdG) i coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że z wiekiem staję się coraz bardziej wybredna :/ Cytat:
![]() Mam to samo od 2 miesięcy. Tzn teraz jestem na lekach plus terapii i jest lepiej, ale i tak 2 dni temu nie mogłam spać w ogóle. Współczuję, wiem jakie to okropne ![]() No proszę państwa, jaki pięęęękny! ![]() Cytat:
![]() Ja to chyba dobrze robię, że od początku jestem opryskliwa i nie angażująca się, żeby nikt nic ode mnie nie wymagał ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2979 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() O właśnie, początkowo chciałam na przelotkach ![]() Aha ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Znad herbaty zielonej ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2980 |
Nindżopesz
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2981 |
Zakorzenienie
|
To ważę mniej
![]() ![]() ![]() A poważnie ![]() ![]() ![]() Jakby tu przenieść trochę oud do cycków? ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#2982 |
Niewyczymie.
|
Chudzinki!
![]() Ja wreszcie postanowiłam coś ze sobą zrobić i zacząć wyglądać jak człowiek. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2983 |
Nindżopesz
|
![]() A ja ć'powiem, że jak od zawsze ględzę proporcje mają znaczenie (aaale nowość). Teraz mam o 10 więcej w cycku niż kiedyś, o około 6 więcej w talii i ze 4 w biodrach, w oudach raptem 2 i nogi (ouda też) wydają się taaakie szczuplutkie w porównaniu do góry. Góra natomiast przez ten cycek stała się klepsydrą więc całość wygląda proporcjonalnie lepiej niż przed cionszą. Ale ja i tak wolę być płaska wszędzie i narzekać na ouda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2984 | ||
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Macham znad zakupienia ruskich i uszek bezglutenowych - ryzyko nieudanego lepienia z nieznanych mąk zażegnane ![]() ![]() A jutro próba stworzenia kutii ryżowej ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2985 |
Niewyczymie.
|
Mmm, pierogi... kąsałabym
![]() U mnie Wigilia będzie niekonwencjonalna - TV i chińszczyzna na wynos. Szkoda, ale w tym roku nie przyleci do mnie rodzina z Polski. Może w przyszłym roku się uda... Za to nie mogę się doczekać na wyżerkę u teściów w pierwszy dzień świąt. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2986 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karpia jem dziś i jutro. I tera mam pytanko coś ktoś daje do pieczonego w piekarniku karpia, jakiś sekretny składnik? ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-12-22 o 17:40 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2987 |
niecnotliwa dziewica
|
Przeczytałam "próba stworzenia kuli ryżowej'
![]()
#2988 |
Nindżopesz
|
Zazdraszczam wigilijnego freestajlu, u mnie nietopesz ma ambicje robić 12 potraw i wszystko własnymi rencami - bardzo ładnie, tylko potem co najmniej 12 razy pyta czy smaczne
![]() ![]() Chce mi się nowych dymnych perfum ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2989 |
Niewyczymie.
|
Red, devil scents od Olympic Orchids znasz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2990 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2991 |
Nindżopesz
|
Nie znam ich tak bardzo (znaczy coś tam OO znam), że nawet fragrantica nie pomaga
![]() Ale już google podpowiedziało, Reprise wygląda najbardziej zachęcająco z nut. A Ty który sugerujesz? Tylko kieeedy to będzie w PL... ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- ![]() Jeśli chodzi o prywatną Wigilię bez rodziny to ja też nic bym nie szykowała. Co roku ktoś ze starszyzny nas zaprasza więc siłą rzeczy tradycyjne dania są. Nie wiem co będzie za kilka lat, czy TŻ nie wymusi na mnie podtrzymywania wigilijnej tradycji dla dobra i uciechy didów. Niemniej nie mam zamiaru gotować, barszcz z kartonu i uszka z Biedry też smaczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2992 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tylko Nietopsz był taki zatwardziały beton ale jak widać pozazdrościł ![]() ![]() I dobrze. Każdy powinien robić jak uważa. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2993 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() jeśli przekorny po tatusiu to jest taka opcja ![]() Cytat:
![]() no ale mają kasę to urządzają sobie place zabaw, pracownicy zadowoleni na ogół, a o to chodzi Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja też najpierw szukałam po castoramach, ikeachitp, ale nie było szans kupić gotowych w odpowiednim rozmiarze ![]() ostatecznie miałam szyte na zamówienie Cytat:
![]() u mnie też tradycyjnie, ale że ostatnimi czasy kilka rodzin przy jednym stole sie zbiera to każdy coś od siebie przynosi i nudno nie jest ![]() Aczkolwiek ja w tym roku tez będę mieć niekonwencjonalnie (o ile nie będę na porodówce ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2994 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ja mam takie pytanie, czy ktos wie jak skutecznie pozbyc ze z silikono-gumy paskudnego zapachu? Smierdzi strasznie toto (etui na fon), ale jest fajne i chciałabym nosić, jednak nie przy takim stanie śmeirdzenia
![]()
#2995 |
Mother of Cats
|
Przez chwilę poczułam się zatwardziałą tradycjonalistką
![]() Tak czy siak, i kutię, i pierogi, i kapuchę z grzybami uwielbiam! M. z kolei uwielbia kompot z suszu (o zgrozo - z fasolą!) i rybkę. Więc w zasadzie pozostaje tylko dodać barszcz (z torebki), jakieś owoce i ciasta (o serniczek truje mi M. od miesiąca, ja z kolei ślinię się na pierniczek) - i wychodzi kolacja wigilijna wielopotrawna i właściwie zgodna z tradycją. Snopka w kątku tylko brakuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2996 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja najbardziej lubię pierogi i grzybową ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2997 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ja lubię barszcz, uszka, karpia, śledzia, smażone grzybki i ciasta: sernik i drożdżowe. Nienawidzę zwłaszcza kapusty w każdej formie, maku i kompotu. Ale na Wielkanoc to jest dopiero wyżerka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2998 | |
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2999 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja lubię kap z grzybami. Pierogi dla mnie nie istnieją - ale ja ciatsowych rzeczy nie lubię, nawet pizzę wolę na cieście z brokuła, kalafiora. ![]() ![]() A fristajl u nas polega głównie na zmienianiu gatunków ryb, sposobie przyrządzania etc. My się po prostu lubimy bawić kuchnią, wujek wyjmuje z zamrażalnika i przyrządza własnoręcznie złowione węgorze, i inne etc. etc. Wiem, że nie jesz zwierząt, dlatego u Ciebie menu roślinne. ![]() Ja np w tym roku szykuję roślinny pasztet/pieczeń grzybową i myślę nad tym z żurawiną ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3000 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:41.