![]() |
#3061 | |||||
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpniówki 2017 ♥ cz.3
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3062 |
Raczkowanie
|
Ooooo ale pysznosci. Fajne pomysly na szybkie przekaski dla gosci. Jak tu nie raz piszecie o jakims jedzonku to stwierdzam, ze same zdolniachy kulinarne sa na tym watku. Oprocz jednej - mnie. 😉
Poradzcie w takim razie co bierzecie w gosci tak na szybko jak wypada Wam zaproszenie a nie macie weny na przygotowywanie czegos extra? Pan domu najbardziej ucieszy sie z flaszki, taki typ. Ale cos wiecej? |
![]() ![]() |
![]() |
#3063 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
martwi mnie troche czestosc tego samolotu... Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja zawsze kupowalam suszarki ideen welt z rossmanna takie male podrozne jakby i byly spoko. Ostatnio sie rzucilam pierwszy raz na drozsza bo chcialam miec taka z zimnym nawiewem lub regulacja temperatury bo cos mi sie wlosy popsuly ostatnio. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zrobiłam drozdzowca z truskawkami, na obiad jakis gulasz wymy\slilam z poledwiczki z pieczarkami i papryka..no juz sama nie wiem co gotowac.. ![]() ![]() ps. troche umilkalm ostatnio bo mi sie troche zycie wywrocilo do gory nogami. Nie chce tutaj pisac dokladnie, ale bliska osoba wyladowala w szpitalu. Mam nadzieje ze to chwilowe tylko.
![]() |
#3064 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() I ![]() ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Natknęłam się na piosenkę, którą Pink nagrała dla swojej córeczki i zryczałam się jak bóbr: http://www.tekstowo.pl/piosenka,pnk,run.html |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3065 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3066 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Martoolka, mówiązo mięsku w cieście francuskim też miałam na myśli głównie parówki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3067 |
Zakorzenienie
|
Maleńka - ja dołączam do Ciebie.. Również czuje się okropnie. Córka teraz śpi a ja przez mój nos nawet zasnąć nie mogę
![]()
#3068 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3069 |
Zakorzenienie
|
Wy tu tak o jedzeniu.... tobj ja dodam swoje trzy grosze - zaszyłam sie w kuchni i mam randkę z pierogami. Robie na zapas - z malinami...z jagodami... ze szpinakiem....ruskie. Jestem na półmetku dopiero
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
#3070 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3071 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3072 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3073 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#3074 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam do wyboru do koloru.
Pleców nie czuje ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
#3075 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#3076 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3077 |
Rozeznanie
|
Ja miałam jechać w czwartek na te Bezpieczny bobas, ale mąż nie mógł ze mną pojechać, a po niedzielnych przygodach boi sie mnie gdziekolwiek puszczać samą (szczególnie że musiałabym tam podjechać samochodem).
Tak, jakbym całymi dniami nie siedziala sama w domu... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3078 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane za pomocą mTalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3079 |
Madi
|
A ja o 12.30 zjadłam pięć gołąbków i dotąd mnie trzymają, myślę, że za chwilę trzeba będzie coś zjeść bo powolutku czuję mały głód
![]() ![]() ![]()
#3080 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny ile bierzecie jednorazowo przy bólu brzucha no-spy ? zwykła czy forte? myślę, że to efekt stresu
![]() z dobrych wieści, przeleżałam dzień od 14 ![]() jutro zmiana czasu, nie lubię ![]()
Nasz synek Antoś Edytowane przez itakasia Czas edycji: 2017-03-25 o 20:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#3081 |
Zadomowienie
|
O rany, wyszlam na chwike z psem, zostawiłam gosci i wzielam telefon zeby nadrobic, ale nie postaralyscie sie dziewczyny
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3082 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3083 |
Zakorzenienie
|
Ja zaraz pęknę u teściowej... Zjadłam trochę sałatki, śledzia w śmietanie, teraz ciasto i spuchłam. Ciężko mi oddychać. Cole pije z rozpaczy.
Mobilny przekaz myśli ;-) |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3084 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Też chcę się zabrać za lepienie większej ilości jakoś w maju lub czerwcu, żeby było na po porodzie. Tylko ja w wersji na słono, najchętniej z mięskiem, albo ze szpinakiem ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3085 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#3086 |
Zakorzenienie
|
Ja nospy nie mam, tylko aspargin i jego biore w razie W, ale nospe to jedna pewnie i polezec, jesliby nie przeszlo to druga
|
![]() ![]() |
![]() |
#3087 |
Zadomowienie
|
Witam sie po raz drugi 😉 bo już jednego posta napisałam i później siedziałam cicho, ale często Was czytam.
Czekamy na synka! Termin porodu to 24 sierpnia. Mamy dwuletnia córeczkę Natalkę. Ciąża ogólnie bez problemów większych. Tylko niskie białko Pappa, dobre usg, ale ogólnie średnie prawdopodobieństwo zespołu downa i miałam skierowanie na aminopunkcje, w końcu nie zdecydowałam sie. W poprzedniej ciąży tez miałam niskie białko pappa, wrozylo ono nadcisnienie indukowane...na szczęście już pod koniec ciąży, wiec wszystko dobrze sie zakończyło. Także teraz acard i pozytywne myślenie 😀 poza tym czuje sie dobrze,w piątek mam usg polowkowe. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3088 |
Zakorzenienie
|
Warsztaty planeta dziecko.
w połowie fajne i ciekawe, w drugiej połowie wystapienia czysto promocyjne co mnie juz nudzilo. Z fajnych tematów była dietetyk, która opowiadała o kp o zywieniu itd. - tu ja jako zielona dowiedziałam sie wielu ciekawych rzeczy. Drugi fajny temat - byla fizjoterapeutka, która opowiadała o zmianach w ciele o zagrozeniach i pokazala ćwiczenie na mięśnie kegla. Dodatkowo była doradcą chustoszenia i pokazała też jak zakładać chustę - dla mnie póki co jest to majstersztyk nie do ogarnięcia z wiercacym sie bobasem ![]() Poza tym były połozne z jakiejs tam szkoly rodzenia które troche przynudziły, facet z firmy li cos tam - nie pamietam, ale oni robią wkładki laktacyjne np. i laktatory i gadal o tych swoich produktach do znudzenia - zreszta facet pod 60tke mowiacy do mnie o pekajacych sutkach i jakie to jest uporczywe jakos do mnie nie przemawia ![]() Była laska z jakiejs firmy kosmetycznej, która bite 30min gadala o emolientach i dalczego te sa lepsze od innych itd. itp. W programi na stronie była niby pierwsza pomoc, ale u mnie nie bylo na ten temat słowa. Z gadzetow - jedyny sensowny to pierwszy smoczek nuk. Reszta to sterta ulotek i kilka mini probek jakiś kremów do twarzy i jedna próbka wkładek laktacyjnych od tej wspomnianej firmy. Pod tym względem bezpieczny maluch zdecydowanie lepszy ![]() Na koniec było losowanie nagród od sponsorów, ale nic nie wylosowałam ![]() Teraz 9.04. ide sama, bo nie dało sie zarejestrowac w dwójke, na jakies warsztaty tylko zapomnialam jakie...hm..chyba mama wie.
#3089 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
My dla Julka mamy 70x140 ale z opcją przerobienia na tapczanik jak już będzie straszakiem ![]() Cytat:
O matko!!! Biedny maluszek ![]() Cytat:
Dla mnie też poród domowy bez asysty i te wszystkie gadki o mocy pochwy to lekka przeginka ![]() ![]() Nie chce zapeszać ale moze uda mi sie przeforsować Jagnę ![]() ![]() O matko, ale mi Młoda skacze po pęcherzu
II kreseczki - 11.09.2014r. ![]() 26 lipca - kolejny rok razem! ![]() Julek - 10.05.2015r. 21:40 ![]() pierogowamama.com |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3090 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:20.