![]() |
#3061 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Cytat:
![]() tak mi google podpowiedział kiedyś jak się sama wahałam który wybrać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3062 |
Zadomowienie
|
Ale mam nadrabiania. Cały dzień bez forum. Elaa piękne zdjęcie z USG. Takie rysy już wyraźne widać. Co do kocykow ja nam mgiełkę z Lullalove, wg mnie jest fajna, taka jak się spodziewałam. Ale szczerze to pewnie nie jest jakiś must have. W ogóle może jutro mi się uda pochwalić moimi niektórymi zakupami. Dziś dzień pełny zajęć wiec nie miałam czasu ba forum. Byliśmy na wsi, spotkaliśmy się ze znajomymi z dwójka dzieci, ja tez miałam dwoje dzieci z rodziny pod opieka wiec było wesoło, dużo się działo bo i grill i ciasto musiałam upiec, i dzieciaki trzeba było pilnować choć już dość duże wiec teraz wróciłam do domu, szybki prysznic i idę spać.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3063 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, ja dziś mam zabiegany dzień. Widzę tylko, że mowicie o kocykach.
Ka kupuje te. Na lato idealne będą. Nie wiem czy wam już pokazywałam. Ten brudny róż i szary ![]() Minky jest za ciepłe na okrycie dla mnie. https://m.facebook.com/story.php?sto...27063867702517 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3064 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3065 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz racje Emma! Juz widze ze rowniez sprzedaja osobno ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3066 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ---------- Cytat:
![]() Nie nadwyrezaj się i odpoczywaj ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3067 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziś chyba ja się witam pierwsza ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3068 |
Zakorzenienie
|
MalaGosia ja dzisiaj druga!
![]() ![]() Elcia piękne zdjęcia.Wagą się nie przejmuj. Mój syn niby od 36 tyg nic nie rósł,miał mieć 3kg ( 2 usg to potwierdzało) a urodził się 3580, po prostu miał tylko 53 cm i stąd te wymiary. Aniama miałaś intensywny dzień. Jakie ciasto upichciłaś? Camelitos super,że mąż zadowolony ![]() Karolina jak zawsze bardzo smakowicie wygląda ![]() Folinka super,że sie odezwałaś! Norka właśnie co do naszych zakupów to ciężko przewidzieć,nie wiemy tak naprawdę ,jakie duże dzieci będą, pogoda jest zagadką... Ovejta jak było w teatrze? Dziewczyny kupujecie rożek i kokon czy tylko albo rożek albo kokon??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3069 |
Zakorzenienie
|
Pola my jak zwykle w weekendowej czołówce
![]() Co do pytania: mam tylko dwa rożki i już nie będę nic dokupywać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3070 |
Zakorzenienie
|
Hej. Dzisiaj ja trzecia.
Elaa świetne zdjęcia brzdąca ![]() Coś mi apka znów nawala i nie informuje o nowych postach. My u teściów, wczoraj robiliśmy grila i opijaliśmy męża awans. To chyba moje ostatnie nocowanie tutaj przed porodem, za tydzień nie przyjeżdżamy, za dwa tygodnie idziemy na komunię, a później już czerwiec i koniec z takimi podróżami. Wczoraj kupiłam kiecke w lidlu i nawet nie zamierzam czegoś innego szukać na komunię, bo cała reszta też nie będzie jakoś super elegancko poubierana. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:40 ---------- Poprzedni post napisano o 06:40 ---------- Pola ja mam trzy rożki po młodej i nic więcej nie dokupuję. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3071 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja kupuję tylko jeden rożek, mam nadzieję, że starczy. ![]() Jak mnie głowa boliiiii, masakra.. Muszę tabletkę wziąć.. ![]() Blanka, ten wafel co pokazywałaś, to ile płacisz za ten kawałek 68x100?
![]() |
![]() |
#3072 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3073 |
Wtajemniczenie
|
Blanko, z tego co pamiętam, to Ty bierzesz SlowMag, takie cuś przeczytałam, może Cię to zainteresuje.
![]()
![]() |
#3074 |
Zakorzenienie
|
Madziara, Norka
![]() Norka a może napij się szklanki wody? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3075 |
Wtajemniczenie
|
Wstałam z łóżka, rozruszałam się i jakby mniej dudni, wodę staram się pić cały czas, dziękuję
![]() ![]()
![]() |
#3076 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do brzuszka ,to twardnienie,ja też mam jak leżę,macica sobie ćwiczy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3077 |
Zakorzenienie
|
U mnie też ćwiczy niezależnie od pory dnia czy stanu wypoczęcia
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3078 |
Zadomowienie
|
Ale się wyspalam, jednak aktywny dzień na świeżym powietrzu mi służy. Pola pytałaś jakie ciasto - oczywiście z rabarbarem od Camelitos, tylko pół z rabarbarem a pół z mrożonymi malinami. Ze mnie żadna kucharka, wiec jak mam przepis wypróbowany to mecze cały czas. U mnie dziś trochę chłodniej, muszę się wybrać na dluzszy spacer bo widzę ze mi to służy. A tak to bez wielkich planów. Może coś pozamawiam z wyprawki. Co do rożków itp to jak narazie planuje być może 1 cienki jakiś najzwyklejszy np w smyku za grosze widziałam, a nad kokonem to myśle czy nam się przyda, bo podoba mi się, ale chyba jednak nie bardzo się przyda.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3079 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dusi mnie troche i uciska jakby w prawym boku, pod żebrami i łopatką, zastanawia mnie co to może być? Miała tak któraś z Was?
![]() |
![]() |
#3080 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3081 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3082 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i po dłuższych spacerach również lepiej śpię, a dodatkowo wtedy jestem mniej rozchwiana emocjonalnie ![]() ![]() ![]() witam niedzielnie ![]() jakie plany macie dziewczyny? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3083 |
Wtajemniczenie
|
Aj, to chyba nie to, bo kłucie biegnie jednak tuż po prawej stronie kręgosłupa
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3084 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3085 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Za słaby byl dla mnie. I najsmieszniejsze jest to, że ani slow mag, ani magne b6 które są lekiem na mnie nie działały, za to magnezin który jest suplementem dziala na mnie idealnie... No i slowmag i magne b6 maja w 1tabl. 65/75mg magnezu a magnezin ma 125mg magnezu... Więc biorąc 6x dziennie slowmag biorę tylko 450mg na dobe a magnezin 750mg. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3086 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3087 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My jeszcze u teściów, dziadek bawi się z Ewką, a ja leżę i odpoczywam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3088 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() My już po kościółku, jeszcze był przyjemny chłodek, ale już słoneczko się rozkręca.. ![]() ![]() ![]() W sumie nie mamy planów jeszcze na dziś, może kawka u teściowej i jakieś lody? ![]() miłej niedzieli! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3089 | |
Zadomowienie
|
ithi, witaj, rozgość się
![]() Cytat:
![]() Jeszcze z takich drobiazgów, co pamiętam... zua, czy Ty nie byłaś z tych chudzinek na wątku raczej? To zupełnie normalne, że pupa też coś urośnie w ciąży! Nie smutaj ![]() ![]() A odnośnie opieki ciążowej i w ogóle zdrowotnej w UK, to muszę stanąć w obronie, że ja nie narzekam, nigdy nie miałam takich problemów o jakich stereotypowo się mówi typu, że na wszystko tylko paracetamol dadzą albo że do 12 tc i tak nic nie zrobią. Zawsze mnie to dziwi. W przychodni czy wszelakie ulotki trąbią, żeby zapisać się do położnej, jak tylko dowiesz się o ciąży, a do tego czasu to faktycznie lekarz rodzinny sprawuje opiekę. Z Lidką miałam na początku silniejsze bóle brzucha, które mnie niepokoiły. W 8 tc byłam u rodzinnego, to miałam od razu umówione USG w szpitalu i zwolnienie...
![]() |
![]() |
#3090 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny!
Podczytywalam Was ale tak z doskoku, bo mialam intensywne ostatnie dni- grille, sprzątanie, spotkania z rodziną. Wiec nie odniosę sie do wszystkich... Elaa piękny ten Twój Dzieć! Ja chyba nie będę miec takich zdjęć- moja prowadząca nie ma 3D a na prenatalnych też nie robili. Norka mnie w czwartek i piątek bolala głowa. Mysle ze to na zmiane pogody, albo bo ostatnio wspomnialam, ze dawno mnie glowa nie bolała... Rożek kupilam za ok. 20zl na hibiworld i myślę ze na chwile obecną to mi wystarczy. Kokon zazycze sobie od znajomych ![]() Ktoś pytal o kocyki z lullalove. No ja mam ten bambusowy tkany caloroczny i jest fajny, w dotyku taki sliski i chodny ale grzeje też jeżeli sie nim przykryjesz. Jedynie co mnie martwi, to jego waga- jest dość ciężki i nie wiem czy Malenstwu będzie wygodnie pod nim... U mnie Mały wierci się i czuję nie raz taki ucisk na kosci biodrowej po prawej stronie (czy może na kolcu tej kości, nie znam sie ![]() Dzisiaj idziemy odwiedzic kolejnego znajomego i jego 2tygodniową córeczkę! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:54.