![]() |
#3061 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
Cytat:
![]() ![]() ![]() ale tez dupe jak 3 drzwiowa szafa miałam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3062 |
Zakorzenienie
|
Czesc kochane
KInus bukiecik yen co wybralas bardzo ladny,te rozyczki sa piekne,nawet ten dol pasuje ale mi w sumie tez sie baredziej podoba z tym dluzszym,ale to kwestia gustu oczywiscie,dziekuje za milke slowa o fryzurce Asienka tak mialam zrobic grzyweczke ale mi fryzjerka odradzila bo mam dziwne wlosy i nie ukladala by sie jak powinna i caly czas by mi sie podnosila i musiala bym ja co razo moczyc,prostowac a ja czasami poprostu nie mam na to czasu wiec zrobila mi taka po skosie Nabuko witamy na wateczku i gratuluje fasolinki i rzucaj te papierochy kochana hihi,ja rzucilam odrazu jak sie dowiedzialam o ciazy a po poronieniu znowu po tygodniu zapalilam sobie jednego do grilla i tak juz mi znmowu zostalo,ale jak w ciazy bede to tez idrazu rzucam Ray no to faktycznie moze jedz do lekarza jak tak cie boli ,niby to normalne ale zeby az taki bol?A wlasnie kochana OBIECALAS FOTKI BRZUSZKA JAK MAZ WROCI WIEC JAK???? Pomidorko u mnie to samo jak juz sie nazbiera to trzewba usiasc i wyjasnic tylko ze to u nas wyglada tak ze cio ja glosniej zaczynam mowic to Tz mnie ucisza "..ale nie krzycz..."wiec ja mowie ze nie krzycze ,zaraz znowu podnossze glos i on znowu to samo i jeszcze bardziej mnie denerwuje wtedy i juz zupelnie sie dre hihih a on siedzi cicho,spokojnie jest opanowany i nawet glosu lekko nie podniesie tylko ze stoickim spokojem i mnie to jeszcze bardzij wkurza wrrrrrr Kasiasiarku czasami trzeba sobie tak porzadnie poplakac zeby pozniej juz moc sie usmiechac,ja tez tak mam jak juz mi sie troszke smutkow nazbiera to sobie poplacze poplacze i juz mi przechodz Marcelus gratuluje mieszkanka i Jnareszcie bedzie przy Tobie Misiu to zycze aby Tz wywalczyl podwyzke bo wkoncu mu sie nalezy przeciez,ale ludzie sa wredni,najchetniej to by wykorzystali kazdego pracownika na maksa i jeszcze na odchodne zamiast wyplaty dali kopa w tylek-okropienstwo,ale dobrze ze Twoj tz umie walczyc o swoje-tak trzymac Madziu to fajnie ze juz cos dla dzidiz znalezliscie a ze w bioderka idzi no coz ,najwazniejsze zeby z dzidzia bylo wszystko dobrze a mamusia po porodzie zrzuci zbedne kilogramki Emi a mi podobaja sie wiazanki z fotki 4 ale troszke inaczej bym kwiatki ulozyla i az takich dlugich tych traw nie dawala ale sa sliczne ogolnie,ja w ogole uwielbiam ogladac wiazanki slubne wiec mi prawie kazda bedzie sie podobala A u mnie deszcze leje a ja musze do pracy na 14 .mam lenia jak nie wiem.przez to deszczysko nie chce mi sie z domku wychodzic,jak dobrze ze dzis sroda,jeszcze tylko 3dni i tz powinien byc w domku,ch7yba wytrzymam hihih,milego dnia kochane zycze Marcelko przeslij mi na pw meila to podesle ci fotki
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3063 |
Zakorzenienie
|
kachula a racja :d zaraz jakies zrobie i wkleje
![]() ![]()
#3064 |
Zakorzenienie
|
Kachulko, dałam ci adres a nic nie dostałam
![]() No u nas jest to jednak rozmowa, nikt nie krzyczy, tylko ja mówię, co mi nie pasuje, co zauważyłam, ze jest nie tak. Potem milczymy a P. trawi to co powiedziałam. Ja idę na papierosa, bo nie mogę patrzec jak trawi, mnie to jeszcze bardziej wkurza ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3065 |
Zakorzenienie
|
Kasiu nie dostalas??No kurcze to ja nie wiem inne dziewczyny podostawaly chyba poprosze Asie zeby wkleila je na wizaz bo ja juz nie zdarze porozsylac
Asienko kochana jakbys mogla i jeszcze nie wykasowalas.....plizzzzzz z bo mi to cos chyba niw wychodzi z tym wysylaniem i wklejaniem
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3066 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() zaraz wam wkleje jakie wiazanki mi na bukietach slubnych doradzili do mojej kiecajdy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3067 |
Zakorzenienie
|
To ja zmykam kochane do pracy,milego dnia zycze papa
![]() ![]() |
![]() |
#3068 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Kachulko zycze milego dnia
![]() Czekam na zdjecie nowej fryzurki Kachulki ![]() Juz J. odprawilam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3069 |
Zakorzenienie
|
wklejam dziewuszki brzuszek koniec 8 mc
![]() i lecem na zakupy dzidziusiowe :d
#3070 |
Zakorzenienie
|
Ray, jaki fajny brzuszek
![]() A wcale nie wygladasz na jakis rozmiar XXl, kochana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3071 |
Zakorzenienie
|
ale ekstra brzucholek
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3072 |
Zakorzenienie
|
juz zaraz postaram sie wkleic fotki Kachulki to poogladacie sobie
![]()
#3073 |
Zakorzenienie
|
A oto nasza KACHULKA
![]() 1. Obraz 248.jpg 2. Obraz 254.jpg 3. Obraz 255.jpg 4. Obraz 256.jpg 5. Obraz 257.jpg 6. Obraz 258.jpg
#3074 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko ze ja poprzednio zrobilam na ciemny braz i dalej przeswitywal mi czerwony kolor a strasznie mi sie juz znudzil (ehh.. kobiety ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a ktorego ten porod?? ![]() tzn na kiedy masz wyznaczony, bo wiem, ze to roznie bywa hehe Cytat:
![]() ale i w takiej na skos Ci ladnie ![]() ![]() KAsiu chyba mnie zarazilas tym leniuszkiem swoim dzisiejszym ![]() Cytat:
![]() jeszcze bardziej mnie tym wkurza heheh ![]() nie lubie gadac jak do sciany a on tylko slucha....... a zanim cos mi na to powie to mijaja wieki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() brzuszek sliczniutki i kochaniutki ![]() ![]() i chyba Ray najbardziej w brzuszek Ci poszlo, tak mi sie wydaje ![]() to pozniej tez latwo bedzie zrzucic- czego Ci zycze ![]()
![]() |
#3075 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I nie odchodz od nas ![]() ![]() ![]() ![]() a co z Wasza przeprowadzka???? my tez bedziemy sie przenosic na poczatku marca ![]() buuu a szkoda, ze znowu te paskudne tabsy lykasz ![]() ale pamietaj- nie zawiedz mnie, lista juz wypisana i ma byc terminowe zaciazenie, bo jak nie to moja firma pojdzie z torbami ![]() a ja kasiore zarabiam ![]() ![]()
![]() |
#3076 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja zrobilam dzis indyka w pysznym sosiku, az sama sie zdziwilam, ze tak smaczne wyszlo. teraz tylko na meza czekac i serwowac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3077 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3078 |
Zakorzenienie
|
Kiniu, przepis dzis znalazlam w necie, raz dwa i juz gotowe, oto on :
http://www.gotowanie.wkl.pl/przepis14845.html |
![]() ![]() |
![]() |
#3079 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzisiaj juz ogladalismy jeden, calkiem ok ale jednak troche za maly ![]() jest fajny bo swiezo po remoncie, wszystko nowiutkie pozniej jeszcze 3 domy mamy do obejrzenia to zobaczymy ![]() a smaczka niezlego narobilas tym indyczkiem ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3080 |
Zakorzenienie
|
No to gotowac dziewczyny
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3081 |
Zakorzenienie
|
jejku dziewczynki........ moj maz chyba od pol roku sklada podania na poczte tutaj ( w Polsce pracowal 5 czy 6 lat) i dzisiaj przyslali mu smsa i maila........ zeby zabookowal sobie przez internet termin na interview
![]() ale sie cieszymy, myslelismy, ze sie juz nie odezwa ![]() jak maz pytal pracownikow poczty o przyjecia to tez mowili, ze dlugo czekali ale jak juz kogos zapraszaja na interview to bardzo mozliwe, ze sie dostanie juz prace ![]() wczesniej maz musial wypelnic na ich stronie internetowej mnostwo testow/ ankiet odnosnie tego stanowiska itp...... ale sie ciesze ![]() a listonosze tutaj koncza prace 11, 12 czasem 13.......... i do domciu ![]()
#3082 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3083 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Asiu fajnie by było gdyby się udało bede mocno trzymac kciuki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3084 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3085 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to fajnie ze tak wam sie udało, gratuluje i witam na wątku mam nadzieje ze juz na stałe z nami zostaniesz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3086 | |
Zadomowienie
|
sliczny brzusio
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3087 |
Zakorzenienie
|
Kachula fryzurka mi sie podoba, ładnie wyglądasz.
Ray fajniusi ten twój brzusio ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3088 | |||
Zakorzenienie
|
Justynko, jaki cudny twój brzusio
![]() ![]() [quote=mezatka07;6508094 ooooj Pomidorko ja tez nie znosze jak moj M trawi ![]() jeszcze bardziej mnie tym wkurza heheh ![]() nie lubie gadac jak do sciany a on tylko slucha....... a zanim cos mi na to powie to miną wieki[/quote] Asiu, no właśnie P. ma tak samo i to najbardziej doprowadza do szału ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale mi smaka na indyka zrobiłaś, ale dziś środa popielcowa i mięska niet ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Kachulko, fryzura jest świetna ![]() ![]() A ja nie poszłam do lekarza ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3089 |
Zadomowienie
|
oj oj pomidorko a tak sie zbierałas
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3090 |
Zakorzenienie
|
Pomidorko, wlasnie nie powinnas bys u lekarza
![]() Co do scian, dzis pojedziemy wybrac kolorki, maz powiedzial, ze to moja broszka ( w sumie fajnie, wezme co mi przypadnie do gustu) no i w sobote M ma zamiar zaczac...ale jak sie zakonczy historia z kroliczkami, to nikt nie wie ![]() Ja lubie cieple, delikatne kolory, wiec bede szukac czegos w pomaranczach do dziecinnego, moze lososiowy do salonu i jeszcze cos do sypialni mam nadzieje wpadnie mi w oko. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:38.