|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 | |||
|
Rozeznanie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - ZAPRASZAMY - część druga ::..
Cytat:
No i więcej posiłków, 3 to za mało.No a serek wiejski tylko taki, nie ma z mniejszą zawartością tłuszczu, jedynie ser biały jest 0% i tez do kolacji jakieś warzywa do tego serka dokładaj ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3002 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie nie wiem czy to woda czy nie, bo widze tylko po wadze a po sobie zupełnie nic, tzn. brzuszek ciągle ten sam
zobaczymy jak będzie dalej, w sumie to coś mi sie wydaje że za mało jem ale kurcze cieżko mi jakoś sie przełamać. no nic, zobaczymy co będzie dalej...
|
|
|
|
#3003 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak chcesz to pisz co jesz tak jak robimy to z dziewczynami i sobie weryfikujemy jadłospisy i ściągamy przepisy ;p hehehe nawet nie czuję jak rymuję !!!
|
|
#3004 |
|
Zakorzenienie
|
przepsiy to ja i tak mam wszystkie od Was, 2 całe wątki przeczytałam
a co do jedzenia to sniadanie albo 2 jajka smazone z pieczarka, albo serek chudy z jogurtem naturalnym 0% z rzodkiewka i papryka czerwona (raz to raz to), obiad to pierś z kurczaka z sałata albo pekińską, dziś były do tego brokuły, a kolacja to...i tu jest problem bo jestem przyzywyczajona żyć bez kolacji, no ale staram sie zjeść albo jogurt albo tak jak dzis kawałek makreli wędzonej. no i kawa jeszcze w między czasie i czasem ze 3 zawijaski z sałaty. no i to na tyle. Ahcak i dziekuje za odpowiedz |
|
|
|
#3005 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: od dzisiaj South Beach ... kto ze mną zaczyna?
Nie schudniesz jedząc dwa posiłki dziennie, spowolnisz sobie tylko metabolizm, naprawdę. A tego chyba nie chcesz?
start: 01. 06. 65, 64, 63, 62.2, 62, 61, 60, 59, 58, 57, 56, 55 ![]() 22..06. talia: 70 cm, będzie 63 cm ![]() na wysokości pępka: 82cm, będzie 75 cm ![]() Nie da to się tylko spodni przez głowę włożyć!! ![]() |
|
|
|
#3006 |
|
Zakorzenienie
|
Serek wiejski z Lidla ma mniej tłuszczu, chyba zero przecinek ileśtam, nie pamietam dokładnie jutro bede uzupełniała zapasu to moge napisac dokładnie.
|
|
|
|
#3007 |
|
Zakorzenienie
|
Porky ja od jutra zaczynam SB, póki co mam w planie zgubić 5 kg, a później wyznaczę sobie następny cel
![]() proponuję abyś dołączyła do dziewczyn, któe już od jakiegoś czasu 'plażują' -> http://www.wizaz.pl/forum/showthread...01#post6553344 tam będzie łatwiej zdobyć wsparcie i dobrą poradę ja z resztą też zaraz do dziewczyn dołączę ![]() powodzenia! |
|
|
|
#3008 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Kobitki
onaella,Moonwalker,kropec zka_nad_iWitam na plaży ![]() jprasol- Gratuluję elffee- Cytat:
![]() Bilans dnia Grzechy: O Ruch zaraz zaczynam robić brzuszki Jadłospis: tak sie dziś zdarzyło że dziś tylko 2 posiłki (wiem baty jak nic) śniadanie sałatka z pomidora , mozarelli i sałaty i pół gotowanego jajka obiadokolacja: pieczony pstrąg +sałatka grecka i jako przekąski 2 kawy
|
|
#3009 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej plażowiczki
![]() wracam do Was potulnie - kiedyś już plażowałam w tym (albo i poprzednim) wątku ale.. jakoś tak odeszłam od diety i kilogramy znowu wróciły. tzn wracały przez prawie pół roku i to naprawdę z mojej winy, bo zupełnie się 'zapuściłam'. ale nieważne ![]() teraz wracam, jutro dzień pierwszy. wiem, że wytrwam na tej pierwszej fazie, muszę koniecznie ![]() i podziwiam Was za te efekty i za wytrwałość. mam nadzieję, że i ja potem będę miała czym się "pochwalić" ![]() dziś się pomierzę, jutro zważę i do boju ![]() a póki co - dobranoc ![]() edit. telik - przypomniało mi się jak zobaczyłam Twój wpis - masz świetne ciało i w ogóle genialną figurę - widziałam w jakimś wątku Twoją fotkę - nie odchudzaj się bo stracisz te kształty których Ci zazdroszczę
|
|
|
|
#3010 |
|
Zakorzenienie
|
malalka witaj kochana witaj
|
|
|
|
#3011 |
|
Zakorzenienie
|
o, nie tylko ja jeszcze nie śpię
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3012 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny z moim ciałem dzieją się dziwne rzeczy... czy to mozliwe przytyć 4 kg w tydzień , będąc na diecie?????????
cos tu nie gra.....
|
#3013 |
|
Raczkowanie
|
No więc dziewczyny dotarłam do informacji czy mamusie karmiące mogą stosować SB. Mogą - ale od FAZY II. No i ja dziś zaczynam faze II.
Do zrzucenia docelowo 8 kg.
|
|
|
|
#3014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co takiego....
|
|
|
|
|
#3015 |
|
*sportaddict*
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3016 |
|
Raczkowanie
|
O, witam
chyba tutaj powinnam się przyłączyć? Bo od dnia dzisiejszego zżywam się z dietą SB na dłuuugi dłuuugi czas buuuziaczki
|
#3017 | ||
|
Rozeznanie
|
Malalka, hkmghmkghkmgkghkghkgkg (co za nick
) Witam Wow coraz więcej nas, chyba wiosnę czuć w powietrzu to kobiety na plaży kocyki rozkładają no i super! Cytat:
![]() Cytat:
No to mamy całkiem nowy tydzień, powodzenia i miłego poniedziałku! Jejku jak ja kocham to słońce za oknem, aż chce się żyć!!!
|
|
#3018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kochana, przeanalizuj wszystko - diete, leki, stan zdrowia, hormony... bo jak na wodę to za duzo... Jak się czujesz?
|
|
#3019 |
|
BAN stały
|
hej hej
![]() dzisiaj fantastyczny poranek - jak zobaczylam moj brzuch w lustrze to az mi sie smiac zachcialo - uwielbiam skutki tej dietki ![]() melduje ze wlasnie wchlonelam omlecika na kapce oliwy, pomidorkach, cebulce i plasterku szyneczki - pierwszy raz mi wyszedl omlet! bo zapomnialam o nim, i zajelam sie czyms innym, dopiero dzwiek pokrywki skaczącej mnie przywolal do kuchni - i co zobaczeylam pod pokrywka? piekny wyrosniety placek ja do tej pory caly czas odkrywalam pokrywke bo sie niecierpliwilam hihi, teraz juz wiem jak tego omleta robic milego dnia, powodzenia i wytrwalosci w nowym tygodniu
|
|
|
|
#3020 |
|
Raczkowanie
|
hehe dobre jaja nie są złe ;-) Moi rodzice maja fermę i z tego co juz u wielu weterynarzy sie orientowałam można jeść ile się chce i nie powodują jakichs złych cholesterolow i to mit.. oczywiscie nie zaleca sie jedzenia 8jajek codziennie ale usprawiedliwiam sie ze wczorajszy grzech to nie grzech.
Dzis jest znacznie lepiej i o 17 aero. ![]() Miłego dnia )
|
#3021 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A poza tym to życze miłego plażowaniawhite coffee trzymam kciuki hkmghmkghkmgkghkghkgkg witam elianka ![]() może to głupie co napisze ale czy istnieje możliwość że waga Ci się zepsuła
|
|
#3022 |
|
Zakorzenienie
|
a ja się włąśnie ważyłam jest 5 z przodu
powiem, Wam chudnę może nieco wolnej, ale szczerze powiem, że są grzeszki, ale może to i lepiej bo organizm się powoli przyzwyczai do tego, że węglowodany są bee ogólnie to staram się jeść typowo South beach-owskie posiłki po 18 nic już staram się nie jesć dzisiaj mija tydzieńzostało mi jeszcze 6 kg mam nadzieję, że do kweitnia dam radę wolę chudnąć powolutku, ale skutecznie, a nie tak, że później mi wróca kilogramy
|
#3023 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Paskudztwo ![]() Cytat:
![]() Ja z racji, że jestem chora prawie nic nie jem bo nie mam apetytu, teraz to chyba dopiero schudnę- normalnie dzisiaj rurki z tyłka mi lecą
|
||
|
|
|
#3024 |
|
Rozeznanie
|
ja od dziś znowu na SB
dobra okazja bo właśnie zaczynam ferie, więc do szkoły wrócę lżejsza o kilka kg ![]() Witam Was wszystkie kochane plażowiczki ![]() ja już po śniadanku : jajcznica z 2 jajek z szynką pomidorem smażona na oleju rzepakowym. |
|
|
|
#3025 |
|
Przyczajenie
|
oki. juz sie tam dołączam . dzieki za zaproszonko
![]() do zasmuconej15: jak na moj swinski rozumek to ty masz za malo lat by przejsc na tak restrykcyjna dietke. Ja w twoim wieku tez sie zaczelam odchudzac i skonczylo sie to dla mnie nie najlepiej. Ograniczyc spozycie tlustych, smazonych, przekasek typu chipsy. slodyczy+ruch i za pare miesiecy jestes w swoich wymiarkach . Pamietaj ze jak zaczniesz sie odchudzac to juz bedziesz sie musiala odchudzac do konca zycia !!! trzymam za cibie kciuki ...i nie smutaj
|
|
|
|
#3026 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry wszystkim, ja już po śniadanku - serek biały chudy z jogurtem 0% z rzodkiewka i papryka, pycha było ale chyba cos jeszcze bym zjadła
pozdrawiam i miłego dnia życzę! |
|
|
|
#3027 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny! Dołączam dziś do Was, i nie opuszczę dopóki nie schudnę 10-15 kilo
|
|
|
|
#3028 |
|
Przyczajenie
|
hej plazowiczki. ja juz bylam na south beach ale mi jakos te kilosiki wrocily bo i dietki mi sie odechcialo. Od dzisiaj w sumie mialam zaczac ale jakos tak dziwnie ze sniadankiem wyszlo bo wypilam sobie koktajl proteinowy tj. 3 lyzki bialka serwatki i jakies 200g jogurtu owocowego czyli nie za fajnie w sumie;( jestem po lekturce south beach i znma jej zasady ale nie wiem za bardzo czy mozna jesc serwatke???w koncu to tez bialko w czystej postaci a o to mniejwiecej tu chodzi bu ograniczyc wegle i jesc bialeczka. no i jedno jeszcze pytanko. za pierwszym razem jak bylam na SB to jadlam 4-5 posilkow ale teraz cos czuje ze bede jadla tylko 3 . myslicie ze da sie schudnac tak szybko na trzech posilkach dziennie o wartosci do 1000 kcal??? chodzi mi o te 6 kilosikow. Chyba ze zrobie na sobie eksperyment i sama sprubuje jak to wyjdzie
|
|
|
|
#3029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ja juz jestem od czawartku na SB i jest ok. a co do menu to proponuje poprzeglądać wątek - wielka skarbnica wiedzy! ja zanim zaczęłam SB przyczytałam 2 wątki, wszystkie przepsiy skopiowałam an dysk także teraz mam mniej szukania. pozdrawiam i mam nadzieję, że osiągniemy nasz cel
|
|
|
|
|
#3030 |
|
Raczkowanie
|
Onaella a może mogłabyś mi przesłać te przepisy...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:06.

No i więcej posiłków, 3 to za mało.

zobaczymy jak będzie dalej, w sumie to coś mi sie wydaje że za mało jem ale kurcze cieżko mi jakoś sie przełamać. no nic, zobaczymy co będzie dalej...

65, 64, 63, 62.2, 62, 61, 60, 59, 58, 57, 56, 55 

zębole

co takiego....
A poza tym to życze miłego plażowania