![]() |
#3001 |
Rozeznanie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!!
ja jestem za jak najbardziej, bo jutro robie za nianie caly dzien
![]() za tydzien to nie wiem na ktora sie umowimy, ja mam zjazd i w piatek rowniez zajecia, niestety ![]() ![]() Sonia sliczny jest twoj Szymus ![]() no dziewczynki duuuuzo zdrowka zycze ![]() i zmykam zeby sie nie zarazic ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3002 |
Zakorzenienie
|
oj ja też bym chciała za tydzień...
jutro szykuje mi się straszny dzień ![]() dzisiaj siedzę niby w domu, ale i tak nad laptopem i pracuję... jakaś masakra ![]()
#3003 | ||||
Zadomowienie
|
Aj Jodie ma avatarek!
Cytat:
Ja też się cieszyłam jak przespał mi pierwszą noc, ale moja radość była krótka. Cytat:
![]() No nareszcie zdjęcie Szymka! ![]() Szymuś fajowy, tylko co to ma za "kuku" na czółku? Cytat:
A potem to tak mnie kopał mały wiercioch, że zostało mu to do dzisiaj.Te jego nogi z racji tego, ze jeszcze nie umie chodzić wariują w powietrzu. Cytat:
![]() A co do spotkania to może być za tydzień, tylko jak któraś się wyłamie to ![]()
![]() |
#3004 |
Zakorzenienie
|
To w takim razie jutro się nie spotykamy, tylko za tydzień już na 100%
![]() Dobranoc
#3005 |
Zakorzenienie
|
Ja także, ze względu na ogólny stan nie-zdrowia jestem za przyszłym tygodniem (może uda mi się zajwaić, jesli to kogo interesuje ; ) ).
Ojej, upiłam się z menżem ![]()
![]() |
#3006 | |
Zakorzenienie
|
no to czyli za tydzień ta sama godz i miejsce ale wtedy juz wszystkie
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3007 |
Zakorzenienie
|
Cześć Laski!
No dobra, to za tydzień... Mam nadzieję, że mi nic nie wypadnie. Jodie! Trzymaj się! Widzę, że wstawiłaś avatar... Co się stało? Buziaki! ![]()
#3008 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie trochę lepiej jak wczoraj, ale jakaś osłabiona jestem ![]() Jodie - no właśnie - skąd nagle avatar ![]() Postanowiłam, że zrobię dziś porządki, skoro mam czas i obiad pyszny z okazji powrotu małża. Może macie jakiś dobry, sprawdzony przepis na lasagne ? Będę robiła pierwszy raz, więc doradźcie ![]()
![]() |
#3009 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Mam leniwe plany na dzisiaj ![]() ![]() Wsystkim chorowitkom szybkiego powrotu do zdrowia życzę ![]() Jodie trzymaj się, musisz być dzielna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3010 |
Zakorzenienie
|
Avatar jest o mi się nudziło wczoraj w firmie
![]() buziaki i zdrówka dla chorych!
![]() |
#3011 |
Rozeznanie
|
Hejka! Dziewczyny nie to że cieszą mnie Wasze choróbkska, ale fajnie ze spotkanie zostało przełożone. W next week bede na 100%.
![]() |
#3012 |
Zakorzenienie
|
Wychodzi na to,że nasze choróbska wyjdą na dobre
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3013 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i każdą warstwe kładę tak: placki, sos i ser żółty tarty tylko zawsze placki sobie wrzucam na chwilkę do gorącej wody żeby troche zmiękły, bo nie wierzę w to, że w piekarniku się zmękczą od sosu
![]() |
#3014 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3015 |
Wtajemniczenie
|
jodie - faktycznie nie ciekawie z tyle operacji w tak krotkim czasie - życzę drówka
lasagne - ja ostatnio robiłam i ja właśnie zawsze kupuje takie płaty żeby nie trzeba było ich gotowć i jest ok tylko ja jeszcze przekładam sosem beszamel - czy jak to tam się pisze. A sos pomidorowy to robię z miesa mielonego papryki i pieczarek - ale ich nie podsmażam - bo też mi sie nie chce - i dodaje pomidory krojone z puszki - jest lepsze niż z koncentratu nie mówiąc już o fixach - choć nie powinnam tego pisać ![]() A co do spotkania to ja w przyszlym tygodniu na bank nie mogę bo mam spotkanie służobowe i za 2 tyg w piatek też - już o tym wcześniej pisałam, więc oszczędźcie mi batów Dzięki w imieniu Szymka za komplementy - a to kuku na czole to sam sobie zrobił bo mu na czas paznokci nie obiciełam. Ostatnio taki sie ruchliwy zrobił że ciążko mu ładne zdjęcie zrobić - wszystkie nieostre wychodzą bo sie tak trzęsie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3016 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale fix czasem jest OK, jak trzeba składniki "skleić", jak warzywa za dużo soku puszczą, a mnie sie nie chce ich odparowywać, bo jest taki właśnie "kleisty" - nie wiem jak to nazwać inaczej ![]() a które placki sa takie OK że sie rozmiękczają? bo na każdych jest napisane że nie trzeba podgotowywać, a ja i tak to robie po opowieściach koleżanek o surowych plackach z piekarnika ![]()
![]() |
#3017 |
Wtajemniczenie
|
nie pamiętam jak się nazywają - ja kupuje takie w czerwonym opakowaniu - nazwa jakaś włoska chyba - myślę że to czy są surowe zależy od czasu jaki się zapieka - ja pięke trochę dłużej niż w przepisie i placki smaruje beszamelem - ostatnio wyszla mi naprwdę bardzo mięciutka - a do zagęszczenia sosu używam mąki
Mój mąż jak ostatnio siedział w domu to mi obiadki właśnie na fixach gotował. Na konf dostałam nowy samak - kieszonki kurczaka w sosie cosnkowym - muszę wypróbować. |
![]() ![]() |
![]() |
#3018 |
Zakorzenienie
|
a ja jem je raczej sporadycznie, jak mi sie nie chce wysilać, więc mi się nie przejadły tak na maksa
![]()
#3019 |
Zakorzenienie
|
Heheh dzwoni kumpela z pracy, bo coś się chciała spytać i mówi, że przyjechał kierownik regionalny i się pyta co ze mną, odpowiedź - grypa żołądkowa - a on - tak, tak, grypa, którą wyleczy za 9 m-cy
![]() ![]()
![]() |
#3020 |
Wtajemniczenie
|
Bandola - jak minela nocko - Krzyś ładnie spał?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3021 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
śmiać to my się będziemy jak niedługo napiszesz że się od dziewczyn "zaraziłaś" ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3022 |
Zakorzenienie
|
Otóż to! Taka stęskniona za mężem po calych tygodniach, to na pewno w weekendy nieźla nadrabiacie... ;P
#3023 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3024 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3025 |
Rozeznanie
|
Z zarażeniem czy bez nadrabianie jest baaaarrrrdzoooo fajne!!!
![]() Ja od jutra siedze sama na Fulmana (ale sie rymuje) i tez bede nadrabiać za 2 tygodnie. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3026 |
Zadomowienie
|
Dzisiaj lepiej, o drugiej zjadł, obudził się o 7-ej, ale to o 2-giej to dałam na śpiocha, bo obudził się nie bardzo głodny.
A jak tam Szymek?
#3027 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3029 |
Wtajemniczenie
|
A ja chyba pojadę z mężem na targi do Katowic w sobotę. Czy ktoraś z Was ma może namiary na niezbyt drogie noclegi w Katowicach albo w Krakowie?
Bandola - Szymek okropnie - calą noc mam zarwaną - tak źle jeszcze nie było. Dlatego zastanawiam sie czy nie uciec od dziecka i nie uszczęśliwić nim babci na 1 noc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3030 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:55.