wymarzony pierścionek część XXI - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-02, 13:03   #3031
miskowa
Zakorzenienie

Dot.: wymarzony pierścionek część XXI

Cytat:
Napisane przez czarna.noc Pokaż wiadomość
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ry.html&next=1

Polecila mi go przyjaciolka, za co jestem jej bardzo wdzieczna Jest dokonały.

Ja jak pisalam wczesniej, keidys kupowalam wiecej drogich kosmetykow, ale przeszlo mi jak reka odjal po napotkaniu kilku bubli za 125 zl, np wiekszosci tuszów Lancome. Teraz kupuje co 2 mies nowy tusz, najczesiej Rimmel lub Maybelline i bez wyrzutow wywalam, gdy wisze tylko najmniejsze oznaki kruszenia czy inne objawy starosci tuszu
Na kremy moge duzo wydac, szczegolnie pod oczy. I widze roznice i dlatego wiem, ze w to warto inwestowac.
ja pielęgnację kupuję raczej w aptece, chociaż mam jakiś krem z clarinsa właśnie w planie, jeśli mi próbka posłuży, którą dziś dostałam. Ale to nie ten.
Ja natomiast nie potrafię się nauczyć smarować pod oczy osobnym kremem, najczęściej smaruję tym co całą twarz, mając nadzieję, że to wystarczy

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Loreal milion lashes- pięknie mi rozdziela rzęsy.

Ja się ubieram bardzo "prosto" Nie lubię wymyślnych bluzek. Musi być bawełniaczka w fajnym kolorze- dobrze jak jest z jakąś kieszoną, fajnym dekoltem czy guziczkami. Do zwyklaków zakładam marynarkę czy kurteczkę dzinsową albo bluzę - do tego muszę mieć z 15 par spodni i jestem zadowolona.

A własnie jeszcze muszę kupić czerwone spodnie w zarze
ja jak Emilka lubię kupować sukienki, w których potem nie chodzę , bo za mało mam okazji. Ale mam sporo sukienek w razie sylwestra (którego nie obchodzę jakoś szczególnie), albo innych wielkich imprez (na które nie chodzę, albo chodzę rzadko), no więc mam z tego tytułu w szafie kilka pięknych sukienek, których ani razu na sobie jeszcze nie miałam
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 13:05   #3032
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
otóż to, chociaż jak tak o tym myślę, to wolałabym mieć innego bzika, bo kupowanie drogich kosmetyków zbyt głębokie nie jest, no ale cóż, może jestem bardziej pusta niż mi się wydawało

Ale plus dla ciebie, że rzuciłaś, na zdrowie wam obojgu wyjdzie, niektórzy nawet w ciąży popalają
Bzik cechuje się tym ze logiczny i zbyt mądry nie jest
Ja np. kocham spodnie. Mogłabym mieć 100 par i byłoby mi za mało.
Mogę mieć 3 bluzki a z 3 parami spodni bym nie przeżyła

Z paleniem rozstałam się zupełnie bezboleśnie. Pozwalam sobie dzięki temu na wiecej przyjemności- w postaci książek, gazet i dobrego jedzenia.
Jak kupuję teraz coś dla siebie ZAWSZE mówię mężowi - "co tak patrzysz to jest tylko tydzień twojego palenia"
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 13:07   #3033
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Bzik cechuje się tym ze logiczny i zbyt mądry nie jest
Ja np. kocham spodnie. Mogłabym mieć 100 par i byłoby mi za mało.
Mogę mieć 3 bluzki a z 3 parami spodni bym nie przeżyła

Z paleniem rozstałam się zupełnie bezboleśnie. Pozwalam sobie dzięki temu na wiecej przyjemności- w postaci książek, gazet i dobrego jedzenia.
Jak kupuję teraz coś dla siebie ZAWSZE mówię mężowi - "co tak patrzysz to jest tylko tydzień twojego palenia"
prawidłowo.
Zauważyłaś, że masz dzięki temu ładniejszą cerę i że czujesz lepiej smaki i zapachy?
Stary 2011-09-02, 13:10   #3034
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
prawidłowo.
Zauważyłaś, że masz dzięki temu ładniejszą cerę i że czujesz lepiej smaki i zapachy?
Teraz to ja mam BOSKĄ cerę. Wszytscy mi to powtarzają. Nawet klientki biura- nie mówiąc o znajomych.
To zapewne dzieki hormonom, rzuceniu palenia i zdrowemu jedzeniu
Stary 2011-09-02, 13:14   #3035
twin--maid
Zakorzenienie

Cześć

Miskowa, należały Ci się zakupy z okazji spłaty kredytu

Ja obecnie tak jak Zuza chodzę w kilku ubraniach non stop Zazdroszczę tym z Was, które potrafią bez żalu zrobić porządek w szafie. Ja zawsze chomikuję z myślą, a może kiedyś to jeszcze założę

Cytat:
Loreal milion lashes- pięknie mi rozdziela rzęsy.
Też go obecnie używam i jestem bardzo zadowolona

Przed chwilą chciałam zapisać się lekarza, aby kontrolować moją chorobę a pani w rejestracji mówi:" proszę zadzwonić pod koniec listopada, bo na ten rok już nie ma zapisów" Na szczęście jak powiedziałam o leczeniu szpitalnym i ciąży od razu była inna rozmowa i mam wizytę za 2 tygodnie
Stary 2011-09-02, 13:26   #3036
emi_lka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja natomiast nie potrafię się nauczyć smarować pod oczy osobnym kremem, najczęściej smaruję tym co całą twarz, mając nadzieję, że to wystarczy

ja jak Emilka lubię kupować sukienki, w których potem nie chodzę , bo za mało mam okazji. Ale mam sporo sukienek w razie sylwestra (którego nie obchodzę jakoś szczególnie), albo innych wielkich imprez (na które nie chodzę, albo chodzę rzadko), no więc mam z tego tytułu w szafie kilka pięknych sukienek, których ani razu na sobie jeszcze nie miałam
Ja też smaruję z rozpędu okolicę oczu normalnym kremem, nie mogę się przekonać do dodatkowej pielęgnacji.

Ja lubię sukienki w ogóle, szczególnie zwyklaki na co dzień
Rzadko mi się zdarza mieć coś w szafie nieużywanego w ogóle.
emi_lka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 13:29   #3037
zuzaneczka
Zakorzenienie

Cytat:
Teraz to ja mam BOSKĄ cerę. Wszytscy mi to powtarzają. Nawet klientki biura- nie mówiąc o znajomych.
To zapewne dzieki hormonom, rzuceniu palenia i zdrowemu jedzeniu

i Stasiowi

Cytat:
Napisane przez emi_lka Pokaż wiadomość
Ja też smaruję z rozpędu okolicę oczu normalnym kremem, nie mogę się przekonać do dodatkowej pielęgnacji.

Ja lubię sukienki w ogóle, szczególnie zwyklaki na co dzień
Rzadko mi się zdarza mieć coś w szafie nieużywanego w ogóle
.
a ja sukienek nie noszę w ogóle, no chyba że na wesele założę. A nieużywanych rzeczy mam sporo, niektóre nawet z metkami

Marzenia się spełnią. Czekają tylko na właściwy moment.
zuzaneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 13:33   #3038
emi_lka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zuzaneczka Pokaż wiadomość

a ja sukienek nie noszę w ogóle, no chyba że na wesele założę. A nieużywanych rzeczy mam sporo, niektóre nawet z metkami
Ja tak mam, bo ciężko mi dobrać spodnie...
Prawie zawsze są za długie, więc muszę obcinać i czasem przy tym tracą fason, był też czas, że brzuch mi wystawał w biodrówkach a w spodniach z podniesionym stanem wydawało mi się, że mam dużą d...*...
Więc sukienki były idealne, maskowały co trzeba, czuję się w nich dobrze, mam całkiem zgrabne nogi

Z zakupami jestem nieregularna... długo długo nic, a potem robię nalot, wydaję dużo pieniędzy i mam "zapas" na dłużej - ale też wynika to z tego, że mobilizuje mnie pustka w szafie, żaden ciuch z metką by się w niej nie utrzymał, raczej nie mam za dużo ubrań.
Stary 2011-09-02, 13:47   #3039
ButterBear
Zakorzenienie

Kompletnie się nie umiem ostatnio wbić w konwersację...

Żyję tym, ze dziś piątek i weekend tuż tuż

A propos ciuchów, kupiłam ostatnio sukienko-tuniczkę letnią...no i oczywiście lato musiało się skończyć....

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 13:50   #3040
miskowa
Zakorzenienie

a ja mam w poniedziałek "sądny dzień", bo idę znowu do szpitala na mega ważne badanie i im bliżej, tym bardziej jestem zdenerwowana. Myślę, że jak będzie wynik i uda się dopchać do specjalisty, to w końcu będę wszystko wiedzieć, co mnie czeka.
także trzymajcie kciuki
Stary 2011-09-02, 13:51   #3041
emi_lka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Kompletnie się nie umiem ostatnio wbić w konwersację...

Żyję tym, ze dziś piątek i weekend tuż tuż

A propos ciuchów, kupiłam ostatnio sukienko-tuniczkę letnią...no i oczywiście lato musiało się skończyć....
Zazdroszczę!
Podoba mi się Butter Twój stosunek do pracy - taki "mechaniczny", myślę, że to bardzo zdrowe, bo waloryzujesz inne sfery życia (bliskich, przyjaciół, czas wolny, hobby).

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

Cytat:
a ja mam w poniedziałek "sądny dzień", bo idę znowu do szpitala na mega ważne badanie i im bliżej, tym bardziej jestem zdenerwowana. Myślę, że jak będzie wynik i uda się dopchać do specjalisty, to w końcu będę wszystko wiedzieć, co mnie czeka.
także trzymajcie kciuki
Stary 2011-09-02, 13:58   #3042
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Zazdroszczę!
Podoba mi się Butter Twój stosunek do pracy - taki "mechaniczny", myślę, że to bardzo zdrowe, bo waloryzujesz inne sfery życia (bliskich, przyjaciół, czas wolny, hobby).

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

Emilko, mi zazdrościsz? Czego?
Ja bym bardzo chciała mieć pracę, której nie traktowałabym mechanicznie, tylko jak pasję... ale to nie to..jeszcze nie...i mam nadzieję, że to się zmieni....
A ta praca jest taka, że inaczej jej traktować nie mogę... to dla mnie tylko źródło zarobku...i kasy na studia....

Misku, trzymam kciuki

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 14:14   #3043
emi_lka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bym bardzo chciała mieć pracę, której nie traktowałabym mechanicznie, tylko jak pasję... ale to nie to..jeszcze nie...i mam nadzieję, że to się zmieni....
A ta praca jest taka, że inaczej jej traktować nie mogę... to dla mnie tylko źródło zarobku...i kasy na studia....

Misku, trzymam kciuki
Optymalnie byłoby mieć pracę, która będzie pasją, będzie satysfakcjonować pod względem ambicjonalnym i finansowym, a jednocześnie nie będzie nas pożerać poza godzinami pracy.

Mi obecnie doskwiera syndrom pracy totalnej - trochę miałam luzu, a teraz znowu szykuje się weekend w pracy, z wolnymi wieczorami tylko...
Stary 2011-09-02, 14:29   #3044
twin--maid
Zakorzenienie

Miśku
Stary 2011-09-02, 14:35   #3045
zuzaneczka
Zakorzenienie

Misku ja też

Marzenia się spełnią. Czekają tylko na właściwy moment.
zuzaneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 14:39   #3046
miskowa
Zakorzenienie

dzięki, dzięki
Stary 2011-09-02, 14:40   #3047
sanetka
Zakorzenienie

Miskowa trzymam kciuki

Niu a nie ma u Was jakiegoś prywatnego które przyjmuje dzieci. Ja u siebie widzę takie od roku.
Dobrze że TZ zrozumiał. U nas też ostatnio awantury o kasę, niby sami oszczędzamy a ciągle brak.

Edytowane przez sanetka
Czas edycji: 2011-09-02 o 14:41
sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 15:19   #3048
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 15:44   #3049
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Cześć
Madzia uwielbiam te Twoje rozbudowane wypowiedzi

Co do tematów kosmetycznych, to ja mama teraz fazę na BB cream'y
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 16:27   #3050
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Carmalova ja dziś nie myślę. Miałam sajgon w pracy i padam ze zmęczenia. Ale to tylko zmęczenie fizyczne więc odpocznę i będzie ok Miałam dziś tyle roboty (rozpakowywanie wyprawek), że moje dzieci bawiły się dziś 5 godz. same a ja z pomoca latałam po sali jak oszalała Nawet 2 godz po pracy zostałam. Ale skończyłyśmy i wsio od poniedziałku zaczynam normalną pracą.

aaa dziś obudziłam się o 5 , wyszykowałam bo już spać nie mogłam i o 6 siedziałam i z mężem gadałam (obudziłam go) bo co innego miałam do roboty. Szkoła jeszcze byłą zamknięta

Stary 2011-09-02, 18:18   #3051
czarna.noc
Wtajemniczenie

Cytat:
ja pielęgnację kupuję raczej w aptece, chociaż mam jakiś krem z clarinsa właśnie w planie, jeśli mi próbka posłuży, którą dziś dostałam. Ale to nie ten.
Ja mam oczy strasznie podkrazone, latwo sie robia obrzmiale, wiec tutaj jestem wymagajaca. Do tego nosze soczewki i na pewno troche mruze oczy, wiec boje sie zmarszczek
Mozna uzywac tego samego, w koncu to to samo co krem do buzi, tylko inne proporcje sklanikow (zeby nie uczulily) i wlasnie dzialanie jakies rozjasniajace/obkurczajace.
Cytat:
także trzymajcie kciuki
Trzymam kciuki Miskowa.
Cytat:

Misku, trzymam kciuki
Butter, nie slyszalas, ze swojej pracy nie mozna lubic, bo wtedy to nie praca?
Jutro wesele mojej przyjaciolki, wlasnie sie pakuje i stroje To w innym miescie, wiec kawalek musimy przejechac.
czarna.noc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 18:58   #3052
hania811
Zakorzenienie

Ja uwielbiam swoja pracę..na l4 poszłam sobie ze 3 razy do biura bo tęskniłam Cieszę się że już jutro śmigam na 4 godzinki do biura

A co dopiero mój mąż- ten to się ustawił- praca to jego hobby- do tego daje kase, satysfakcje i dużo czasu dla rodziny
Stary 2011-09-02, 19:45   #3053
goosia207
Zakorzenienie

Cześć,

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Gosiu gdzie lecicie??
Do Egiptu

Cytat:
Napisane przez xzora Pokaż wiadomość
dobrze, że wracasz do siebie.też nie lubię niemieckiego

w pracy super, na razie euforia połączona z satysfakcją, teraz muszę się jeszcze zorganizować, bo póki co na nic nie mam czasu, a do załatwienia jeszcze sporo spraw. Do tego pod koniec dnia brakuje mi energii - organizm po długim bezrobociu mocno rozleniwiony.
Powodzenia pomału się rozkręcisz

Cytat:

Chciałabym Stasia Wiem wiem - powinnam powiedzieć że nie ważne- ważne aby zdrowe było. No ale ja wolę chłopca i się do tego przyznaję

No tak, lepiej życ w niewiedzy.
Ja póki co wolę nie słuchać i nie czytać o porodach.

Żyjemy sobie z Ktosiem w błogiej niewiedzy i jest nam dobrze

Oby sielanka trwala i trwała!!
Fajnie jest mieć męża

Ja dziś biegałam za kapeluszem i kostiumem- nic nie znalazłam. Kostiumy tylko firmówy zostały- a szkoda mi wydawać parę setek za kostium na jeden sezon Nie wiem w czym ja na plaży wystąpię. Mam nadzieję że nie przybiorę za bardzo przez to 10 dni- mam jeden stary kostium który póki co daje radę- ale na styk

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Ja (jak kiedyś będę w ciąży ) chciałabym dziewczynkę

fajnie, męzowie są fajni
Jeśli chodzi o kostium to kupiłam w Triumphie, bo jakiś czas temu dostałam w prezencie bon na 150zł leżał sobie szufladzie aż w końcu go zrealizowałam

Cytat:
także trzymajcie kciuki

kotku wypasione prezenty rodzina się postarała

niu fajnie, że dogadałaś się z mężem
Stary 2011-09-02, 22:01   #3054
czarna.noc
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja uwielbiam swoja pracę..na l4 poszłam sobie ze 3 razy do biura bo tęskniłam Cieszę się że już jutro śmigam na 4 godzinki do biura

A co dopiero mój mąż- ten to się ustawił- praca to jego hobby- do tego daje kase, satysfakcje i dużo czasu dla rodziny
Wlasnie od razu pomyslalam o Tobie, szczesciara.
Ja lubie to, co teraz robie, ale na pewno nie kocham bezgranicznie, to wciaz tylko praca Gdybym mogla pracowac i jednoczesnie robic dokladnie to, co chce, to pewnie bym podrozowala po swiecie, a pozniej pisala o tym ksiazki!
Od razu pomyslalam o programie Maklowicza, ale on to genialnie wykombinowal. Ciekawy temat, piekne miejsca, troche gotowania, troche historii i wszystko razem daje fajny efekt.

Edytowane przez czarna.noc
Czas edycji: 2011-09-02 o 22:02
czarna.noc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 23:16   #3055
asiuk
Zakorzenienie

Cześć!

Tematy macie zróżnicowane, jak widzę

Obiecałam sobie, że muszę zainwestować w jakieś lepszejsze kremy. I, jak na razie, ta obietnica pozostała na długiej liście zadań nadal nie zrealizowanych. Oprócz mazidła na noc z Eucerin stosuję na dzień pozostałości po pracy T. w pewnej firmie Krem pod oczy przepadł bez wieści, zresztą jakoś nie mam weny, żeby go sumiennie wklepywać.
Nad zmianą podkładu na razie się nie zastanawiałam - na razie używam Revlona ColorStay.

Nowych sexy ciuchów nadal nie kupiłam, moje buty do biegania nadal stoją na sklepowej półce, dieta aktualnie, mówiąc kolokwialnie, poszła się walić, a ulubiony fryzjer z nadzieją czeka na mój telefon z prośbą o doprowadzenie moich kłaków do stanu używalności.

Odnośnie pracy, uwielbiam to, co robię, natomiast uśmiech na zaciśniętej szczęce wywołuje u mnie co miesięczne wynagrodzenie, ale póki co niech zostanie tak, jak jest.

Kotku
, spóźnione życzenia urodzinowe! Dużo radości na każdy dzień
Miśku, trzymam kciuki.

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-03, 08:09   #3056
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć Ja kiedyś (w HOlandii) chodziłam do jednej pracy ze łzami w oczach. Więc wiem co to znaczy iść do pracy z mega przymusu . Najważniejsze to lubić to, co się robi.

Stary 2011-09-03, 09:39   #3057
emi_lka
Zakorzenienie

Cześć!
Dziś praca, ale wieczorem przyjemności, spotkanie z dawno niewidzianą koleżanką i kolacja z mężem w meksykańskiej knajpce.

Cytat:
Napisane przez czarna.noc Pokaż wiadomość
Wlasnie od razu pomyslalam o Tobie, szczesciara.
Ja lubie to, co teraz robie, ale na pewno nie kocham bezgranicznie, to wciaz tylko praca Gdybym mogla pracowac i jednoczesnie robic dokladnie to, co chce, to pewnie bym podrozowala po swiecie, a pozniej pisala o tym ksiazki!
Od razu pomyslalam o programie Maklowicza, ale on to genialnie wykombinowal. Ciekawy temat, piekne miejsca, troche gotowania, troche historii i wszystko razem daje fajny efekt.
Ja wiem, że jestem w dobrym miejscu, ale muszę cały czas się "doskonalić", żeby być bardzo zadowoloną z tego, co i jak robię...

Nie wiem, co mogłabym robić innego.

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Cześć!

Tematy macie zróżnicowane, jak widzę

Obiecałam sobie, że muszę zainwestować w jakieś lepszejsze kremy. I, jak na razie, ta obietnica pozostała na długiej liście zadań nadal nie zrealizowanych. Oprócz mazidła na noc z Eucerin stosuję na dzień pozostałości po pracy T. w pewnej firmie Krem pod oczy przepadł bez wieści, zresztą jakoś nie mam weny, żeby go sumiennie wklepywać.
Nad zmianą podkładu na razie się nie zastanawiałam - na razie używam Revlona ColorStay.

Nowych sexy ciuchów nadal nie kupiłam, moje buty do biegania nadal stoją na sklepowej półce, dieta aktualnie, mówiąc kolokwialnie, poszła się walić, a ulubiony fryzjer z nadzieją czeka na mój telefon z prośbą o doprowadzenie moich kłaków do stanu używalności.

Odnośnie pracy, uwielbiam to, co robię, natomiast uśmiech na zaciśniętej szczęce wywołuje u mnie co miesięczne wynagrodzenie, ale póki co niech zostanie tak, jak jest.

Kotku
, spóźnione życzenia urodzinowe! Dużo radości na każdy dzień
Miśku, trzymam kciuki.
Jak oceniasz Revlon? Czytałam dobre opinie o tym podkładzie.
Stary 2011-09-03, 13:50   #3058
hania811
Zakorzenienie

heja
Dobrze przyjść do pracy
Z taką jakąś werwą mi się pracuje że sprzedałam 2 oferty -tak z nienacka- ma się gadanę
Stary 2011-09-03, 15:28   #3059
xzora
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie- jeszcze tego nie robiłam- GRATULUJĘ otwarcia swojego biura.
Zazdroszczę

Szkoda że zaraz po studiach tego nie zrobiłam. Teraz otwarcie biura u mnie w mieście= strzał w kolano. Konkurencja jest ogromna.

Życzę powodzenia.

Szkoda że po sezonie akurat ruszasz....ale w sumie będziesz miałą czas na ogarnięcie się
Cytat:
Xzora, gratulacje!!!
Nie wiedziałam, że to dziś. Super
Dzięki dziewczyny Z tą konkurencją u Ciebie to pewnie podobnie jak w mieście, w którym pracowałam. Biur multum, żeby zaistnieć na rynku trzeba zainwestować ogromny kapitał, zwłaszcza w lokalizację - Centrum Handlowe i nic innego.
A w tym Centrum Handlowym, które Ci nie dawno otworzyli jest BP?

Idealnym miesiącem na start byłby maj - miesiąc na organizację, a od czerwca sprzedaż. No, ale lepiej wrzesień z dotacją (do grudnia będę otrzymywać też wsparcie pomostowe, z którego pokryję część opłat), niż maj z kredytem.

Cytat:
Jak oceniasz Revlon? Czytałam dobre opinie o tym podkładzie.
To może i ja się wypowiem. Bardzo ładnie kryje, przy czym twarz wygląda naturalnie, do tego długo się utrzymuje. Ale nie nadaje się do bardzo suchej skóry (mimo, że jest wersja właśnie dla suchej cery) - wysusza + podkreśla suszki, także ja go używam jedyne na specjalne okazje.

W ogóle to muszę sobie kupić podkład, nie zależy mi na kryciu, a na nawilżeniu. Na wiosnę/lato używałam sypkich podkładów mineralnych, ale mam ich już dość (cała szafka mi się brudzi od proszku). Mam dwa sprawdzone podkłady (Rimmel Lasting Finish 16h i Bourjois 10 Hours Sleep Effect), które mnie nie wysuszają, ale chętnie spróbowałabym czegoś nowego.

Ostatnio kupiłam sobie maskarę, z której jestem mega zadowolona - Max Factor False Lash Effect. W końcu widać, że mam rzęsy! Do tego jest to pierwsza pogrubiająca maskara, która nie skleja moich rzęs, bardzo ładnie je wydłuża. Bałam się grubej szczoteczki, ale precyzyjniej mi się nią nakłada tusz niż cienką, do tego nabiera dokładnie tyle tuszu, ile trzeba. Wcześniej miałam Clinique High Lenghts Mascara i to była porażka.

Cytat:
heja
Dobrze przyjść do pracy
Z taką jakąś werwą mi się pracuje że sprzedałam 2 oferty -tak z nienacka- ma się gadanę

Muszę zacząć sprzątać i jakoś nie mogę się zebrać, póki co nadrabiam zaległości netowe. Jutro będę gościć moich dawnych współpracowników (miałam rewelacyjny zespół w dawnej pracy), powspominamy stare, dobre czasy (jakoś tak wyszło, że wszyscy z tamtej pracy odeszli, tylko jedna koleżanka się uchowała).

Edytowane przez xzora
Czas edycji: 2011-09-03 o 15:53
xzora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-03, 17:47   #3060
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xzora Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny Z tą konkurencją u Ciebie to pewnie podobnie jak w mieście, w którym pracowałam. Biur multum, żeby zaistnieć na rynku trzeba zainwestować ogromny kapitał, zwłaszcza w lokalizację - Centrum Handlowe i nic innego.
A w tym Centrum Handlowym, które Ci nie dawno otworzyli jest BP?

Idealnym miesiącem na start byłby maj - miesiąc na organizację, a od czerwca sprzedaż. No, ale lepiej wrzesień z dotacją (do grudnia będę otrzymywać też wsparcie pomostowe, z którego pokryję część opłat), niż maj z kredytem.

.
W nowym CH są trzy- Itaka, Neckerman i Tui.
W centrum, tak obrębie kilometra od mojego biura jest wszystko- chyba każdy możliwy duży touroperator+ z 10 agentów
Poza tym na każdym osiedlu znajdzie się z 2 biura
Ja nie wiem jak oni wszyscy funkcjonują.

Najgorsze są akurat te 2 miesiące- od połowy września do połowy listopada. Od 15 listopada do lutego sajgon
Masz dużo umów agencyjnych podpisanych??
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości