Staraczki 2019 cz. 4 - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2020-01-11, 18:04   #3061
kejtiCe
Zakorzenienie

Dot.: Staraczki 2019 cz. 4

Ja mam dzisiaj takie załamanie jakiego jeszcze od samego początku starań nie miałam...
Okazało się, że siostra mojego męża jest w ciąży z 5 dzieckiem. Po urodzeniu 4 dziecka mówiła, że już na pewno nigdy więcej dzieci. Bardzo złamała mnie ta wiadomość, mam wrażenie że wszyscy mogą zajść w ciążę tylko nie ja..
Na dodatek nie mam okresu, nie ma też ciąży, moja gin nie odbiera i nie odpisuje, a do tej gin endo z Poznania najbliższy wolny termin jest 18 maja. Czuję taka bezsilność..

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
22.06.2015
kejtiCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-01-11, 18:19   #3062
1a9c51b4548d89d11e721d236c99b8ab04e98e50_62b39ef2e88cf
Konto usunięte

Kejtice, ja mam taką koleżankę (kiedyś była moją przyjaciółką), która co chwila rodzi. Jak ja zaczęłam się starać, ona w tym czasie urodziła dwójkę rok po roku. Aktualnie ma 3 dzieci i z tego, co wiem, znowu jest w ciąży. Zachodzi jak królik, a mi niedługo minie 2 lata, jak się staram. Ja już wiele przepłakałam. Ale walczę o to jedno aż do końca.
U mnie jest uczucie napełnionego pęcherza moczowego i jak oddaję mocz, to boli mnie cała macica - takie mam uczucie. Oby nie jakieś zapalenie. Będę musiała iść do przychodni.

Edytowane przez 1a9c51b4548d89d11e721d236c99b8ab04e98e50_62b39ef2e88cf
Czas edycji: 2020-01-11 o 18:22
1a9c51b4548d89d11e721d236c99b8ab04e98e50_62b39ef2e88cf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-01-11, 18:41   #3063
Dodka93
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość
Ja mam dzisiaj takie załamanie jakiego jeszcze od samego początku starań nie miałam...
Okazało się, że siostra mojego męża jest w ciąży z 5 dzieckiem. Po urodzeniu 4 dziecka mówiła, że już na pewno nigdy więcej dzieci. Bardzo złamała mnie ta wiadomość, mam wrażenie że wszyscy mogą zajść w ciążę tylko nie ja..
Na dodatek nie mam okresu, nie ma też ciąży, moja gin nie odbiera i nie odpisuje, a do tej gin endo z Poznania najbliższy wolny termin jest 18 maja. Czuję taka bezsilność..

Mam to samo okresu brak ciąży brak lekarza brak bo teraz co powinnam dostać coś na wywołanie i dopiero cykl się zacznie od nowa czy po prostu już nie będzie wcale okresu w tym cyklu? I pojawi się dopiero w kolejnym terminie?

Dodka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-01-11, 18:42   #3064
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dodka93 Pokaż wiadomość
Mam to samo okresu brak ciąży brak lekarza brak bo teraz co powinnam dostać coś na wywołanie i dopiero cykl się zacznie od nowa czy po prostu już nie będzie wcale okresu w tym cyklu? I pojawi się dopiero w kolejnym terminie?

Wywołanie i rozpoczęcie cyklu.
Ja nie pierwszy raz mam taką sytuację, zdarzało mi się to już wczesniej.
Ale w tym cyklu czułam że organizm szykuje się do owu..

22.06.2015
kejtiCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-01-11, 18:45   #3065
turkusowapoziomka
ż o n a i d e a l n a

Ech strasznie wam współczuje takich przebojów z cyklem. Musi to być mega frustrujace :/

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Stary 2020-01-11, 18:54   #3066
Dodka93
Raczkowanie

Dziękuję za odpowiedź ️ ehh to teraz mina wieki zanim będzie można ruszyć dalej 🤬 jakbym się mało naczekala w życiu powoli zaczynam mieć wrażenie że cały wszechświat się zmówił żebym tylko nie zaszła w ciążę

Dodka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-01-11, 19:10   #3067
NotreDame
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez turkusowapoziomka Pokaż wiadomość
Ech strasznie wam współczuje takich przebojów z cyklem. Musi to być mega frustrujace :/

Tez współczuje. Ja to mam okres praktycznie zawsze jak w zegarku.

Chlop mnie dziś w kolejce w kiosku zirytował. Dogadywał głupio, żeby mi sprzedawca nie sprzedawał papierosów, bo będę brzydkie dzieci rodzic. Nie reagowałam. A on dalej. Ja dalej żadnej reakcji. Jak wychodziłam z kiosku to się jeszcze darł za mną, że o co mi chodzi, że sobie tylko żartuje. Wróciłam się, podeszłam i powiedziałam „nigdy niech pan nie dogaduje kobiecie, której pan nie zna nic na temat dzieci i rodzenia”. Chyba się zorientował, bo mnie strasznie przepraszał.

28 września 2014
6 sierpnia 2016
NotreDame jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2020-01-11, 19:58   #3068
Nairobi89
Zakorzenienie

Dziewczyny współczuje tych zawirować z cyklem i wierzę,że uda Wam się unormować i że każda z nas będzie w ciąży.

Wiem co czujecie odnośnie tego,że możemy zajść w ciąże.. Mi to już nawet ostatnio seks przestał sprawiać przyjemność

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ----------

[QUOTE=NotreDame;87494512]Tez współczuje. Ja to mam okres praktycznie zawsze jak w zegarku.

Chlop mnie dziś w kolejce w kiosku zirytował. Dogadywał głupio, żeby mi sprzedawca nie sprzedawał papierosów, bo będę brzydkie dzieci rodzic. Nie reagowałam. A on dalej. Ja dalej żadnej reakcji. Jak wychodziłam z kiosku to się jeszcze darł za mną, że o co mi chodzi, że sobie tylko żartuje. Wróciłam się, podeszłam i powiedziałam „nigdy niech pan nie dogaduje kobiecie, której pan nie zna nic na temat dzieci i rodzenia”. Chyba się zorientował, bo mnie strasznie przepraszał.

Ja pierdziele co za typ... Bardzo dobrze mu powiedziałaś. Co nie zmienia faktu,że ludzie to jakby mogli to bym nam do łóżka weszli. Ja ostatnio ciągle w pracy słyszę,że skoro mój mąż jest policjantem to nie powinnam z niego schodzić i tylko dzieci robić i że już czas na nas eh

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Trafiłam na ten wykład bardzo ciekawy warto go obejrzeć
https://m.facebook.com/story.php?sto...404194999&_rdr
Nairobi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-01-11, 20:28   #3069
klakla91
Zakorzenienie

Ej dziewczyny, bez takich myśli! Głowa do góry, w końcu nam się uda, jak nie naturalnie to jest jeszcze in vitro i adopcja, więc szczerze wierzę, że wszystkie będziemy mamami.

Fruczak, nic Cię nie boli? Nie kłuje cię w boku, albo nie czujesz bólu w ramieniu? Jeśli masz takie objawy to zgłaszaj się na izbę przyjęć, naściemniaj, że jakieś krwawienie nasz czy coś, żeby tylko USG zrobili. Ja zbagatelizowałam objawy, wmawiałam sobie rwę kulszową i do szpitala trafiłam z pękniętym jajowodem (i przenoszonym bo piekielny ból był dwa dni wcześniej, ale nie dałam się przekonać mężowi, żeby zadzwonić po pogotowie), operacja na cito, jajowód usunięty. Nikomu nie życzę. Także jeżeli masz coś z powyższych (tak, głupi ból w ramieniu też jest objawem pozamacicznej), to proszę, nie zwlekaj.
No i trzymam kciuki oczywiście, że to nie to

U mnie jutro powinien być 1dc, ale na razie nie czuję. Na ciążę też nie, zresztą w tym cyklu mi strona owu nie pasowała, więc szanse marne. Mam nadzieję, że @ się dużo nie spóźni, bo trwa zazwyczaj 8 dni, a na 21.01 mam wizytę u gina i wolałabym być już po.

34/2021
klakla91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-01-11, 22:21   #3070
a79790139dd0658ebd8b23ce8e3846ca00e1de31_65bd8201a8975
Konto usunięte

Dziewczyny tulę was mocno. Nie smutajcie się tak.

U mnie dziś sobota pod znakiem gotowania. Mam jeszcze zaplanowany na jutro bigos, sałatkę i zupę. Takiej pełnej lodówki to już dawno nie miałam. Ale stwierdziłam, że narobię jedzenia raz, a porzadnie i później dwa miesiące nie będę nic robić tylko podgrzewać. no i przynajmniej głowa przy takim gotowaniu się nie zajmuje pierdołami.

a79790139dd0658ebd8b23ce8e3846ca00e1de31_65bd8201a8975 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-01-11, 22:26   #3071
rzetelna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez oblakanyobloczek Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

Ja dzisiaj w pracy. Ja wczoraj wieczorem tez dostałam napadu zazdrości jak się dowiedziałam z fejsa ze kolejna koleżanka w ciąży. No cóż, nie jest to łatwe ale jakoś musimy starać się nad tym panować Nie umiałam zrozumieć czemu mnie to tak rusza bo przecież cieszę się ze jej się udało i wszytsko ok ale ta myśl ze ona będzie mieć dziecko a ja ciagle nie jest strasznie irytująca.

Mam tak samo.
Jak się dowiaduje że ktoś w ciąży to pasowaloby się cieszyć przecież, a mi się wyć chce.
Cytat:
Napisane przez fruczakk Pokaż wiadomość
Beta przyrosła z 333 na 375, jakieś 12% przyrostu.

Wiem, że to okropnie zabrzmi, ale realnie liczyłam na spadek (bo nadzieję na to, że nagle skoczy i wszystko będzie dobrze też gdzieś tam miałam). Coraz bardziej boje się tego, że to może być ciąża pozamaciczna.

W poniedziałek mam konsultacje ginekologiczną, ale jeszcze nie USG. Nie wiem, czy nie olać tego wszystkiego i nie pójść prywatnie już dziś.

Odstawiłam dziś duphaston, nie chcę sztucznie przedłużać mojej ciąży, skoro nie rokuje

Bardzo mi przykro
Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Pokaż wiadomość
ja też bym duphaston odstawila Zrób może jesscze za 2 dni test, bo 10 dni po owu to może być za wcześnie na cokolwiek

Hej wróciłam z zakupów, obkupilam córkę z zarze i trochę kota nie pisałam Wam, ale w pierwszy dzień świąt przygarnelismy kotka małego, tzn prawie rok ma, więc nie taki mały

Szkoda ze juz dziewczyny które zaszły w ciążę się nie odzywają u nas, w sumie znikają bez żadnego słowa.. Ciekawe co u Pistacji, Klusi czy Sila 🤷♀️

Super , gratki za kociaka kocham koty
Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość

Ja miałam ten etap załamania jak przyszła ostatnia @. A przyszła jak byłam w pracy. Co chwilę chodziłam do wc żeby się powstrzymać łzy. Jak już wsiadlam do samochodu to wreszcie mogłam się wyplakac, i tak 2 dni. Teraz znowu pewnie będzie to samo...

rzetelna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-01-11, 23:04   #3072
kanarkowaaa
Wtajemniczenie

[1=a79790139dd0658ebd8b23c e8e3846ca00e1de31_65bd820 1a8975;87493657]Myślę, że kobiecie w ciąży teraz jest ta informacja niepotrzebna.To wrzuć bezpośrednio zdjęcie.

Testy owu, które kupiłam chyba są lipne. Te kreski są praktycznie niewidoczne. Muszę zdać się na siebie i profilaktycznie dopaść dziś tż.
U was na testach jest napisane jaką mają czułość? U mnie niby 25.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]łatwo mówić, zdjęcie za dużo waży przecież gdyby szło wrzucić zdjęcie to bym wyrzuciła

---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ----------

Cytat:
Napisane przez gr8ania Pokaż wiadomość
kanarkowa- widziałam zdjęcia na fb- piękne

dziękuję

kanarkowaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-01-11, 23:15   #3073
echme
Zakorzenienie

Staraczki 2019 cz. 4

Hej
U mnie nadal brak okresu i brak oznak aby się zbliżał wiec czekam spokojnie na wizytę 17 stycznia.

Mam pytanie trochę z innej beczki: czy Wasza rodzina wie że staracie się o dziecko? My nikomu nie mówiliśmy ale rodzice TŻ, jego babcia, mój tata ciagle pytają się o dziecko, mówią nam żeby nie czekać dłużej bo na co, jakieś głupie aluzje że mój mąż się nie stara itp. Nikomu nie mówiliśmy że się staramy żeby uniknąć komentarzy, ale denerwują mnie te ich teksty już...

Edytowane przez echme
Czas edycji: 2020-01-11 o 23:16
echme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-01-11, 23:34   #3074
fruczakk
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez klakla91 Pokaż wiadomość
Ej dziewczyny, bez takich myśli! Głowa do góry, w końcu nam się uda, jak nie naturalnie to jest jeszcze in vitro i adopcja, więc szczerze wierzę, że wszystkie będziemy mamami.

Fruczak, nic Cię nie boli? Nie kłuje cię w boku, albo nie czujesz bólu w ramieniu? Jeśli masz takie objawy to zgłaszaj się na izbę przyjęć, naściemniaj, że jakieś krwawienie nasz czy coś, żeby tylko USG zrobili. Ja zbagatelizowałam objawy, wmawiałam sobie rwę kulszową i do szpitala trafiłam z pękniętym jajowodem (i przenoszonym bo piekielny ból był dwa dni wcześniej, ale nie dałam się przekonać mężowi, żeby zadzwonić po pogotowie), operacja na cito, jajowód usunięty. Nikomu nie życzę. Także jeżeli masz coś z powyższych (tak, głupi ból w ramieniu też jest objawem pozamacicznej), to proszę, nie zwlekaj.
No i trzymam kciuki oczywiście, że to nie to

U mnie jutro powinien być 1dc, ale na razie nie czuję. Na ciążę też nie, zresztą w tym cyklu mi strona owu nie pasowała, więc szanse marne. Mam nadzieję, że @ się dużo nie spóźni, bo trwa zazwyczaj 8 dni, a na 21.01 mam wizytę u gina i wolałabym być już po.
Na szczęście nic takiego nie mam, ale dziękuję że opisalas objawy. Bardzo mi przykro, że spotkało Cię coś takiego .

Pierwszy dzień bez duphastonu i już wieczorem zaczęły się delikatne plamienia... Liczę na to, że będzie dobrze. Chociaż to brzmi źle w tych okolicznościach.

fruczakk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-01-12, 04:39   #3075
rzetelna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez echme Pokaż wiadomość
Hej
U mnie nadal brak okresu i brak oznak aby się zbliżał wiec czekam spokojnie na wizytę 17 stycznia.

Mam pytanie trochę z innej beczki: czy Wasza rodzina wie że staracie się o dziecko? My nikomu nie mówiliśmy ale rodzice TŻ, jego babcia, mój tata ciagle pytają się o dziecko, mówią nam żeby nie czekać dłużej bo na co, jakieś głupie aluzje że mój mąż się nie stara itp. Nikomu nie mówiliśmy że się staramy żeby uniknąć komentarzy, ale denerwują mnie te ich teksty już...

Nie mowilam nikomu, dlatego tu jestem bo już sama sobie z tym nie radzę, że się nie udaje W grupie zawsze raźniej.

Przyjaciółce powiedziałam jedynie, że przestaliśmy się zabezpieczać. Ale że się intensywnie staramy już 6 miesiąc to nie wie.

Poza tym ja ciągle walczę z alergia pokarmowa - i pokrzywka - więc mówię że najpierw muszę się wyleczyć albo chociaż znaleźć przyczynę co mnie uczula, aby tego uniknąć jeśli uda się zajsc w ciążę. Ale staran nie przerywam, bo już zbyt długo to trwa.

rzetelna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-01-12, 07:08   #3076
Nairobi89
Zakorzenienie

Dzień dobry
U nas wiedzą rodzice i teściowie i moja przyjaciółka. Powiedzieliśmy im dlatego,żeby ciągle się nie pytali kiedy wnuk i czemu nie ma wnuka i teraz mamy święty spokój, a jak teściu odezwał się na wigilii,że mamy się brać do roboty to myślałam,że teściowa go wzrokiem zabije takiego spojrzenia to ja u niej nigdy nie widziałam
Nairobi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-01-12, 07:20   #3077
klakla91
Zakorzenienie

U nas wiedzą mamy i nasi przyjaciele.

34/2021
klakla91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-01-12, 07:44   #3078
Konto usunięte

U nas wiedzą jedni i drudzy rodzice. Wiedzą, że się leczymy i nie ma pytań.

1a9c51b4548d89d11e721d236c99b8ab04e98e50_62b39ef2e88cf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-01-12, 07:58   #3079
Katarznaka
Zadomowienie

Ja mam dobry kontakt z mama więc jak po roku starań nie bylo efektow to jej powiedziałam, tym bardziej ze w mojej rodzinie są pary, ktore mialy takie problemy.
Rodzice meza caly czas nam przycinali (mąż jako jedynh z rodzeństwa nie ma dzieci a jestesmy dlugo po slubie) i jest jeszcze gorzej... tesciowa mnie wysyla do znachorki i mowi ze za bardzo się przejmujemy 🤦🏼☠♀️
Od ciekawskich znajomych i wujków docinki są non stop: Ten Twoj chłop chyba nie umie się wziąc do roboty... wy to kariera a kkedy dzieci?
W świeta mialam ciężki okres wiec już jechalam ostro z odpowiedziamy typu: a może się chce wujek z moim mężem zamienić jak się słabo stara? Niektorym to na chwilę zamykało usta...

Katarznaka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2020-01-12, 08:21   #3080
Nemmireth_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez echme Pokaż wiadomość
Hej

Nikomu nie mówiliśmy. Po pierwszym poronieniu (wiedzieli o ciąży) moze się domyslali że nam nie wychodzi. O drugim poronieniu nie wiedzą.. A z córką udało się rok po pierwszym poronieniu. Nikomu nie mówiliśmy, ale u nas też jakoś pytań nie było, ani tym bardziei głupich dogryzek

Wysłane z mojego DUB-LX2 przy użyciu Tapatalka

1 + 1 = 3
Nasza Księżniczka

Starania od listopada 2019
Tyle zmienił mały człowiek, niemal lżejszy od powietrza.
11tc[*] 11.04.2017
6tc[*] 5.12.2017
Nemmireth_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-01-12, 08:36   #3081
pink_rabbit22
Zakorzenienie

Dzień dobry

pink_rabbit22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-01-12, 08:58   #3082
oblakanyobloczek
Rozeznanie

Dzień dobry!

Wstrzymywaliśmy się z zakupem biletów lotniczych na wakacje w czerwcu ale wczoraj kolega mi powiedział ze podobno są ubezpieczenia od odwołania podróży, czy któraś z Was miała z tym styczność? Moglibyśmy już kupić bilety nawet jeśli z powodu np l4 miałabym odwoływać lot w ewentualnej ciąży (na która i tak się chyba nie zapowiada)

oblakanyobloczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-01-12, 09:07   #3083
turkusowapoziomka
ż o n a i d e a l n a

Cytat:
Napisane przez oblakanyobloczek Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

Wstrzymywaliśmy się z zakupem biletów lotniczych na wakacje w czerwcu ale wczoraj kolega mi powiedział ze podobno są ubezpieczenia od odwołania podróży, czy któraś z Was miała z tym styczność? Moglibyśmy już kupić bilety nawet jeśli z powodu np l4 miałabym odwoływać lot w ewentualnej ciąży (na która i tak się chyba nie zapowiada)

Raz korzystaliśmy z takiego ubezpieczenia. Tyle ze my mieliśmy zabukowane wakacje w biurze podróży i zrezygnowaliśmy jednak z wyjazdu. Jedyny koszt jaki ponieśliśmy to wlasnie to ubezpieczenie od rezygnacji, u nas to było chyba coś koło 300zl/os
Nie wiem jak to działa jesli kupuje sie bezpośrednio lot, ale pewnie podobnie

Stary 2020-01-12, 11:24   #3084
Konto usunięte

1 dc. Jest plamienie. Odstawiłam duphaston. Jeszcze rano wzięłam tabletkę. Mieliśmy jechać na basen, a tu plamienie brązowe i żywej krwi też troszeczkę.

Stary 2020-01-12, 11:45   #3085
AnnaLenna
Zadomowienie

Dzień dobry
Trzeci raz zasiadam , żeby do was napisać

Dziś u mnie taka mała sobota bo było sprzątanie a zaraz będzie gotowanie a później już będzie niedziela i będę oglądać seriale

Naszła mnie ochota na frytki i zamierzam zjeść całą michę ...sama

Cytat:
Napisane przez Katarznaka Pokaż wiadomość
Rodzice meza caly czas nam przycinali (mąż jako jedynh z rodzeństwa nie ma dzieci a jestesmy dlugo po slubie) i jest jeszcze gorzej... tesciowa mnie wysyla do znachorki i mowi ze za bardzo się przejmujemy
Od ciekawskich znajomych i wujków docinki są non stop: Ten Twoj chłop chyba nie umie się wziąc do roboty... wy to kariera a kkedy dzieci?
W świeta mialam ciężki okres wiec już jechalam ostro z odpowiedziamy typu: a może się chce wujek z moim mężem zamienić jak się słabo stara? Niektorym to na chwilę zamykało usta...

Bardzo mi przykro , że musicie tego słuchać. Nie rozumiem w ogóle jak ktoś może się wtrącać w tak.intymne sprawy. Buractwo i brak taktu.
Mi kilka raza zdarzyło się powiedzieć tak , że poszło w pięty i niczego już nie słyszymy np. " nie życzę sobie tak intymnych pytam " lub ( zasłyszane ostatnio) " proszę nie zadawać tak osobistych pytań. Wywieracie presję na mnie i na moim małżeństwie a ja nie czuje się z tym komfortowo" . Zazwyczaj wywołuje to buraka na twarzy i unikanie wzroku przez dłuższy czas

[1=1a9c51b4548d89d11e721d2 36c99b8ab04e98e50_62b39ef 2e88cf;87495979]1 dc. Jest plamienie. Odstawiłam duphaston. Jeszcze rano wzięłam tabletkę. Mieliśmy jechać na basen, a tu plamienie brązowe i żywej krwi też troszeczkę.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]

Wysłane z mojego Redmi 5 przy użyciu Tapatalka
AnnaLenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-01-12, 11:56   #3086
pink_rabbit22
Zakorzenienie

Też bym zjadła frytki.. Ale moja dieta A w ogóle muszę się pochwalić, że mój cellulit na brzuchu znacznie się zmniejszyl mam to od roku i nie wiedziałam skąd się wziął. Więc chyba od złych nawyków po prostu i moich ukochanych chipsów 🤪 teraz tylko z grzeszkow jedzeniowych czasem się skuszę na kostkę gorzkiej czekolady. Więc chyba dieta dziala

pink_rabbit22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-01-12, 12:00   #3087
AnnaLenna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pink_rabbit22 Pokaż wiadomość
Też bym zjadła frytki.. Ale moja dieta A w ogóle muszę się pochwalić, że mój cellulit na brzuchu znacznie się zmniejszyl mam to od roku i nie wiedziałam skąd się wziął. Więc chyba od złych nawyków po prostu i moich ukochanych chipsów teraz tylko z grzeszkow jedzeniowych czasem się skuszę na kostkę gorzkiej czekolady. Więc chyba dieta dziala

Wiesz ja też jest na "diecie " tzn od jakieś czasu staram się zdroy odżywiac i unikam pewnych produktów m.in. frytek , chipsów itp. nawet do słodycze nie mam takiej słabości. Dziś postanowiłam zgrzeszyć.

Wczoraj wypiłam dwa piwa. Jestem w trakcie przyjmowania duphaston. Dziś mam wyrzuty sumienia , że mogłam coś zaprzepaścić przez tą słabość . W nocy z tego wszystkiego się budziłam i miałam urojone bóle podbrzusza

Wysłane z mojego Redmi 5 przy użyciu Tapatalka
AnnaLenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-01-12, 12:10   #3088
Katarznaka
Zadomowienie

A probowałyscie diety z akademii płodności? Ja akurat kupiłam tą zimową, stosowałam ją lekko ponad tydzień a potem były święta, sylwester, pierwsze testy i beta. Także nawet ciężko mi potwierdzić jej skuteczność ale po tygodniu stosowania, pierwszy raz moj lekarz na monitoringu zauwazyl u mnie śluz płodny

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Katarznaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-01-12, 12:15   #3089
Nairobi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katarznaka Pokaż wiadomość
A probowałyscie diety z akademii płodności? Ja akurat kupiłam tą zimową, stosowałam ją lekko ponad tydzień a potem były święta, sylwester, pierwsze testy i beta. Także nawet ciężko mi potwierdzić jej skuteczność ale po tygodniu stosowania, pierwszy raz moj lekarz na monitoringu zauwazyl u mnie śluz płodny

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Ja zastanawiam sie bad ich ebokiem czy nie kupić bo mogą byc tam ciekawe rady podejrzewam

Stary 2020-01-12, 12:19   #3090
chomikowa92
Raczkowanie

U nas znajomi wiedzą ze chcemy bardzo dziecko ale nikt nie wie ze ponowlisimy starania ( większość rodziny i znajomych wie o #) rodzice moi i małża wiedza o staraniach.

Cytat:
Napisane przez NotreDame Pokaż wiadomość
Tez współczuje. Ja to mam okres praktycznie zawsze jak w zegarku.

Jakiś stary dziad?

Cytat:
Napisane przez amore_ Pokaż wiadomość
Teraz już chyba tylko takie testy będziemy kupować

https://labhome.pl/produkt/test-ciazowy-z-krwi/

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

Przykro mi
Ciekawe ale obawiam się ze on może być malo wiarygodny z uwagi ze jest pobierany z krwi wlosniczkowej a nie żylnej a stężenie tam może być mniejsze. Tak domniemam

mężatka 27 . 05 . 2017r
--> 15 08 2018 zjazd z emigracji !
chomikowa92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości