|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3061 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
A życie daje mi ciągle powody do płaczu...
Chcę, żebyś Ty był czymś więcej niż kolegą. Naćpana jego oddechem. Dźwięk nowej wiadomości i ta nadzieja, że to właśnie Ty napisałeś.. Cieszyć się dniem dzisiejszym i zapomnieć o przeszłości?? Tylko szkoda, że ja tak nie potrafię... Moje życie kręci się wokół niego... Zatapiam ból w drinku z redbulla. Zatopiona w łzach. Ciągle szukająca nadziei. Bez Niego odczuwam pustkę... Łzy nie uczą mnie jak być silna... |
![]() ![]() |
![]() |
#3062 |
Przyczajenie
|
- Ma Pan morze smutku w oczach
- albo nie umiesz albo życie tak sprawiło, że nic nie powiesz i ukryjesz wszystko, nawet miłość.. - you change with every new day, still i'm gonna miss you. zmieniasz się z każdym nowym dniem. wciąż za tobą tęsknię. - wśród dymu papierosów.. i wielu nudnych rozmów.. szukam Ciebie. - nie masz serca dla mężczyzn - miałam raz i wystarczy - Jednego nauczył mnie perfekcyjnie. Tęsknić. - pamiętam. głos mu drżał. - każdemu pisane jest inne niebo . - to była jesień - październik, albo wrzesień.. - wszystko mogliśmy . -I've seen you cry, I've seen you smile. I've watched you sleeping for a while. Widziałem jak płaczesz, jak się śmiejesz Obserwowałem jak drzemałaś -I know your fears and you know mine. We've had our doubts but now we're fine, Znam Twoje lęki, ty znasz moje Mieliśmy wątpliwości, ale teraz jest dobrze -And I still hold your hand in mine. In mine when I'm asleep. Stale trzymam twoją dłoń w mojej W mojej kiedy śpię... - w oczach miał lekką, wkurviającą zieleń _________________________ __ whatever. / |
![]() ![]() |
![]() |
#3063 |
Raczkowanie
|
W tym przypadku śmierć byłaby najlepszym wyjściem, szkoda tylko, że ta sytuacja jest bez wyjścia..
-Niestety to koniec z nami odchodzę. -Nie! Czekaj... mam bon na sto złotych do Biedronki! -Myślisz, że tym mnie przekonasz? Chyba żartujesz! -Czekaj próbuje zyskać na czasie.... facet idealny nie istnieje. Ale wymarzony tak, to taki, który ma mniej wad niż pozostali. (ja+on) x niebo = szczęście piekło Panie Boże... Z całego serca dziękuję za to, że było mi dane poznać smak nieba na ziemi. I choć tak krótko to trwało, cieszę się, że w ogóle było.... Piszę smsa do Ciebie... jak zwykle to samo. Kocham i takie inne bzdury... A Ty jak zwykle to samo odpisujesz... ODWAL SIĘ!!!!!! Czekolada Wedla i Red Bull... Lubie tą mieszankę, zwłaszcza kiedy rzuca mnie chłopak. Tylko wtedy ubieram te dresy, wytarte w tylu miejscach, że aż trudno uwierzyć. I tulę do siebie misia jakby mógł zastąpić te męskie ramiona. Lecz jedna rzecz mnie denerwuje... To, że po tygodniu takiego załamania stwierdzam, że było ono bezsensowne... ________________ kocham go nawet kiedy ogląda mecz i zapomina, że istnieję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3064 |
Zakorzenienie
|
panna_miodowa, limitowanaa, dreams_x33 miło! i rónież Was uwielbiam <3
![]() myCh kradnę ![]() *** Nadal myśle o tej małej iskierce w twoich oczach Co z tego że przez cały czas mówisz mi że mnie kochasz Nie, nie wierze Ci Kiedy mówisz, że nie wrócisz już nigdy Nie chce Cię pamiętać Mówiłeś, że nie możemy żyć bez siebie |
![]() ![]() |
![]() |
#3065 |
Zakorzenienie
|
Jejuu.. i część moich naj przemówiła. ![]() ![]() Dziękuję, zdrowie się przyda. ![]() ![]() panna_miodowa- ale sie ciesze, ja też ! ![]() Malinowa Girl- dziękuję i proszę bardzo ![]() Foam- ciesze sie . ![]() ____ .. ale najbardziej chciałam Cię zobaczyć,
kiedy to było wykluczone. Moja miłość też taka była, a jednak istnieje.. Ten uśmiech, co bezboleśnie wyrywał serce. Ten jeden raz chciała się dobrze bawić. Zorganizowała sobie wieczór, w towarzystwie innego. Przygotowała kolację, czerwone wino, nakryła do stołu i włączyła muzykę. Jakie było jej rozczarowanie, gdy to wszystko okazało się być częścią ich wspólnych wspomnień.. Był taki zdolny... Potrafił na odległość parunastu kilometrów utrzymać moje spojrzenie, dopóki nie zniknął mi z oczu, hipnotyzował mnie uśmiechem; a, i ranić najlepiej potrafił. Na parapecie był mój stały kąt, w oknie wszystko to, co pragnęłam zobaczyć, a czego przez ostatnie dni nie mogłam się doczekać.. Znów myślałam, że żartuje. Znów nie wrócił.
#3066 |
Raczkowanie
|
![]() oderwać się, poszukać przyszłości. to teraz zrobię dawne uczucia, plany, idee, powracają jak bumerang absolutnej przestrzeni i uwolnienia od zasad mi potrzeba. i nie wiem. nadal nie wiem nic, przynajmniej o tym, o czym wiedzieć bym chciała.
#3067 |
Zakorzenienie
|
dziękuje
![]() Pragnę Cię więcej i częściej i mocniej każdego dnia Podłość ich oczu przeszywa mnie na wskroś
![]() |
#3068 |
Raczkowanie
|
płakała w nocy , żeby nikomu nie przeszkadzać....
Jestem niemiłosiernie pieprznięta na Twoim punkcie. mam dość. mam dość tego cyrku, tej gierki, podchodów. ile Ty masz lat, do cholery? jesteś moim tlenem który wciągam gdy cię czuję. bezczelnie emanuje ze mnie szczęście. Kiedyś wreszcie ogarnę ten bałagan. Posprzątam każde wspomnienie.
#3069 | |
Zakorzenienie
|
Łooooo! okropnie mi miło i strasznie się ciesze. ![]() ![]() ![]() Cytat:
"witaj w teatrze lalek, ekipa w pierwszych rzędach!" boskie ;* ![]() ja tutaj, jeszcze na początku . ![]() ![]() ![]() dziekuuuje <333 ! aj lov ju tu ;*** . ![]() * * * * *
chcesz się spotkac? wybacz, ale boję się ze zrobie Ci krzywdę. postanowiłam pogodzic się z życiem. ale ono nie wyciągnęło do mnie ręki. - brak weny no ;/// .
![]() ![]() |
![]() |
#3070 |
Raczkowanie
|
She would change everything, everything, just ask her.
Zmieniłaby wszystko, wszystko, tylko ją poproś. I'm lost in this dream , I need you to hold me. Zgubiłam swój sen, potrzeba mi Ciebie, byś mnie przytrzymał. I'ts not a habit it's cool, I feel alive. To nie nałóg to jest super, czuję że żyję.
#3071 |
Rozeznanie
|
ja mocnieeeeeeeeej kochany miodku ;*
Mówisz że coraz częściej, że jestem diabłem wcielonym.Wiedz że diabeł nie sypia z byle kim. czy ty musisz kontrolować nawet moje poczucie humoru? chcesz namiastki hardcore'u? spędź ze mną jeden wieczór. "rozerwę na strzępy, w te pędy, zapędy, następnych, błędnych rycerzy tępych" i wiesz, nawet polubiłam to twoje 'a nie mówiłem' pytasz czym jest dla mnie noc? filmem o szybkiej akcji. grzeczna? może będę na starość.
![]() |
#3072 |
Zadomowienie
|
;************************ ********
ofc
![]() I know and I ♥ U too ![]() ![]() ![]() ![]() ________________ udzielasz się w każdym moim słowie,
to słowa absolutnie oryginalne, radosne, strasznie kaszlę, strasznie jestem szczęśliwa! Łomotałam o dno klatki schodowej swym długim, płaskim ciałem, wkońcu roztrzaskałam swój umysł, ale ciebie z głowy sobie nie wybiłam, nie wybiłam.. wiem, że tam jest trawa, leżysz w niej, między długimi wzdychaniami do mnie
#3073 |
Zakorzenienie
|
LoveYourEyes - Dziękuję Słońce za to wyróżnienie
![]() Jest mi gorąco
Jest mi cudownie Jest rytm i parkiet I nie chcę więcej nic Jesteś ty i ja jestem Nie ma tu nikogo więcej Jest tak, jest tak, że już lepiej być nie może Czasem zrozumieć to wszystko jest tak trudno I ciężko sobie wmówić, że życie jest próbą Że ktoś ułożył ten plan precyzyjnie Kiedy odchodzą szybko ci, którzy żyli tak niewinnie Co boli? to, że musisz tkwić bezczynnie Faktów niewoli w wiecznym memento mori Wyrzucam smutek, zostawiam pamięć o nich Twarze z przeszłości, duchy, których nie chcę wygonie...
![]() |
#3074 |
Rozeznanie
|
Dziękuję za pochwały i wyróżnienia, Skarby!
![]() Nie brakuje. W ogóle mi Ciebie nie brakuje! ostatnimi czasy asertywność nie jest moją dobrą stroną. mówisz: chodź, a ja idę. jak głupia jakaś! Powoli o Tobie zapominam. A właściwie myślę, że już w ogóle o Tobie nie myślę. Dziwni jesteśmy. No wiesz, my - ludzie. Dzwonimy i mówimy: cześć, to ja. A przecież druga osoba dobrze wie, kto dzwoni. Po to ma identyfikację numerów. Myślę, że robimy to, bo chcemy, aby ten ktoś wyraził zadowolenie z nas. My - ludzie, jesteśmy tak nieszczęśliwie samotni, że pragniemy przez chwilę być tylko kogoś. Chcemy usłyszeć radość z drugiej strony słuchawki i miłość też chcemy usłyszeć, mimo iż serce nigdy nie bije tak głośno. Była sobie bajka o Pani bałwanku, która zakochała się w gorącym i złym piecyku. Marzyła o nim i marzyła, i w końcu go objęła. I bardzo niedobrze zrobiła. Bajka się skończyła...ale przynajmniej się skończyła! Ogarnij się dziewczyno, to tylko facet!
#3075 |
Raczkowanie
|
dziękuję, złotko ![]() ___ od dziś mam w du*ie całe Twoje 'przepraszam'. uwielbiam, gdy patrzy na mnie tak nieobojętnie. oboje wiemy, między nami się skończyło. oboje wiemy, że nie z mojej winy.
#3076 |
Raczkowanie
|
.biorę telefon i dzwonię do Ciebie, bo dostaję bzika.
.bez Ciebie życie to więzienie, przyjeżdżaj i reanimuj. .idziesz w moja stronę i już przestaje dzwonić. . ![]() .Ciebie szukałam, wreszcie mogę przestać. . .nie licz na wielką tęsknotę. yhh, wszystko na jedno kopyto ;x.
![]() |
#3077 |
Przyczajenie
|
Chłopak odprowadza swoją dziewczyne do domu po imprezie. Kiedy dochodzą do klatki, facet czuje się na wygranej pozycji, podpiera się dłonią o ścianę i mówi do dziewczyny:
- Kochanie, a gdybyś mi tak zrobiła laseczkę... - Tutaj?! Jesteś nienormalny. - Noooo, tak szybciutko, nic się nie stanie... - Nie! A jak wyjdzie ktoś z rodziny wyrzucićśmieci, albo jakiś sąsiad i mnie rozpozna... - Ale to tylko "laska", nic wiecej... kobieto... - Nie, a jak ktoś będzie wychodził... - No dawaj nie bądź taka... - Powiedziałam Ci że nie i koniec! - No weź, tu się schylisz i nikt Cię nie zobaczy, głupia. - Nie! W tym momencie pojawia się siostra dziewczyny w koszuli nocnej, rozczochrana i mówi: - Tata mówi że już wyrzuciliśmy śmieci i masz mu zrobić tą laskę do cholery, a jak nie to ja mu zrobię. A jak nie, to tata mówi, że zejdzie i mu zrobi, tylko niech zdejmie rękę z tego domofonu bo jest ****a 3 rano! przypominasz sobie o moim istnieniu dopiero, gdy czegoś potrzebujesz. nie potrafię Ci odmówić. masz nade mną tą paranoiczną władzę przed którą nie jestem w stanie się obronić. wolę, żebyś był przy mnie od przypadku, kiedy jestem Ci potrzebna. niżżebyś nie był wcale. idziesz za rękę ze swoją dziewczyną mijając mnie jak powietrze. jestem dla Ciebie nikim, kiedy z nią jesteś. staję się dla Ciebie kimś, dopiero kiedy nie ma jej w pobliżu, a Ty czegoś potrzebujesz. siedząc po turecku na parapecie, trzymam kubek kawy między nogami. zapalając papierosa obserwuję wschód słońca i uwierz, że wcale nie jesteś głównym tematem moich przemyśleń. jest nim Twoje bladoniebieskie spojrzenie. siedzieć obok osoby za którą jesteś gotów oddać wszystko co posiadasz ze świadomością, że głupie przytulenie się jest czymś niedopuszczalnym, nie jest niczym przyjemnym. |
![]() ![]() |
![]() |
#3078 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() cudeńka nad cudami <33 Jesteście najlepsze ![]() ___________________ I myślę nad tym, 'co by było gdyby' waląc głową ciągle w mur. pale skręty i pije wóde, zabijam nude! ' Moje serce, już dawno nie kochało nikogo tak jak jego, i nikogo już nigdy nie pokocha tak jak jego.. No bo.. umieram w samotności wielkiej. ' Kolejna miłość zabija mnie. Lubię smak Twoich słów. 'Jak to się mogło stać? Jeszcze miesiąc temu stąpała po różowych chmurkach. Okazały się jednak zrobione z bardzo niepraktycznego materiału i zaczęła przez nie przeciekać niemiła ziemska rzeczywistość. ' Wiem, że mnie kochasz, ale nie wiem dlaczego. Patrzę na ciebie i nie mogę zrozumieć: dlaczego to ja. Za każdym razem gdy odzyskuje równowagę znowu ją tracę. Bo to nie powinnam być ja i myślę, że gdy do tego dojdziesz, zabije mnie to./ Składam ten świat po kawałku, ponieważ lustro, w którym się kiedyś odbijał, rozsypało się na drobny mak. Bo wystarczy, że zabraknie jednego kawałka puzzli, a obraz nigdy nie będzie kompletny. '
ile warci są ludzie dający obietnice bez pokrycia? Edytowane przez czeko1395 Czas edycji: 2010-04-29 o 18:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#3079 |
Raczkowanie
|
LoveYourEyes - dziękuje skarbie bardzo mocno!
![]() ![]() ![]() ![]() patrysiowa - cieszę się że Ci się spodobały ![]() w razie niebezpieczeństwa przenieść w jego ramiona .
#3080 |
Wtajemniczenie
|
tęskniły ?
![]() ![]() ![]() i to nie jest pierwsza noc, kiedy mi się śnisz. znów ten klimat, wiedziałam ,że się tego nie pozbędę... tylko, że ja nie chce już za niczym tęsknić. ja Cię niezmiernie lubię i wiesz teraz bardzo tęsknię za Tobą i pragnę Cię. a ja wciąż za tobą tęsknię. szkoda tylko, że ty już nawet nie pamiętasz mojego imienia. jest mi nadzwyczajnie w świecie smutno - tak, że ja pier.dole kur.wa mać. Kiedy pierwszy raz Cie ujrzałam, nie pomyślałam, że mogłabym Cie kochać. drogie serce, spotkałam dziś pięknego chłopaka, bądź przygotowane na zgniecenie, zgruchotanie, podeptanie i rozbicie na drobniutkie kawałeczki. Samotnymi nocami tęsknota robiła z nią, co chciała.. z tęsknoty można przestać jeść. można też umyć podłogę w całym domu szczoteczką do zębów. można wytapetować mieszkanie. umrzeć można.
#3081 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() normalnie aż mokro się robi ![]() toś teraz połechtała miło moje ego ![]() Wpuszczam wiosnę przez okno, oplata mnie swym zapachem, rozbudza zmysły Nie będzie jutra jeśli nie zadbamy o dziś Oddanie serca
![]() ![]() |
![]() |
#3082 |
Zadomowienie
|
dzięki dziewczyny za dobre słowa,
jesteście W S P A N I A Ł E !. ![]() ![]() ![]() CaMa - pewnie że tęskniłyśmy ![]() ![]() ____ faceci są prości, nie chcą laski, która za dużo myśli. ( KSD. ) To są nasutniki - przyklejasz i tańczysz! ![]() wziął wiertarkę i wywiercił kolejną dziurę w moim sercu. Panna nieszczęśliwie zakochana ze sztucznym uśmiechem na ustach.
![]() |
#3083 |
Raczkowanie
|
Dot.: ;************************ ********
nie wiem czy wiesz, ale za dużo mówisz.
życie pędzi coraz predzej.. nie ma takiego bicia. kiedy czułam Ciebie obok, wtedy czułam, że mam wszystko. tak trudno podejść..zrobić ten pierwszy krok. żyje snem. Co prawda wspomnień nikt nie może mi odebrać, ale i tak boli że nie możesz być tu i teraz... nic mi już nie pozostało. i nawet w oczy nie potrafisz spojrzeć. o tak. wyrwe Ci serce. i co noc ta sama twarz w śnie - tą twarzą jesteś Ty. + panna_miodowa, dreams x33 - nawet nie wiecie jak mi miło, dostajac pochwały od tych jednych z NAJLEPSZYCH , chociaż pojawiam się tu rzadko, to i tak pamiętacie. ![]() straaasznie dziękuje myszki. ![]() ![]()
#3084 |
Zadomowienie
|
dresowa - no chyba nie pomyślałaś że Cię mogłam niewymienić takiego talentu ![]() ____ mijamy się. zimne, lodowate serce. gdy go dotknęła poczuła chłód i zaczęła się zwijać z bólu. Właśnie wtedy zrozumiała że nie są sobie pisani. spójrz na siebie.
![]() ''To przed bez Ciebie było tylko po to żebym mógł przeżyć to po już z Tobą'' Edytowane przez dreams_x33 Czas edycji: 2010-04-29 o 19:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#3085 |
Rozeznanie
|
limitowanaa-
![]() dreams_x33- wiesz , że Cię kocham ? <3 Darujmy sobie taką miłość. odkąd Ciebie nie ma jem pieczarki . [ pieczarki dlatego bo ich nienawidzę xD ]
#3086 |
Zadomowienie
|
<3 ale żeście mi humor poprawiły Wiesz co? Kiedyś wierzyłam w miłość do końca życia. Teraz po prostu dorosłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3087 |
Raczkowanie
|
a ja za dużo widzę, zbyt mocno czuję |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3088 |
Zakorzenienie
|
razem z Twoją miłością wdycham kolorowe odrobinki powietrza.
życie nie jest czarno-białe. ludzie też. i chyba w końcu jestem silna. mało naiwna. kocham już tylko nasze wspomnienia. nic więcej. rozdział uważam za zamknięty. wszystko inne... byle nie miłość do cholery. nasza miłość jest rozpędzona jak pociąg ekspresowy. nigdy się nie zatrzyma. Twoje oczy mówią : kochaj mnie. Moje: kochaj, bo Cię zabiję. mój idealny, poukładany świat. z brakiem miejsc na cokolwiek. w szczególności na Ciebie. odebrałeś mi serce. a jednak przetrwałam. dziś nie widzę dla nas jutra. żyję przez nonsens. może w końcu ogarnę swoje życie. i odkryłam, że mogę pokochac kogoś bardziej niż siebie. czekałam na ten dzień 364 dni. i co z tego mam ?
![]() |
#3090 | |
Zadomowienie
|
No laski, muszę się pochwalic : zdałam kurs na sędzine!
![]() Cytat:
![]() ![]() ***** kocham Cię ale, w miłosci nie ma ale. demony miłości nie mają szans . Marzenie o czymś nieprawdopodobnym ma swoją nazwę. Nazywamy je nadzieją pozytywne myślenie? dziękuję, nie umiem. namietność prowokuje. Szukam Cię pod swój rytm. mało twórcze, ale jakoś nie ma siły. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:44.