|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3061 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 11
mi moja liderka mówiła że w Avon tak źle itp. ja też byłam zadowolona z jakości Ori, ale niestety braki mnie dobijały;/ a teraz nie zamienię Avon na żadną inną firmę !
|
![]() ![]() |
![]() |
#3062 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3063 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3064 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cóż zobaczę jak przyjdzie czy jest ten grzebień czy nie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A miałaś może olejek do ciała i kąpieli z serii marokańska róża? On był taki z płatkami kwiatków w środku? I może masz porównanie tych obu olejków? ![]() Zamówiłabym ten z serii Tajski Kwiat Lotosu ale boje się, że będzie taki jak tamten, strasznie tłusty i lepki na skórze. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3065 |
Zakorzenienie
|
No nareszcie był u mnie paczkowy i muszę powiedzieć że postarali się z tą wodą Bali Bliss, zamówiłam 3szt z demo i nie żałuję
![]()
#3066 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wstawię dziś zdjecia kilku rzeczy, bo w końcu przyszła mi paczucha. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3067 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I musze sie przyznac ze tez popadłam w nałog kupowania I jeszcze mam takie pytanie czy wie ktos kiedy odbedzie sie spotkanie okregu 563 "PRZEBUDZENIE KOBIECOŚCI"?
25.01.2008 ![]() ![]() Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ Edytowane przez KarolaKG Czas edycji: 2010-05-12 o 20:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3068 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3069 |
Wtajemniczenie
|
Czy używałyście kuracji do twarzy z kwasem glikolowym z Anew? Ja używam go od paru tygodni i szczerze powiedziawszy to nie bardzo widzę efekty....w przeciwieństwie do koncentratu do twarzy z tej serii
![]()
#3070 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny,
podzielę się z wami moimi spostrzeżeniami: 1. Czytałam o tym że któraś z was pisała o korektorze w pędzelku (rozświatlającym ?) że to kiepski zakup i faktycznie tak jest - zamówiłam i jego jakość dla mnie była zadowalająca ale skończył mi się po 1,5 miesiąca. Przed pierwszym użyciem musiałam sporo się nakręcić aby pierwsza kropla wypłynęła a to wg mnie oznacza że część pojemniczka w środku była pusta. I do tego tak szybko się zużył... ![]() 2. Zamówienie z 7 robiłam we wtorek wieczorem a dziś ok 12 miałam pobrane do realizacji (i fakturę). Myślę, że dlatego tak szybko bo odbiór miałam w COKu a któraś z was już pisała że to może być powód szybszego "załatwienia sprawy". 3. Niestety mam w brakach torbę Batycki a na podglądzie fv mam zapis: Najpierw tak: TOREBKA BATYCKI-WERYF.OFERT bezplatny Potem TORBA BATYCKI - CZYT. WIAD. bezplatny Dzwoniłam i powiedziano mi że doślą mi na ich koszt jak tylko będzie dostępna. Ciekawa jestem kiedy to będzie ... Zaraz przychodzi mi na myśl Majka i Zebra... Pytałam też czy dostanę ją z zamówieniem czy osobno powiedziano mi że to drugie. Nie wiem co o tym myśleć. Miała któraś z was podobnie z Torbą Batycki? Jeśli tak to kiedy ją otrzymała? To tyle ![]() Idę oglądać 10 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3071 |
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;19235468]a jeśli np, będziesz chciała coś zwrócic wadliwego a nie znajdziesz fa w necie bo po jakimś czasie są usuwane, lub po okresie 3m-cy coś ci klinetka zwróci to co zrobisz?bo przecież można wadliwe rzeczy wg prawa zwracac do 2 lat.
dodocia-zadzwoń do avonu niech ci kurierem same majki przyślą.[/QUOTE] Ja zawsze zapisuje je na partycji dysku, ktory przeznaczony jest wylacznie na dane, a takze na mojej skrzynce mailowej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3072 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3073 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3074 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3075 |
Raczkowanie
|
Powiem ci ze jestem zadowolona,lakier utrwala az za bardzo włosy wiec trzeba uważać zeby nie przesadzic z nim,zapach ma ładny a pianka tez spełnia swoje zadanie co do objetosci,jak sie nałoży na mokre włosy i wysuszy suszarka to widac różnice ze sa troszke podniesione,natomiast na suchych włosach je skleja ale jak sie pozniej je rozczesze to sa super miekkie. Ja to juz po raz chyba 4 zamawiam własnie sobie pianke i lakier i jestem z tych kosmetyków zadowolona,aaaa i pianka wystarcza na bardzooo długo
Edytowane przez 19patka88 Czas edycji: 2010-05-13 o 10:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#3076 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3077 |
Raczkowanie
|
Składałam zamówienie w piątek i nie zauważyłam że wpisałam tylko jedną wodę z demo Bali......
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3078 |
Raczkowanie
|
Odnośnie wody bail bliss : w jakiej cenie jest w kat. 8 i czy jest na nią jakaś promocja, typu 'przy jej zakupie otrzymasz...' lub cokolwiek innego? Przepraszam, że nie sprawdzę sama, ale czas mnie goni a katalog bardzo wolno się pobiera
![]() I jeszcze jeśli chodzi o oferte internetową : mogłybyście mi podać jakieś kody ![]() ![]() ![]() Proszę o szybką odpowiedz ! ![]() Edit ; oo przepraszam już znalazłam kody ![]() Edytowane przez ankamicha Czas edycji: 2010-05-12 o 21:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#3079 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3080 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
może i się pojawią ale nie ma pewności czy będą kosztowały o połowę mniej -gdyż te ceny szczególnie toreb mimo oferty netto są czasem wysokie jak na wyprzedaż Cytat:
Cytat:
dziwne, że będzie skoro zamawiałam go w kat.5 i już wtedy napisali, że produkcja skończona ![]() liczy się łączna sprzedaż w ciągu obowiązywania katalogu |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3081 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3082 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3083 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
zestaw za 14,90 podklad antystresowy olejek do wlosow z planet spa minizestaw z planet spa sake i ryz ten za 6,90 krem modelujacy sylwetke z anew i intensywna kuracja antycellulitowa-( uwielbiam te kremy a teraz sa 2 za 80zl) plyn do kapieli truskawka ze smietana cienie do powiek purple haze i pink ands- od dawna na nie polowalam a teraz sa w dobrej cenie no i Zebra na horyzoncie ![]() 1 zel pod prysznic bo klientka zamowila 3 a byla promocja 1 za 8,90 a 2 za 11,90 wiec ten dla mnie bedzie za 3 zl minus opust! swoją drogą nie rozumiem takich ludzi skoro taka promocja to juz mogla wziasc ten czwarty, albo to o czym piszecie ze promocja tusz plus blyszczyk i kosmetyczka za 14,90 i nie chca a tak to biora sam tusz za 19,90-ja zamowilam ten zestaw choc nie lubie tego tuszu ani nie uzywam blyszczykow bo wole ostatnio szminki, nawet kosmetyczki nie potrzebuję bo mam 2 a 1 czeka nierozpakowana ale zamowilam zeby sprzedac potem ten tusz za te 19,90 albo nawet na gratisy miec ![]() chcialam jeszcze kilka rzeczy ale wmówilam sobie ze ich nie potrzebuję ![]() do tego wszystkiego katalogi no i razem tylko moje zamowienie wyszlo 202 zl ![]() no i chcę jeszcze wziasc z demo te 3 wody bali bliss za 30 zl. Jedna chcę dac mojej klientce ktora zbiera tez zamowienia od swoich kolezanek i w sumie razem z jej zamowieniem wyszlo 200zl z groszami z tego katalogu.Ona nigdy nic nie chce (gratisow) ale tak sobie i jej tlumaczę że ja tamtych klientek na oczy nie widzialam i gdyby nie ona to nie mialabym tych zamowien a tak to zawsze cos zarobię no i podbija mi zamowienie na byc moze wyzszy opust ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3084 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiesz wydaje mi się że musieli zauważyć że był chodliwy... ja w kat 5 zamawiałam go i mi przyszedł a przykładowo w kat 5 składałam zamówienie chyba z 5 razy przy czym przy czterech z nich przy cieniach miałam "produkcja zakończona prosimy nie zamawiać" a w piątym zamówieniu doszły, dlatego może miałaś ten puder na tej samej zasadzie co ja cienie jako "produkcję zakończoną" ;p |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3085 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez paula600324 Czas edycji: 2010-05-12 o 21:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3086 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3087 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
hehe trafna uwaga ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3088 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3089 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem jego wierna wielbicielka juz od baaardzo dawna i ciesze sie, ze non stop jest w netto, choc musze przyznac, ze jest bardzo wydajny
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3090 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.