Wszystko o Avonie - część 11 - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-12, 20:10   #3061
alloffkowa
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - część 11

mi moja liderka mówiła że w Avon tak źle itp. ja też byłam zadowolona z jakości Ori, ale niestety braki mnie dobijały;/ a teraz nie zamienię Avon na żadną inną firmę !
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 20:15   #3062
malutka84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lidia1990 Pokaż wiadomość
Mam pytanie, jeśli złożyłam zamówienie na 1 termin i brakło mi na torbę zebra a teraz złożę zamówienie na 2 termin i w sumie z obu zamówień kolorówka będzie za ponad 100 zł to otrzymam torbę ;D ?
Tak, w sumie z wszystkich zamówień w k7 musisz mieć z kolorówki 99 zł
Stary 2010-05-12, 20:24   #3063
adie94
Zadomowienie

Cytat:
Mam pytanie, jeśli złożyłam zamówienie na 1 termin i brakło mi na torbę zebra a teraz złożę zamówienie na 2 termin i w sumie z obu zamówień kolorówka będzie za ponad 100 zł to otrzymam torbę ;D ?
tak

"And while I wait I put on my perfume, yeah I want it all over you.

I gotta mark my territory." 😻

A.

adie94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 20:25   #3064
paula600324
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez renia0809 Pokaż wiadomość
Ja miałam podobną sytuację, składałam w środę czyli ostatni dzień mojego pierwszego terminu, a też robię zamowienie tylko raz z katalogu jak i ty, wystawili mi FaVAT patrzę i czegoś tam mi nie dopisali - już nawet nie pamiętam czego, zadzwoniłam więc i mówię: czy to i to przyjdzie bo nie ma na Fa, a to zamawiałam, na co dostałam odp: nie, nie przyjdzie w takim wypadku dołączymy do kolejnego zamówienia brakującą rzecz, a ja sprytnie na to: jeszcze dziś do 24.00 mogę zamawiać na pierwszy termin więc czy nie da rady zrobić małej paczki i bez dodatkowych kosztów dołączyć ją na ten sam termin do tej dużej? i co? dało radę
Mi już wczoraj wystawili fakturę, więc paczka już pewnie jest w drodze.
Cóż zobaczę jak przyjdzie czy jest ten grzebień czy nie

Cytat:
Napisane przez in bloom Pokaż wiadomość

a zamowilas cos z tych stron bo grzebien mozna bylo kupic jesli sie kupilo cos z tych str
tak

Cytat:
Napisane przez Y a s m i n e Pokaż wiadomość
Obiecałam, że wypowiem się na temat nowego olejku do masażu Tajski Kwiat Lotosu . Mianowicie:

Po pierwsze, nie ma koloru fioletowego, tak jak pokazane jest na zdjęciach, Jest raczej żółtawy w fioletowej butelce.
Poza tym jest bardzo przyjemny . Mam mnóstwo rzeczy do masażu, więc porównanie będzie w miarę rzetelne: olejek nie jest tak tłusty jak większość specyfików do masażu. Na pewno nie porównałabym go do oliwki. Fajnie wciera się w skórę, ślizga się, ale nie jest wściekle tłusty. Po wtarciu skóra jest bardzo mięciutka, dobrze nawilżona, czuć taką gładkość, ale nie ma na sobie tłustego, lepkiego filmu. Muszę powiedzieć, że jeśli chodzi o kwestie "techniczne" olejku, jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Zapach natomiast jest okrutnie słodki. Jak się go wącha zbyt długo, to w głowie się kręci. Przydałaby się jakaś nutka cytrusa, tajskiego błota czy zmielonej trawy chociażby .
Ale osobom zastanawiającym się nad tym, czy olejek nie jest takim niewypałem jak mus z tej serii- mogę polecić śmiało . Nie zauważyłam żadnej "tępoty" na skórze.

A miałaś może olejek do ciała i kąpieli z serii marokańska róża? On był taki z płatkami kwiatków w środku? I może masz porównanie tych obu olejków?
Zamówiłabym ten z serii Tajski Kwiat Lotosu ale boje się, że będzie taki jak tamten, strasznie tłusty i lepki na skórze.
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 20:26   #3065
smerfetka25
Zakorzenienie

No nareszcie był u mnie paczkowy i muszę powiedzieć że postarali się z tą wodą Bali Bliss, zamówiłam 3szt z demo i nie żałuję zapach jest na prawdę ładny i bardzo słodki.
Stary 2010-05-12, 20:30   #3066
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Obiecałam, że wypowiem się na temat nowego olejku do masażu Tajski Kwiat Lotosu . Mianowicie:

Po pierwsze, nie ma koloru fioletowego, tak jak pokazane jest na zdjęciach, Jest raczej żółtawy w fioletowej butelce.
Poza tym jest bardzo przyjemny . Mam mnóstwo rzeczy do masażu, więc porównanie będzie w miarę rzetelne: olejek nie jest tak tłusty jak większość specyfików do masażu. Na pewno nie porównałabym go do oliwki. Fajnie wciera się w skórę, ślizga się, ale nie jest wściekle tłusty. Po wtarciu skóra jest bardzo mięciutka, dobrze nawilżona, czuć taką gładkość, ale nie ma na sobie tłustego, lepkiego filmu. Muszę powiedzieć, że jeśli chodzi o kwestie "techniczne" olejku, jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Zapach natomiast jest okrutnie słodki. Jak się go wącha zbyt długo, to w głowie się kręci. Przydałaby się jakaś nutka cytrusa, tajskiego błota czy zmielonej trawy chociażby .
Ale osobom zastanawiającym się nad tym, czy olejek nie jest takim niewypałem jak mus z tej serii- mogę polecić śmiało . Nie zauważyłam żadnej "tępoty" na skórze.
Właśnie się nad nim zastanawiałam i w takim razie zamówię go sobie w najbliższym czasie

Wstawię dziś zdjecia kilku rzeczy, bo w końcu przyszła mi paczucha.
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 20:30   #3067
KarolaKG
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
No nareszcie był u mnie paczkowy i muszę powiedzieć że postarali się z tą wodą Bali Bliss, zamówiłam 3szt z demo i nie żałuję zapach jest na prawdę ładny i bardzo słodki.
Zgadzam sie w pełni co do Bali.
I musze sie przyznac ze tez popadłam w nałog kupowania

I jeszcze mam takie pytanie czy wie ktos kiedy odbedzie sie spotkanie okregu 563
"PRZEBUDZENIE KOBIECOŚCI"?

Początkująca scraperka
Zapraszam
https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/
https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/

Edytowane przez KarolaKG
Czas edycji: 2010-05-12 o 20:34
KarolaKG jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-12, 20:31   #3068
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
Patka a jak z jakością lakieru i pianki ? dobre są?
Mam klientkę, która regularnie zamawia piankę do włosów i sobie chwali.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 20:35   #3069
Starlett
Wtajemniczenie

Czy używałyście kuracji do twarzy z kwasem glikolowym z Anew? Ja używam go od paru tygodni i szczerze powiedziawszy to nie bardzo widzę efekty....w przeciwieństwie do koncentratu do twarzy z tej seriiten jest super, ale jestem ciekawa Waszych opinii.

Starlett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 20:46   #3070
miedzianka2006
Przyczajenie

Cześć dziewczyny,
podzielę się z wami moimi spostrzeżeniami:
1.
Czytałam o tym że któraś z was pisała o korektorze w pędzelku (rozświatlającym ?) że to kiepski zakup i faktycznie tak jest - zamówiłam i jego jakość dla mnie była zadowalająca ale skończył mi się po 1,5 miesiąca. Przed pierwszym użyciem musiałam sporo się nakręcić aby pierwsza kropla wypłynęła a to wg mnie oznacza że część pojemniczka w środku była pusta. I do tego tak szybko się zużył...
2.
Zamówienie z 7 robiłam we wtorek wieczorem a dziś ok 12 miałam pobrane do realizacji (i fakturę). Myślę, że dlatego tak szybko bo odbiór miałam w COKu a któraś z was już pisała że to może być powód szybszego "załatwienia sprawy".
3.
Niestety mam w brakach torbę Batycki a na podglądzie fv mam zapis:
Najpierw tak:
TOREBKA BATYCKI-WERYF.OFERT bezplatny
Potem
TORBA BATYCKI - CZYT. WIAD. bezplatny

Dzwoniłam i powiedziano mi że doślą mi na ich koszt jak tylko będzie dostępna. Ciekawa jestem kiedy to będzie ... Zaraz przychodzi mi na myśl Majka i Zebra... Pytałam też czy dostanę ją z zamówieniem czy osobno powiedziano mi że to drugie. Nie wiem co o tym myśleć. Miała któraś z was podobnie z Torbą Batycki? Jeśli tak to kiedy ją otrzymała?

To tyle

Idę oglądać 10
miedzianka2006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 20:48   #3071
ololufe
Zakorzenienie

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;19235468]a jeśli np, będziesz chciała coś zwrócic wadliwego a nie znajdziesz fa w necie bo po jakimś czasie są usuwane, lub po okresie 3m-cy coś ci klinetka zwróci to co zrobisz?bo przecież można wadliwe rzeczy wg prawa zwracac do 2 lat.

dodocia-zadzwoń do avonu niech ci kurierem same majki przyślą.[/QUOTE]

Ja zawsze zapisuje je na partycji dysku, ktory przeznaczony jest wylacznie na dane, a takze na mojej skrzynce mailowej Tak wiec wszystko mam pod kontrola
ololufe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 20:49   #3072
miedzianka2006
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Starlett Pokaż wiadomość
Czy używałyście kuracji do twarzy z kwasem glikolowym z Anew? Ja używam go od paru tygodni i szczerze powiedziawszy to nie bardzo widzę efekty....w przeciwieństwie do koncentratu do twarzy z tej seriiten jest super, ale jestem ciekawa Waszych opinii.
Ja mam cerę z problemami - kiedyś miała trądzik różowaty i suchą skórę. Od kiedy używam kwasu glikolowego nie mam żadnych wyprysków (oprócz tych comiesięcznych ). Skóra nie jest sucha i wyraźnie "ładniejsza" . Zaznaczam że uzywam codziennie na noc razem z kremem solutions niebieskim. Dla mnie 8 punktów na 10.
miedzianka2006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 20:50   #3073
ololufe
Zakorzenienie

Cytat:
Ponawiam pytanie odnośnie myjek za 1,5 zł !
skoro produkcja zakoncza to male prawdopodobienstwo aby jeszcze przyszly, chyba ze jako produkt alternatywny weic zawsze jest jakas minimalna sznasa
Stary 2010-05-12, 20:52   #3074
Y a s m i n e
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość

A miałaś może olejek do ciała i kąpieli z serii marokańska róża? On był taki z płatkami kwiatków w środku? I może masz porównanie tych obu olejków?
No właśnie kurcze nie miałam go ;/. Z tym porównania nie mam.
Cytat:
Zamówiłabym ten z serii Tajski Kwiat Lotosu ale boje się, że będzie taki jak tamten, strasznie tłusty i lepki na skórze.
Co do tego, to jestem mile zaskoczona, że nie lepię się po nim . Właśnie zrobiłam test nr 2, tym razem nałożyłam na skórę sporą dawkę 5-6 dużych kropli. Wysmarowałam całą rękę. No i powiem, że jeśli ktoś chciałby go używać zamiast balsamu, to owszem- będzie uczucie niewygody na skórze. Ale on z czasem się wchłania. Właśnei teraz, po około 4 minutach uczucia olejkowego natłuszczenia już nie mam, za to skóra jest niesamowicie gładka i miękka. Tak jak pisałam wcześniej, ten olejek jest dużo lżejszy niż inne, jakich miałam okazję używać. Na drugiej ręce mam olejek ze Starej Mydlarni, który do tej pory się nie wchłonął
Y a s m i n e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 21:00   #3075
19patka88
Raczkowanie

Cytat:
Patka a jak z jakością lakieru i pianki ? dobre są?
Powiem ci ze jestem zadowolona,lakier utrwala az za bardzo włosy wiec trzeba uważać zeby nie przesadzic z nim,zapach ma ładny a pianka tez spełnia swoje zadanie co do objetosci,jak sie nałoży na mokre włosy i wysuszy suszarka to widac różnice ze sa troszke podniesione,natomiast na suchych włosach je skleja ale jak sie pozniej je rozczesze to sa super miekkie. Ja to juz po raz chyba 4 zamawiam własnie sobie pianke i lakier i jestem z tych kosmetyków zadowolona,aaaa i pianka wystarcza na bardzooo długo

Edytowane przez 19patka88
Czas edycji: 2010-05-13 o 10:19
19patka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 21:00   #3076
paulinka009
Zadomowienie

Cytat:
ZLOTQO ja też pracowałam w tej drugiej, ale mnie tak irytowała że zmieniłam na Avon, i nie żałuje, bo się zakochałam a namówił mnie to tego TŻ !;D
Cytat:
Napisane przez zlotqo Pokaż wiadomość
oj tak, jest momentami irytująca... dlatego zaczęłam przygodę z AVONem i też mnie namówił mój narzeczony bo lubi serię ProSport a ja wariatka się posłuchałam i szafki mi się nie domykają ale nie żałuję a poza tym w Avonie jest więcej prezentów, jest demo i jest netto i wogóle jest fajniej
Cytat:
mi moja liderka mówiła że w Avon tak źle itp. ja też byłam zadowolona z jakości Ori, ale niestety braki mnie dobijały;/ a teraz nie zamienię Avon na żadną inną firmę !
też zaczęłam w Ori ale po 2 katalogu przeniosłam sie na avonu Zbyt dużo było braków i zbyt mało zamówień a jak tylko moi znajomi dowiedzieli sie o avonie od razu posypały się zamówienia ;D

paulinka009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 21:03   #3077
Myszka0706
Raczkowanie

Składałam zamówienie w piątek i nie zauważyłam że wpisałam tylko jedną wodę z demo Bali...... Dopiero dzisiaj na fakturze dopatrzyłam się, co myślicie jest jakaś możliwość załatwić te dwie brakujące?
Myszka0706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 21:03   #3078
ankamicha
Raczkowanie

Odnośnie wody bail bliss : w jakiej cenie jest w kat. 8 i czy jest na nią jakaś promocja, typu 'przy jej zakupie otrzymasz...' lub cokolwiek innego? Przepraszam, że nie sprawdzę sama, ale czas mnie goni a katalog bardzo wolno się pobiera

I jeszcze jeśli chodzi o oferte internetową : mogłybyście mi podać jakieś kody do wczoraj nie miałam tlyko zdjęc, teraz w ogóle nie mam nic na tej stronie zalezy mi na gąbce i czymkolwiek co jest b. opłacalne

Proszę o szybką odpowiedz !

Edit ;
oo przepraszam już znalazłam kody

Edytowane przez ankamicha
Czas edycji: 2010-05-12 o 21:07
ankamicha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 21:06   #3079
malgosia27
BAN stały

Cytat:
Napisane przez 19patka88 Pokaż wiadomość
Powiem ci ze jestem zadowolona,lakier utrwala az za bardzo włosy wiec trzeba uważać zeby nie przesadzic z nim,zapach ma ładny a pijanka tez spełnia swoje zadanie co do objetosci,jak sie nałoży na mokre włosy i wysuszy suszarka to widac różnice ze sa troszke podniesione,natomiast na suchych włosach je skleja ale jak sie pozniej je rozczesze to sa super miekkie. Ja to juz po raz chyba 4 zamawiam własnie sobie pijanke i lakier i jestem z tych kosmetyków zadowolona,aaaa i pijanka wystarcza na bardzooo długo
Sorki,że się wtrącę,ale o jakiej Wy pijance mówicie
malgosia27 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-12, 21:07   #3080
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Catherine1980 Pokaż wiadomość
DLATEGO JA IM SERDECZNIE PODZIĘKOWĄŁAM ZA MAJKI
Specjalnie im napisałam że juz kupiłam na allegro mimo że tego nie zrobiłam.
Poczekam aż będą w netto za połowę ceny bo czytając jakiej jest jakości na pewno tam się ukażą

może i się pojawią ale nie ma pewności czy będą kosztowały o połowę mniej -gdyż te ceny szczególnie toreb mimo oferty netto są czasem wysokie jak na wyprzedaż

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Pomysł dobry, ale cóż mi z niego jak mam wolnych 10 zestawow i nikt ich nie chce. Co dziwne zamawiają u mnie regularnie babki tusze po 19,90, a ta promocja ich nie rusza. Nie rozumiem ludzi.
ja też nie miałam w I terminie żadnej chętnej klientki na ten zestaw mimo, że mogłam zamówić 4 szt, nawet jedna z klientek, która dość często bo kilka razy w roku zamawia serum Anew (to białe) zamówiła teraz 1 szt mimo tego, że 2szt można zamówić za 80zł ...

Cytat:
Napisane przez Wronia3 Pokaż wiadomość
ja raz się minęłam z kurierem to w skrzynce znalazłam "AVON Awizo" i napisane było że paczka jest u sąsiada nr 11... no tam mieszka konsultantka to może u niej zostawił bo dla niej też paczkę miał... ale ja nigdy nie wyrażałam zgody ani nie mówiłam co robić gdy mnie w domu nie ma... no ale dobrze że tak zrobił - nie musiałam się głowić gdzie jest paczucha i kiedy będzie ;p

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

wczoraj wysłałam maila do avonu z pytaniem czy ten złocisty puder w pędzlu pomimo tego że go nie ma wlicza się do zebry i oto co mi przed sekundą odpisali:

"Drogi Liderze, Uprzejmie informujemy, że Złocisty puder w pędzlu wliczany jest do kwoty kwalifikacyjnej w Programie ze stylowymi niespodziankami. W obecnym momencie puder nie jest dostępny na linii kompletacji zamówień. Gdy tylko pojawi się na półce magazynowej zostanie automatycznie dołączony do zamówienia.

Z pozdrowieniami,"

Czyli puder jest produkcją opóźnioną tak jak myślałam a i załapałam się na zebrę fartem bo fartem - kolorówka z konkretnych stron na 100,40zł

dziwne, że będzie skoro zamawiałam go w kat.5 i już wtedy napisali, że produkcja skończona widocznie doprodukowują go dla liderów........

Cytat:
liczy się łączna sprzedaż w ciągu obowiązywania katalogu
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 21:12   #3081
ololufe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Może nie używają błyszczyków i nie chcą mieć zbędnej rzeczy, z którą nie będą mieli co zrobić. W sumie mi się te błyszczyki też nie podobają:/

Okulary z minikatalogu
Kategoria filtru: 3
Przepuszczalność światła: 8-18%
Szerokość 17,1cm
Długość zauszników: 12cm
Ja wzielam sobie blyszczyki w kolorze Mocha Latte. Ogolnie nigdy nie rprzepadalam za blyszczykami z avonu ale musze przyznac, ze tym jestem mile zaskoczona Jedyny blyszczyk jaki mialam z avonu (to bylo jakiejs 4-5lat temu) kleil sie juz po tygodniu i jakis taki nieswiezy sie wydawal "w smaku". Temu jak na razie nic sie nie dzieje. A i kolor ladnie sie prezentuje
Stary 2010-05-12, 21:13   #3082
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ololufe Pokaż wiadomość
Ja wzielam sobie blyszczyki w kolorze Mocha Latte. Ogolnie nigdy nie rprzepadalam za blyszczykami z avonu ale musze przyznac, ze tym jestem mile zaskoczona Jedyny blyszczyk jaki mialam z avonu (to bylo jakiejs 4-5lat temu) kleil sie juz po tygodniu i jakis taki nieswiezy sie wydawal "w smaku". Temu jak na razie nic sie nie dzieje. A i kolor ladnie sie prezentuje
Ja nie lubię brokatu w błyszczykach i chyba tego bym nie zdzierżyła jednak
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 21:19   #3083
Oja 84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 19patka88 Pokaż wiadomość
Ojjj to w porównaniu do mnie to naprawde mało zamawiacie :P bo ja wziełam sobie z kat 07 zamówiłam takie kosmetyki jak: (oczywiscie dodam ze potrzebowałam :
- lakier do włosów
- pijanka do włosów
- mgiełka Jet Femme i LBD
- puder prasowany
- krem z koloryzujacymi granulkami
- bezbarwny podkład Magix
- żel do mycia twarzy SPA biała herbata
- szampon,serum i spray z nowej linii AT
- maseczka truskawkowa z naturals do twarzy
- perfuma dla TŻ forest cos tam :P taka zielona
- płyn do higieny intymnej
- olejek do opalania
- krem po opalaniu
- krem cytrusowy do rak
- szampon oczyszczajacy
- piling z netto
- perfumy Balii Bliss (2 dla klientek jako GRATISY za bardzo duze zamówienia z ostatnich dwóch katalogów)
- 2 żele pod prysznic
- Zestaw za 14.90
JA TO DOPIERO ZASZALAŁAM W TYM KATALOGU
NIESTETY PO CZESCI TO JUZ JEST UZALEŻNIENIE
WOW! to faktycznie zaszalałas! ja też dużo (za duzo) zamawiam dla siebie co katalog, w tym kat biorę dla siebie :
zestaw za 14,90
podklad antystresowy
olejek do wlosow z planet spa
minizestaw z planet spa sake i ryz ten za 6,90
krem modelujacy sylwetke z anew i intensywna kuracja antycellulitowa-( uwielbiam te kremy a teraz sa 2 za 80zl)
plyn do kapieli truskawka ze smietana
cienie do powiek purple haze i pink ands- od dawna na nie polowalam a teraz sa w dobrej cenie no i Zebra na horyzoncie
1 zel pod prysznic bo klientka zamowila 3 a byla promocja 1 za 8,90 a 2 za 11,90 wiec ten dla mnie bedzie za 3 zl minus opust! swoją drogą nie rozumiem takich ludzi skoro taka promocja to juz mogla wziasc ten czwarty, albo to o czym piszecie ze promocja tusz plus blyszczyk i kosmetyczka za 14,90 i nie chca a tak to biora sam tusz za 19,90-ja zamowilam ten zestaw choc nie lubie tego tuszu ani nie uzywam blyszczykow bo wole ostatnio szminki, nawet kosmetyczki nie potrzebuję bo mam 2 a 1 czeka nierozpakowana ale zamowilam zeby sprzedac potem ten tusz za te 19,90 albo nawet na gratisy miec
chcialam jeszcze kilka rzeczy ale wmówilam sobie ze ich nie potrzebuję

do tego wszystkiego katalogi no i razem tylko moje zamowienie wyszlo 202 zl

no i chcę jeszcze wziasc z demo te 3 wody bali bliss za 30 zl. Jedna chcę dac mojej klientce ktora zbiera tez zamowienia od swoich kolezanek i w sumie razem z jej zamowieniem wyszlo 200zl z groszami z tego katalogu.Ona nigdy nic nie chce (gratisow) ale tak sobie i jej tlumaczę że ja tamtych klientek na oczy nie widzialam i gdyby nie ona to nie mialabym tych zamowien a tak to zawsze cos zarobię no i podbija mi zamowienie na byc moze wyzszy opust A tak to gratisy daję w zaleznosci od zamowien klientek gdzies w granicach ok 10zl (przy zamowieniu ok 100zl)

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-12, 21:19   #3084
Wronia3
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość

dziwne, że będzie skoro zamawiałam go w kat.5 i już wtedy napisali, że produkcja skończona widocznie doprodukowują go dla liderów........
liderem to jestem 1 katalog a to nie ma nic do tego ;p

wiesz wydaje mi się że musieli zauważyć że był chodliwy... ja w kat 5 zamawiałam go i mi przyszedł a przykładowo w kat 5 składałam zamówienie chyba z 5 razy przy czym przy czterech z nich przy cieniach miałam "produkcja zakończona prosimy nie zamawiać" a w piątym zamówieniu doszły, dlatego może miałaś ten puder na tej samej zasadzie co ja cienie jako "produkcję zakończoną" ;p
Wronia3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 21:20   #3085
paula600324
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie kurcze nie miałam go ;/. Z tym porównania nie mam.

Co do tego, to jestem mile zaskoczona, że nie lepię się po nim . Właśnie zrobiłam test nr 2, tym razem nałożyłam na skórę sporą dawkę 5-6 dużych kropli. Wysmarowałam całą rękę. No i powiem, że jeśli ktoś chciałby go używać zamiast balsamu, to owszem- będzie uczucie niewygody na skórze. Ale on z czasem się wchłania. Właśnei teraz, po około 4 minutach uczucia olejkowego natłuszczenia już nie mam, za to skóra jest niesamowicie gładka i miękka. Tak jak pisałam wcześniej, ten olejek jest dużo lżejszy niż inne, jakich miałam okazję używać. Na drugiej ręce mam olejek ze Starej Mydlarni, który do tej pory się nie wchłonął
Dziękuje za odp Właśnie tamten wolno się wchłaniał I jak dobrze pamiętam to jak się nim wysmarowałam to dopiero po 20-30 min mogłam włożyć ubrania. Dlatego wylądował w kąpieli Ale po niej nie zauważyłam, żeby skóra była ładniejsza

Edytowane przez paula600324
Czas edycji: 2010-05-12 o 21:24
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 21:24   #3086
Ms.Torres
Rozeznanie

Cytat:
Już podaję skład:
sesamum indicum oil, isopropyl myristate, paraffinum liquidum, peg-8 dilaurate, parfum, benzoic acid, bht, tocopherol.

A do kąpieli jeszcze nie używałam...
dziękuję bardzo ładny skład, nie spodziewałam się oleju sezamowego na 1. miejscu

to już 18 lat na Wizażu
Ms.Torres jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 21:35   #3087
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Myszka0706 Pokaż wiadomość
Składałam zamówienie w piątek i nie zauważyłam że wpisałam tylko jedną wodę z demo Bali...... Dopiero dzisiaj na fakturze dopatrzyłam się, co myślicie jest jakaś możliwość załatwić te dwie brakujące?
zadzwonic i poprosic o dopisanie do kolejnego zamowienia.
Cytat:
Napisane przez malgosia27 Pokaż wiadomość
Sorki,że się wtrącę,ale o jakiej Wy pijance mówicie
hehe trafna uwaga
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 21:37   #3088
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
szkoda
a ja z 9 wziełam dla siebie:
- balsam kokos
-mgiełkę kokos
- podkład MAGIX z demo
+ próbki i katalogi wyszło 50 zł ;/ ale zamówienie miałam na 600 zł !
a myjki miałyt czerwoną kropę
To ja poproszę o opinię o Naturalsach kokosowych, bo chce je zamówić.

Cytat:
Napisane przez miedzianka2006 Pokaż wiadomość
Ja mam cerę z problemami - kiedyś miała trądzik różowaty i suchą skórę. Od kiedy używam kwasu glikolowego nie mam żadnych wyprysków (oprócz tych comiesięcznych ). Skóra nie jest sucha i wyraźnie "ładniejsza" . Zaznaczam że uzywam codziennie na noc razem z kremem solutions niebieskim. Dla mnie 8 punktów na 10.
Mówicie o tej ze str 101 katalogu 7? Ja mam cerę mieszaną ze skłonnościami do przesuszania się, oczywiście w strefie T mnóstwo wyprysków- te comiesięczne najgorsze. Sprawdziłaby się u mnie ta kuracja- jak myślicie?
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 21:42   #3089
ololufe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agatheska Pokaż wiadomość
podwójny satynowy cień Grey Matters (jakby kogoś interest)
Ja jestem jego wierna wielbicielka juz od baaardzo dawna i ciesze sie, ze non stop jest w netto, choc musze przyznac, ze jest bardzo wydajny Od roku uzywam jedno opakowanie (praktycznie codziennie, bo maluje sie nim na codzien, na wyjscia - jakimis innymi) i konca nie widac A jeszcze zze 3 mam w zapasie bo balam sie, ze juz go wiecej nei zobacze
Stary 2010-05-12, 21:45   #3090
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ololufe Pokaż wiadomość
Hej mam pytanko odnośne lakieru do paznokci który zamówiłaś w k7 a dokładnie chodzi o odcień Rose Amour. Chciałabym się dowiedzieć jakie są twoje odczucia wobec tego odcienia? Pytanie trochę z innej beczki ale może choć troszkę pomożesz, cio?

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości