Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz.33 - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-02-10, 20:40   #2971
beatiska
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz.33

Chcę sobie kupić olejek (a może coś innego?), który mogę sobie po kropelce dodawać do kremu do twarzy na noc. Co polecacie? Zależy mi na nawilżeniu, ew. spłyceniu zmarszczek, które się zaczynają pojawiać.
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu.

Narysuj mi coś

23/6
beatiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-10, 20:41   #2972
8c9538aac29bb5fbc2d31b2aac28a8f9b62d5c74_6584d267571b8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Renatka_2108 Pokaż wiadomość
Dziękuje sprobuje Jak się nie uda to znowu będę męczyć
Na piracie jest wersja sims 3 ze wszystkimi dodatkami - używasz bitcometa, rozpakowuje Ci pliki, klikasz instalkę i od razu instaluje wszystkie dodatki jeden po drugim, bez Twojego udziału.
8c9538aac29bb5fbc2d31b2aac28a8f9b62d5c74_6584d267571b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-10, 20:43   #2973
Smerfetka696969
Zakorzenienie

[1=8c9538aac29bb5fbc2d31b2 aac28a8f9b62d5c74_6584d26 7571b8;55505751]Na piracie jest wersja sims 3 ze wszystkimi dodatkami - używasz bitcometa, rozpakowuje Ci pliki, klikasz instalkę i od razu instaluje wszystkie dodatki jeden po drugim, bez Twojego udziału.[/QUOTE]

A ja mam oryginalna sims 3 i mi komputer cd nie wczytuje pff :/

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Smerfetka696969 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-10, 20:54   #2974
cherry_flamme
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzia9999 Pokaż wiadomość
Dziękuję
Ja polecam szarlotkę sypaną- zawsze się udaje. Tylko trzeba pamiętać, żeby nie odciskać soku z jabłek, a jak same w sobie będą suche, to podlać lekko wodą/sokiem jabłkowym.

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Cytat:
Napisane przez beatiska Pokaż wiadomość
Chcę sobie kupić olejek (a może coś innego?), który mogę sobie po kropelce dodawać do kremu do twarzy na noc. Co polecacie? Zależy mi na nawilżeniu, ew. spłyceniu zmarszczek, które się zaczynają pojawiać.
Ja stosuję arganowy i truskawkowy.

Zwłaszcza 30 ostatnich dni.
cherry_flamme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-10, 21:54   #2975
NinaSimone
Zakorzenienie

Cytat:
Olejek z pestek śliwki- zapach marcepanu. I pięknie nawilza. Olejek marula. Przestrzegam przed zachwalanym arganowym-pachnie kupa

Wyciśnięte z jeżynki
NinaSimone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-10, 21:56   #2976
beatiska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cherry_flamme Pokaż wiadomość

Ja stosuję arganowy i truskawkowy.

Cytat:
Napisane przez NinaSimone Pokaż wiadomość
Olejek z pestek śliwki- zapach marcepanu. I pięknie nawilza. Olejek marula. Przestrzegam przed zachwalanym arganowym-pachnie kupa

Wyciśnięte z jeżynki
Dzięki
Tak arganowy miałam, ale zapach przeżyłam
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu.

Narysuj mi coś

23/6
Stary 2016-02-10, 22:08   #2977
Lottie69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olasia99 Pokaż wiadomość
Tylko, ze mi zbiory zadań ani testy na nic się zdadzą, kiedy miałam podstawę w LO i rozszerzenia na oczy nie widziałam. Wiem, że muszę robić jak najwięcej zadań, ale bez poczytania i w ogóle ogarnięcia zakresu materiału z podręczników szkolnych, nie przygotuję się, więc proszę o tytuły podręczników dla klas 1-3, gdzie jest wszystko wytłumaczone
Dadzą, ja się uczyłam sama chyba dwa miesiące do rozszerzonej matmy i coś tam zrobiłam nawet
Robiłam w sumie tylko kiełbasę i kilka zadań z arkuszy, ale za dużo nie porobiłam, bo późno się obudziłam z tym rozszerzeniem.
Ja miałam jakieś podręczniki pomarańczowe z kolorowymi paskami, rano mogę zerknąć jak się zwały. Tylko pewnie malowniczo zwały się podręcznikiem do matematyki, zainteresuj się lepiej kompendium jakimś, gdzie będzie streszczona teoria
Lottie69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-10, 22:19   #2978
Renatka_2108
Zakorzenienie

GG do Renatka_2108

Cytat:
Napisane przez Lottie69 Pokaż wiadomość
Olej ściąganie w partach, jest z tym problem zazwyczaj. Mnie szlag trafił jak okazało się, że 12 part był uszkodzony a się naściągałam

Poszukaj sobie strony games4theworld i od nich pobierz torrentem. Na pirackiej zatoczce też są od nich pocrackowane gry. W instrukcji od nich wszystko napisane krok po kroku po angielsku, trudno nie zrozumieć co zrobić.
Miliard razy szybciej niż ściąganie partami, gdzie trzeba odczekać przed pobraniem i czasem są dzienne limity.

Btw simsy z wszystkimi dodatkami jak odpalisz na raz to musisz mieć trochę komp kombajn żeby poszło.
A 4 ssie z tym jeżdżeniem po lokacjach niczym w dwójce, nie wiem kto wpadł na taki kretyński pomysł
Dziękuję ;-) Nie potrzebuje 4. Kompa mam w miarę dobrego chociaż troszkę stary, ot chce trochę pograć bo w nic dawno nie grałam. A stare dzieje mi się wróciły ;-) Wiec chyba po prostu kupie zwykła jakąś używana oryginalna płytę z sims 3 i tyle.

Chociaż..
Mogłabyś podać jakieś info co do tej strony o której piszesz na PW? ja jestem zielona jeżeli chodzi o pobieranie z czegoś innego niżeli film z chomika ;-)

---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ----------

[1=8c9538aac29bb5fbc2d31b2 aac28a8f9b62d5c74_6584d26 7571b8;55505751]Na piracie jest wersja sims 3 ze wszystkimi dodatkami - używasz bitcometa, rozpakowuje Ci pliki, klikasz instalkę i od razu instaluje wszystkie dodatki jeden po drugim, bez Twojego udziału.[/QUOTE]
A jak to się cudo obsługuje?
Stary 2016-02-10, 22:40   #2979
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję ;-) Nie potrzebuje 4. Kompa mam w miarę dobrego chociaż troszkę stary, ot chce trochę pograć bo w nic dawno nie grałam. A stare dzieje mi się wróciły ;-) Wiec chyba po prostu kupie zwykła jakąś używana oryginalna płytę z sims 3 i tyle.

Chociaż..
Mogłabyś podać jakieś info co do tej strony o której piszesz na PW? ja jestem zielona jeżeli chodzi o pobieranie z czegoś innego niżeli film z chomika ;-)

---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ----------

A jak to się cudo obsługuje?
Też możesz podać skoro mi płyta sims 3 nie działa to chociaż może jak pobiore to będzie xd

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Smerfetka696969 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-10, 23:26   #2980
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez I am Rock Pokaż wiadomość
Nigdy nie miałam odwagi zrobić takiej szarlotki. Boje się, że wyjdzie jakiś gniot.
Wychodzi pyszna Najsmaczniejsze, do tego najprostsze oraz jeśli chodzi o słodycze to chyba "najzdrowsze" ciacho bo niemal jego połowę stanowią jabłka
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-11, 00:05   #2981
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Sliwkowy
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-11, 00:47   #2982
201605051021
Konto usunięte

Cytat:
A nie lepiej serum pod krem?
201605051021 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-11, 05:54   #2983
beatiska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Sliwkowy

Cytat:
Napisane przez eevone Pokaż wiadomość
A nie lepiej serum pod krem?
No w sumie nie wiem. Nigdy serum nie stosowałam. Myślałam, że serum zastępuje krem.
A polecasz jakieś konkretne?

Narysuj mi coś

23/6
Stary 2016-02-11, 07:29   #2984
201705250955
Konto usunięte

Cytat:

No w sumie nie wiem. Nigdy serum nie stosowałam. Myślałam, że serum zastępuje krem.
A polecasz jakieś konkretne?
Serum można stosować solo bądź pod krem. Olejek raczej cudu przeciwzmarszczkowego nie zrobi, może nawilżyć, ale nie spodziewałabym się walki z ew. zmarszczkami. W serum pokładałabym większe nadzieje. Ja używam olejek ze słodkich migdałów do demakijażu i kocham moją twarz po nim, jest miękka i oczyszczona. Natomiast na twarz na noc nakładam m.in. serum z witaminą C - GlySkinCare Intense C. Ma taką oleistą konsystencję, ale cudownie się wchłania w moją tłustą skórę i fajnie buzia wygląda. Korzystałam wcześniej z serum firmy Auriga (w obu stężeniach) i nie widziałam efektów.
201705250955 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-11, 07:31   #2985
beatiska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia_aisa Pokaż wiadomość
Serum można stosować solo bądź pod krem. Olejek raczej cudu przeciwzmarszczkowego nie zrobi, może nawilżyć, ale nie spodziewałabym się walki z ew. zmarszczkami. W serum pokładałabym większe nadzieje. Ja używam olejek ze słodkich migdałów do demakijażu i kocham moją twarz po nim, jest miękka i oczyszczona. Natomiast na twarz na noc nakładam m.in. serum z witaminą C - GlySkinCare Intense C. Ma taką oleistą konsystencję, ale cudownie się wchłania w moją tłustą skórę i fajnie buzia wygląda. Korzystałam wcześniej z serum firmy Auriga (w obu stężeniach) i nie widziałam efektów.
Myślałam głównie o olejku, żeby nawilzyc, a gdzieś tam czytałam, że właśnie na zmarszczki najlepiej dziala nawilżona skóra
Ale dzięki, sprawdzę to serum. Chyba to będzie lepszy kierunek.

Narysuj mi coś

23/6
Stary 2016-02-11, 07:43   #2986
ttts
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez olasia99 Pokaż wiadomość
Tylko, ze mi zbiory zadań ani testy na nic się zdadzą, kiedy miałam podstawę w LO i rozszerzenia na oczy nie widziałam. Wiem, że muszę robić jak najwięcej zadań, ale bez poczytania i w ogóle ogarnięcia zakresu materiału z podręczników szkolnych, nie przygotuję się, więc proszę o tytuły podręczników dla klas 1-3, gdzie jest wszystko wytłumaczone
Gdy dawałam korki licealistom chwalili podręczniki "Matematyka z plusem" - tylko trzeba szukać wersji z rozszerzeniem.
ttts jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-11, 07:58   #2987
trocka8
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asia_aisa Pokaż wiadomość
Tym olejkiem solo zmywasz?

wysłane z telefonu
trocka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-11, 08:11   #2988
Renatka_2108
Zakorzenienie

GG do Renatka_2108

Dziewczyny czy jeżeli poszłabym do ośrodka zdrowia gdzie kiedyś byłam u dermatolog to czy pokażą mi jakie leki mi wypisala?
Lekarka jest raz w miesiącu, długo się czeka na wizytę u niej, no i jest tylko prywatnie. Leki które mi wypisala pomogły wtedy a znowu to samo się dzieje i nie chce czekać. Po receptę wtedy pójdę do rodzinnego sobie
Stary 2016-02-11, 08:23   #2989
NinaSimone
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez trocka8 Pokaż wiadomość

wysłane z telefonu
Pytanie nie do mnie, ale też używam tak olejku. Zmywam solo. Później ew tylko tonik, ale nie zawsze

Wyciśnięte z jeżynki

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

Cytat:
Dziewczyny czy jeżeli poszłabym do ośrodka zdrowia gdzie kiedyś byłam u dermatolog to czy pokażą mi jakie leki mi wypisala?
Lekarka jest raz w miesiącu, długo się czeka na wizytę u niej, no i jest tylko prywatnie. Leki które mi wypisala pomogły wtedy a znowu to samo się dzieje i nie chce czekać. Po receptę wtedy pójdę do rodzinnego sobie
Masz prawo zobaczyć co jest w Twojej karcie. Powiedz, że rodzinna chce znać przebieg leczenia, bo chcesz u niej brać receptę wedle potrzeby. Ja mam pospisywane w ten sposób wszystkie leki, ale to lekarz danej specjalizacji wypisywal zaświadczenie o takim leczeniu. Nie wchodzilam na wizytę tylko w okienku prosiłam o wypisanie

Wyciśnięte z jeżynki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-02-11, 08:25   #2990
201705250955
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez trocka8 Pokaż wiadomość

wysłane z telefonu
Moczę wacik w ciepłej wodzie, na to kilka kropel olejku. Ja jeszcze po prysznicu używam żelu albo pianki, bo mam tłustą cerę, ale buzia jest miękka

Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka
201705250955 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-11, 08:31   #2991
Renatka_2108
Zakorzenienie

GG do Renatka_2108

Cytat:
Napisane przez NinaSimone Pokaż wiadomość
Pytanie nie do mnie, ale też używam tak olejku. Zmywam solo. Później ew tylko tonik, ale nie zawsze

Wyciśnięte z jeżynki

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

Masz prawo zobaczyć co jest w Twojej karcie. Powiedz, że rodzinna chce znać przebieg leczenia, bo chcesz u niej brać receptę wedle potrzeby. Ja mam pospisywane w ten sposób wszystkie leki, ale to lekarz danej specjalizacji wypisywal zaświadczenie o takim leczeniu. Nie wchodzilam na wizytę tylko w okienku prosiłam o wypisanie

Wyciśnięte z jeżynki
Dziękuję bardzo. W takim razie podjadę i zapytam. Spisze sobie i tyle. Nie potrzebuje tych leków ciągle oby musieć być pod stałą kontrolą dermatologa. A właśnie wydać 100 zł na wizytę i potem 300 na leki i tak to mija mi się z celem
Stary 2016-02-11, 09:23   #2992
Margaery
Raczkowanie

Gdzie założyć nową skrzynkę e-mailową skoro wszystkie normalne adresy bez cyferek itp. są już zajęte? Miałam fajny adres imięnazwisko@ domena.pl ale... zachciało mi się wyjść za mąż za człowieka o popularnym nazwisku

Siedzę już pół godziny i myślę i próbuję i się wkurzam
Margaery jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-11, 09:42   #2993
NinaSimone
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margaery Pokaż wiadomość
Gdzie założyć nową skrzynkę e-mailową skoro wszystkie normalne adresy bez cyferek itp. są już zajęte? Miałam fajny adres imięnazwisko@ domena.pl ale... zachciało mi się wyjść za mąż za człowieka o popularnym nazwisku

Siedzę już pół godziny i myślę i próbuję i się wkurzam
Dla mnie najbardziej sensowny jest gmail. Mam 3 adresy. Tylko pewnie masz domenę zajeta?

Ja nie będę zmieniać maila jak wyjdę za mąż. Zmienię podpis i w nawiasie zostawię panieńskie. Koleżanki też tak robia

Wyciśnięte z jeżynki

Edytowane przez NinaSimone
Czas edycji: 2016-02-11 o 09:45

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-02-11, 09:53   #2994
o_Khaleesi_o
Zadomowienie

Korzystałyście może z usługi renowacji i nadania koloru w pralniach?

Mam kurtkę z Ochnika ze skory nubukowej w kolorze ciemno niebieskim i trochę straciła kolor, zastanawiam się czy po tej usłudze ten kolor będzie się trzymał i nie będzie mi np brudziła ubrań.
o_Khaleesi_o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-11, 10:58   #2995
IzzieSt
Zakorzenienie

[ALGEBRA]
Mam dwie macierze, muszę je pomnożyć, tylko nie jest to zwykłe mnożenie, pomiędzy nimi jest okrąg z kropką na środku. jak to się nazywa bo za cholerę znaleźć nie mogę?
IzzieSt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-11, 11:14   #2996
201607211025
Konto usunięte

Czy jeżeli szukam pracy i widzę na stronie np. drogerii/sklepu ogłoszenie wraz z formularzem aplikacyjnym, do którego trzeba załączyć plik np. z cv, to jest to w pełni bezpieczne i mogę spokojnie wypełnić i wysłać?
201607211025 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-11, 11:17   #2997
kamisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez o_Khaleesi_o Pokaż wiadomość
Korzystałyście może z usługi renowacji i nadania koloru w pralniach?

Mam kurtkę z Ochnika ze skory nubukowej w kolorze ciemno niebieskim i trochę straciła kolor, zastanawiam się czy po tej usłudze ten kolor będzie się trzymał i nie będzie mi np brudziła ubrań.
lepiej sie dopytac w pralni czy sobie z tym poradza albo oddac do punktu ktory sie owa renowacja zajmuje

Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka

nie korzystalam ale wiem ze sa takie ktore sie zajmuja polecana np. Na Bulgarskiej w Poznaniu

Edytowane przez kamisha
Czas edycji: 2016-02-11 o 11:18
kamisha jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-02-11, 11:39   #2998
plywok
Zakorzenienie

czy jest gdzieś jakaś zniżka do h&m?
ale stacjonarnie. bo na za newletter dostane 25% ale na zakupy internetowe.

(;
plywok jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-11, 11:59   #2999
assiuci
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez plywok Pokaż wiadomość
czy jest gdzieś jakaś zniżka do h&m?
ale stacjonarnie. bo na za newletter dostane 25% ale na zakupy internetowe.
Przy zapisaniu się do newslettera masz -25% zniżki jednorazowo na jedna rzecz jak się nie mylę.
assiuci jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-11, 12:47   #3000
IzzieSt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez assiuci Pokaż wiadomość
Przy zapisaniu się do newslettera masz -25% zniżki jednorazowo na jedna rzecz jak się nie mylę.
Teraz to jest tylko do sklepu online
IzzieSt jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości